Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που σου στέλνω είναι αληθινή. Πριν δύο χρόνια τα είχα με μια κοπέλα την Στέλλα. Ήταν πολύ όμορφη και αθώα αλλά ήξερε να ντύνεται πολύ προκλητικά αλλά όχι χυδαία.

Η Στέλλα ήταν είκοσι χρόνων κι εγώ εικοσιδύο. Είμαστε από επαρχία λίγο μακριά από Αθήνα και ένα σαββατοκύριακο αποφασίσαμε να κατεβούμε Αθήνα να διασκεδάσουμε με πρόφαση ότι η Στέλλα θα έψαχνε να βρει μια ιδιωτική σχολή.

Φτάσαμε Αθήνα Παρασκευή βράδυ και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να κάνουμε ένα μπάνιο και να ετοιμαστούμε για να βγούμε. Πήγαμε σε ένα κλαμπ που έπαιζε ελληνικά και μετανιώσαμε που πήραμε ένα μπουκάλι για να πιούμε. Η ώρα είχε πάει μία, ήμασταν αρκετά ζαλισμένοι και θέλαμε να αλλάξουμε μέρος. Ρωτήσαμε κάτι παιδιά και μας είπαν για ένα μαγαζάκι που έπαιζε ρέγκε μουσικούλα.

Χωρίς να το σκεφτούμε πληρώσαμε και φύγαμε για το ρέγκε μπαρ. Εγώ ήμουν ζαλισμένος αρκετά ενώ η Στέλλα ήταν σε έξαλλη κατάσταση από τα σφηνάκια και τα ποτά. Εκείνη την νύχτα φόραγε ένα άσπρο ολόσωμο φορεματάκι αρκετά λεπτό για να δείχνει το ροζ στρινγκάκι της και από πάνω δεν φόραγε σουτιέν. Ήταν πραγματικά παρά πολύ προκλητική και έχει τρομερό σώμα.

Μπαίνοντας στο μπαρ διαπιστώνω ότι ήμασταν το μοναδικό ζευγάρι εκεί μέσα, ακόμα και ο σερβιτόρος ήταν μαύρος. Οι μοναδικοί λευκοί ήμασταν εγώ και η Στέλλα που κάτω από το black light φαινόταν πολύ φανταχτερή με το άσπρο φόρεμα.

Η πρώτη κίνηση που έκανα μόλις μπήκα ήταν να χωθώ σε έναν καναπέ που ήταν άδειος ενώ η Στέλλα άρχισε να χορεύει χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι γίνεται γύρω της, ότι την κοιτάνε όλοι οι μαύροι σαν ξερολούκουμο. Ήμουν τόσο ζαλισμένος που δεν έδωσα σημασία. Παραγγέλνω ένα μπουκάλι τεκίλα και κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ.

Η Στέλλα χόρευε ενώ γύρω της είχανε μαζευτεί πέντε - έξι αράπηδες που χορεύανε προκλητικά ενώ κολλάγανε τα κορμιά τους πάνω στο σώμα της κοπέλας μου. Εγώ έπιασα την κουβέντα με έναν τύπο που καθόταν δίπλα και ήταν από την Τζαμάικα λέγοντας ιστορίες από παρτάκια που είχαμε πάει. Αφοσιωμένος στην κουβέντα μετά από μισή ώρα παρατηρώ ότι η κοπέλα μου είχε εξαφανιστεί.

Υπέθεσα ότι θα πήγε τουαλέτα και ρωτάω τον τύπο που είναι να πάω να την βρω.

-    «Πάνω!», μου λέει. «Ανέβα τις σκάλες και θα την βρεις».

Ανέβηκα λοιπόν πάνω, πάω τουαλέτα μα τίποτα. Πουθενά η κοπέλα μου. Γυρνώντας όμως άκουσα από την κουζίνα ένα θόρυβο και είπα να μπω μήπως είχε μπερδευτεί και είχε μπει κατά λάθος εκεί.

Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και βλέπω την εξής σκηνή: Η κοπέλα μου πεσμένη στα τέσσερα, είχε ακουμπήσει πάνω στην ψωλή ενός αράπη, ένας άλλος μαύρος της έγλυφε το κωλαράκι, ενώ άλλοι τέσσερεις όρθιοι είχανε βγάλει έξω τις ψωλές τους και τις παίζανε.

Τρελάθηκα! Νευρίασα αλλά είπα να μην σταματήσω αυτό που έβλεπα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα βγάζω κι εγώ την ψωλή μου έξω και στέκομαι πίσω της ώστε να μην με βλέπει. Το πουτανάκι είχε πάρει την ψωλή του αράπη όλη μέσα στο στόμα της ενώ κούναγε το κωλαράκι της νοηματικά σαν να ήθελε να την σκίσουν όλοι. Ο αράπης που πίπωνε η Στέλλα είχε δακρύσει από την καύλα και την είχε πιάσει με δύναμη από το κεφάλι ώστε να χωρέσει όλη η ψωλή μέσα στο στόμα της.

Εγώ πάντα όρθιος πίσω της έπαιζα την ψωλή μου. Ένας από τους μαύρους ξαπλώνει κάτω με την ψωλάρα του όρθια και πάρα πολύ μεγάλη και χοντρή και της λέει να κάτσει πάνω του. Χωρίς να το σκεφτεί, αφήνει την ψωλή του άλλου και αμέσως κάθεται και με μια αργή κίνηση την παίρνει όλη μέσα στο ξυρισμένο μουνάκι της, ενώ ο αράπης που πίπωνε σηκώθηκε όρθιος και της ξαναδίνει την ψωλή στο στόμα.

Άκουγες γέλια και βογκητά ταυτόχρονα και την Στέλλα να τρελαίνεται από πόνο και ηδονή. Ένας από τους αράπηδες που ήταν όρθιος και την έπαιζε με κοιτάει και με ένα πονηρό χαμόγελο μου κλείνει το μάτι και μου λέει να κοιτάξω. Πάει λοιπόν από πίσω της και αρχίζει να της γλύφει την κωλοτρυπίδα για λίγο και μετά της καρφώνει το παλαμάρι του στον κώλο ενώ την χτύπαγε δυνατά στα κωλομαγουλάκια της.

Το πουτανάκι έβγαλε μια κραυγή που με έκανε να καυλώσω υπερβολικά. Ήθελα να την σπάσω στο ξύλο γι’ αυτό που έκανε αλλά η καύλα δεν με άφηνε. Πιάνω τον ένα μαύρο και του λέω να τους πει να την χτυπάνε γιατί της αρέσει.

-    «Οκ friend!», μου λέει και το λέει στην γλώσσα τους στους υπόλοιπους.

Με το που το είπε, σηκώνονται όλοι όρθιοι, την βάζουν ανάσκελα, μπαίνει ο ένας μέσα της με δύναμη, ο άλλος της καρφώνει την ψωλή από πλάγια στο στόμα της, ενώ κάθε λίγο την έβγαζε και της έδινε σκαμπίλια με το ένα χέρι ενώ με το άλλο είχε χουφτώσει τα λευκά στήθη της.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που αυτός που ήταν μέσα της σηκώθηκε για να τελειώσει πάνω στα στήθη της, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι γεμίζοντας την με σπέρμα σε όλο το σώμα.

Τότε ήρθε η στιγμή να πλησιάσω… Την πιάνω από τα μαλλιά με το ένα χέρι, την σηκώνω να κάτσει στα γόνατα και της καρφώνω την ψωλή μέσα στο στόμα ενώ διατάζω τον αράπη που είχε ένα παλαμάρι ίσα με το χέρι μου να την γαμήσει από πίσω.

Εγώ μία της έβαζα την ψωλή στο στόμα και μία την τράβαγα έξω για να τρώει χαστούκια δυνατά, ενώ ο αράπης την έσκισε από πίσω. Τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί και το ένιωθα ότι θα την έπνιγα με το σπέρμα μου.

Λίγο πριν τελειώσω της τον βάζω όλο μέσα στο στόμα και της πιέζω το κεφάλι ώστε να μην τραβηχτεί.

-    «Πάρτα μωρή ξεκωλιάρα!!!», της λέω.

Αφήνω όλο το σπέρμα να πλημμυρίσει το σώμα της ενώ όσο την άκουγα να προσπαθεί να τραβηχτεί βήχοντας καύλωνα και έχυνα ακόμα περισσότερο. Τα ήπιε όλα. Τραβάω τον πούτσο μου από το στόμα της, την σηκώνω όρθια και της τραβάω ένα σκαμπίλι αφήνοντας την να πέσει πάνω στους αράπηδες που είχαν ξαπλώσει κάτω ξεθεωμένοι απολαμβάνοντας την πίπα που της έδωσα.

-    «Έτσι γαμάνε οι Έλληνες!», τους είπα και έφυγα να συνεχίσω το ποτό μου…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.