Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το καλοκαίρι πήρε τον άντρα της και κατέβηκε διακοπές μαζί μας για σαββατοκύριακο. Ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα αν και πολλές φορές άραζα και την χάζευα στην παραλία όταν καθόμουν που και που με τους δικούς μου. Το μόνο που έκανα ήταν που την είδα μια φορά κρυφά στο μπάνιο.

Ώσπου το δεύτερο βράδυ, γυρνούσα αργά με ένα φίλο σπίτι και την βρήκαμε να κάθεται στο μπαλκόνι με ένα διαφανές άσπρο νυχτικό και να καπνίζει μόνη της. Μας είδε, βγήκε και ήρθε κοντά μας στην εξωτερική σκάλα του σπιτιού. την γνώρισα στο φίλο μου και εκείνος χάζεψε. Αν και κοιτούσε ακόμα τα βυζιά της λέγαμε μαλακίες για πολλή ώρα. Καταλάβαινα όμως πως η Αλίκη κάτι ήθελε απόψε. Κατάλαβα πως είχε μείνει αγάμητη και ξάγρυπνη γιατί με περίμενε για κάτι. Δεν ξέρω γιατί αλλά με τον που την είδα στο μπαλκόνι ήξερα τι θα γίνει. Την ρώτησα αν κρυώνει και την πήρα αγκαλιά.

Άρχισα λοιπόν να της βάζω χέρι. Κατέβαζα το χέρι μου προς το βυζί της και χάιδευα το μπούτι της. Εκείνη ακουμπούσε στο δικό μου μπούτι το χέρι της και με χάιδευε. Φώναξε πιο κοντά τον Τάκη για να μην κάνουμε φασαρία και καλά. Και λόγια στα λόγια, άρχισε να τον ακουμπάει, να τον σπρώχνει, να γελάνε.. Σιγά του έκανα νόημα και με έπιασε κατευθείαν. Ακούμπησε τα χέρια του στα γόνατα της και άρχισε να τα ανεβάζει προς τα πάνω. Την χαϊδεύαμε παντού και εκείνη είχε γυρίσει και με φιλούσε.

Ο Τάκης, όταν της έβγαλα έξω από το νυχτικό τα βυζιά, έπεσε με τα μούτρα σε αυτά ενώ εγώ έπαιζα το μουνάκι της. Ήταν καυλωμένη κι έτοιμη για όλα. Μας έβαλε να κάτσουμε στα σκαλιά και κατέβασε γρήγορα τις βερμούδες μας. Έπαιξε με τα καυλιά μας στα δυο χέρια της. Έβλεπα τα μάτια της να λάμπουν με τις ορθωμένες ψωλές μας. Άρχισε το καταπληκτικό της τσιμπούκι κι εμείς της πιέζαμε το κεφάλι. Ρούφαγε με μανία τις πούτσες μας. Σηκωθήκαμε και πήγε να μας χωρέσει και τους δυο στο στόμα της.

Ο Τάκης έκατσε πάλι. Την έβαλα να γονατίσει στη σκάλα μπροστά του. Συνέχισε την πίπα της κι εγώ της τον κάρφωνα αργά και σταθερά στη μουνάρα της. Σε λίγο την γαμούσα δυνατά σαν σκύλα και της οδηγούσα εγώ το κεφάλι κρατώντας την από τα μαλλιά στο τσιμπούκι του φίλου μου. Τα μουγκρητά της σιωπηλά μες στην νύχτα, μόνο για να καυλώνουν εμάς. Αλλάξαμε θέση με τον Τάκη. Είχα πάρει φόρα και θα όργωνα το μουνί. Σε κάποια στιγμή και δεν ήθελα χύσω ακόμα. Την έβαλα να μου γλείψει καλά το καυλί και τα αρχίδια και ο Τάκης την σφυροκόπαγε τώρα στο μουνί της έτσι όπως ήταν στα τέσσερα.

Γύρισε και έκατσε επάνω μου. Συνέχιζε να τσιμπουκώνει τον φίλο μου που έπαιζε την ψωλή του και την έκανε τεράστια. Την έβαλα να ανασηκωθεί λίγο και έβαλα τον πούτσο μου λίγο πιο πίσω, στην κωλοτρυπίδα της. Πάγωσε και σταμάτησε. Σιγά - σιγά άρχισε μόνη της να κινείται για να τον πάρει μέσα της. Όταν τον συνήθισε και τα κατάφερε να τον πάρει ως την ρίζα του, άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή. Ξάπλωσα προς τα πίσω και της άνοιξα τα πόδια ψηλά.

Ο Τάκης δεν έχασε ευκαιρία. Ξάπλωσε πάνω της και εκείνη έκανε να φύγει. Την πιάσαμε σφιχτά και κατάλαβε πως δεν γινόταν τίποτα. Ούτε να φωνάξει μπορούσε. Ο άλλος έσπρωχνε τον πούτσο του μέσα στη μουνάρα της και μπαινόβγαινε αργά. Την σκίζαμε στα αλήθεια. Ήθελε να ουρλιάξει από πόνο και καύλα μα δεν γινόταν. Μας ψιθύριζε τότε λόγια που δεν είχαμε φανταστεί να ακούσουμε από γυναίκα σε μια παρτούζα.

Αλλάξαμε στάση με τον Τάκη που εύκολα τον βύθισε τώρα στην κωλοτρυπίδα της. Μετά έκατσε κανονικά με το μουνί της στον πούτσο του. Μου άνοιγε τότε ο Τάκης τα κωλομέρια της και μου έδειχνε την ξεσκισμένη σούφρα της. Ξαναμπήκα από πίσω της.

Το ξέσκισμα συνεχίστηκε κι άλλο ώσπου η Αλίκη δεν άντεχε να πάρει τα πόδια της από την καύλα. Γονάτισε και την χύσαμε παντού. Παίξαμε δυνατά τα καυλιά μας και την χύσαμε στο πρόσωπο και στο στόμα. Μας ρούφηξε, μας καθάρισε και έτρεξε στο δωμάτιο της. Φύγαμε και ξαναπήγαμε για ποτό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.