Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα σας διηγηθώ την ιστορία μου με μια καλή οικογενειακή μας φίλη της μάνας μου που μου συνέβη τέτοια εποχή όταν γύρισα στην Ελλάδα. Επεδίωξα να μου συμβεί δηλαδή.

Η Αλίκη ξέρω πως με αγαπάει πολύ και νομίζω πως πάντα της άρεσα εμφανισιακά, αν και είμαι πολύ μικρός γι’ αυτήν. Παντρεμένη με δυο κόρες, σαραντάρα πλέον και την γνωρίζω από μωρό. Τίποτα ποτέ δεν με έκανε να φανταστώ αυτό που θα γινόταν. Πάντα με πείραζε όταν με έβλεπε μα πάντα μπροστά σε γονείς και για πλάκα. Ούτε ποτέ μου έδωσε κάποιο δικαίωμα για παραπάνω. Απωθημένο θα πείτε. Μπορεί την γούσταρα πολύ σαν γυναίκα από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω. Και όπως θυμάμαι ήταν πολλές φορές η πρωταγωνίστρια στις φαντασιώσεις και στις μαλακίες που τράβηξα μικρός για εκείνη.

Η Αλίκη είναι κοντούλα με τεράστιο στητό βυζί ακόμα και τώρα. Η βυζάρα της ήταν αυτό που με τράβηξε στην αρχή. Τα τσιμπουκόχειλα της και η κωλάρα της με έκαναν να τον παίζω ακόμα και στο μπάνιο του σπιτιού της με τα εσώρουχα της. Ξανθιά, με πράσινες τέλειες ματάρες. Σαραντάρα κι εγώ είκοσι. Πάντα ένιωθα πως θα είναι πολύ καυλιάρα και ερωτική γυναίκα που ξέρει καλά να γαμιέται και φανταζόμουν πάντα μόνο τρελά και δυνατά γαμήσια μαζί της, ποτέ κάτι ερωτικό. Σκέτη καύλα.

Μια μέρα λοιπόν ήμουν στη γειτονιά της στο Ν. Φάληρο κοντά στο Ολύμπικ το ξενοδοχείο. Γνωστός γαμηστρώνας της Αθήνας που χρειάστηκε να επισκεφτώ πολλές φορές με τις εκάστοτε κοπελιές μου, αφού σε αυτή την ηλικία δύσκολα βρίσκαμε σπίτι ελεύθερο. Μου έχει τύχει να γαμάω στο Ολύμπικ και να σκέφτομαι την Αλίκη που μένει κοντά.. τώρα το συνειδητοποιώ. Μια μέρα τελικά σκέφτηκα να περάσω να τους δω. Όμως όταν ανέβηκα η Αλίκη μου είπε πως ήταν μόνη. Οι μικρές ήταν στη γιαγιά και ο άντρας της ταξίδι. Ακόμα και τότε δεν σκέφτηκα να κάνω κάποια κίνηση.

Συζητάγαμε για τα δικά μου, σπουδές γενικά και γκομενιλίκια, ήρεμα και ωραία ώσπου πήγε στην κουζίνα να δει αυτό που ετοίμαζε και σηκώθηκα να πάω μαζί της για να συνεχίσουμε την κουβέντα. Μου άρεσε πολύ επειδή αυτή η γυναίκα ήταν σαν μπέμπα. Φορούσε ένα φουστανάκι κοντό με τιραντάκι εκείνη την μέρα. Φυσικά την έπιασα απροετοίμαστη. Δεν έκρυβε τίποτα, όλα έξω. Μπουτάρες, βυζιά, σχεδόν ξεχείλιζαν. Πληθωρική είπαμε. Έσκυψε και άνοιξε τον φούρνο. Ήμουν πίσω της και σχεδόν κόλλησε πάνω μου, πάνω στον πούτσο μου δηλαδή. Τα ‘παιξα. Κατά λάθος;

Δεν είπε τίποτα αλλά καταλάβαινα πως με έπαιζε.. από το χαμόγελο της, από τον τρόπο που μου έδειχνε σκύβοντας δήθεν την κωλάρα της όπως ανέβαινε το φουστάνι. Έκατσα τώρα πάνω στον πάγκο. Χάζευα από ψηλά το βυζί της και εκείνη έπλενε δίπλα στο νεροχύτη. Της μιλούσα πάντα άνετα και όταν φτάσαμε στα περί σεξ δεν κώλωσα. Ήμουν συνηθισμένος. Μου έλεγε πως σίγουρα πια έχω εμπειρίες και πως με έχει δει να μπαίνω στο Ολύμπικ και όχι μόνο μια φορά.. και όχι μόνο με την ίδια κοπέλα.. και τι πάω εγώ και κάνω εκεί και αλλά τέτοια. Και καλά με μάλωνε. Της απαντάω τότε:

-    «Έλα ρε Αλίκη, εσύ δεν ξέρεις τι κάνω εκεί; Μήπως εμένα περιμένεις να μάθεις;»

Και εκεί ξεκίνησαν όλα… Με κολλάει με την εξής απάντηση:

-    «Ο καθένας έχει άλλο τρόπο και ο δικός σου φαίνεται να είναι ενδιαφέρων… Πρέπει να πάμε εκεί ή μπορείς και εδώ να μου δείξεις;»

Σιωπή για λίγο και μετά σκάσαμε και οι δυο στα γέλια. Ώσπου τα γέλια μου κόπηκαν όταν χούφτωσε με τη μια τον πούτσο μου. Δεν έχασα τότε ευκαιρία.. κατέβηκα από τον πάγκο μα τα χείλη μας είχαν ήδη ενωθεί. Ένιωθα πως ήταν γραφτό να γίνει όλο αυτό. Πλέον ήξερα τι έπρεπε να κάνω εδώ που είχαμε φτάσει. Ένιωθα πως ήξερα ακόμα και τι ζητούσε η ίδια, τι ήθελε. Πως ήθελε να την γαμήσω. Φιλιόμασταν και την έβαλα να κάτσει στο τραπέζι πίσω μας, την ξάπλωσα να ακουμπάνε πίσω οι αγκώνες της και πέρασα στους ώμους μου τα πόδια της.

Ξεφορτώθηκα με μια κίνηση το στρινγκάκι της και το μουνί της ξεδιπλώθηκε μπροστά μου ξυρισμένο, πεινασμένο και δυνατό.. έμπειρο. Γυναικείο. Κάρφωσα βαθιά μέσα της την γλώσσα μου.. την γευόμουν. Τα είχα φανταστεί καιρό όλα αυτά. Τώρα απλά τα έκανα. Σηκώθηκα όρθιος και της έβγαλα το φόρεμα τελείως από πάνω. Έμεινε γυμνή και την έσπρωξα ξανά πίσω. Με έγδυνε κι αυτή. Έψαχνε το παντελόνι μου.. τώρα τα κουμπιά. Τα έβγαλε όλα με τα πόδια της. Τα έσπρωξε όσο εγώ είχα πέσει στις βυζάρες της σαν μανιακός.

Εννοείται πως ήμουν ήδη καυλωμένος με όλα αυτά. Εγώ όμως ρουφούσα τις ρωγάρες της που πρήζονταν και σκούραιναν. Έγλειφα τα βυζιά της, τα ζούλαγα, τα κρατούσα. Ακόμα δεν είχε ακουμπήσει την ψωλή μου. Με έσπρωξε ξανά στο μουνί της. Το γάμησα δυνατά ώσπου να γίνει μούσκεμα στο στόμα μου και με σήκωσε όρθιο. Ξαπλωμένη αυτή στο τραπέζι ακόμα, με τα πόδια να κρέμονται, έπιασε τον πούτσο μου ανάμεσα στις πατούσες της και άρχισε να τον παίζει, πότε δυνατά, πότε έσφιγγε το κεφάλι. Ήταν απίστευτο όλο αυτό.

Την πήρα από το χέρι και την σήκωσα. Έτρεχα προς την κρεβατοκάμαρα της. Στο διάδρομο με σταμάτησε, με κόλλησε στον τοίχο και γονάτισε μπροστά μου. Πέρασε μια φορά την γλώσσα της σε όλο το μήκος του καυλιού μου από τη ρίζα ως την αρχή, τον έπιασε, τον μαλάκισε λίγο, τον σήκωσε και έβαλε τη γλώσσα της στα αρχίδια μου. Έκανε κύκλους και έλιωνα. Τον έπαιζε και ξαφνικά τον έφτυσε και άρχισε να τον παίρνει σιγά - σιγά με μανία στο στόμα της. Τον ρούφαγε βαθιά.. τον εξαφάνιζε. Με τρέλαινε έτσι. Απλά σήκωνε το βλέμμα της και με κοιτούσε τσιμπουκωμένη, γονατισμένη και ήθελα να χύσω.

Με βασάνιζε και γι’ αυτό με μια κίνηση έπιασα το κεφάλι της και έσπρωξα το καυλί μου πιο βαθιά. Πνίγηκε νομίζω και πήγε να ξεφύγει, όμως της έπιασα τα μαλλιά και την έσπρωξα πίσω. Ακούμπησε στον τοίχο. Τώρα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Άρχισα να γαμάω το στόμα της κρατώντας την με τα χέρια μου από τα μαλλιά, τα μάγουλα και το πηγούνι. Ναι, τώρα σίγουρα πνιγόταν κάθε φορά που έσπρωχνα τον πούτσο μου στο λαρύγγι της, μα ήξερε τι έπρεπε να κάνει.

Μούγκριζε συνέχεια και μαλάκισε το μουνί της. Της γαμούσα το στόμα ασταμάτητα τώρα και όταν σταμάτησα, έσφιξε τα χείλια της γύρω μόνο από το πουτσοκέφαλο μου και άρχιζε δυνατά να μαλακίζει το παπάρι μου. Έχυνα.. έχυνα ασταμάτητα μέσα στο στόμα της και εκείνη τα ρουφούσε όλα. Έπινε αχόρταγα τα χύσια μου και με κοιτούσε. Καύλα ήταν! Σηκώθηκε, μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα, ξάπλωσα στο κρεβάτι και έτσι χωρίς να πούμε λέξη, ξάπλωσε επάνω μου, γύρισε σε 69 με την μουνάρα της στο στόμα μου, ρούφαγε ξανά το καυλί μου και το κράταγε. Το έπαιζε και χούφτωνε τα αρχίδια μου.

Της ξέσκιζα με την γλώσσα ξανά το μουνάκι και ψαχούλευα την σούφρα της τώρα. Δεν μπορούσα να αντισταθώ έτσι όπως είχε στήσει την κωλάρα της με τις στενές και αχόρταγες υγρές τρύπες της μπροστά μου. Κάθε φορά που την άγγιζα με την γλώσσα μου τιναζόταν μα την έπιασα γερά από τα κωλομέρια, έχωσα την γλώσσα μου λίγο μέσα της, την έπαιξα και εκείνη σχεδόν κατάπιε το καυλί μου. Με είχε κάνει πάλι πέτρα. Την έβαλα να ξαπλώσει, σήκωσα τα πόδια της ψηλά και έπαιξα πάνω - κάτω τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της. Ήταν υγρή η μουνάρα της. Την έσπρωξα μέσα της ως την μέση και την έπιασα από τους αστράγαλους, άνοιξα κι άλλο τα πόδια της και άρχισα να την γαμάω ως τον πάτο δυναμώνοντας συνέχεια τον ρυθμό.

Ξεσκιζόμασταν τώρα. Ναι, αυτό ήταν. Έβλεπα το καυλί μου να μπαινοβγαίνει μέσα της. Σε αυτήν τη στάση έβλεπα το πρόσωπο της.. μπορούσα να χαϊδεύω τις βυζάρες της. Ανεβοκατέβαζα τα χέρια μου στα μπούτια της, στις γάμπες, στον κώλο της. Έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της. Έβαλα τα δάχτυλα των ποδιών της στο στόμα μου και άρχιζα να την γαμάω τώρα πολύ δυνατά. Ούρλιαζε και έχυνε συνεχώς. Την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα και άρχισα να την παίρνω πισωκολλητά δυνατά κρατώντας την από τα μαλλιά σαν σκύλα. Την πόναγα πολύ. Έβγαλα τον πούτσο μου και τράβηξα τελείως πίσω τα μαλλιά της. Όπως είχε στηθεί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα τώρα.

Άρχιζα να πιέζω τον πούτσο μου στην κωλάρα της. Η φωνή της ίσα που έβγαινε. Ήξερε όμως πως δεν θα την πονέσω. Παρακάλαγε όμως. Σιγά - σιγά μπήκα μέσα της. Την άφηνα κάθε τόσο να συνηθίσει. Όταν έγινε κι αυτό και άνοιξε πλέον στα δυο και γαμιόμασταν τέλεια. Την πήρα από τον κώλο σε κάθε στάση… στα τέσσερα, ξαπλωμένη με τα γόνατα της στους ώμους, να κάθεται επάνω μου, να κάθεται επάνω μου και να μας βλέπει στον καθρέφτη απέναντι, όρθια εκεί στον καθρέφτη, παντού…

Δεν άντεχα όμως άλλο.. είχε χύσει πολλές φορές. Την έβαλα να γονατίσει πάνω στο κρεβάτι, σηκώθηκα όρθιος μπροστά της πάνω στο κρεβάτι κι άρχιζα να παίζω δυνατά το καυλί μου. Με κοίταζε και μου έλεγε να την χύσω παντού. Πώς τώρα που την ξεκόλιασα, τώρα που την έκανα να χύσει σαν πουτάνα, να της δώσω την καύλα μου;

-    «Έλα γαμιά μου… Χύσε με ψωλαρά μου!», φώναζε.

Τα λόγια της με έκαναν ξαφνικά να χύνω ποτάμια πάνω στο πρόσωπο της, στα μάγουλα, στα μάτια, στα μαλλιά… την βρήκαν.. είχε μείνει με την γλώσσα έξω. Κυλούσαν στα βυζιά της και παντού. Ξαπλώσαμε.. Κάπνισε. Μου μίλησε για ώρα και έπειτα γαμηθήκαμε στο μπάνιο. Με τσιμπούκωνε για ώρα και μου μιλούσε ώσπου την έχυσα δυο φορές, μια στα κωλομέρια της που ήταν κατακόκκινα από τις σφαλιάρες και μια μέσα στα βυζιά της που μου έπαιζαν ώρα μέσα στο νερό τον λιωμένο από τα γαμήσια με την Αλίκη πούτσο μου.

Έκανα καιρό να την δω. Με απέφευγε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.