Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η πιο έντονη στιγμή μαζί του φυσικά ήταν η αρχή και το τέλος της εβδομάδας.. Η μεγάλη επιθυμία του ενός για τον άλλο..και τέλος η επιθυμία η τελευταία φορά να’ ναι ότι πιο ερωτικά δυνατό και αξέχαστο στη μνήμη μας... Θα σας περιγράψω λοιπόν τις στιγμές που πέρασα μαζί με το μωρό μου..

Ήξερα πως βρίσκεται στο δρόμο και ότι σε λίγη ώρα θα ήταν επιτέλους κοντά μου.. πήγαινα να σκάσω από την αγωνία και δεν είχα όρεξη για τίποτα..ούτε για δουλειά. ούτε για φαγητό. ούτε για κουβέντα με κανέναν..

Μετά τη δουλειά αφιέρωσα όλο μου το χρόνο για τον εαυτό μου. Ήθελα ναμαι πανέτοιμη για τον άντρα που σε λίγες ώρες θα μου χάριζε τις ωραιότερες στιγμές ηδονής.. Ένας άντρας που αγαπάω περισσότερο από κάθετί στον κόσμο.. Έκανα λοιπόν ένα μπάνιο έβαλα αιθέρια έλαια, έβαλα άλατα για χαλάρωση, έβαλα το αγαπημένο μου άρωμα (δώρο από κείνον και ξεσηκωτικό.)

Έδωσα πολύ μεγάλη βάση στο να περιποιηθώ το μουνάκι μου..το μπανιάρισα, το αρωμάτισα, το ξύρισα και του έβαλα κρεμούλα. Αφησα μόνο λίγες τριχούλες επειδή ήξερα ότι του άρεσαν να τις βλέπει και να μου τις χαιδεύει με το κεφαλάκι του πούτσου του.. Διάλεξα ότι πιο σέξυ εσώρουχα είχα, αλλά το στρινγκάκι μου το έβαλα στην τσάντα μου. Δεν το φόρεσα!!!! Ήξερα ότι αυτό θα ήθελε και το μωρό μου. Από την αναμονή κατέβαζα συνέχεια υγρά..δεν άντεξα και πήγα στον καναπέ. ξάπλωσα έτσι γυμνή όπως ήμουν και άρχισα να χαιδεύομαι...χάιδευα το στήθος μου..το μουνάκι μου. έτριβα την κλειτορίδα μου στη σκέψη ότι σε λίγο θα βρεθώ με τον άντρα που τόσο καιρό μου έλειψε ο έρωτάς του ένιωθα να καίγομαι από καύλα και πόθο..δεν άργησα να τελειώσω και σε αυτό βοήθησε ένα μικρό. ροζ παιχνιδάκι που μου είχε χαρίσει πριν από πολύ καιρό.. Διάλεξα και τα πιο σέξυ προκλητικά μικροσκοπικά ρούχα που είχα αγοράσει πριν λίγες μέρες για την περίπτωση, και έκανα τη μεγάλη πρόβα..μία φουστίτσα κοντή και μία αμάνικη μικρή μπλούζα σε έντονα χρώματα, καλοκαιρινά..κοιταζόμουν στον καθρέφτη και δεν χόρταινα να στριφορυρνάω σαν μικρό κοριτσάκι..και όντως φάνταζα με ένα μωρό. χαιρόμουν και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά που θα τον έβλεπα..χαμόγελο εγώ και καύλα το μουνάκι μου..

Μιλούσαμε στο κινητό και ανταλάσσαμε πρόστυχα σέξυ μηνύματα..έτσι για να ανάψει περισσότερο ο ένας τον άλλο..πριν τη μεγάλη στιγμή!

Και επιτέλους..ήρθε η μεγάλη στιγμή!!!! Ήμουν έτοιμη και εκείνος με περίμενε στο αυτοκίνητο ανυπόμονος και ξελιγωμένος.. Κοίταξα τις τελευταίες λεπτομέρεις πάνω μου.. έβαλα και το αγαπημένο μου άρωμα στο κορμί μου, και ναι! Ήμουν έτοιμη!!! Είχα κιόλας φύγει για να τον συναντήσω.. δεν φορούσα κυλοτάκι και το μουνάκι μου ήταν μές στην καύλα υγρό και έκαιγε από την αναμονή..

Είδα το αυτοκίνητο στην απέναντι γωνία..και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει.. Διέκρινα μια αγωνία και στα δικά του μάτια..και ένα θαυμασμό για ότι έβλεπε όση ώρα έκανα πασαρέλα μπροστά από το αυτοκίνητο πριν μπω μέσα και φύγουμε.. Δεν είπαμε πολλές λέξεις..ένα καλως όρισες..και φιληθήκαμε..δεν άντεξα και του χάιδεψα τον πούτσο πάνω από το παντελόνι..ήταν ήδη σκληρός και τεράστιος..αυτό με άναψε περισσότερο και δεν έβλεπα την ώρα να μου τον καρφώσει μέσα μου.. Αποφασίσαμε αυτή την ιδιαίτερη για μας μέρα (μετά από ένα μήνα και παραπάνω προσμονής και υπομονής..) να πάμε σε Ξενοδοχείο! Στο δρόμο μέσα στο αυτοκίνητο δεν έχανε ευκαιρία να μου χαιδεύει το μουνάκι συέχεια. Να βάζει τα δάχτυλά του μέσα μου και να τα γλύφει μετά..

Θέλω να σε γλύψω μέχρι όσο αντέχεις.. θέλω να σε φάω ολόκληρη.. μου είπε.
Δεν βλέπω την ώρα μωρό μου.του είπα ενώ εκείνος συνέχιζε να μου τρίβει το μουνάκι και την κλειτορίδα μου..

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μπήκε πρώτος για να τακτοποιήσει τα σχετικά με το δωμάτιο..πρόσεξα ότι είχε πάρει κάτι μαζί του μέσα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Ένα κόκκινο πουγγί. που κάτι είχε μέσα.. απόρησα. αλλά δεν τον ρώτησα.. Πήραμε το ασανσέρ που θα μας έβγαζε στο δωμάτιο του παραδείσου.μέσα στο ασανσέρ του τον πήρα στο στόμα για πρώτη φορά.. ο πούτσος του έκαιγε και η γλώσα μου τον αποζητούσε σαν τρελή.. μου κρατούσε το κεφάλι σαν να μην ήθελε να σταματήσω να τον έχω στο στόμα μου ποτέ..

Επανήλθαμε στην πραγματικότητα όταν το ασανσέρ έφτασε στον όροφο που ήταν το δωμάτιο..

Ανοιξες την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Είχε ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και έναν καθρέφτη πίσω του..μου άρεσε αυτό..και ξέρω ότι άρεσε και σε σένα.. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πρώτη και σε έβλεπα να γδύνεσαι..αφού έμεινες με το σλιπ ξάπλωσες κι εσύ και ήταν η σειρά μου να γδυθώ με τη βοήθειά σου φυσικά.. μετά κάθισα στα πόδια σου κοιτώντας προς εσένα και πήρα τον πούτσο σου στο στόμα μου. επιτέλους: η στιγμή που περίμενα τόσο καιρό.. εσύ έβλεπες από τον καθρέφτη ότι γινόταν και το στήσιμό μου..το κατάλαβα ότι σου άρεσε γιατί ο πούτσος σου έγινε πιο μεγάλος και πιο χοντρός.. στον έγλυφα και στον ρουφούσα ενώ συγχρόνως χούφτωνα τα αρχίδια του και σε χάιδευα πιο κάτω..άγγιζα και χάιδευα την τρυπούλα σου πίσω σου..αυτό σε καύλωσε ακόμη περισσότερο και ανασηκώθηκες ώστε να μπορώ να το κάνω πιο άνετα..

Κόλλησα το πρόσωπό μου στην τρυπούλα σου..βόγγηξες και αφέθηκες στα χάδια και στη γλώσσα μου..με τα δάχτυλά μου στη χάιδευα και έβαλα ένα δαχτυλάκι μέσα σου..αφού το έβρεξα με τα υγρά μου..η όλη σκηνή με έκανε να χύσω ούτε εγώ ξέρω πόσες φορές.. ύστερα από λίγο με πρόταξες να ξαπλώσω ανάσκελα.ήταν η σειρά σου να ασχοληθείς με το μουνάκι μου. αυτό είχες στο μυαλό σου απο τη διαδρομή κιόλας μέχρι το ξενοδοχείο.. ξάπλωσα λοιπόν και σου άνοιξα διάπλατα τα πόδια..εσύ κοίταζες αποχαυνωμένος το θέαμα που ήταν άκρως καυλωτικό με τα υγρά μου να στάζουν και να κυλάνε στα μπούτια μου..το μουνάκι μου ήταν σαν να σε φώναζε.. να το γλύψεις..να το κάνεις δικό σου..να το γαμήσεις όσο γινόταν πιο σύντομα..δεν άντεχα. πονούσα από την καύλα. βούτηξες το κεφάλι σου ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισες να μου φιλάς το μουνάκι μου και να μου γύφεις την κλειτορίδα. εγώ βογγούσα από ευχαρίστηση..

Σε λίγο έχυνα πάνω στη γλώσσα σου κι εσύ τα ρουφούσες όλα..δεν ήμουν ήσυχη..με τα βογγητά παρά λίγο να ξεσηκώσουμε το ξενοδοχείο..δεν ξέρω πόση ώρα με έγλυφες..αλλά εγώ το υπέμενα γιατί μου άρεσε και γιατί ήξερα ότι το μουνάκι μου και τα γλυκά σαν μέλι υγρά μου ήταν η μεγάλη σου αδυναμία..

Δεν χόρτασες ακόμη; Με ρώτησες.. όχι μωρό μου.σου είπα..αλλά θέλω να σε νιώσω μέσα μου. το θέλω!!! Τότε σταμάτησες το παιχνίδι με το μουνάκι μου, με φίλησες καθάρισα το πρόσωπό σου από τα υγρά μου που ήταν ανάμεικτα με τα χύσια μου και με γύρισες με την πλάτη προς το μέρος σου. Στα τέσσερα. όπως και η στάση που προτιμούσα.. φέρμαρες με το πουτσοκέφαλό σου το μουνάκι μου. ήταν έτοιμο να σε δεχτεί.και έχωσες σιγά σιγά όλο τον πούτσο σου μέσα μου.. έβγαλες μια κραυγή έκπληξης..αλλά και ευχαρίστησης γιατί μετά από τόσο διάστημα που πέρασε χωρίς να κάνουμε έρωτα, είχε στενέψει και ένιωθες σαν να με ξεπαρθενιάζεις από την αρχή..ήταν μια τρέλα ότι αισθανόμουν από κει και ύστερα..καύλωνα όλο και περισσότερο με τις κινήσεις του πούτσου σου μέσα στο μουνί μου.. ένιωθα να με οργώνεις τον ένιωθα σκληρό και μεγάλο μέσα μου να με σκίζει..όσή ώρα ήσουν μέσα μου χάιδευες με περισσή προσοχή και φροντίδα την κωλοτρυπιδούλα μου..

Ενιωθες ότι σε θέλω κι από πίσω.. ύγρανες τα δάχτυλά σου κα μου έχωσες δύο στο κωλαράκι μου..αφού μου το φίλησες και μου το προετόίμασε ένα γλυκό γαμήσι από τη γλώσσα σου..όση ώρα με κάρφωνες με τον πούτσο σου.στο κομοδίνο του κρεβατιού φάνταζε το. κόκκινο πουγγί.. το κοιτούσα συνέχεια.. ήξερα ότι κάτι μου ετοίμαζες..μέσα στο πουγγί ήταν σίγουρα κάτι μεγάλο. κάτι σκληρό.. υποπτευόμουν. και φοβόμουν ότι ήξερα τι είναι.. μου χαμογελούσες πονηρά όποτε έβλεπες να το κοιτάζω..

Έβγαλες τον πούτσο σου από το καυλωμένο με τρέλα μουνί μου το οποίο έχυνε συνέχεια από το γαμήσι που μου έκανες.. και με μία κίνηση μου τον έχωσες πίσω μου..στο σφιχτό μου κωλαράκι.. φώναξα με το που ένιωθα το καυλί σου να με ξεσκίζει την τρυπούλα μου..αλλά σε λίγο ήθελα να μου το κάνεις πιο δυνατά.. ο τρόπος σου ήταν ιδιαιτέρως καυλωτικός και μου έδινες σκαμπήλια στα κωλομάγουλά μου συγχρόνως με το πισωκολλητό γαμήσι που μου έκανε ο σκληρός πούτσος σου.

Την ίδια στιγμή γαμούσες με τα δάχτυλά σου το μουνί μου και αυτό έχυνε πάνω τους.. ήταν αχόρταγο. δεν σταματούσε να κατεβάζει υγρά..

Εκείνη την ώρα τεντώθηκες και πήρες το κόκκινο πουγγί στα χέρια σου. δεν έβλεπα τι κάνεις εφόσον ήσουν πίσω μου.. δεν έβλεπα..μέχρι που σε λίγο ένιωσα κάτι μεγάλο κάτι σκληρό να μου ακουμπάει το μουνί μου και να τριβεται στην κλειτορίδα μου..ήταν ένας μεγάλος πλαστικός πούτσος.. στο ίδιο μέγεθος με τον δικό σου, αλλά με μεγαλύτερο κεφαλάκι..ίσως λίιιγο πιο μεγάλος..τρελάθηκα στην αίσθηση αυτή. ήξερα ότι σε λίγο θα πραγματοποιούσες τη φαντασίωσή μου..να με γαμήσεις και από τις δυο τρυπούλς μου συγχρόνως.. ένιωθα την πίεση που ασκούσε ο πλαστικός πούτσος στην τρύπα του μουνιού μου.. ήθελα να με γαμίσει κι εκείνος..να με ξεσκίσετε κι οι δυο. συνέχιζες με περισσότερη δύναμη να με γαμάς από τον κώλο μου και να μου χώνεις όλο και πιο βαθιά στο μουνάκι μου το καυλωμένο τον «φίλο» μας.. σε λίγο είχαν γεμίσει και οι δυο τρυπούλες μου από δύο μεγάλους και σκληρούς πούτσους..είχα τρελαθεί στην καύλα και στο χύσιμο..μου όργωνες τον κώλο με το καυλί σου και το μουνί με τον μεγάλο αλλά φανταστικό πλαστικό πούτσο.. με έκανες να ουρλιάζω από καύλα.ήταν αφάνταστα καυλωτική αίσθηση.. γάμα με μωρό μου.γάμα με και από τις δύο τις τρυπούλες μου. ξέσκισέ με.σου φώναζα συνέχεια.. κι εσύ συνέχιζες να με γαμάς πιο γρήγορα..πιο άγρια..πιο βασανιστικά. χύνω μωρό μου. σου είπα σε λίγο..κι έχυνα ξανά και ξανά..κατάλαβα ότι δεν αργούσες να χύσεις κι εσύ..ναι! ήθελα να χύσεις στο κωλαράκι μου. να μου το γεμίσεις από τα καυτά σου χύσια. το περίμενα ένα μήνα τώρα να συμβεί..και ένιωσα τον πούτσο σου μέσα μου σε λίγα λεπτά να χοντραίνει.να φουσκώνει και ένιωσα τα χύσια σου που σαν χείμαρρος άφησες να κυλήσουν μέσα στο μικρό μου κωλαράκι.. δεν έφυγες από μέσα μου..μόνο τη στιγμή που άδειασες τελείως..και μέχρι εκείνη τη στιγμή. εγώ δεν ξέρω πόσες αμέτρητες φορές είχα χύσει πάνω στον δονητή που έβαλες να με ξεσκίσει..

ιδρωμένοι και οι δυο.. πήγαμε στο μπάνιο για ένα ξεκουραστικό ντους..πριν συνεχίσουμε αφού κανείς δεν είχε χορτάσει ακόμη τον άλλον.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).