Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Αντώνης 36 ετών από Ρόδο, παντρεμένος με μια όμορφη και καυλιάρα γυναίκα που στο κρεβάτι είναι πολύ πουτάνα, αλλά δυστυχώς δεν δέχεται με τίποτα να κάνει πραγματικότητα την μόνιμη εδώ και πολλά χρόνια φαντασίωση μου που είναι να βρεθούμε ερωτικά με ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι.

Η σκέψη και μόνο ότι θα βλέπω την γυναίκα μου να γαμιέται μπροστά στα μάτια μου από ένα άλλο καυλί με τρελαίνει. Δεν ξέρω γιατί κολλάει αν και της αρέσει να ντύνεται πολύ πρόστυχα και να βλέπει τους άντρες να χύνουν για πάρτη της (είναι μουνάρα) μετά δεν θέλει να γίνει αυτό που γουστάρω. Εγώ απλά επιμένω ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρω και τώρα αφήνω την φαντασία μου να καλπάζει.

Πολλές φορές που πάμε για ποτό και βλέπω τους άντρες να την κοιτάζουν σα λιγούρια φαντάζομαι ότι γνωρίζουμε ένα άλλο ζευγάρι και τους καλούμε στο σπίτι μας για ποτό μετά το μπαρ. Έρχονται και αφού χαλαρώνουμε ο Γιώργος μου λέει ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω την Βέρα γυναίκα μου και εγώ του απαντώ ότι μιλάει και αυτός με τέτοια καυλιάρα γυναίκα σαν τη Σέβη. Οι γυναίκες μας λένε:

-    «Ρε παιδιά δεν μας ανταλλάσσετε;»

Και εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου λέω στο Γιώργο:

-    «Δεν έχω πρόβλημα…»

-    «Στην χαρίζω» μου απαντά.

Εγώ πάω και κάθομαι δίπλα στη Σέβη, την αγκαλιάζω και της λέω:

-    «Μωράκι μου είσαι πολύ καύλα!»

Τότε η γυναίκα μου λέει:

-    «Ρε πούστη τώρα θα δεις!»

Πηγαίνει δίπλα στο Γιώργο, του κατεβάζει το παντελόνι και χώνει την ψωλάρα του στο στόμα της, ενώ εγώ με την σειρά μου πετάω έξω τα βυζιά της Σέβης αρχίζω να τα γλύφω, της ανοίγω τα πόδια και της γαμάω το μουνάκι με τα δάχτυλα. Βλέπω την πουτανίτσα μου να τσιμπουκώνει το Γιώργο που σε λίγο χύνει στο στόμα της και αυτή τα ρουφάει όλα.

Η Σέβη έχει βγάλει τον πούτσο μου, στήνεται στα τέσσερα και τον καρφώνω στο μουνάκι της. Ο Γιώργος που βλέπει την γυναίκα του να κρέμονται τα βυζιά της και να την καρφώνω, μου λέει:

-    «Γάμα την πουτανίτσα μου!» και αυτή φωνάζει:

-    «Γάμα με ψωλαρά μου! Ξέσκισε με μπροστά στον άντρα μου!»

Και εγώ της γεμίζω το μουνάκι με τα χύσια μου και η γυναικούλα μου πάει και της γλύφει τα μουνόχειλα που τρέχουν χύσια και μου λέει:

-    «Τώρα κοίτα να δεις αυτό που πάντα μου ζητούσες. Ένα γαμιά να ξεσκίζει την γυναίκα σου και εσύ να βλέπεις…»

Μετά πιάνει το καυλί του Γιώργου και το χώνει στο γαμημένο μουνάκι της. Αρχίζει να πηδιέται σαν τσούλα και να φωνάζει το Γιώργο να την ξεσκίσει από παντού, ενώ η Σέβη που είναι στην αγκαλιά μου λέει στον άντρα της:

-    «Ξέσκισε το πουτανάκι από τον κώλο!»

Και αυτός στήνει το μωρό μου στα τέσσερα και χώνει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της και αρχίζει να την ξεσκίζει. Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ από την καύλα και χώνω την ψωλάρα μου στο στόμα της και μετά από λίγο την χύνουμε και οι δύο μαζί.

Κάπως έτσι φαντάζομαι για την γυναικούλα μου, και πολλές φορές που βλέπουμε τσόντα με παρτούζες της λέω:

-    «Μωράκι μου ξέρεις ποιο είναι αυτό το πουτανάκι που το ξεσκίζουν τέσσερις άντρες μαζί; Είσαι εσύ και σε γαμάνε από παντού! Γαμάνε την γυναικούλα μου…»

Και αυτή χωρίς να υπερβάλω από την καύλα με αυτά που της λέω, χύνει ασταμάτητα, αλλά δυστυχώς ως εκεί…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.