Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, είμαι ο Πελοπίδας και θα σας περιγράψω μια ιστορία η οποία συνέβη εχθές το απόγευμα (τρίτη) και η οποία τρελάνει τη σκέψη μου, καθώς είναι ένα σκηνικό το οποίο βιώνω με το ίδιο πρόσωπο, σε διάφορες παραλλαγές, εδώ και λίγο καιρό. Είμαι 33 ετών, μένω στην Αθήνα και είμαι παντρεμένος, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχω καθαρά ερωτική σχέση με μία φίλη της γυναίκας μου και δική μου, την Βάγια, ξανθιά γυναικάρα 31 ετών, η οποία αν και έχει μικρό στήθος (το πάθος μου είναι τα μεγάλα στήθη), έχει ωραίο πουτανιάρικο σώμα και είναι απίστευτα πρόστυχη και προκλητική. Η σχέση μας υπάρχει εν αγνοία της γυναίκας μου.

Την τρίτη το απόγευμα λοιπόν, η Βάγια είχε ξυπνήσει ιδρωμένη μέσα από τον μεσημεριανό ύπνο της, ενώ βρισκόταν (από ότι μου είπε) πρωταγωνίστρια σε ένα όνειρο άκρως ερωτικό… Μέσα στην ζάλη του ύπνου και της καύλας, με τα μάτια μισόκλειστα, δεν είχε καταλάβει ότι είχα μπει στο σπίτι, με το κλειδί που μου είχε δώσει, για να πάω να την ξυπνήσω. Βρισκόμουν στην πόρτα του δωματίου της για κανένα 10λεπτο περίπου, παρακολουθώντας την απίστευτη σκηνή καύλας ,που μου προσέφερε…

Ξύπνησε γυμνή και πολύ αναστατωμένη και με κλειστά τα μάτια, το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να ακουμπήσει τα δάχτυλα του χεριού της στα φρεσκοξυρισμένα χειλάκια του μουνιού της. Τα υγρά της πλημμύριζαν το χέρι της, ενώ από την απίστευτη καύλα που ένιωθε πίεσε γλυκά την κλειτορίδα της με αποτέλεσμα να την πονάει. Με το που την ακούμπησε εμφανίστηκαν τα πρώτα έντονα χύσια στα δάχτυλα της. Δεν έχει καν παίξει με το μουνί της και ασυναίσθητα ακούμπησε το άλλο χέρι της επάνω στα στήθη της, τσιμπώντας έντονα τις ρόγες της, οι οποίες είναι ήδη πάρα πολύ καυλωμένες, έτοιμες να εκραγούν. Ένα βαθύ, συρτό βογκητό βγήκε από μέσα της ενώ το μουνί της συνέχιζε να βγάζει υγρά με αργό και βασανιστικό ρυθμό κάνοντας τη να αναζητήσει απεγνωσμένα το έντονο, το πολύ δυνατό χύσιμο, αυτό που θα την γεμίσει σπασμούς οι οποίοι παραλύουν τα πόδια της… Η Βάγια όταν χύνει κάνει squirting (για όποιον δεν γνωρίζει σπαρταράει, χτυπιέται και βγάζει απίστευτες ποσότητες υγρών, σαν να ουρεί).

Ήμουν ήδη πολύ καυλωμένος, πριν ακόμα μπω στο σπίτι και είχα βγάλει τα ρούχα μου με το που μπήκα στο σπίτι. Όταν την είδα, το μυαλό μου θόλωσε… Αρχικά ξεκίνησα να παίζω τον πούτσο μου, αλλά μετά από λίγο δεν κρατήθηκα. Τρελά καυλωμένος, πολύ σκληρός, πήγα μέχρι τα πόδια του κρεβατιού, γονάτισα ήρεμα πάνω από το πόδια της και έβαλα την γλώσσα μου στις πατούσες της, πιπιλώντας τα δάχτυλα των ποδιών της… Το δωμάτιο γύριζε στο μυαλό της καθώς κατάλαβε ότι το όνειρο που έβλεπε έντονα πριν και την έκανε να αναζητά απεγνωσμένα τον οργασμό, ήταν και το γαμήσι που θα ζούσε…

Την γύρισα μπρούμυτα, έβγαλα το δάχτυλο της πατούσας της από το στόμα μου και άρχισα να δαγκώνω γλυκά τις φτέρνες της και έβλεπα τα υγρά της να κυλάνε ανάμεσα στα μπούτια της. Η σκέψη του χυσίματος την είχε κάνει να ανατριχιάζει. Ανέβηκα πιο ψηλά και ενώ η γλώσσα μου εξερευνούσε τα πόδια της το ένα χέρι μου χάιδευε τους γλουτούς της. Η γλώσσα μου είχε ανέβει αρκετά και βρισκόταν κοντά στο μουνάκι της… Τα πόδια της άνοιξαν πολύ, για να δεχτούν το κεφάλι μου ανάμεσα τους. Πέρασα το άλλο χέρι μου κάτω από το σώμα της, κάτω από το στήθος της, το οποίο μάλαζα έντονα. Βύθισα τη γλώσσα μου μέσα στην τρυπούλα του κώλου της, ενώ το μουνί της ήταν πλέον τόσο ανοιχτό, που ρούφαγε απεγνωσμένα 4 από τα δάχτυλα του χεριού μου, χωρίς καμία απολύτως δυσκολία… Κουνούσα τα δάχτυλα μου έντονα μέσα στο μουνί της, σαν να ψάχνω κάτι, κουνώντας παράλληλα το χέρι μου μέσα έξω. Οι οργασμοί είχαν αρχίσει να έρχονται και εγώ είχα αρχίσει να τρελαίνομαι!!! Χάιδευα το μουνί της εσωτερικά, τσιμπώντας τις ρόγες της με το άλλο χέρι μου και η Βάγια είχε αρχίσει να φωνάζει δυνατά και να μου ζητά να την γαμήσω άγρια… Οι λέξεις γίνονται όλο και πιο έντονες, όλο και πιο βρώμικες. Έβαλε δύο δάχτυλα από το χέρι της μέσα στο στόμα της και τα ρούφαγε δυνατά, σχεδόν τα δάγκωνε, ενώ άλλο χέρι της χάιδευε μαζί με το δικό μου το μουνί της…

Μπήκα βίαια μέσα της, όχι από το μουνί της, αλλά από τον κώλο της και εκείνη μίλαγε βρώμικα, βγάζοντας την πουτανιά της επάνω μου. Την πόναγα, αλλά της άρεσε πολύ και ζήταγε πιο πολύ και πιο έντονο γαμήσι… Με έβριζε χυδαία, ενώ έχυνε ακόμα μία φορά, πιο έντονα αυτή την φορά, αλλά ήθελε και άλλο… Δεν είχα μπει ακόμα μέσα στη μουνάρα της… Βγήκα από πίσω της και γύρισα ανάσκελα. Κάθισε επάνω μου, αλλά με την πλάτη της προς το πρόσωπο μου. Κοίταζε τα πόδια μου και πλέον έβαζε εκείνη, σιγά σιγά το σκληρό καυλί μου μέσα στο μουνί της. Το κατάπινε στην τρύπα της, η οποία ήταν πλημμυρισμένη από τα υγρά… Κούναγε την μέση της στην αρχή ήρεμα, γλυκά και μετά από λίγο άγρια και βίαια. Το μουνί της έσταζε, αλλά ακόμα δεν είχε χύσει την ποσότητα που ήξερα ότι θα έβγαζε. Έσκυψε και πήρε τα πόδια μου στο στόμα της, δίνοντας μου τα δικά της να τα γλύφω… Ενώ η μέση της δούλευε τόσο έντονα ώστε έκανε το μουνί της να κουνιέται επάνω στην πούτσα μου με ένταση…

Χτυπιόμασταν έτσι για λίγο αλλά τη στιγμή που ένιωθα ότι θα χύσω σταμάτησα με αποτέλεσμα να μην την αφήσω να χύσει και εκείνη. Τη γύρισα ανάσκελα ενώ με έβριζε που της έκοψα τον κύριο οργασμό… Τύλιξα τα πόδια της γύρω από τον λαιμό μου και μπήκα άγρια μέσα στο μουνί της. Κουνιόμουν έντονα, χτυπώντας βαθιά την μήτρα της, ενώ τα αρχίδια μου χτύπαγαν με δύναμη τα μουνόχειλα της. Δεν κρατιόταν ούτε εκείνη ούτε και εγώ… Είχε αρχίσει να ουρλιάζει κάνοντας και εμένα να φωνάζω δυνατά… Μίλαγε πρόστυχα, με έβριζε παρακαλώντας με να συνεχίσω… Το έβλεπα να έρχεται… Ο δυνατός οργασμός την έκανε να εκτοξεύει πίδακες από υγρά, επάνω μου, κάνοντας τη να χτυπιέται στο κρεβάτι…

Με είχε οδηγήσει και εκείνη σε ένα απίστευτο χύσιμο… Το όλο σκηνικό, οι φωνές, η ένταση και φυσικά οι οργασμοί της, με έκαναν να μην μπορώ να κρατηθώ άλλο. Έχοντας ήδη βγει μέσα από το μουνί της για να απολαύσω το απίστευτο χύσιμο της, μπήκα μία ακόμα φορά πίσω της για να τελειώσω βαθιά στον κώλο της… Και ενώ έχυνα βαθιά μέσα της εκείνη έπαιζε το μουνί της άγρια, παρατείνοντας τον οργασμό της και βγάζοντας απίστευτες ποσότητες από χύσια, επάνω μου αλλά και παντού στο χώρο. Τα πόδια της έτρεμαν και δεν μπορούσε να κουνηθεί… Δεν μπορούσε να μιλήσει… Στο δωμάτιο επικρατούσε νεκρική σιγή. Τα σεντόνια στο κρεβάτι έσταζαν από τα χύσια και η μυρωδιά από τα κορμιά μας, από τα υγρά μας, υπήρχε στην ατμόσφαιρα…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.