Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Απο εκεινη την ημερα όλη η κατασταση στο γραφειο άλαξε. Η Δωρα και εγω κοιταγομαστε με νοημα κάθε φορα που περναγε ο ενας διπλα από τον άλλο. Αρχισαμε να στελνουμε ερωτικα μυνηματα μεσα απο τον υπολογιστη ο ένας στον άλλο. Οχι απλα μηνύματα αλλά καβλώτικά που δεν μας άφηναν να δουλεύουμε.

Φυσικά κανένας δεν κατάλαβε και ούτε έχει καταλάβει μέχρι τώρα τίποτα. Μια μέρα ήταν τόσο δυνατή η κάβλα που δεν άντεξα και βρέθηκα μεσημεράκι στην τουαλέτα του γραφείου να τον παίζω με δύναμη. Επειδή όμως είχα αρχίσει να γίνομαι πιο kinky μετά τα παιχνίδια με τη Δώρα, πήρα μαζί στην τουαλέτα και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μηχανή. Οση ώρα τον έπαιζα το βιντεοσκοπούσα. Φυσικά τελείωσα σε χρόνο μηδέν και όσο μπορούσα πιο αθόρυβα. Μολις τελείωσα της το έδειξα.

Τρελάθηκε.. και μου είπε πως το μουνί της είναι απίστευτα υγρό και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Πέρναγα απο δίπλα της δήθεν τυχαία για δουλειά και την έβλεπα να είναι με ζαλισμένο ύφος και υγρα μάτια. Ξέρεται πως είναι τα υγρά μάτια μιας γυναίκας που είναι καβλωμένη...

Δεν το έκανε όμως..κρατήθηκε. Εφυγε για το σπίτι της και μετά που μιλήσαμε στο τηλέφωνε το έκανε μόνη της και την άκουγα να χύνει δυνατά. Εντωμεταξύ από εκείνη την ημέρα εγώ είχα ξεφύγει. Οι μαλακίες στο σπίτι όταν έκανα μπάνιο ήταν πλέον συχνό φαινόμενο. Τώρα όμως δεν ήταν απλές. Είχαν αποκτήσει ενδιαφέρον αφού εκτός από τον πούτσο μου έπαιζα και με την τρυπα μου.

Η Δώρα μου είχε ανοίξει μία πόρτα που δεν φανταζόμουν ποτέ... Πάντα όταν το έκανα μόνος μου..της έστελνα μήνυμα μετά και της έλεγα τι έκανα και πως το έκανα..και εκείνη μου έλεγε τις δικές της μαλακίες.. Απίστευτο κατάσταση που συνεχίζεται έως σήμερα.. Τα μηνύματα στο γραφείο είναι πλέον ανοιχτά προκλητικά και πλέον με φωτογραφίες που βρίσκουμε στο Internet και στέλνουμε ο ένας στον άλλο.

Ηταν τετάρτη και είχαμε συμφωνήσει να βρεθούμε σπίτι της. Εγώ έφυγα νωρίτερα από το γραφείο και πήγα σπίτι της και την περίμενα. Εκανα μπάνιο..και ένα καλό κλύσμα για να καθαρίσω τελείως. Βλέπεται είχα αρχίσει να εθίζομαι σαν τα ναρκωτικά στη γλώσσα και τα χάδια της.

Η Δώρα ήρθε μετά από μισή ώρα και την περίμενα γυμνός στην πόρτα. Αμέσως μόλις της άνοιξα και μπήκε μέσα την αγκάλιασα με πάθος και με το πούτσο μου στο Θεό. Δεν έχασε ευκαιρία και έσκυψε και τον πήρε στο στόμα. Το λατρεύει το τσιμπούκι και το κάνει απίθανα.

- Είσαι έτοιμος μωράκι μου?..μου είπε με την βραχνή καβλωτική φωνή της.
- Ναι μωρό μου.
- Πάω να κάνω ένα ντουζακι και έρχομαι αγάπη μου..
- Οχι δεν θέλω να πας ακόμη της είπα..
Την πήρα αγκαλιά και άρχισα να τη φιλάω παντού και να της βγάζω τα ρούχα.
- Μη μωρό μου..θέλω να πλυθώ λίγο.
- Σε λίγο αγάπη μου σε λίγο.

Της τα έβγαλα όλα και έμεινε γυμνή. Είμασταν στον διάδρομο του σπιτιού της όρθιοι με τα ρούχα της κάτω και εγώ να τη φιλάω παντού. Γονάτισα μπροστά της αναμεσα στα πόδια της και έχωσα το στόμα μου στο μουνάκι της που ήταν ήδη γεμάτο υγρά..
- Μη μωρό μου..μή..δεν έχω πλυθεί...αχχχχχχχ

Είχα βάλει ήδη τη γλώσσα μου στο καυτό της μουνάκι. Μία απίθανη γεύση και μυρωδιά ανέδυε από μέσα της. Βαριά λίγο..αλλά τόσο καβλωτική που μου παρέλυε το νευρικό σύστημα.

Η γλώσσα μου πλέον έπαιζε με τα χείλη και την κλειτορίδα της..
- Αχχχχχχ..κάβλα μου...μμμμμμμ ναιιιιιιι..

Δεν μιλούσα...γονατισός εκεί έγλειφα σαν δαιμονισμένος..Εκέινη όρθια..με ανοιχτά τα πόδια να τρέμει από κάβλα..και εγώ εκεί..δούλος στο υγρό μουνί της και στο σώμα της.
...
- Θα χύσω αγάπη μου..
- Ναι μωρό μου..ναι..στο στόμα σου..μεσα μου..
- Ααααααααχχχ..Μμμμμμ..Ναι..Χύνωωωωωω..Ααααααα!!!

Και άρχισε να τραντάζεται και να αδειάζει όλα της τα υγρά στο στόμα μου... Επινα..επινα...ρουφούσα κάθε σταγόνα.. Σηκώθηκα...την πλησίασα και φιληθήκαμε με πάθος με τα υγρά της στη γλώσσα μου..

- Τώρα μπορείς να κάνεις ντουζάκι κάβλα μου....
Πήγε στο μπάνιο και εγώ στην κουζίνα και ετοίμασα δύο ποτά και για τους δυό μας. Το απόγευμα θα συνεχιζόταν πιο έντονο από ότι ξεκίνησε..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.