Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν η πρώτη μέρα των διακοπών μας. Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο για δωμάτιο και εγκατάστασή μας εκεί, φορέσαμε τα μαγιό μας και αποφασίσαμε να μην καθυστερήσουμε πολύ το πρώτο μας μπάνιο.

Δε δυσκολευτήκαμε να βρούμε από που έφευγαν τα λεωφορεία και σε λίγη ώρα είχαμε ξεκινήσει για την παραλία. Μετά από μισή ώρα διαδρομή και χωρίς πολλές στάσεις αφού ήταν σχετικά κοντά στη χώρα του νησιού είχαμε φτάσει. Είχε αρκετό κόσμο, οι περισσότεροι μικρής ηλικίας και κυρίως ζευγάρια. Ήταν αρκετά ήσυχο νησί, το ξέραμε, γιαυτό το είχαμε διαλέξει. Πολλά ζευγάρια, ηρεμία, πολλά αξιοθέατα, πολλά ρομαντικά μέρη, ότι έπρεπε δηλαδή για μια βδομάδα αισθησιακών διακοπών, χωρίς σκοτούρες και με πάρα πολύ σεξ στο πρόγραμμα..

Είχε πάρα πολύ καλή μέρα. Παρόλο που ήταν απόγευμα, περασμένες 5, ο ήλιος έκαιγε αρκετά και η θάλασσα ήταν πολύ ζεστή. Μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι, διαβάζοντας την εφημερίδα μου αποφάσισα να βουτήξω. Εσύ ήθελες να προλάβεις όσο περισσότερο ήλιο μπορούσες και είπες να δοκιμάσεις τη θάλασσα αργότερα. Το νερό ήταν σκέτη απόλαυση.. κάτι τέτοιες ώρες δεν μπορούσα να καταλάβω τη μανία σας με την ηλιοθεραπεία.

Δεν πήγα πολύ βαθιά, πλατσούριζα στις αρχές της παραλίας. Μπορούσα να παρατηρήσω από τη μια εσένα που είχες γυρίσει μπρούμυτα και απολάμβανες τον ήλιο και από την άλλη όλο τον υπόλοιπο κόσμο στην παραλία. Άλλοι κάναν ηλιοθεραπεία, άλλοι μπάνιο και αρκετά ζευγάρια σε διάφορα σημεία είχαν επιδοθεί σε χαμούρεμα.. ειδικά ένα ζευγάρι μου κέντρισε το ενδιαφέρον.. ήταν μέσα στη θάλασσα, όχι πολύ βαθιά ούτε μακριά μου. Η κοπέλα έκανε topless μπάνιο και είχε από τα πιο ωραία στήθη που είχα δει. Μεγάλα, στητά, με τεράστιες ρώγες. Κόλλησα για κάποια ώρα να τα κοιτάω και ευτυχώς δε με πήραν χαμπάρι γιατί τα γυαλιά ηλίου δεν τα είχα βγάλει. Η κοπέλα αυτή είχε κολλήσει πάνω στο αγόρι της και είχαν ξεκινήσει ένα πολύ αισθησιακό φιλί. Τα χέρια και των δυο ήταν μέσα στο νερό και δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έκαναν. Χωρίς να το καταλάβω είχα καυλώσει στη θέα τους. Για λίγη ώρα είχα ξεχάσει πως δεν είχα έρθει μόνος στο νησί και ζήλευα τον τύπο για την τύχη του.
Τις σκέψεις μου τις διέκοψες εσύ. Τόσο απορροφημένος ήμουν με το θέαμα του ζευγαριού που δεν κατάλαβα πότε ήρθες δίπλα μου. Είχες έρθει πίσω μου και ένιωσα απότομα τα χέρια σου γύρω από τη μέση μου..
" τί έγινε αγοράκι;".. μου είπες.. "βλέπω δεν μπορούσες να με περιμένεις και ήδη έχεις καυλώσει μόνος σου"..
Γύρισα λίγο αμήχανα και σε παρατήρησα να με κοιτάς γελώντας πονηρά. Φυσικά και είχες καταλάβει τον λόγο της κατάστασης μου. Πριν προλάβω να πω τίποτα μου είπες..
" δεν πάμε πιο βαθιά να σου πω κάτι;"

Δεν αργήσαμε να φτάσουμε σε σημείο που ίσα ίσα πατούσαμε.. χωρίς κουβέντες σε πήρα αγκαλιά και κολλήσαμε σε ένα πολύ αισθησιακό φιλί. Πέρασες τα πόδια σου γύρω από τη μέση μου και ένιωσα τον πούτσο μου να ακουμπάει την ευαίσθητη περιοχή σου πάνω από τα μαγιό μας. Τα χέρια μου περιπλανήθηκαν στην πλάτη σου, σε πίεζα σε μερικά σημεία, ενώ μετά κατέβηκαν και έσφιξα τα κωλομέρια σου. Άρχισα να σε φιλάω στο λαιμό ενώ τα χέρια μου παραμέρισαν το μαγιό σου και άρχισαν να τρίβουν τις τρυπούλες σου. Σιγανοί αναστεναγμοί βγήκαν από το στόμα σου και έδειξες πως δεχόσουν χωρίς αντίσταση τα χάδια μου. Όχι για πολύ όμως..

Σε λίγο με σταμάτησες. με κοίταξες γελώντας και μου είπες
" όχι εδώ μωρό μου.. ξέρω τι σκέφτεσαι αλλά θα πρέπει να περιμένεις ως το βράδυ.. έτσι για τιμωρία που "ανέβηκες" μόνος σου"..

Κάτι πήγα να πω αλλά είχες ήδη βουτήξει μέσα στο νερό και σε λίγο είχες απομακρυνθεί από μένα. Μετά από πέντε λεπτά είχες βγει από τη θάλασσα και αφού σκουπίστηκες με την πετσέτα κάθισες να στεγνώσεις στον ήλιο. Εγώ ήθελα να βγω αλλά υπήρχε ένα μικρό προβληματάκι.. θα έπρεπε πρώτα να ηρεμήσω λιγάκι.. δεν ήμουν σε θέση να βγω τώρα..

Κανά μισάωρο αργότερα ένιωσα πιο άνετος να βγω από το νερό. Είχε πάει ήδη περίπου 7 η ώρα. Το τελευταίο λεωφορείο θα έφευγε από εκεί στις 9 οπότε είχαμε αρκετή ώρα να κάνουμε βόλτα στο χωριό και να πιούμε κι ένα καφεδάκι. Η ώρα πέρασε γρήγορα, με πολλά πειράγματα ενδιάμεσα και από τις δυο μεριές. Είχαμε προετοιμάσει πολύ ο ένας τον άλλο για το πώς θα περνούσαμε το πρώτο μας βράδυ στο δωμάτιο και από ένα σημείο και μετά ήμασταν αρκετά ανυπόμονοι να γυρίσουμε εκεί..

Αγκαλιασμένοι ανεβήκαμε στο λεωφορείο και κάτσαμε σχετικά πίσω. Δεν είχε πάρα πολύ κόσμο, άντε να ήταν άλλα 6-8 άτομα ακόμα και όλοι κάθισαν πιο μπροστά από εμάς. Τότε παρατήρησα κάτι. Οι πιο κοντινοί μας, δυο θέσεις πιο μπροστά ήταν εκείνο το ζευγάρι της παραλίας. Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω και πολλά αλλά τα κεφάλια τους φαίνονταν και ήμουν σίγουρος πως ήταν αυτοί. Δεν πέρασαν 1-2 λεπτά από τότε που ξεκίνησε το λεωφορείο και τους είδαν να φιλιούνται. Και μόνο στη σκέψη αυτού του γεγονότος και του αντίστοιχου στην παραλία, καύλωσα ξανά. Γύρισα προς τα σένα. Τους είχες παρατηρήσει κι εσύ. Κοιταχτήκαμε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μιλήσουμε και μετά κολλήσαμε ο ένας στον άλλο. Ο χαμηλός φωτισμός, η κατάστασή μας και το μπροστινό ζευγάρι μας είχαν κάνει να θέλουμε όσο τίποτε άλλο ο ένας τον άλλο.

Τα χέρια μου κατέβηκαν και χάιδεψα τα πόδια σου. Ήταν τόσο απαλά και η αίσθησή τους με καύλωσε περισσότερο. Εσύ πέρασες το χέρι σου μέσα στη φανέλα μου και άρχισες να μου χαϊδεύεις το στήθος και την κοιλιά. Τα στόματά μας είχαν κολλήσει και συνεχίσαμε με πιο ερεθιστικά χάδια. Σε λίγο το χέρι μου ήταν κάτω από το ραντάκι σου, χάιδευα απέξω από το μαγιό το στήθος σου. Οι ρώγες σου είχαν σκληρύνει και ήθελα πάρα πολύ να τις νιώσω. Κατέβασα το σουτιέν και ελευθέρωσα τα βυζάκια σου. Ήταν ακόμα υγρά από τη θάλασσα αφού το μαγιό δεν είχε στεγνώσει καλά. Έσκυψα και άρχισα να στις γλύφω και να στις δαγκώνω.

Το χέρι μου ξεκούμπωσε το σορτσάκι σου και σε λίγο ήταν μέσα στο μαγιό σου. Ήσουν πάρα πολύ υγρή. Έβαλα ένα δάχτυλο μέσα σου και άρχισα να το κινώ γρήγορα μέσα έξω ενώ ταυτόχρονα έγλυφα τις ρώγες σου. Εσύ με χάιδευες στην πλάτη με το ένα χέρι ενώ το άλλο το είχες στο στόμα σου για να καλύψεις τους αναστεναγμούς σου που είχαν αρχίσει να γίνονται πιο έντονοι. Ανασηκώθηκα λίγο, έβγαλα το χέρι μου από το μουνάκι σου και γεύτηκα τους χυμούς σου. Άνοιξες τα μάτια σου και με κοίταξες πονηρά. Με έσπρωξες πίσω στο κάθισα και μου είπες να το κατεβάσω όσο γινόταν πιο κάτω και να ξαπλώσω. Σε λίγα δευτερόλεπτα το είχα κάνει.

Έσκυψες και το κεφάλι σου ακούμπησε στην κοιλιά μου. Άρχισες να με γλύφεις στην κοιλιά και ταυτόχρονα ξεκούμπωσες το φερμουάρ από τη βερμούδα μου. Με προσεχτική κίνηση κατέβασες από μέσα το μαγιό μου και ελευθέρωσες τον σκληρό και φουσκωμένο πούτσο μου. Δεν άργησα να νιώσω τα χείλη σου να έρχονται σε επαφή μαζί του. Ξεκίνησες ένα παιχνίδι με τη γλώσσα σου και τα χειλάκια σου μαζί του και προσπάθησα να το απολαύσω όσο πιο πολύ γινόταν. Εκείνη την ώρα είδα κάτι που με αναστάτωσε περισσότερο. Το ζευγάρι μπροστά μας ήταν σε ανάλογη φάση με μας. Είχαν χαμηλώσει τα καθίσματα και φαινόταν μόνο κεφάλι του τύπου. Ανασηκώθηκα λιγάκι και παρατήρησα το κεφάλι της κοπέλας να ανεβοκατεβαίνει μπροστά από τον τύπο. Αυτός είχε γείρει το κεφάλι του και απολάμβανε τα δικά της παιχνίδια.

Ήταν από τα πιο αισθησιακά πράγματα που μου είχαν συμβεί. Αφέθηκα στη γλώσσα και στα χειλάκια σου όπως είχε αφεθεί και ο άγνωστος μπροστά μου. Αλλά και εσύ ήσουν πολύ φτιαγμένη με την όλη κατάσταση. Η γλώσσα σου έπαιζε με μαεστρία τον πούτσο μου και με είχε φέρει σε λίγα λεπτά σε πού άσχημη θέση.. ένιωσα να μη θέλω πολύ να εκραγώ. Τότε, ο τύπος μπροστά ανασηκώθηκε.. σήκωσε την κοπέλα του, τη φίλησε και γύρισαν στο πλάι. Σε λίγο μια σιγανή κραυγή ακούστηκε από την κοπέλα και άρχισαν να κουνιούνται προσεκτικά στο κάθισμα. Δεν άργησα να τους μιμηθώ. Σε σήκωσα, σε φίλησα και στους έδειξα κλείνοντας σου το μάτι. Μου χαμογέλασες και γύρισες στο πλάι, κατεβάζοντας το σορτσάκι και το μαγιό. Με μια γρήγορη κίνηση έβγαλα ένα προφυλακτικό που πάντα υπήρχε στο πορτοφόλι μου. Δεν ήθελα να φορέσω αλλά δεν ήθελα να λερώσω και το κάθισμα!

Το φόρεσα γρήγορα, γύρισα στο πλάι, ανασήκωσα το πόδι και σε λίγο ο πούτσος μου ήταν όλος μέσα στο μουνάκι σου. Αναστέναξες έντονα και σου πέρασα το χέρι στο στόμα σου. Άρχισα να κουνιέμαι πολύ γρήγορα μέσα σου ενώ το άλλο χέρι ήταν ήδη στην κλειτορίδα σου και έπαιζε δυνατά μαζί της. Ένιωθα πως προσπαθούσες να κρατηθείς να μη φωνάξεις.. τα δόντια σου δάγκωσαν δυνατά το χέρι μου.. αυτό με καύλωσε περισσότερο και συνέχισα πιο δυνατά να μπαινοβγαίνω στο καυτό σου μουνάκι. Ήξερα ότι δε θα αντέχαμε πολύ σ\'αυτό το ρυθμό και ούτε έπρεπε κιόλας γιατί σε λίγη ώρα θα φτάναμε. Σε μερικά δευτερόλεπτα ένιωσα τα πόδια μου να μη με κρατάνε άλλο.. με μερικές απότομες κινήσεις ξέσπασα και το σπέρμα μου ξεχύθηκε μέσα σου.. δεν άργησες και εσύ και τελείωσες λίγο πιο μετά ματώνοντας σχεδόν τα δάχτυλά μου από την ένταση..

Μείναμε για λίγη ώρα να ηρεμήσουμε.. το ζευγάρι μπροστά μας είχε τελειώσει και αυτό ότι έκανε.. η κοπέλα έφτιαχνε λίγο τα μαλλιά της και το αγόρι φορούσε τη φανέλα του. Πέντε λεπτά πιο μετά φτάσαμε στον προορισμό μας. Ο οδηγός μας χαιρέτησε όλους.. τότε καταλάβαμε ότι ήταν ξένοι αυτοί.. μάλλον γάλλοι από την προφορά τους.. φεύγοντας άκουσα τον οδηγό να λέει σε ένα φίλο του..
" αυτοί οι ξένοι δεν έχουν ούτε ντροπές ούτε τίποτα.. "

.. ήταν από τις πιο γαμάτες εμπειρίες που είχα ως τώρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.