Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχουν περάσει 2 χρόνια και 6 μήνες από την ημέρα που συνέβη αυτό το γεγονός, κάπου εκτός Ελλάδος όπου ζούσα και εργαζόμουν εκείνο το διάστημα. Η ζωή μου κυλούσε όμορφα, και είχα μια σχέση εδώ και 4 μήνες με ένα πανέμορφο πλάσμα από την Βραζιλία την Ζανέτ (και αυτή μετανάστης) όπου εργαζόταν ως γραμματέας σε μια εταιρεία. Ήταν μια γνωριμία, που σύντομα εξελίχθηκε σε μια σχέση ιδιαίτερα παράξενη, χωρίς φραγμούς, αρχή η τέλος σε τιποτααααα.
Aργότερα αλλά και τώρα που τα σκέφτομαι με τρελαίνουν και ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου ότι μπορεί να αντέξει σε ένα τέτοιο ρυθμό, να ακολουθώ και να ζω ένα μόνιμο ερωτικό παραλήρημα σε διάφορες μορφές και φάσεις που έως τότε ούτε είχα γνωρίσει η ποιο πολύ καν φανταστεί. Αυτή η ιστορία είναι μια από τις όμορφες εκπλήξεις-δώρα της φίλης μου Ζανέτ.

Ήταν παραμονή των γενέθλιων μου και μου το υπενθύμισε ενώ πίναμε καφέ σε μια παραλία. Μου ζήτησε για την επόμενη να μην κανονίσω τίποτα και ότι θα το γιορτάζαμε οι δυο μας σπίτι της. Όντως και έγινε, με περίμενε στην πόρτα ντυμένη με ένα κόκκινο μακρύ λεπτό φόρεμα που διέγραφε το όμορφο λεπτό αγγελικό κορμί της.

Καθίσαμε πίνοντας ένα ποτό και ακούγοντας μουσική λατιν από την πατρίδα της. Τότε μου είπε πως απόψε η βραδιά θα ήταν αφιερωμένη σε μενα με την διάφορα ότι θα ακολουθούσα ότι μου έλεγε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου ζητούσε κάτι τέτοιο, και πάντα ήταν κάτι ξεχωριστό, ποτέ δεν είχα απογοητευτεί γι’αυτο και συμφώνησα. Κάποια στιγμή αργότερα κτύπησε το κουδούνι και μου ζήτησε να πάω στην κρεβατοκάμαρα και να περιμένω, όντως υπάκουσα. Δέκα λεπτά αργότερα μπήκε και μου ζήτησε να πάμε στο σαλόνι όπου με έβαλε να καθίσω σε μια πολυθρόνα στο μέσον του δωματίου, ενώ μου πέρασε τα χέρια πίσω και μου τα έδεσε με ένα μαντήλι της.

Η μουσική συνέχιζε απαλά και ενώ σκεπτόμουν πυρετωδώς το τι θα ακολουθούσε με μεγάλη έκπληξη είδα 2 πανέμορφες κοπέλες από το διπλανό δωμάτιο να βγαίνουν και να έρχονται προς το μέρος μου.

Αρχισαν να με χαϊδεύουν και να μου δίνουν φιλάκια απαλά, ενώ χάιδευε και η μια την άλλη. Εγώ παγωμένος προσπαθούσα να σκεφτώ και να κοντρολάρω τα ρίγη που άρχισαν να διαπερνούν το κορμί μου. Η Ζανέτ απέναντι καθισμένη σε ένα καναπέ παρακολουθούσε με ένα χαμόγελο στα χείλη κλείνοντας μου το μάτι. Οι κοπέλες συνέχιζαν να παίζουν μαζί μου αλλά και να χαϊδεύονται μεταξύ τους και να αποκαλύπτουν σιγά σιγά τα πανέμορφα κορμιά τους. Σε λίγα λεπτά βρίσκονταν γυμνές στην μέση του δωματίου ξαπλωμένες να γλύφουν η μια την άλλη και να βγάζουν απαλούς αναστεναγμούς. Ήμουν αναστατωμένος ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σηκώνετε αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Η μια ήρθε κοντά μου και μου κατέβασε το παντελόνι ενώ η άλλη συνέχιζε από πίσω να τις χαϊδεύει τον αγαλματένιο κώλο της με ένα πλαστικό διπλό καυλί.

αυτή μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να παίζει με το κεφάλι που γρήγορα είχε γίνει πέτρα, ενώ έβγαζε αναστεναγμούς από τον πλαστικό που της έβαζε η άλλη σιγά σιγά στο μουνί. άρχισε να μου τον ρουφάει και να τον βάζει μέσα όλο μέχρι την βάση. Η δεύτερη αφήνοντας τον πλαστικό ήρθε γονατιστή και άρχισε να μου γλύφει τ’ αρχίδια που γέμιζαν από σπέρμα. Τρελαινόμουν από την καύλα, ήθελα να τους πιάσω τα κεφάλια και να γαμήσω βίαια το στόμα τους, να τα γεμίσω με την ψωλή μου.

Η Ζανέτ ήρθε προς το μέρος μας βγάζοντας το φόρεμα και παίρνοντας τον διπλό πλαστικό άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της. Η καύλα κορυφωνόταν και ενώ πλησίαζα να χύσω την τελευταία στιγμή με άφηναν και έπαιζαν μεταξύ τους. Γύρισαν και οι δυο κώλο με κώλο και η Ζανέτ άλειψε τα δυο άκρα του πλαστικού με λίγο κρέμα και ακούμπησε από μια άκρη στην κωλοτρυπίδα τις κάθε μιας. άρχισαν σιγά σιγά να σπρώχνουν ενώ έβγαζαν μικρές κραυγές. Η ψωλή έμπαινε σιγά σιγά και στις δυο κωλοτρυπίδες σκίζοντας τες. Έβλεπα να ανοίγουν σιγά σιγά, να παίρνουν το σχήμα του πούτσου και σχεδόν ταυτόχρονα έσπρωξαν και τον ρούφηξαν όλον μέσα.

Με τον πλαστικό να τους σκίζει τον κώλο παρέμεναν γονατιστές ενώ η μια άρχισε πάλι να παίζει με τον πούτσο μου και η άλλη έγλυφε το μουνί της Ζανέτ. Δεν κρατιόμουνα ακούγοντας τα βογκητά της καύλας τους και πονούσα αφάνταστα αφού ήθελα να χύσω εδώ και ώρα.

Η φίλη μου συνέχιζε να δέχεται το γλείψιμο της μιας ενώ βλέπω να φέρνει τα δάκτυλα στο στόμα της να τα σαλιώνει και να τα πλησιάζει στον κώλο της. άρχισε να παίζει και να τρίβει την τρυπούλα της η οποία χαλάρωνε, ετοιμαζόταν να δεχθεί μέσα της κάθε τι. Συνέχισε και βλέπω το δάχτυλο της να αρχίζει να εξαφανίζετε μέσα στην τρύπα της ενώ αναστέναζε, ένα δεύτερο δάχτυλο πλησίασε και το κάρφωσε, ενώ άρχισε να τα μπαινοβγαζει βογκώντας από καύλα.

Ήξερε την αδυναμία μου στον κώλο και αυτό έκανε, γαμούσε τον δικό της με τα δάχτυλα ενώ ο διπλός πλαστικός μοιρασμένος έσκιζε τις κωλοτρυπίδες των άλλων δυο. Ήξερε το πουτανακι να με απογειώνει...και να απογειώνετε μαζί μου. Ο πούτσος μου είχε μουλιάσει στο τσιμπούκι αλλά η πουτάνα δεν με άφηνε να χύσω. πονούσα και νόμιζα ότι τα αρχίδια μου θα σπάσουν.

Η Ζανέτ είχε τρελαθεί με τα δάχτυλα της στον κώλο και έρχεται προς το μέρος μου φέρνοντας το μουνί της στο στόμα μου. Αρχισα να το γλύφω με μανία όπως κυλούσαν τα υγρά της, ήθελα να το βάλω όλο στο στόμα μου, ένοιωθα την κλειτορίδα της να είναι πέτρα και η γλώσσα μου της έσκιζε το μουνί. Της το γαμούσα με τέτοια μανία που έβγαζε κραυγές και πίεζε το κεφάλι μου ασταμάτητα. Τεντωνόμουν και προσπαθούσα να φτάσω την κωλοτρυπίδα της να γλύψω αυτό που γούσταρα τόσο πολύ αλλά δεν με άφηνε, είχε τα δάχτυλα ακόμα μέσα. Μου είπε να συνεχίσω να της γαμάω το μουνάκι και μου εσφιγκε το πρόσωπο ανάμεσα στα πόδια.

Κάποια στιγμή νοιώθω να μου γυρίζει τον κώλο της και βλέπω την τρυπούλα της χαλαρή, ανοιγμένη από το παιχνίδι με τα δάχτυλα. Αρχισα να της την γλύφω μαλακά, να την νοιώθω να ανοιγοκλείνει ενώ τώρα έπαιζε την κλειτορίδα της και να βάζει τα δάχτυλα στο μουνί της.

Η γλώσσα μου συνέχιζε ασταμάτητα να την γλύφει και ενώ την σκλήρυνα της την κάρφωνα μέσα τρελαμένος όσο βαθιά μπορούσε να μπει.

Δεν θυμάμαι για πόση ώρα κράτησε αυτό όταν ένοιωσα να γυρίζει πάλι το μουνί της γρήγορα στο πρόσωπο μου και να μου φωνάζει ότι χύνει. Να μου ζητά να τα πάρω όλα να τα πιω, ενώ άρχισαν να κατεβαίνουν ποτάμια τα υγρά της που έπινα ασταμάτητα, ήταν το νέκταρ που τόσες φορές είχα πιει αλλά ποτέ δεν χόρταινα. Έμεινε για κάποιες στιγμές ακόμα στο στόμα μου μέχρι που της το στέγνωσα και μετά σπρώχνοντας την άλλη από τον πούτσο μου μου είπε πως τώρα είναι δικός της, και μόνο δικός της.

Της ζήτησα να μου λύσει τα χέρια αλλά αρνήθηκε και άρχισε να κτυπάει τον πούτσο μου στα μαγούλα της. Μου ρούφαγε τα αρχίδια που ήταν πρησμένα και πονούσαν από ηδονή, δεν κρατιόμουν, της φώναζα ότι θέλω να χύσω στο πρόσωπο της στο στόμα της, θέλω να την δω να τα ρουφάει και να απαλύνει τον πόνο μου.

Με ένα χαμόγελο σηκώθηκε γύρισε ανάποδα και τον κάρφωσε με δύναμη μέσα στο μουνί της που ήταν πάλι υγρό, ενώ έβαζε τα δυο δάχτυλα στον κώλο. ένοιωθα τρελός από την καύλα και το μόνο που σκεπτόμουν ήταν να ήμουν ελεύθερος, να την σκίσω την πουτάνα να την ξεκωλιασω να της ξεσκίσω κάθε τρύπα που υπήρχε στο κορμί της. Να την νοιώσω να υποφέρει όπως υπέφερα τώρα εγώ.. που αισθανόμουνα μόνο όσα ήθελε αυτή. Να την έχω δεμένη και να παίζω τον πούτσο μου μπροστά της, να σκληραίνει και να την κτυπώ στο πρόσωπο, να πονάει και να τον ζητά, να λειώνει να παρακαλά και να ικετεύει να της τον δώσω στο στόμα η να γεμίσω κάθε τρύπα του κορμιού της.

Αλλά τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνο αυτό που ζητούσε αυτή και σειρά είχε η κωλοτρυπίδα της όπου σηκώθηκε και την κάρφωσε πάνω στην ψωλή μου με μανία φωνάζοντας σκιστηνε αγάπη μου είναι δική σου, είναι μόνο δική σου, είναι για την σκίζει μόνο το καυλί σου.

Αυτό ήταν!! ένιωσα να κατεβαίνει ένας χείμαρρος μέσα από τα αρχίδια μου και να της φώναζα ότι χύνω, ότι θέλω να την δω να γεμίζει από την καύλα μου, να τα πιει όλα, να γευτεί το δικό μου νέκταρ.

Τραβήχτηκε και άνοιξε το στόμα περιμένοντας ενώ έβλεπα την καύλα την ανυπομονησία και την λαχτάρα στο βλέμμα της. Τα χυσια μου της κτυπούσαν το πρόσωπο και το στόμα με μανία ενώ αυτή προσπαθούσε να μην χάσει τίποτα, τα ρουφούσε τα κατάπινε και ότι ήταν στο πρόσωπο το έπαιρνε με τα δάχτυλα της για να το γλύψει.

Τον στέγνωνε όση ώρα έβγαιναν και ηρέμησε μόνο όταν ήταν σίγουρη ότι είχα στερέψει. Οι δυο κοπέλες συνέχιζαν παράλληλα με μας και τώρα κατάλαβα ότι είχαν χύσει και αυτές κάποια στιγμή που εγώ βρισκόμουν σε παραλήρημα.

Με έλυσε από την πολυθρόνα ενώ άρχισαν να ντύνονται. ήταν μια από τις πολλές εμπειρίες μου με την Ζανέτ από τις πολλές και μοναδικές που είχα γνωρίσει έως τότε για πρώτη φορά και που συνέχισα να ζω μαζί της για 6 μήνες.

Έφυγα μακριά της και το είχα αποφασίσει εγώ!!!! όσο παράξενο και αν φαίνετε, όσο και αν ακόμα δεν πιστεύω το πως μπόρεσα, ούτε και εγώ. Έχει πια περάσει αρκετός καιρός, είναι πια παρελθόν που όμως στιγμές σαν κι’ αυτές μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν αλλά και δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Εύχομαι να είναι καλά...για να χαρίζει παραδεισένιες στιγμές σε όποιον θελήσει και μπορέσει να βρεθεί κοντά της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.