Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Χριστίνα τα είχαμε για λίγο καιρό, όταν ημασταν και οι δύο δεκαοκτώ. Είναι καστανή, με μικρά, στητά βυζάκια κι ένα ωραίο κωλαράκι. Το είχαμε κάνει από τον πρώτο μήνα και είχαμε δυσκολευτεί πολύ αρχικά, αφού αυτή ήταν παρθένα και είχε πονέσει και ματώσει υπερβολικά την πρώτη φορά, αλλά γούσταρε τρομερά. Ήταν μια κοπέλα γενικά μαζεμένη, δεν έκανε εύκολα σχέσεις, και ποτέ δεν ήθελε να κάνουμε κάτι παραπάνω στο sex. Χωρίσαμε μετά από δύο χρόνια και όταν τελείωσε άρχισε να μου ξαναστέλνει μηνύματα και να επιμένει να βρεθούμε. Προφανώς είχε κάβλες, αλλά κι εγώ δεν πήδαγα εκείνη την περίοδο, οπότε δεχόμουν. Πηγαίναμε με το αυτοκίνητο σε ένα έρημο χωράφι, όπου την πήδαγα για ώρα. Εκείνη γούσταρε τρελά, αλλά συνέχιζε να είναι μαζεμένη και συντηρητική. Ακόμα και πίπα δίσταζε να μου πάρει.

Κάποια στιγμή άρχισα να βαριέμαι, οπότε δεν απαντούσα στα μηνύματα. Η Χριστίνα είχε λυσσάξει. Τελικά, μου ήρθε η ιδέα: Γιατί να μην εκμεταλλευτώ την κάβλα της για να την κάνω ότι γουστάρω; Οπότε της απάντησα, και της ζήτησα να μου στείλει τα βυζάκια της με ΜΜS!!! Εκείνη σοκαρίστηκε αρχικά, και το ‘παιξε “μη μου άπτου”, αλλά μετά από 2 ώρες που δεν της απάντησα, υποχώρησε και μου έστειλε: “Είσαι μόνος σου τώρα;” Όταν απάντησα ναι, μου ήρθε το MMS με τα 18χρονα βυζάκια της. Συνεχίσαμε με το μουνάκι και το κωλαράκι της. Κάποια στιγμή, τρελαμένη από κάβλα, άρχισε να με πρήζει να βρεθούμε. Εγώ της απάντησα: “ΟΚ, αλλά μόνο αν με αφήσεις, να σκίσω το κωλαράκι σου!” Ήμουν σίγουρος ότι θα έλεγε ναι, γιατί ήξερε ότι αλλιώς θα την έγραφα. Απάντησε: “Εντάξει, αλλά να το ξέρεις, θα γκρινιάζω”.

Βρεθήκαμε μετά από μία ώρα, και ξεκινήσαμε για το γνωστό χωράφι- γαμηστρώνα! Στο δρόμο έλεγε “Ξέρεις, έχω πολύ άγχος, φοβάμαι μην πονέσω και μην πάθω καμιά μαλακία”. Της εξήγησα ότι θα την ανοίξω σιγά- σιγά με τα δάχτυλα και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Φτάσαμε, και με την μία της σήκωσα την μπλούζα, και άρχισα να γλύφω τα καβλωμένα βυζάκια της. Έβαλα το χέρι μου μέσα από την φούστα της και χάιδεψα το μουνάκι της, που ήταν ήδη μούσκεμα. Όταν άρχισε να αναστενάζει, τον έβγαλα έξω και της είπα να τον πάρει στο στόμα της. Το πουτανάκι άρχισε να τον γλύφει κι εγώ της πίεζα το κεφάλι όλο και πιο κάτω, μέχρι που άρχισε να πνίγεται. Τότε πήγαμε στο πίσω κάθισμα, την μισοξάπλωσα ανάσκελα και της τον κάρφωσα. Εκείνη πόνεσε λίγο, φώναξε και μου είπε “σιγά μωρό μου, είμαι στενή, έχουμε και καιρό να το κάνουμε”, αλλά εγώ συνέχισα να την γαμάω στον ίδιο ρυθμό. Έμπαινα όλος μέσα της λέγοντάς της:

-Το νιώθεις όλο μέσα σου, πουτανάκι; Γουστάρεις;

-Τρελά! απαντούσε αυτή αγκομαχώντας.

Τότε τον έβγαλα και την γύρισα στο πλάι. “Για να δούμε τώρα και το κωλαράκι σου”, της είπα. Έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της, για να το υγράνω, και άρχισα να το βάζω στον κώλο της σιγά- σιγά. Άρχισε να αναστενάζει, και να λέει “Αχ, μ’ αρέσει, συνέχισε”, και όταν έβαλα δύο δάχτυλα, άρχισε να μου λέει ότι ψιλοπονάει. Τότε, για να μην χάσω χρόνο, πλησίασα το καβλί μου, και με λίγη πίεση, μπήκα στον κώλο της. Εκείνη έβγαλε μια ψιλή δυνατή κραυγή, και άρχισε να φωνάζει: “Βγάλτο, βγάλτο, πονάωω”, αλλά εγώ συνέχισα για λίγο, μέχρι που αυτή τραβήχτηκε και μαζεύτηκε σε μία γωνιά του καθίσματος του αυτοκινήτου.

-Δε γουστάρεις άλλο;

-Αφού σου λέω ότι πονάω, δεν το καταλαβαίνεις;

-Έλα ρε μωράκι μου, λίγο ακόμα και θα περάσει ο πόνος, και τότε θα δεις τι κάβλα που είναι.

-Όχι δε θέλω άλλο.

Με τα πολλά, την έπεισα να συνεχίσουμε για δύο λεπτά ακόμη. Έκατσε μπρούμυτα, σε εμβρυακή στάση, με το κωλαράκι σε μένα. Το ξανάβαλα χωρίς δυσκολία, κι έπεσα από πάνω της. Άρχισα να την γαμάω κρατώντας το σβέρκο της, ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί και μου το ξαναχαλάσει. Στην αρχή δεν έκανε τίποτα, μετά όμως άρχισε να αναστενάζει όλο και πιο καβλιάρικα, μέχρι που έχυσα μέσα στο στενό κωλαράκι της.

Ντυθήκαμε και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Όταν ξεκινήσαμε ανακαθόταν και κουνιόταν συνεχώς στο κάθισμα.

-Τι έπαθες; την ρώτησα.

-Ψιλοπονάω.

-Θα σου περάσει σε λίγο, ήταν η πρώτη φορά, γι’ αυτό.

Σημειωτέον, ότι κι εγώ πρώτη φορά γαμούσα κώλο. Μετά από λίγο, μου είπε: “Τελικά δεν ήταν τόσο άσχημο, ήταν απλώς διαφορετικό” και με τρέλανε από κάβλα! Όταν την άφησα σπίτι της, θαύμασα το κωλαράκι την όταν έβγαινε από το αυτοκίνητο και σκέφτηκα ότι πριν λίγο το ξέσκισα. Ήταν απίστευτη εμπειρία! Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει, χάνει!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).