Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σκύλιασε. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση! Αφού με δάγκωσε και με γρατζούνισε στην πλάτη που τής είχα γυρίσει, ανέβηκε πάνω μου, με καβάλησε, και με κάθε τρόπο προσπαθούσε να με γυρίσει ανάσκελα.

Αυτό που με πέθαινε ήταν η αίσθηση τού υγρού μουνιού της που τριβόταν πάνω στον κώλο μου και το βάρος των βυζιών της στην πλάτη μου.
«Σε παρακαλώ αγάπη μου...., γύρνα να σε δω..., μη με παρατάς έτσι καυλωμένη, λιώνω.....! Γύρνα παλιοπούστη να σε ξεσκίσω! Θα στον κόψω με τα δόντια μου, θα σε τιμωρήσω φοβερά για το φέρσιμό σου».

Οταν είδε ότι ούτε τα λόγια της ούτε η δύναμή της φτάνανε για να γυρίσω, άλλαξε τακτική: άρχισε να με χαiδεύει και να μου τρίβεται, ενώ σιγά – σιγά γλείφοντας και φιλώντας με κατέβαινε προς τα κάτω.

Με τρέλανε το αποτέλεσμα. Μού άνοιξε με τα χέρια της τα κωλομέρια μου και ξεκίνησε να γλείφει όλη την περιοχή τού κώλου μου, την κωλοτρυπίδα μου, το κάτω μέρος των αρχιδιών μου και όσο από τον πούτσο μου μπορούσε να φτάσει.

Η αγωνία της να ξαναασχοληθώ μαζί της μόνο με την καύλα μου μπορεί να συγκριθεί. Η ψωλή μου, όπως ήταν καυλωμένη και πιεζόταν από το σώμα μου, είχε γίνει πέτρα και πονούσε γλυκά. Ήμουν σίγουρος ότι είχε σπάσει νέο ρεκόρ μεγέθους, γιατί ένιωθα το πουτσοκέφαλό μου που είχε πλακωθεί από το μπούτι μου να είναι σαν ξένο σώμα.
Αποφάσισα να την αφήσω να τυραννιέται, γιατί αυτά που έκανε με έστελναν σε άλλους κόσμους.

Η γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα μου έκανε ανασκαφές, ενώ ταυτόχρονα μού έλεγε λαχανιασμένη: «Μπάσταρδε τι άλλο πρέπει να σού κάνω; Εγώ δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με κωλοτρυπίδες και τώρα μούδειξες καινούρια πράγματα! Γύρνα, θα μετανιώσεις!»
Την άκουσα να με φτύνει και ένιωσα το σάλιο της καυτό στην τρύπα μου. Κάτι ξένο άρχισε να με σπρώχνει. Κατάλαβα ότι δειλά μού έβαζε κωλοδάχτυλο. Το έκανε καλά η πουτάνα! Πρέπει να ήταν το δαχτυλάκι της, γιατί χωρίς να πονάω καθόλου, αισθανόμουν μιά γλυκιά πίεση να ανοίγει την τρύπα μου και να ακουμπά τα εσωτερικά τοιχώματα τού έντερού μου.

Το έβγαλε αργά και άρχισε να το ξαναβάζει, πιό αποφασιστικά αυτή τη φορά.
«Μη γυρίσεις πούστη! Θα σε γαμήσω εγώ τώρα, και αν αντέχεις μείνε όπως είσαι».
Έβαζε όλο και πιό βαθιά το δάχτυλό της, και ένιωθα τη μεμβράνη τού εντέρου μου να σφίγγεται γύρω του σαν να ήθελε να το απολαύσει όσο περισσότερο μπορούσε.
Η ψωλή μου χτυπούσε από την καύλα. Κατάλαβα ότι έβγαιναν μουγκρητά πόθου από το στόμα μου. Το δαχτυλάκι της ευτυχώς δεν έφτανε αρκετά βαθιά ώστε να ακουμπήσει τον προστάτη μου. Ήξερα πως άν τον ακουμπούσε, θα έχυνα την ίδια στιγμή.

Δεν άντεχα άλλο. Αργά, για να μη βγεί από μέσα μου και για να μην πονέσω, γύρισα ανάσκελα κι εκείνη έβγαλε ένα σιγανό επιφώνημα θριάμβου. «Τώρα θα τα δεις όλα κωλόπαιδο! Είσαι δικός μου!» και προσπάθησε να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της. Ακόμα κι εκείνη ξαφνιάστηκε από το πόσο μεγαλύτερος ήταν τώρα. Το πουτσοκέφαλό μου τέντωσε τα χείλια της σε ένα ολοστρόγκυλο «Ο» για να χωρέσει. Αυτή τη φορά δεν το πήρε βαθιά. Εχοντας ακόμη το δάχτυλό της θαμένο μέσα μου και κουνώντας το ελαφρά δεξιά και αριστερά, έπαιζε μη τη γλώσα της πάνω στο τεντωμένο δέρμα τής ψωλή μου, και προσπαθούσε να τη χώσει στην τρυπούλα μου.

Ενιωθα σταγόνες να κυλούν μέσα στο καυλί μου, να καταλήγουν στην τρύπα του και να χάνονται πάνω στη γλώσσα που τις περίμενε.
Ήμουν στον Παράδεισο! Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτό που ζούσα.

Δεν θα άντεχα για πολύ. Την τράβηξα προς τα πάνω και προσπαθήσαμε να καταπιούμε ο ένας τον άλλο με ένα φιλί που κράτησε ώρα και συνοδευόταν από χάδια παντού.
Ήταν ώρα να την υποτάξω. Κατέβηκα προς το μουνί της και ξαφνιάστικα για μιά ακόμη φορά από το μέγεθος τής κλειτορίδας της, από την ομορφιά τών μουνόχειλών της που με περίμεναν όμορφα ξυρισμένα και από την πλημμύρα των υγρών της. Αρχισα πάλι να γλέιφω και να τρίβομαι μανιασμένα στα υγρά της, ενώ χάιδευα την κωλοτρυπίδα της και την λίπαινα με τα πηχτά και γλυκά υγρά τού μουνιού της.

Οι οργασμοί της ήταν ασταμάτητοι και τα λόγια της (όσα καταλάβαινα) μπορούσαν να καυλώσουν ένα λόχο ολόκληρο.

Αποφάσισα να φθάσω πιό κοντά στο σκοπό μου. Πήρα κατάλληλη και βολική θέση και ξεκίνησα να γλείφω την τρυπούλα της, που αυτή τη φορά ήταν πιο ήμερη.
Θα εφάρμοζα την αλάνθαστη μέθοδο που τόσες φορές είχα δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία. Δεν θα της έβαζα δάχτυλο, αλλά θα τη γαμούσα με τη γλώσσα μου, στην αρχή αφήνοντά την μαλακή και βάζοντάς την μέσα πολύ λίγο, καΙ στη συνέχεια σκληραίνοντας την και σπρώχνωντας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι προσπάθειές μου την ενθουσίασαν, αν κρίνω από τα μουγκρητά και από το πόσο δυνατά με αγκάλιαζε με τα μπούτια της, σα να μου έδειχνε ότι δεν θέλει να απομακρυνθώ καθόλου.

Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο κράτησε αυτό το αγκάλιασμα. Ξέρω όμως πως η κωλοτρυπίδα της δεν προέβαλε καμία αντίσταση, αλλά, μόλις έμπαινε η γλώσσα μου, εσφιγγε γύρω της με ευγνωμοσύνη.
Ανέβηκα ξανά προς το πρόσωπό της, και, την ώρα που με καθάριζε με τη γλώσσα της απολαμβάνοντας τη γέυση τών δικών της υγρών, έφερα τα πόδια της στους ώμους μου και γονάτισα όσο πιό κολλητά της μπορούσα.

Η πέτρινη ψωλάρα μου, που τώρα πια είχε μωβ χρώμα, είχε ακουμπήσει πάνω στην κοιλιά της και έφθανε μέχρι τον αφαλό της.
Κατάλαβε τί την περίμενε και για μιά στιγμή το βλέμα της μούδειξε, εκτός από ανυπομονησία και προσμονή, λίγο τρόμο και αβεβαιότητα, από το μέγεθος που είχε μπροστά της.

Είναι αλήθεια ότι και μένα το μέγεθός μου με ξάφνιασε.
Το έφερα στην είσοδο τού μουνιού της και, κοιτάζοντάς την στα μάτια, το κάρφωσα με μια βίαιη και ξαφνική κίνηση μέχρι τη μήτρα της.
«ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!.....» η κραυγή της τα είπε όλα: καύλα, ανακούφιση, πόνο, τρυφερότητα.

Από κει και μετά δεν είχα τρόπο (ούτε ήθελα) να την κάνω να σταματήσει να φωνάζει δυνατά και ασυνάρτητα.
«Με σκίζεις πούστη!!.. Με καταστρέφεις!!.. Φύγε από πάνω μου, θα με ξεμουνιάσεις!!!!!... Μη σταματάς, θα σε σκοτώσω.... ξεφτίλισέ με... κάρφωσέ με, δεν θέλω να ξανασηκωθώ!!!!!!..... Γαμιά μου!!!... Δεν μπορώ να χύνω άλλο, με παρέλυσες!!!!»

Το καυλί μου ταξίδευε συνέχεια μέσα και έξω από τη μουνάρα της, από τα μέσα της μουνόχειλα, μέχρι το βάθος της κοιλιάς της, τη μήτρα της που την ακουμπούσα και την έσπρωχνα κάθε φορά που έμπαινα μέσα.

Πίεσα με τα δυό μου χέρια την κοιλιά της κάτω από τον αφαλό, και ένιωσα το έμβολό μου να κινείται αδίστακτο. Η πίεση αυτή την τρέλανε: «Εχει μουδιάσει το μυαλό μου..... γιατί μού φέρεσαι έτσι;… Με σκίζεις,.. με τρυπάς,.... με οργώνεις.....!!!!!! Σταμάτα πούστη μ’έχεις κάνει πουτάνα!!!!... δε θέλω να χύνω άλλο!!.....στέγνωσα!!!!!...»
Το καυλί μου πονούσε ολόκληρο και δεν άντεχα το βάρος των αρχιδιών μου, που την χτυπούσαν ρυθμικά στην κωλοτρυπίδα.

Όμως δεν πλησίαζα καθόλου να χύσω. Το είχα ξεπεράσει. Ήθελα η τυρανία μας να κρατήσει για πάντα.

Έβγαλα την ψωλή μου από μέσα της, σηκώθηκα όρθιος και την έφερα στο στόμα της.
«Γλύψε την απαλά και βρέξε την πολύ!.. Νόμισες πριν ότι θα σε συγχωρούσα για το κωλοδάχτυλο..... τώρα θα ζήσεις την τιμωρία σου παλιοπουτάνα!!!... Φτύσε τον και ετοιμάσου να γίνεις σκλάβα μου!!!!...»
«Όχι Γιάννη..» είπε έντρομη, «όχι αυτό, σού είπα δεν μου αρέσει, δεν μπορώ, μη μου το κάνεις!! Ζήτα μου ο,τιδήποτε άλλο!!»
«Δεν έχεις επιλογή, ούτε θα σε ρωτήσω τι θέλεις και τι όχι!!! Αν αντισταθείς, θα σε βιάσω και θα πονέσεις. Αν είσαι το πουτανάκι μου και με υπακούς, θα μου ζητάς να μη σταματήσω ποτέ! Ξαναφτύσε τον!!»

Στα μάτια της φάνηκε η παράδοση. Έκανε να γυρίσει μπρούμυτα, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Ήθελα να την ξεκωλιάσω, να της σκίσω τη σούφρα, αλλά να της αρέσει και να βλεπω την έκφρασή της.

Παρά τα δήθεν σκληρά λόγια μου, αυτό που ήθελα στην πραγματικότητα ήταν να της δώσω την υπέρτατη ηδονή. Να την κάνω να κλαίει από καύλα και από ευγνωμοσύνη. Να μπώ μέσα της από δρόμο απαγορευμένο και ανεξερεύνητο, να φτάσω βαθιά στα σωθικά της και να τη γεμίσω με το σπέρμα που έβραζε στ’αρχίδια μου.

Ήθελα μετά από απόψε να ξέρουμε και οι δύο ότι ένα μέρος τού εαυτού της ανήκε για πάντα σε μένα. Ήθελα να δείξει στον άντρα της τον καινούριο της εαυτό, να αλλάξει τις συνήθειές τους και η χαρά τους αυτή να οφείλεται σε μένα, τον φίλο τους.
Ήθελα όταν θα βρισκόμαστε όλοι μαζί, οι στιγμές που ζούσαμε τώρα να μας έκαιγαν και να μας ένωναν ξεχωριστά από την υπόλοιπη παρέα.

Ήθελα όταν πήγαιναν στα μαγαζιά και για καφέ με τη γυναίκα μου να αναρωτιέται πόσα απ’αυτά που της έκανα απόψε έκανα κάθε βράδι στο κρεβάτι μας.
Κατέβηκα και πήρα τη θέση που είχα πριν, με τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου και τη λεκάνη μου κολλημένη στα κωλομέρια της.

Ακούμπησα το πουτσοκέφαλό μου στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να πιέζω πολύ απαλά. Η αντίσταση ήταν γλυκιά και αναμενόμενη, αλλά υποχωρούσε αργά. Ήξερα πως όταν έμπαινε το κεφάλι μέσα τα βάσανά της σχεδόν θα τελείωναν. Αμέσως μετά το κεφάλι, το πάχος τού πούτσου μου υποχωρούσε πολύ και αυτή η διαφορά θα την ανακούφιζε και θα την ηρεμούσε.

Τώρα όμως χρειαζόταν μεγάλη υπομονή και προσοχή.
Τη φιλούσα, τη χάιδευα, τής ψιθύριζα γλυκόλογα, αλλά ταυτόχρονα έσπρωχνα αργά και αμείλικτα.

Η Μαίρη ήταν σαν λιπόθυμη.... παραδομένη.... Ήξερα πως δεν πονούσε, γιατί ήταν απολύτως χαλαρή, αλλά σίγουρα ήταν έντρομη μπροστά στο άγνωστο που περίμενε.
Όσο το κεφάλι τού πούτσου μου έμπαινε χιλιοστό – χιλιοστό πιό βαθιά, τόσο χόντραινε και υποχρέωνε την τρύπα της να ξεχειλώνει και να φτάνει στα όριά της.

Αυτή η διαδικασία που φαινόταν να έχει σταματήσει το χρόνο με καύλωνε αφάνταστα. Αισθανόμουν κυρίαρχος και υπεύθυνος για τον κόσμο που της άνοιγα.
Η κωλοτρυπίδα της είχε τεντώσει και λεπτύνει τόσο πολύ που με έκοβε και με πονούσε, αλλά σίγουρα η ψωλή μου ήταν στον Παράδεισο.

Αισθανόμουν ότι ελάχιστα χιλιοστά είχαν μείνει για να μπεί το πουτσοκέφαλό μου ολόκληρο μέσα της, κι ύστερα τα πράγματα θα άλλαζαν.

Πράγματι, ξαφνικά, το απίστευτο σφίξιμο υποχώρησε, επειδή ο σφικτήρας της είχε βρεθεί να αγκαλιάζει τον κορμό της ψωλής μου, αμέσως μετά το τελείωμα τού κεφαλιού.
Όπως περίμενα, αυτά τα χιλιοστά διαφοράς σε πάχος έφεραν μεγάλη ανακούφιση.
Τα μάτια της που με κοιτούσαν υγρά συνέχεια τόσην ώρα έδειξαν αμέσως μια γλύκα και το πρόσωπό της χαμογέλασε αχνά. Ένα «αχχχχχχ!» βγήκε από τα μισάνοιχτα χείλη της και οι παλάμες της έπιασαν απαλά τα κωλομέρια μου, με τα δάχτυλά της να βρίσκονται βαθιά μέσα στην χαράδρα τού κώλου μου με τρυφερότητα.

«Πρόσεξέ με αγάπη μου!!.. Δείξε μου ποιός είσαι στ’αλήθεια...»

Το έντερό της με έκαιγε και με έσφιγγε απαλά στο πουτσοκέφαλο, που είχα ξαναβρεί το σχήμα του μετά από την πίεση που είχε δεχθεί. Η ζέστη και η υγρασία εκεί μέσα με προσκαλούσαν σιωπηρά να προχωρήσω, να βρώ τί υπάρχει στο βάθος.
Αρχισα ξανά να σπρώχνω, αυτή τη φορά πιό εύκολα, αλλά εξίσου αργά, αισθανόμενος τις χοντρές μου φλέβες και τα εξογκώματα τού πούτσου μου περνούν ένα – ένα από τις συμπληγάδες τής κωλοτρυπίδας της.

Έφερα το δεξί μου χέρι στο σημείο της ένωσής μας για να χαϊδέψω και να αισθανθώ. Μαγεία. Σχημάτισα στο μυαλό μου την εικόνα που θα έβλεπα αν μπορούσα να δω τι συνέβαινε εκεί.

Φαντάστηκα την κωλοτρυπίδα της τεντωμένη και σκληρή, άσπρη, με το αίμα της να έχει φύγει από την πίεση και μουσκεμένη από τα υγρά τού μουνιού της και το σάλιο μας.
Τον πούτσο μου να φαίνεται μισός, με το δαχτυλίδι τού σφικτήρα της γύρω του, μάυρος και με τις φλέβες φουσκωμένες περισσότερο απ’ότι συνήθως. Δεν μπορούσα να φανταστώ μεγαλύτερη αντίθεση από το ροδαλό τρυφερό κωλαράκι της και τον βίαιο, σκληρό, άγριο πούτσαρό μου, που ανυπομονούσε να χωθεί ολόκληρος μέσα.

«ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!...Με πεθαίνεις... με χωρίζεις στα δύο... με καίει το καυλί σου μέσα μου. Μέχρι πού θα πας;»
Σε λίγο η ρίζα τής ψωλής μου ακούμπησε στον κώλο της.
Κοίταξα κάτω και είδα το μουνί της μισάνοιχτο και μουσκεμένο, την κλειτορίδα της όρθια και πιο μεγάλη από ποτέ.

Σταμάτησα για να με συνηθίσει και έφερα το δεξί μου χέρι στο μουνί της. Αρχισα να τη χαϊδεύω με τον αντίχειρα στο καυλάκι της και στα μουνόχειλα, να τον βάζω μέσα της όσο βαθιά πήγαινε και να την πασαλείβω με τα υγρά της.

Ο οργασμός της δεν άργησε. Ήταν μακρύς και ήρεμος, χωρίς τις προηγούμενες φωνές. «Γάμησέ με!! Κάνε με να χύνω συνέχεια αγόρι μου!! Φανέρωσέ μου την αγάπη σου...»
Ακούμπησα με τα δύο μου χέρια σταθερά στο κρεβάτι και άρχισα να κινώ το έμβολό μου στο έντερό της.

Πολύ αργά έφερα το πουτσοκέφαλό μου μέχρι την έξω, αλλά άφησα το δαχτυλίδι της να φρενάρει την έξοδό μου μόλις βρήκε αντίσταση.
Έσπρωξα αργά προς τα μέσα και πάτωσα ξανά. Η αίσθηση που έδινε το κωλάντερό της στον πούτσο μου ήταν μοναδική.

Αρχισα να επιταχύνω και να γίνομαι πίο βίαιος. Η Μαίρη ήταν σε νιρβάνα. Τώρα πια μόνο ψιθύριζε «Χύνω...χύνω...χύνω...!! Με σκίζεις γαμιά μου!!...»
Πιστεύοντας ότι είχε συνηθίσει αρκετά, αποφάσισα να γίνω τολμηρότερος. Εβγαλα την ψωλή μου έξω και χάρηκα όταν είδα την κωλοτρυπίδα της να με κοιτάζει ορθάνοιχτη και ανυπόμονη. Ξαναμπήκα καρφώνοντάς την απότομα, και επανέλαβα αυτή την κίνηση πολλές φορές.

Εκείνη τώρα είχα γίνει απόλυτα σιωπηλή... Μόνο τα μάτια της που με κοίταζαν βαθιά στα δικά μου και οι άκρες των δαχτύλων της που είχαν χωθεί στον δικό μου κώλο και τον ακολουθούσαν στις κινήσεις του πρόδιναν την έντασή της.

Ήμουν περήφανος. Αυτή η γυναίκα πριν από λίγη ώρα ούτε που φανταζόταν τον κόσμο στον οποίο την είχα τώρα βάλει. Είχα επιδράσει στο σώμα της και στο μυαλό της. Η κωλοτρυπίδα της και το έντερό της θα ήταν τώρα πρόθυμα και ανοιχτά, το μυαλό της θα μούδιαζε με προσμονή όποτε σκεφτόταν γαμήσι από τον κώλο. Τί αλλαγή!
Έβγαλα τα πόδια της από τους ώμους μου και τα έβαλα να ακουμπούν χαμηλά στο στήθος μου. Η στάση αυτή με βοήθησε να φθάνω σε νέα ανεξερεύνητα βάθη τού εσωτερικού της.

Τώρα έβλεπα για πρώτη φορά με προσοχή τα δαχτυλάκια της, καλοσχηματισμένα, άσπρα, τα νύχια τους βαμμένα κόκκινα. Πήρα το ένα της πόδι και το έφερα στο στόμα μου.
Αργά, απαλά, άρχισα να γλείφω ένα – ένα τα δάχτυλά της, να τα βάζω στο στόμα μου, να περνάω τη γλώσσα μου ανάμεσά τους, την ίδια ώρα που αλύπητα το πουτσοκέφαλό μου έφθανε στο στομάχι της, κάνοντας ξανά και ξανά όλη τη διαδρομή μέχρι εκεί μέσα από το κωλάντερό της.

Η Μαίρη, όπως είχα χουφτώσει τα κωλομέρια μου και με έσπρωχνε ρυθμικά προς το μέρος της, είχε βάλει την άκρη ενός δαχτύλου από κάθε χέρι της μέσα μου. Η επαφή αυτή με τρέλαινε. Η αίσθηση της κωλοτρυπίδας μου που άνοιγε και δεχόταν κάτι ξένο μέσα της συμπλήρωνε την απίστευτη καύλα που είχα ούτως ή άλλως. Επιπλέον αισθανόμουν ότι μοιραζόμασταν την ίδια εμπειρία με τη Μαίρη: δίναμε χαρά ο καθένας στον κώλο τού άλλου.

Παραδόξως η «παραχώρηση» τού να δέχομαι κάτι μέσα στον κώλο μου με έκανε να αισθάνομαι ότι επιβεβαιώνεται ο ανδρισμός μου. Οτι είμαι τόσο άντρας που τολμώ, χωρίς συμπλέγματα, να απολαμβάνω και εκείνο το μέρος τού σώματός μου, που άλλοι το θεωρούν taboo.

Τ\' αρχίδια μου ήταν ασήκωτα. Το βάρος τους μου θύμιζε συνεχώς το φορτίο που περιείχαν. Αν δεν υπήρχε αυτή η υπενθύμιση δεν θα ήθελα να χύσω ποτέ. Αντίθετα η Μαίρη έχυνε ασταμάτητα.

Ξέροντας ότι ο οργασμός μου θα ήταν μακρύς και πλούσιος, αποφάσισα να χύσω και μέσα της και πάνω της. Σκεφτόμουν το πρόσωπό της στολισμένο με τα μαργαριτάρια τού σπέρματός μου και ανατρίχιαζα.

Έβαλα το σκοπό αυτό στο μυαλό μου και οι κινήσεις μου τώρα αποσκοπούσαν εκεί. Κάθε σπρώξιμο με έφερνε και πιο κοντά. Είχα όμως αρκετό δρόμο μπροστά μου.
«Θα σε γεμίσω με το σπέρμα μου.... Θα φυλάξω όμως αρκετό και για το προσωπάκι και τη γλώσσα σου... Σε θέλω ποτισμένη από μένα, με το υγρό που συμπυκνώνει τις αισθήσεις μου...»

«Χύσε με καύλα μου τώρα!... Σβήσε τη φωτιά μου!!!... Δώσε μού τα να τα πιώ, κάνε με να αισθανθώ ολόκληρη γεμάτη από σένα...»
Ένα γλυκό τσούξιμο άρχισε στην ουρήθρα μου και σύντομα πίδακες σπέρματος πεταγόταν με δύναμη από την τρυπούλα τού πουτσοκέφαλού μου βαθιά στην κοιλιά της. «ΑΑΑΑΑ!!!!.... με καις, μη σταματάς.... χύσε με παντού, άλοιψέ με με την αγάπη σου.... κοίταξέ με στα μάτια!!...»

Όταν κατάλαβα πως άδειασα το μισό από όσο είχα να δώσω, έπιασά σφιχτά τον πούτσο μου, φράζοντάς τον από τη ρίζα τού σωλήνα του.
Κατέβασα τα πόδια της και έφερα το σώμα μου έτσι ώστε η κατάμαυρη τώρα ψωλή μου, που οι φλέβες της κόντευαν να εκραγούν, έφτασε στο ύψος τών βυζιών της.

Την είχα τώρα καβαλήσει και ορθωνόμουν γονατιστός από πάνω της, μούσκεμα στον ιδρώτα και οι δύο μας, εγώ να κρατώ σφιχτά το καυλί μου που ήταν έτοιμο να σπείρει το περιεχόμενό του παντού πάνω της.
«Δώσε μού τα αγάπη μου!!!.. Τελείωσέ με....»

Σφίχθηκα όσο μπορούσα και ταυτόχρονα ελευθέρωσα τον πούτσο μου από το σφίξιμο των δαχτύλων μου. Ένα πηχτό, κατάλευκο, οριζόντιο συντριβάνι πετάχτηκε και σημάδεψε το πρόσωπό της. Η χοντρή γραμμή που έγραψε όταν προσγειώθηκε, ξεκινούσε από το πηγούνι της, περνούσε ξυστά από το στόμα της και έφθανε μέχρι κάτω από το δεξί της μάτι.

Η δεύτερη βολή μπήκε σχεδόν όλη στο ολάνοιχτο λαίμαργο στόμα της, που την περίμενε με τη γλώσσα να καλύπτει το κάτω της χείλος. Η γεύση την τρέλανε... Με τράβηξε προς το μέρος της, έπιασε εκείνη τη ψωλή μου και τώρα που είχε τον έλεγχο ψέκαζε όπου ήθελε. Η γλώσσα της μάζευε ό,τι μπορούσε και το έφερνε στο στόμα της, που κατάπινε ασταμάτητα.Το άλλο της χέρι πήγαινε όπου δεν έφθανε η γλώσσα.

Οι πίδακές μου είχαν τώρα αρχίσει να χάνουν τη δύναμή τους, αλλά μεγάλες ποσότητες σπέρματος έπεφταν στο λαιμό της, μέχρι που στέρεψα. Χωρίς ν’ αφήσει τον πούτσο μου, άρχισε να απλώνει το υγρό με το άλλο της χέρι στα βυζιά της και ταυτόχρονα τα έτριβε και τσιμπούσε τις ρόγες με μανία.
Σύντομα με τράβηξε κι άλλο και έβαλε μόνο το πουτσοκέφαλό μου στο στόμα της. Έγλυφε και ρουφούσε την ώρα που η ψωλή μου διστακτικά μαλάκωνε, χωρίς όμως να μικραίνει αισθητά.

Όταν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πιεί, με ελευθέρωσε και είπε: «Θέλω να φιληθούμε παντού μέχρι να μάς πάρει ο ύπνος...» και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου. Είχα ξαναγευτεί το σπέρμα μου, αλλά αυτή η φορά μου φάνηκε διαφορετική. Ήθελα να μοιραστώ όσο μπορούσα μαζί της. Φιληθήκαμε έντονα στο στόμα και μετά άρχισα να γλείφω το πρόσωπό της και να κατεβαίνω στο λαιμό και το στήθος της. Μάζευα ό,τι μπορούσα από εκεί, φιλώντας και δαγκώνοντας, και γύριζα συχνά πίσω στο στόμα της για να της τα δώσω.

Τελειώνοντας εκείνη την περιοχή, πήγα πιό κάτω, γυρνώντας σε 69 και βόλεψα το στόμα μου έτσι που να φτάνω τα πάντα στο μουνί και τον κώλο της.
Το μαλακό καυλί μου μέσα στο στόμα της, με την τρυφερότητα που το έγλειφε και το φιλούσε, ανακουφιζόταν από την ταλαιπωρία που είχε περάσει.

Τα πάντα εκεί έκαιγαν και ήταν μούσκεμα από την καύλα και των δύο μας. Αρχισα μεθοδικά να τα καθαρίζω. Οι αναστεναγμοί της και οι θόρυβοι που έβγαιναν από το γεμάτο με την ψωλή μου στόμα της μου έλεγαν να μη σταματήσω. Φρόντισα να ανακουφίσω τον κώλο της με τη γλώσσα μου, όσο ήταν δυνατόν. Η κωλοτρυπίδα της ήταν ξανά σφιχτή και ροδαλή, όμως έτρεχε από μέσα της αργά μιά γραμμούλα σπέρμα.

Έβαλα τη γλώσσα μου λίγο μέσα στο κωλαράκι της και μετά το εγκατέλειψα.
Δεν άντεχα πια... Έφυγα από το στόμα της, γύρισα το σώμα μου προς τα κάτω, αλλά κράτησα το πρόσωπό μου μπροστά στο μουνί της με το στόμα και τη μύτη μου σχεδόν μέσα του. Η απίθανη κλειτορίδα της είχε φωλιάσει και ζέσταινε το αριστερό μου μάτι. Κρατούσα τη Μαίρη αγκαλιάζοντάς την με το ένα μου χέρι πάνω από τα κωλομέρια της.
Ένιωσα τα πέλματά της να αναζητούν το καυλί μου. Το βρήκαν, βολεύτηκαν γύρω του, και αφού το χάιδεψαν λίγο με το βελούδινο δέρμα τους, έμειναν εκεί να το αγκαλιάζουν.
Μας πήρε ο ύπνος....Βαθύς, χωρίς όνειρα...

Με ξύπνησε ο πούτσος μου. Καυλωμένος και έτοιμος να χύσει. Στο λήθαργό μου, με το πρόσωπο θαμένο στο μουνί της, κατάλαβα ότι μου τραβούσε μαλακία με τα πόδια της.
Έβαλα την κλειτορίδα της στο στόμα μου και άρχισα να τής ανταποδίδω.
Χύσαμε αθόρυβα και ήρεμα, χωρίς να κουνηθούμε καθόλου από το αγκάλιασμα στο οποίο βρισκόμασταν.

Μείναμε έτσι για κάμποση ώρα, μέχρι που ένας από μας πρότεινε να μπούμε στο μπάνιο.
Στην τεράστια μπανιέρα σαπούνισε χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλο χωρίς να μιλάμε, μέχρι που χάθηκαν από πάνω μας τα σημάδια τού έρωτά μας.
Ήταν ώρα να πάμε στο αεροδρόμιο.
Όταν καθίσαμε στο αεροπλάνο, πρόλαβε να μου πει : «Αισθάνομαι τελειωμένη.... Ο κώλος μου αισθάνεται σαν να βρίσκεσαι ακόμη μέσα του... Θα περάσει καιρός για να ξανακάνω έρωτα .....»

Μετά, ακουμπώντας ο ένας στον άλλο κοιμηθήκαμε μέχρι την προσγείωση.
Όσο περιμέναμε τις αποσκευές και προετοιμάζαμε τους εαυτούς μας για να γυρίσουμε στην καθημερινότητα μού δήλωσε: «Θέλω να με πάρεις τηλέφωνο όταν πρόκειται να γυρίσεις ξανά από ταξίδι. Μπορεί να κανονίσω να βρεθούμε στο Βενιζέλος. Α!.. Εκείνο που σου είπα στο αεροπλάνο, ότι θα αργήσω να κάνω έρωτα, δεν ισχύει. Τα παιδιά βρίσκονται στο σχολείο και ο Θανάσης θα με περιμένει στην έξοδο. Δεν θα τον αφήσω να γυρίσει στο γραφείο.... Έχω ένα – δυο πράγματα να τού δείξω, που θα τον καταπλήξουν».

Όταν βγήκαμε, πράγματι την περίμενε ο Θανάσης, και η συνάντησή τους ήταν ειλικρινά γεμάτη αγάπη.

Τους αποχαιρήτησα, έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο τής Μαίρης και πήγα προς το αυτοκίνητό μου.
Ήμουν χαρούμενος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).