Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαστε χαλαροί με την Μαρία, μετά το πρώτο “εξερευνητικό” γλυφομούνι, και καθόμασταν στο μαγαζί μου και λέγαμε χαζομαρίτσες, για το τραγούδι, για τις ζωές μας και αλλά τέτοια χαρωπά… Αλλά η αλήθεια είναι πως εγώ κόντευα να σκάσω από την καύλα. Μου έχει σηκωθεί και όχι απλά με ενοχλεί, έχω αρχίσει να ξεροχύνω… Όπως κάθομαι στο γραφείο, της λέω να έρθει να κάνουμε chat μαζί, αν και με τις καύλες που είχα μέχρι και πλέξιμο μπορεί να της έλεγα να κάνουμε, αρκεί να μπορώ να την ακουμπάω και να την αγγίζω!

Τέλος πάντων, κάθισε δίπλα μου σε μία καρέκλα και με το ένα χέρι εγώ έγραφα τις παπαρολογίες στο “Hellas” και με το άλλο της έπαιζα το μουνάκι. Έτσι όπως καθόταν δίπλα μου με το καυτό φορεματάκι της και τα ποδιά μισάνοιχτα, είχαμε μπει στο ρουμ, ως ζευγάρι και καλά, που ψάχνει εμπειρίες. Περιττό να σας πω το τι διαβάσαμε, όλων των ειδών τις προτάσεις από άνδρες, γυναίκες, ζευγάρια… Ότι να ‘ναι. Εκεί που έγραφα και της χάιδευα το χέρι τη, πάει στον πούτσο μου, φυσικά πάνω από το παντελονάκι, αλλά ήμουν τόσο ερεθισμένος, που ήταν φανερό τι διαθέσεις είχα… Ξεκίνησε απαλά να με χαϊδεύει και έφερε τη γλώσσα της στο αυτί μου! Με τρελαίνει αυτό το ρούφηγμα και της το έδωσα να το καταλάβει με την σιωπή μου…

Πλέον απολάμβανα την κατάσταση και ούτε ασχολούμουν με το chat, ούτε καν με το μουνάκι της… Το χέρι της γλίστρησε μέσα στο παντελόνι και με χούφτωσε… Να πω, ότι δεν έπαθα ένα σοκ από την καύλα; Θα ήταν ψέματα. Το μόνο που με εμπόδισε να την πιάσω από τα υπέροχα μακριά καστανά μαλλιά της και να την υποχρεώσω να με ρουφήξει, ήταν τα τρία μέτρα τζαμαρίας που έχει το μαγαζί μου! Είχε σουρουπώσει μεν, αλλά όχι τόσο που να είμαι τελείως ελεύθερος… άρχισε να με παίζει στα δάχτυλά της με απαλό ρυθμό, αλλά είχα τέτοια τρελά που ήταν σίγουρο ότι σε ένα δύο λεπτά θα άδειαζα στο χέρι της… Σταμάτα σε παρακαλώ μωρό μου της είπα και ψιλοτραβήχτηκα, άρχισα να την φιλάω και να της χουφτώνω τα βυζάκια ώστε να μπορέσω να ηρεμήσω. Σε ένα λεπτό την σήκωσα και την ξαναπήγα στα ιδιαίτερα… Ε ρε γλέντια που έχει δει αυτή η τουαλέτα…

Έκλεισα την πόρτα και σταμάτησα να είμαι ήρεμος, δηλαδή τι ήρεμος; Λέμε τώρα… Την κόλλησα πάλι στον τοίχο και της σήκωσα πάλι το φόρεμα, αυτήν την φορά την γύρισα ώστε να έχω μπροστά μου το τρομερό κωλαράκι της. Κατέβασα το στρινγκάκι στους αστραγάλους της και της άνοιξα τα ποδιά… Σκίσε με, γάμησε με, φώναζε και τότε έπαθα το χοντρό φλας… Δεν είχα καπότες… Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας άνδρας; Η απάντηση είναι γνώστη, ατέλειωτα! Παθαίνω ένα κατιτίς και παγώνω, όταν το καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχουν καπότες και είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα, το μόνο που κάνει είναι να αναστενάξει και να μου πει ότι εδώ που είμαστε πρέπει να βολευτούμε με ότι έχουμε…

Ναι Μαράκι μου της λέω και την σπρώχνω στον τοίχο με δύναμη… Ότι έχουμε… Έσκυψα ανάμεσα στα ποδιά της και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι, αλλά αυτή την φορά τα δάχτυλά μου δεν έπαιζαν την κλειτορίδα της αλλά την κωλοτρυπίδα της! Στενή και μικρούλα την θαύμασα! Με τα υγρά από το μουνάκι της άρχισα σιγά- σιγά να βάζω το πρώτο δάχτυλο απαλά. Η γλώσσα μου είχε στήσει χορό στην μουνάρα της και το δάχτυλό μου κάρφωνε τον κώλο της. Τρελή καύλα για το μωρό που είχε αρχίσει να βογκάει. Όταν έφτασε το δάχτυλο στην ρίζα και άρχισα να το κάνω κύκλους το βογγητό έγινε κραυγούλα και όταν πρόσθεσα και το δεύτερο δάχτυλο η κραυγή της πρέπει να ακούστηκε μέχρι την ταράτσα της πολυκατοικίας!

Σκάσε μωρή γαμιόλα θα μας ακούσουνε είπα, αλλά συνέχιζε να φωνάζει. Εκεί τρελάθηκα. Θα σε σκίσω σκρόφα και σηκώνομαι όρθιος, την τραβάω από την μέση και είμαι έτοιμος να την γαμήσω από τον κώλο… Καπότες και μαλακίες… Τέτοια ώρα τέτοια λόγια! Δε θέλω άρχισε να λέει και πήγε να τραβηχτεί, εκεί κάπου ψιλοήρθα στα καλά μου και σταμάτησα. Δεν θα το άφηνα το μωρό έτσι όμως ήθελα να το φάω έστω και με αυτόν τον τρόπο! Όπως ήταν μπροστά μου με τον κώλο στημένο άρχισα να της τον γλείφω… Το μωρό ξαναπαραδόθηκε… Μουνάκι, κωλαράκι το στόμα μου έκανε παιχνίδι… Και εκεί που ήταν έτοιμη να ξαναχύσει, αρχίζω να βάζω δάχτυλα.. 3 στο μουνάκι και 3 στο κωλαράκι… Όχι όμως απαλά και ήρεμα, αλλά απότομα και με τη μία!

Το μουνάκι της τα καλοδέχτηκε, αλλά ο κώλος της άνοιξε τόσο απότομα που η Μαρία ούρλιαξε! Σκάσε γαμιόλα, σκάσε πουτάνα… Την έβριζα και την κωλοδαχτύλωνα άγρια. Τα δάχτυλά μου έκαναν πάρτι στις τρύπες της και οι φωνές της με έφτιαχναν ακόμη περισσότερο… Χύνω άρχισε να χτυπιέται σε δύο τρία λεπτά και πράγματι η μουνάρα της λίγωσε και όλο της το κορμί έτρεμε χωρίς σταματημό! Όταν άδειασε το μουνί της και τα δάχτυλά μου την πονούσανε τραβήχτηκα από τις τρύπες της. Το κορίτσι όταν γύρισε προς το μέρος μου είχε μία έκφραση απόλυτης καύλας… Είσαι τρελός τι μου έκανες; Δεν θα μπορώ να καθίσω… Αλλά το βλέμμα της γελούσε… Τώρα καριόλη ετοιμάσου να υποφέρεις γι’ αυτό που μου έκανες… Επιτέλους σκέφτηκα, γιατί όπως πήγαινε η δουλεία στο τέλος θα έμενα με το πουλί στο χέρι.

Άραξα στη λεκάνη και κατέβασα το παντελόνι… Έσκυψε μπροστά μου και έφερε το στόμα της μπροστά στο πούτσο μου… Γαμιόλα ρούφα τον τώρα, άρχισα να μουγκρίζω αλλά η Μαρία με έπαιζε… Ήταν σειρά της τώρα να με τρελάνει… Με έπαιζε με την γλώσσα της στο πουτσοκέφαλο σχεδόν ανεπαίσθητα και από την τρελή καύλα ο πούτσος μου έτρεμε… Δεν αντέχω της είπα και της κατέβασα το κεφάλι με τα χεριά. Ρούφα μωρό μου, ρούφα… Και ρούφηξε… Τόσο καλά και με τέτοια τέχνη, που τα αρχίδια μου σε δύο λεπτά ήταν έτοιμα να αδειάσουν!!! Θα χύσω στο στόμα σου γαμιόλα, της λέω και σηκώθηκα όρθιος μπροστά της, άρχισε να μου ρουφάει τα αρχίδια και εγώ τον έπαιζα δυνατά για πάρτη της! Σε ένα λεπτό πράγματι δεν άντεχα άλλο, την τραβάω και της πιάνω το κεφάλι να μην μπορεί να κουνηθεί, μία από τις αδυναμίες μου, και της γαμάω το στόμα έτσι για ούτε μισό λεπτό… Χύνω, χύνω, χύνω φώναξα και της τα έδωσα βαθιά στο λαρύγγι… Εκείνο το ένα δευτερόλεπτο, πριν αδειάσω, ένιωσα βασιλιάς του κόσμου… Με τα πολλά όταν τελείωσα, ήμουν τόσο ιδρωμένος, όπως και αυτή άλλωστε, που ένιωθα να πνίγομαι.

Πλυθήκαμε και βγήκαμε έξω. Είχε νυχτώσει και η ώρα είχε περάσει, κάναμε ένα τσιγάρο και μιλήσαμε για κανένα μισάωρο ακόμη. Στην κουβέντα πάνω λέει ότι τέτοιο πράγμα δεν είχε ξανακάνει πότε της, χαμογέλασα αλλά από μέσα μου ήξερα πόσο μαλάκας ένιωθα, που είχα ξεχάσει τις καπότες! Κάποια στιγμή σηκώθηκε να φύγει, την πήγα στην πόρτα και αφού με φίλησέ μου πετάει και το εξής, την άλλη φόρα μην κρύβεις τα προφυλακτικά εντάξει; Ναι, ναι… Μα τι λες… Κούνησα το κεφάλι μου… Και κάπως έτσι έφυγε το Μαράκι από το μαγαζί αλλά και από την ζωή μου γιατί δυστυχώς ενώ μιλήσαμε κάνα δύο φορές στο τηλέφωνο δεν ξαναέκατσε φάση, ίσως γιατί ήμουνα η καύλα της στιγμής ή μάλλον γιατί καλά τα λεμέ και τα κάνουμε αλλά να μην πάρω τις καπότες;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.