Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα πολύ καιρό που μου είχε κάνει κλικ μια Διευθύντρια στη δουλειά. Ήταν πολύ όμορφη κοπέλα και πάντα πολύ φιλική με όλους. Παρότι ήταν μουνάρα, δεν είχε καθόλου υπεροπτικό ύφος όπως συνήθως οι όμορφες γυναίκες καθώς και αυτές που κατέχουν κάποια εξουσία.

Ήταν παντρεμένη αλλά εξέπεμπε μια σεξουαλικότητα που μου άρεσε ιδιαίτερα. Παρακολουθούσα πολλές φορές όταν περπατούσε τον καλοσχηματισμένο κώλο της. Με καύλωνε όταν διέκρινα το στρινγκάκι της να διαγράφεται μέσα από τη φούστα ή το παντελόνι της. «Μουνάρα. Ο τυχερός τον άντρα της» σκεφτόμουν. «Θα ευχαριστιέται να την γαμάει». Δυο περιστατικά συνέβησαν λοιπόν με την Ρ. Όσο καιρό ήμασταν συνάδελφοι.

Μια μέρα της έφερα κάτι φυλλάδια που ήταν να μοιράσει στους εργαζομένους της εταιρίας. Κατευθύνθηκα προς το γραφείο της. Η πόρτα ήταν ανοικτή. Η Ρ. καθόταν στο γραφείο της και έγραφε στον υπολογιστή της.

-    «Έφερα τα φυλλάδια» της είπα.

-    «Α, ωραία!» Απάντησε με τον γνωστό γλυκό της τρόπο. «Άστα κάτω»

Κοίταξα να βρω μια ελεύθερη μεριά κοντά στον τοίχο. Την ώρα που τα άφηνα κάτω, κάποια φυλλάδια μου γλίστρησαν και σκόρπησαν κάτω. Έσκυψα να τα τακτοποιήσω. Τότε παρατήρησα ότι μπροστά από το γραφείο της μεταξύ του μπροστινού καλύμματος και γραφείου υπήρχε ένα κενό το οποίο άφηνε να φαίνονται καθαρά τα πόδια της.

Σαν να με χτύπησε κεραυνός στο κεφάλι. Κοίταξα καλύτερα. Τα πόδια της ήταν ελαφρώς ανοικτά και η φούστα της σηκωμένη ψηλά. Έτσι όπως ήμουν σκυμμένος, αυτή μάλλον δεν είχε σκεφτεί ότι μέσα από το μικρό αυτό άνοιγμα, θα μπορούσε κάποιος να κοιτάζει τα πόδια της αλλά παράλληλα ήταν και αρκετά απασχολημένη στον υπολογιστή της για να αντιληφθεί ότι βλέπω. Μετακινήθηκα με τρόπο ώστε να μπορώ να κοιτάζω καλύτερα κάτω από το φουστανάκι της. Μπορούσα να διακρίνω το μαύρο κυλοττάκι και τα μαυρισμένα πόδια της που έκαναν ωραία αντίθεση με το φουστάνι της.

Άρχισα να καυλώνω με το θέαμα. «Μουνάρα» σκέφτηκα. Κοιτούσα το κυλοττάκι της. Ημιδιάφανο, με δαντελίτσες! Προσπαθούσα να διακρίνω το μουνί της. Μόνο λίγες τριχούλες φαίνονταν. Φοβερό θέαμα! Προσπάθησα να κάνω όσο πιο αργά μπορούσα την τακτοποίηση. Στο τέλος σηκώθηκα καυλωμένος αλλά αντί να φύγω, πήγα δίπλα της.

-    «Οκ, τα τακτοποίησα» είπα. «Όλα οκ;» ρώτησα. Δεν με κοίταξε.

-    «Ωραία» είπε ξανά απασχολημένη.

Βρήκα την ευκαιρία να κοιτάξω πάλι τα πόδια της από ψηλά αυτή τη φορά. «Παλιοπουτάνα» σκέφτηκα ξανά. Πόσο θα ήθελα να της σηκώσω το φουστάνι και να γλείψω το μουνί της. Μετά κοίταξα πάνω από το πουκάμισό της, μέσα από το άνοιγμα του στήθους. Φαινόταν το σουτιέν της. Πόσο θα ήθελα να της το βγάλω και να γλείψω τις ρώγες της. Μακάρι να γυρνούσε να μου πάρει κανένα τσιμπούκι. Τέλος βγήκα από το γραφείο της και πήγα στην τουαλέτα. Τράβηξα μια μαλακία για πάρτη της. Πολύ θα ήθελα να της τα πετάξω στην και στη μούρη.

Μετά από λίγο καιρό «παίχτηκε» κάτι μεταξύ της Ρ. και ενός άλλου συναδέλφου που ήταν πολύ κολλητός μου και με τον οποίο μοιραζόμασταν σχεδόν τα πάντα. Ήξερα ότι η Ρ. είχε αρχίσει να πηδιέται μαζί του. Ο Ν. μάλιστα συνήθιζε να μου μεταφέρει και λεπτομέρειες για τη Ρ. που με έφτιαχναν όπως κι εγώ του είχα μεταφέρει το προηγούμενο περιστατικό. Κάποτε μάλιστα μου έφερε και το κυλοττάκι της. Επειδή όπως είπαμε ήταν και παντρεμένη, μερικές φορές πηδιόντουσαν στο γραφείο όταν οι υπόλοιποι έφευγαν.

«Πρέπει να πάρω μάτι» του είπα κάποια στιγμή. Ο Ν. σαν κολλητός μου δέχτηκε. Έτσι λοιπόν κάποια μέρα ο Ν. με ειδοποίησε ότι είχαν συνεννοηθεί να κάτσουν παραπάνω οι δυο τους για να πηδηχτούν. Συνεννοηθήκαμε με τον Ν. κάποια στιγμή που δεν ήταν στο γραφείο της και ανοίξαμε ελαφρά τις γρίλιες της εσωτερικής τζαμαρίας του γραφείου της που κοιτούσε στον διάδρομο ώστε να μπορεί κανείς να βλέπει από την έξω μεριά. Κάποια στιγμή λοιπόν αργά το απόγευμα ο Ν. με ειδοποίησε ότι πάει στο γραφείο της.

-    «Θα της πω ότι έφυγαν όλοι» μου είπε.

Μετά από λίγα λεπτά κατευθύνθηκα κι εγώ προσεκτικά προς τα εκεί. Κοίταξα μέσα από τις γρίλιες. Η Ρ. έγραφε στον υπολογιστή της ενώ ο Ν. είχε αρχίσει να την χαϊδεύει το στήθος, πάνω από τη μπλούζα και να την φιλάει στο λαιμό. Άρχισα να καυλώνω. Κάποια στιγμή αυτή σταμάτησε να γράφει, σηκώθηκε, γύρισε και άρχισε να φιλιέται με τον Ν. Ο Ν. την είχε αρπάξει από τα κωλομέρια και τη χάιδευε πάνω από το παντελόνι. Σε λίγο της σήκωσε την μπλούζα και φάνηκαν τα βυζιά της.

Τρελάθηκα. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και τον έβγαλα έξω. Άρχισα να τον παίζω. Η Ρ. χάιδευε τον πούτσο του Ν. πάνω από το παντελόνι. Αυτός ξεκούμπωσε το δικό της και της το κατέβασε λίγο κάτω από τον κώλο. Φάνηκε το κωλαράκι της. Φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι. Ο Ν. έβαλε από μέσα το χέρι του. Μετά άνοιξε το παντελόνι του και η Ρ. άρχισε να του παίρνει τσιμπούκι.
«Θα έπρεπε να παίρνει τσιμπούκι σε όλο το προσωπικό» σκέφτηκα.

Τον έπαιζα μανιωδώς. Έβγαλαν τα ρούχα τους από τη μέση και κάτω. Ο Ν. την γύρισε μπρούμυτα και ενώ αυτή ήταν ακουμπισμένη στο γραφείο της άρχισε να την γλύφει από πίσω. Είχα μεγάλη τύχη γιατί καθώς την είχε γυρίσει από πίσω φαίνονταν ολοκάθαρα το μουνί και η κωλότρυπά της. Ο Ν. την έγλυφε και έχωνε μέσα τα δάκτυλά του. Ήταν ξυρισμένο και είχε μια μικρή λεπτή γραμμή από τρίχες στο επάνω μέρος. «Παλιοπουτάνα… και τυχεράκια» σκεφτόμουν. «Ξυρίζει το μουνάκι της και έρχεται να πηδηχτεί στο γραφείο». Κάποια στιγμή η Ρ. ξάπλωσε ανάσκελα επάνω στο γραφείο της. Ο Ν. με τον πούτσο όρθιο άρχισε να παίζει με τη κλειτορίδα της.

-     «Έλα» του είπε αυτή και πιάνοντας τον πούτσο του με το χέρι της, τον έσπρωξε μέσα στο μουνί της.

Ο Ν. άρχισε να την πηδάει. Η Ρ. έβγαζε μικρές ανάσες, μάλλον για να μην ακούγεται. Σε λίγο ο Ν. τραβήχτηκε και άρχισε να χύνει επάνω στη Ρ. Το χύσι του πετάχτηκε επάνω στη μπλούζα, στην κοιλιά της και στο μουνί της.

Δεν άντεξα παραπάνω. Άρχισα να χύνω κι εγώ. «Ξεκωλιάρα» σκεφτόμουν «Πάρτα κι από μένα». Το δικό μου χύσι πεταγόταν με δύναμη πάνω στον τοίχο και στο πάτωμα. Έπειτα η Ρ. σηκώθηκε και άρχισε να σκουπίζει το χύσι του Ν. από επάνω της και από το μουνί της. Με «ελαφρά πηδηματάκια άρχισα να την «κάνω» κι εγώ πριν βγουν από το δωμάτιο. Δεν είχα άλλη ευκαιρία να ξαναδώ ανάλογο θέαμα.

Με τον Ν. συζητούσαμε να την παρτουζώσουμε μαζί κάποια στιγμή αλλά δυστυχώς μετά από λίγο καιρό αυτή έφυγε από την εταιρία και η σχέση με τον Ν. πήρε επίσης τέλος. Όποτε όμως σκέφτομαι την φάση αυτή καυλώνω φοβερά και ζηλεύω τον φίλο μου τον Ν. που κατάφερε και την πήδηξε… «Άξιος μεγάλε..!!»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).