Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αγαπητοί φίλοι γεια σας είμαι η Βάλια. Το όνομα μου φυσικά δεν είναι αληθινό αλλά η ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας συνέβη πριν από 8 μήνες, είναι γνήσια σε όλα της εκτός φυσικά από τα ονόματα, για ευνόητους λόγους...

Εργάζομαι σε \"εκδοτική εταιρεία\" που μεταξύ άλλων έχει και εφημερίδα ευρείας απήχησης. Στα πλαίσια της αναβάθμισης του συστήματος πληροφορικής, η διοίκηση είχε προσκαλέσει όλες τις μεγάλες πολυεθνικές για να υποβάλουν προτάσεις, τις οποίες θα έπρεπε να αξιολογήσουμε. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι στις «εκδοτικές εταιρείες» οι δημοσιογράφοι εργάζονται μετά τις 2.00 το μεσημέρι ειδικά αυτοί που ασχολούνται με τις εκδόσεις εφημερίδας της επόμενης ημέρας.

Μια τέτοια ημέρα, η ομάδα μου επιφορτισμένη με την αξιολόγηση των προσφορών και έπειτα από εντολή της διοίκησης είχαμε καλέσει τους διαγωνιζόμενους να έρθουν για παρουσίαση της λύσης τους. Μετά από μια σειρά παρουσιάσεων, το κεφάλι μας είχε γίνει καζάνι στην κυριολεξία. Είχε μείνει μια εταιρεία. Ζήτησα από τους υπόλοιπους της ομάδας να με αφήσουν να πάω τουαλέτα για να φρεσκαριστώ, κάτι που δεν μου αρνήθηκαν γιατί γενικά είμαι πολύ καλή με όλους.

Για κακή μου τύχη, η τουαλέτα στον όροφο της παρουσίασης είχε πρόβλημα και αναγκάστηκα να κατέβω ένα επίπεδο πιο κάτω, στο σχεδιαστικό. Ήμουν τελείως αφηρημένη και περπατούσα μηχανικά. Οι τουαλέτες ήταν σε κάθε όροφο μια ξεχωριστή πόρτα που σε οδηγούσε σε ένα διάδρομο, περπατούσες και συναντούσες δύο χωρίσματα, γυναικών και ανδρών. Η ώρα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 10.30 το βράδυ και στο σχεδιαστικό δεν υπήρχε ψυχή. Αφηρημένη πηγαίνοντας προς τα μέσα άκουσα περίεργους ήχους, σαν αγκομαχητά και ασυνάρτητες λέξεις. Κοντοστάθηκα και μπήκα στον πειρασμό να στήσω αυτί. Ο ήχος ήταν αργόσυρτος, και οι φωνές σιγανές αλλά παθιασμένες. Κάποιοι κάτι έκαναν...Σκέφτηκα.
Περπατώντας στις μύτες για να μη διακόψω τα βογκητά, διέκρινα τον ήχο στο γυναικείο μέρος και άνοιξα με υπερβολική προσοχή την πόρτα, αφού πρώτα βεβαιώθηκα ότι δεν ηταν ακριβώς από πίσω της όποιοι έκαναν αυτό το θόρυβο. Ο ήχος ήταν ξεκάθαρος και ερχόταν από την ακριανή τουαλέτα. Ήταν ένας ήχος από ρούχα και σώματα που ερχόταν σε επαφή, λέξεις πνιχτές, μια γυναίκα ερεθισμένη στο έπακρο δάγκωνε κάτι και μια αντρική φωνή να της ψιθυρίζει λόγια ασυνάρτητα...

Είχα φτιαχτεί ήδη από τη φάση. Ποίος θα μπορούσε να φαντασθεί το σκηνικό !! Είχα καιρό να κάνω έρωτα και ομολογώ ζήλεψα αυτή τη γυναίκα που με τόσο πάθος δεχόταν το σφυροκόπημα του εραστή της. Τα μάτια μου άστραψαν... Ποίος ήταν !!! Πήγα στην ακριβώς δίπλα τουαλέτα. Μας χώριζε μόλις ένα ασήμαντο ξύλινο διαχωριστικό. Οι φωνές ήταν τώρα ξεκάθαρες...

- Αγόρι μου πόσο σκληρός είσαι....
- Πως με γαμάς έτσι...
- Μωρό μου το μουνάκι σου στάζει μέλι... Καίγομαι κάθε φορά που σε καρφώνω...
- Γάμησε με αγόρι μου...Τι πούτσα είναι αυτή που μου δίνεις...
- Είσαι απίστευτη καυλιάρα.. Δεν χορταίνω να αισθάνομαι το κωλαράκι σου να τρίβεται απάνω μου...

Είχα γίνει υγρή από καύλα και ζήλια. Ο άνδρας την κάρφωνε πισωκολλητά με δύναμη και εκείνη είχε καρφώσει το πρόσωπο της στο χώρισμα, πίσω ακριβώς ήμουν εγώ. Η γυναικεία μου περιέργεια είχε ξεχειλίσει όπως ακριβώς και τα υγρά στο μουνάκι μου. Ανέβηκα στην λεκάνη διακριτικά, κάνοντας άγαρμπες κινήσεις αλλά το ζευγάρι ήταν τόσο προσηλωμένο που δεν έδωσαν σημασία. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι η αμείωτη ένταση που ο άνδρας κάρφωνε τη γυναίκα. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον μισή ώρα αν σκεφτείς ότι ένα 20λεπτό τους άκουγα. Σκαρφαλώνοντας στη λεκάνη και έχοντας πλέον ξεκάθαρη εικόνα, το ζευγάρι μου αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο !!

Ήταν η «Τίνα» συνάδελφος δημοσιογράφος και ο «Άκης» !!! Ο Άκης ήταν ένας από τους πωλητές της εταιρείας.... που μας είχε κάνει παρουσίαση πριν από μια ώρα !!! Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που σκέφτηκα πρώτο. Ο Άκης, 39 ετών, παντρεμένος, με δύο παιδάκια, πολύ καλός και ευγενικός τύπος, συνεργαζόμουν τουλάχιστον δύο χρόνια μαζί του και ποτέ δεν τον είχα δει σαν άνδρα. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Η Τίνα ήταν από τις αόρατες κοπέλες, από αυτές που ποτέ δεν δίνουν λαβές για σχόλια, που γενικά δεν ντύνονται πρόστυχα. με μέτριο πρόσωπο (υποκειμενικά) αλλά με τέλειο σώμα, 37 ετών χωρισμένη.

Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τον πούτσο του Άκη που σφυροκοπούσε πισωκολλητά την Τίνα. Την Τίνα που σήμερα είχε έρθει με μακριά λευκή φούστα, την οποία συνήθιζε, λευκή μπλούζα που κρατούσε τα πολύ μικρά της στήθια. Η σηκωμένη της φούστα πρόδιδε τον υπέροχο λευκό κώλο της, ένα ζευγάρι καλλίγραμμα μαυρισμένα πόδια και ένα λείο δέρμα που ο Άκης χάιδευε με πάθος. Δεν φορούσε τίποτα ξέκωλο, ακόμα και το σλίπακι της, λευκό, απλό slogy style, ούτε string ούτε τίποτα. Όσο για τον ¨Άκη, πρώτη φορά τον έβλεπα σε αυτή τη φάση. Είχε ένα πολύ ωραίο πούτσο, σκληρό, έδειχνε να γνωρίζει να τον χρησιμοποιεί τέλεια (όχι σε σχέση με κάτι μαλάκες που ξέρω και...), η Τίνα πρέπει να είχε χύσει τουλάχιστον δύο φορές και γενικότερα τον παρατήρησα διαφορετικά...Πως. Τι είχε γίνει ..Πως αυτοί οι δύο... Τι ηλίθια που ήμουν, να τον έχω μέσα στα πόδια μου και να τον φτύνω... Επειδή ήταν παντρεμένος...Με έπιαναν τα ηθικά μου και έμπλεκα από τον ένα κόπανο στον άλλο. Ο Άκης ήταν ευγενικός, ήξερε να ντυθεί, να φερθεί, τα παπούτσια του ήταν πάντα γυαλισμένα, στην τρίχα κάθε ημέρα, με ένα χαμόγελο και ένα καλό λόγο παρά το ότι ως πελάτης του έβγαζα την πίστη. Τι μαλάκας που είμαι σκέφτηκα... Πόσες φορές δεν μου είχε πει να πιούμε ένα χαζοκαφεδάκι μετά τη δουλειά...

Η Τίνα ήταν ευτυχισμένη και βόγκαγε από την ηδονή που τις χάριζε αυτός ο άνδρας. Η χαριστική βολή ήρθε όταν την άκουσα να του λεει..
- Αγόρι μου έχω χύσει τόσες φορές !!! Θέλω να σε νιώσω να χύνεις!! Θέλω να σε ακούσω να μην αντέχεις άλλο..
Και χωρίς να προλάβει ο Άκης να κάνει κάτι γύρισε, \'έσκυψε και άρχισε να του ρουφάει με περίσσια λαχτάρα το ορθωμένο του μόριο. Το έγλυφε, το φίλαγε, το ρουφούσε, το έπαιζε πάνω κάτω ενώ τα χέρια της πασπάτευαν το κωλαράκι του Άκη, ο οποίος είχε κλείσει τα μάτια και απολάμβανε αυτό το θεσπέσια περιποιημένο χάδι... Έχοντας σκάσει από τη ζήλια μου, ζαλισμένη και καυλωμένη από το θέαμα ήθελα και εμένα κάτι να διαπεράσει τι πλημμυρισμένο μουνάκι μου ..Η πίπα της Τίνας είχε φέρει αποτέλεσμα και ο Άκης ξέσπασε πάνω της...Τα ήπιε όλα και τον είδα να τρεκλίζει από την ηδονή, ψιθυρίζοντας λόγια αγγελικά πρόστυχα, από εκείνα που ξεσηκώνουν μια γυναίκα και την κάνουν να νιώθει μοναδική...

Τους άκουσα να τη σηκώνει και να την πνίγει στα φιλιά και εκεί ξέσπασα. Το χέρι μου έτριβε το μουνάκι μου πάνω από το παντελόνι,. Ήθελα, ήθελα και εγώ δεν ξέρω τι...

Ντύθηκαν και γλίστρησαν έξω αφήνοντας με μαλάκας να καταριέμαι την ηλίθια νοοτροπία μου. Αυτός ο άνδρας ήταν το κάτι άλλο. Δεν είχε καμία σχέση με τα τσουτσέκια που είχα γνωρίσει μέχρι τώρα. Μια φωτιά, από αυτές που είναι καλά κρυμμένες πίσω από τη μάσκα του 09.00 με 17.00...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.