Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Πέτρο, είμαι μουσικός και μένω στην Αθήνα. Τα τελευταία δύο χρόνια, δουλεύω σε ένα piano restaurant στην Αγία Παρασκευή. Είναι ένα πολύ καλό μαγαζί σχετικά ακριβό και μαζεύει πολύ καλό κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά μου γιατί εκτός από τον ικανοποιητικό μισθό που παίρνω, έρχομαι πολύ κοντά και με τους πελάτες κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου. Πριν από ένα μήνα μου έτυχε μια εκπληκτική εμπειρία, που όμοιά της δεν πιστεύω ότι θα έχω την τύχη να ξαναζήσω.

Είχα πάει στην δουλειά μου μια Παρασκευή (εγώ αρχίζω να δουλεύω κατά τις οκτώ) και κάπως πιο αργά, κατά τις εντεκάμιση μπήκε μια οικογένεια μέσα για να φάει. Ήταν ο πατέρας με την σύζυγο του και τις δυο τους κόρες. Οι κόρες του ήταν δύο δίδυμες, γύρω στα δεκαεννιά με είκοσι. Ήταν δύο απίστευτα καυλιάρικα μωρά. Ξανθά και τα δύο, με υπέροχα σώματα και πολύ όμορφα πρόσωπα.

Αμέσως με το που έκατσαν το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω στα δύο μωρά που είχαν καθίσει απέναντί μου ακριβώς. Παρατήρησα όμως ότι καθόλη τη διάρκεια που έπαιζα πιάνο εκείνη την βραδιά, τα δύο μωράκια με κοιτούσαν συνεχώς, μίλαγαν η μία στο αφτί της άλλης και χαμογελούσαν σαν να σχολίαζαν κάτι για μένα. Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω το βλέμμα μου από πάνω τους και σίγουρα το είχαν καταλάβει αυτό. Όπως σας είπα και προηγουμένως συχνά έρχομαι κοντά με τους πελάτες. Όταν αρχίζει και τους πιάνει το κρασί, έρχονται κοντά μου και αρχίζουν μα μου παραγγέλνουν τραγούδια και να τραγουδάνε μαζί μου.

Έτσι έγινε και τότε. Μεταξύ άλλων που με πλησίασαν για παραγγελία ήταν και η οικογένεια με τα υπέροχα καυλιάρικα μωράκια. Αφού ήρθε πρώτα ο πατέρας τους για να του πω ένα τραγούδι, ήρθε και μια από τις δύο καυλίτσες, δήθεν για να παραγγείλει ένα τραγούδι. Όταν με πλησίασε εντελώς αριστοτεχνικά μου άφησε στο χέρι ένα σημείωμα. Συγκράτησα πολύ τον εαυτό μου να μην το διαβάσω εκείνη την στιγμή και καρφωθούμε. Παρόλο που δεν ήξερα τι έλεγε, ήμουν σίγουρος ότι θα είχε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο. Μετά από τριάντα βασανιστικά λεπτά, έκανα διάλειμμα και πήγα στην τουαλέτα να διαβάσω το σημείωμα. Ήταν πέρα από τις προσδοκίες μου. Έλεγε: «Γιάννα, Μαρία, συνάντηση αύριο στις δυο το μεσημέρι απ’ έξω από το εστιατόριο».

Μόλις βγήκα ξανά για να παίξω, η οικογένεια είχε φύγει. Δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο, αλλά αποφάσισα να πάω στην συνάντηση. Την επόμενη μέρα, περνάω με τη μηχανή από το μαγαζί και είδα τα δύο μωρά να με περιμένουν απ’ έξω. Χαιρετιόμαστε, τους συστήθηκα, και μου είπαν να πάμε μέχρι το σπίτι τους με το αυτοκίνητό τους. Έτσι και έγινε. Μένανε μόνες τους σε ένα τεσσάρι στο Μαρούσι. Με το που μπήκαμε σπίτι, καθίσαμε σε ένα τεράστιο καναπέ και μιλάγαμε για διάφορα. Ξαφνικά λέει η μία (σημ.: ποτέ δεν έμαθα ποια ήταν η Γιάννα και ποια η Μαρία. Μοιάζανε απίστευτα).

-    «Δεν ήρθαμε εδώ για κουβέντα!»

Και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Σε χρόνο ρεκόρ έμεινε μόνο με το κιλοτάκι. Τα βυζιά της ήταν τέλεια. Όχι πολύ μεγάλα, αλλά πολύ στητά. Οι ρώγες της κοίταζαν αυθάδικα το ταβάνι έτσι καυλωμένες και σκληρές που ήταν.

-    «Δεν είναι τέλεια;», με ρώτησε η άλλη.

Εγώ αντί να απαντήσω, πλησίασα τα βυζιά της αδελφής της και άρχισα να τα χαϊδεύω. Είχαν φοβερή αίσθηση. Της δάγκωνα ελαφρά τις ρωγάρες και τις έγλειφα γύρω - γύρω από τις θηλές και το μωράκι βογκούσε. Ένιωθα τον πούτσο μου να φουσκώνει. Με μια ομολογουμένως επιδέξια κίνηση της έβγαλα το στρινγκάκι. Αποκαλύφθηκε ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι, με μια γραμμούλα από ξανθές τριχούλες. Με το που το έβλεπες σου ερχότανε να το φας. Το ακούμπησα με το δάκτυλό μου και συνειδητοποίησα ότι ήταν μέσα στα υγρά. Έπαιξα λίγο με το δάκτυλό μου το μουνάκι της με αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, το μωράκι να αρχίζει να βογκάει πάλι από την καύλα.

Δίπλα, η αδελφή της είχε ήδη γδυθεί εντελώς και ήρθε και έκατσε δίπλα μας. Έβαλε το χέρι της πάνω από το τζιν μου για να πιάσει το φουσκωμένο μου καυλί. Εγώ κόντευα να σκίσω το εσώρουχό μου από την καύλα. Δεν μου είχε ξανατύχει να είμαι με δύο γυναίκες ταυτόχρονα πόσο μάλλον με δύο δίδυμες. Σηκώθηκα και γδύθηκα και εγώ εντελώς. Το καυλί μου πετάχτηκε μπροστά και έμεινε να κοιτάει κι αυτό το ταβάνι. Με ρίξανε στον καναπέ και γονάτισαν μπροστά μου και οι δύο. Τότε άρχισαν να μου γλείφουν τον πούτσο με πολύ πάθος. Μια τον είχε όλο στο στόμα της η μία, μία το έδινε στην άλλη για να το βάλει αυτή στο στόμα της. Ήταν εκπληκτικό διπλό τσιμπούκι.

Καύλωνα ακόμα πιο πολύ με την θέα αυτών των εκπληκτικών καυλιάρικων κορμιών που είχα μπροστά μου. Ακόμα και γυμνές ήταν ολόιδιες. Το μοναδικό σημείο που μπορούσες να τις ξεχωρίσεις ήταν ότι η μία το είχε εντελώς ξυρισμένο το μουνάκι της, ενώ η άλλη είχε αφήσει και μια γραμμούλα όπως σας είπα. Συνέχιζαν λοιπόν την τέλεια πίπα τους. Στην συνέχεια βάλανε το καυλί στην μέση και το γλείφανε ταυτόχρονα. Από κάτω και οι δυο τους χαϊδεύανε τα μουνάκια τους. Βογκούσαμε και οι τρεις. Σηκώθηκα ξαφνικά για να μην χύσω και τις έβαλα να κάτσουν δίπλα - δίπλα, με τα πόδια σηκωμένα και τα μουνάκια τους μπροστά στο πρόσωπό μου. Τους άρχισα τότε ένα φοβερό γλειφομούνι. Είχαν λαχταριστά μουνάκια, περιποιημένα γεμάτα χυμούς.

Μ’ αρέσει πολύ να κάνω γλειφομούνι και ‘αυτό τις τρέλαινα τις πιτσιρίκες. Σε κάθε φιλί που τους έδινα μουγκρίζανε από την καύλα. Την ώρα που έγλειφα την μια, έπαιζα με το δάχτυλό μου με το μουνάκι της άλλης και τούμπαλιν. Ένιωθα τα μουνάκια τους να σπαρταράνε από καύλα και να γεμίζουν πολλά υγρά. Σε κάποια στιγμή αρχίσανε να φωνάζουν σχεδόν ταυτόχρονα και να μου ζητάνε να τις γαμήσω. Δεν τις χάλασα το χατίρι. Στην στάση που τις έγλειφα, πλησίασα πρώτα την μία, ήρθα από πάνω της, ακούμπησα το πρησμένο από καύλα πουτσοκέφαλο πάνω στα υγρά μουνόχειλα και άφησα τον εαυτό μου με το βάρος μου να πέσω πάνω της και να βυθιστώ μέσα στο τέλειο μουνάκι.

Τρελάθηκα. Μπήκα μέχρι τον πάτο της. Ήταν τόσο υγρή και καυλωμένη, που μπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το γκομενάκι σχεδόν δάκρυσε από την καύλα. Άρχισε να φωνάζει:

-    «Σκίσε με γαμιά μου! Σκίσε με!»

Την γάμαγα για μερικά λεπτά όταν μου είπε η αδελφή της:

-    «Εμένα δεν μου το χώσεις;»

-    «Μα βεβαίως!», της λέω.

Και πήγα ακριβώς δίπλα της και της τον έχωσα όπως ακριβώς είχα κάνει και πριν από λίγο με την άλλη. Μετά από μια - δυο αλλαγές, με βάλανε να ξαπλώσω ανάσκελα. Μετά βίας κρατιόμουνα να μην χύσω. Ήρθε τότε η μία και κάθισε πάνω στο σκληρό μου και πασαλειμμένο από τα υγρά των μουνιών τους πούτσο. Τι καύλα ήταν αυτή. Η αδελφή της παράλληλα κάθισε πάνω στο πρόσωπό μου και έφερε την μουνάρα της την τέλεια πάνω ακριβώς από το πρόσωπό μου για να την γλείψω. Βογκάγαμε και οι τρεις από καύλα. Σε κάποια στιγμή λέω:

-    «Μωρά μου δεν μπορώ, θέλω να χύσω…»

Τότε σηκωνόμαστε κι αυτή με το τελείως ξυρισμένο μουνί μου λέει:

-    «Γαμιά, βάλε το καυλί σου στον κώλο μου και χύσε μέσα σε παρακαλώ…»

Δεν μπορούσα να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση. Η γκόμενα έκαστε στα τέσσερα, τούρλωσε τον κώλο της και με περίμενε. Εγώ πήγα πίσω της και της ακούμπησα το καυλί μου. Ήταν τόσο πασαλειμμένο από τα υγρά τους που δεν χρειάστηκε να βάλω σάλιο ή κάτι άλλο για λίπανση. Το καυλί μου έμπαινε σιγά - σιγά μέσα στον σφικτό κώλο. Το μωρό ούρλιαξε από καύλα:

-    «Τέλεια γαμιά μου! Είναι τέλεια!»

Μπήκα όλα μέσα της. Την πόνεσα λίγο, αλλά δεν είχε πρόβλημα. Μπήκα και βγήκα μέσα στον κώλο της πέντε - έξι φορές. Δεν άντεχα άλλο. Της τον έχωσα όσο πιο βαθιά γινότανε και άρχισα να χύνω. Ήταν η απόλυτη καύλα. Πρέπει να έχυσα περισσότερο από κάθε φορά στην ζωή μου. Μόλις βγήκα έξω τα υγρά μου τρέχανε από τον κώλο της. Ήταν υπέροχο γαμήσι. Μετά από όλα αυτά, περιμέναμε λίγο να συνέλθουμε, ντυθήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε. Δεν με πήγανε στο μαγαζί να πάρω τη μηχανή που είχα αφήσει, πήγα με ταξί. Αλλά καθόλου δεν μου κακοφάνηκε. Μου ζήτησαν να μην τις επισκεφτώ εγώ και ότι όταν είναι θα ξαναπεράσουν αυτές να με βρουν.

Μετά από εκείνη την ημέρα δυστυχώς δεν έχουν ξαναπεράσει από το μαγαζί. Ελπίζω κάποια μέρα αν ξαναρθούν για μπορέσω να ξαναζήσω την απόλυτη καύλα που ένιωσα…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).