Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η φύση με προίκισε εκεί στα άχαμνά μου κι αυτό άρχισα να το αντιλαμβάνομαι καλυτέρα από τις πρώτες μου περιπτύξεις με κοπελίτσες στο λύκειο. Η ιστορία μου ξεκινάει όταν γνώρισα την Αγγελική, ένα μικροκαμωμένο και αθώο κοριτσάκι( ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν στην αρχή). Η Αγγελική ήταν τότε ένα κοριτσάκι γύρω στα 19, ύψος 1,63 με γλυκό προσωπάκι, που ένα ζευγάρι κοκάλινα γυαλάκια το στόλιζαν. Τα λίγα παραπανίσια κιλά τής έδιναν ένα πεταχτό κωλαράκι και φυσικά το δυνατό της σημείο, δύο ζουμερές και μεγάλες βυζάρες, που δύσκολα συγκρατούσε με ότι κι αν φόραγε. Από τις πρώτες ημέρες που βγαίναμε, αν και ντροπαλή, φρόντιζε να φοράει ξώβυζα για να καβλώνω και να χαζεύει την φουσκωμένη πούτσα μου μέσα από το παντελόνι. Το πάθος μου για τις βυζάρες της ήταν τέτοιο, που πολλές φορές μου έφτανε να τις χαζεύω με τις ώρες και να τις χύνω. Το είχε καταλάβει άλλωστε και ποτέ δεν μου πέρασαν απαρατήρητες (όπως και κανενός γύρω της) με όλα τα πορνορούχα που φορούσε, για να με κρατάει καβλωμένο.

Έτσι μια μέρα την είχα πάρει με το αυτοκίνητο μια βόλτα και αφού βρήκα ένα ήσυχο μέρος, σταμάτησα. Φορούσε ένα μαύρο, στενό πουκάμισο, τα 2 πρώτα κουπιά ήταν ξεκούμπωτα, δίνοντας έτσι στο τρίτο μια απίστευτη δυσκολία να κρατηθεί στην θέση του, αφού ζοριζόταν από τις βαριές της βυζάρες. Από μέσα ένα μαύρο, δαντελωτό σουτιέν, που τις κρατούσε στο ύψος τους, με έκανε να χάνω τα λογικά μου. Αμέσως μόλις σταμάτησα γύρισα και την φίλησα χαζεύοντας την βυζοχαράδρα, νιώθοντας τον πούτσο μου να θέλει να σπάσει. Δεν ήθελα καν να τ’ αγγίξω, μην χαλάσω την απίστευτη αυτή εικόνα.

Δεν έχασα άλλο χρόνο, ξεκούμπωσα το τζιν μου και πέταξα έξω την πουτσάρα μου, ξεκινώντας μια ξέφρενη μαλακία με το βλέμμα μου στα τεράστια βυζόμπαλά της. Αμέσως τα μάτια της έπεσαν πάνω του και γούρλωσαν και έβγαλε ένα μικρό επιφώνημα θαυμασμού, αφού όπως μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα, δεν είχε ξαναδεί τόσο μεγάλη και χοντρή ψωλή. Το χέρι μου είχε αγκαλιάσει τον πούτσο μου και τον χτύπαγε πάνω- κάτω με δύναμη και γρήγορα. Άρχισα να χουφτώνω το κάθε βυζόμπαλο με το ελεύθερο μου χέρι και να τα χαϊδεύω απαλά. Προσπαθούσα να τ’ αγκαλιάσω με την χούφτα μου και να τα ζουλίξω, τα πίεζα και έβλεπα από το μισανοιγμένο πουκάμισο να ζορίζονται περισσότερο. Θεέ μου… Τί κάβλα ήταν αυτή!!! Έπιασα το χέρι της και της τον έδωσα να μου τον παίξει, για να ελευθερώσω και το άλλο μου χέρι. Χωρίς να χάσει χρόνο, έβαλε τα χεράκια της το ένα πάνω στο άλλο και άρχισε να μου τον κοπανάει με δύναμη, ενώ με δυο μου χέρια πλέον μάλαζα τις βυζάρες της και τις φιλούσα πάνω από το πουκάμισο. Κάθε τόσο έγλυφα με την γλώσσα μου την τεράστια βυζοχαράδρα της και την γαμούσα με αυτήν εκεί.

Άρχισε να καβλώνει κι αυτή κι έτσι έσκυψε να με τσιμπουκώσει. Στην προσπάθεια της να σκύψει, αδέξια το 3ο και το 4ο κουμπί από το πουκάμισο ξεκουμπώθηκε απότομα, ανοίγοντας το μπούστο της περισσότερο, φανερώνοντας έτσι δύο μεγάλες βυζάρες αγκαλιασμένες από ένα κυκλωτικό δαντελωτό σουτιέν. Η κίνησή της ήταν τόσο αδέξια, αθώα και ταυτόχρονα τόσο καβλωτική, που χτύπησα κόκκινο με την μια. Αμέσως ένιωσα ένα τεράστιο γαργάλημα στ’ αρχίδια και μια απίστευτη ποσότητα από ψωλόχυμα ν’ ανεβαίνει στον πούτσο μου. Άρχισα να την χύνω, φωνάζοντας από την κάβλα μου, έτσι όπως ήταν σκισμένη. Δεν σταμάτησε να μου τον παίζει σαν τρελή, κάνοντας έτσι το καβλί μου, να σπαρταράει στο χέρι της και να πετάει δυνατές πυρές από χύσια στο πρόσωπο της, στα μαλλιά της και φυσικά στην μεγάλη της βυζοχαράδρα. Κάποιες κατέληγαν στο στοματάκι της, αφού το άνοιξε από ενθουσιασμό, γι’ αυτό που έγινε και δεν το περίμενε.

Όταν σταμάτησα να χύνω και άδειασα μια τεράστια ποσότητα από ψωλόχυμα στα μούτρα της και στις βυζάρες της, σηκώθηκε κανονικά στο κάθισμα. Πήρα μερικές ανάσες και γύρισα προς το μέρος της, είχε χύσια παντού στο πουτανίστικα αθώο της πρόσωπο, που έσταζαν πάνω στην βυζοχαράδρα της και άλλα ήταν πεταμένα πάνω στο πουκάμισο της, κάνοντάς το χάλια. Είχε κοκκινίσει από κάβλα και ντροπή προφανώς, αφού κανείς δεν της είχε χύσει ξανά το γλυκό της προσωπάκι και προσπαθούσε όπως μπορούσε να τα μαζέψει.

Της έβγαλα το πουκάμισο και κατέβασα το σουτιέν της κάτω από τις βυζάρες της, Αμέσως δύο ζουμερά βυζιά πετάχτηκαν και στάθηκαν περήφανα μπροστά μου, με την βοήθεια του σουτιέν. Άρχισα να της τα γλύφω, μαζί με τα χύσια μου και ανέβαινα στο στοματάκι της, για να της τα ταΐσω. Χούφτωνα τα τρελά της βυζόμπαλα και της χάιδευα το μουνάκι της, που είχε γίνει μούσκεμα. Με κοίταξε με ένα πουτανίστικο βλέμμα, πίσω από τα χυμένα γυαλάκια της και κατάλαβα, πως ήθελε πούτσο εδώ και τώρα.

Της έπιασα τα μαλλάκια της διακριτικά και την έσπρωξα πάνω στη ψωλάρα μου για να με ξανακαβλώσει. Έπιασε με το χεράκι της, που το γέμιζε η μαλακή μου πούτσα και το έβαλε στο στοματάκι της, όσο μπορούσε. Αμέσως άρχισα να σκληραίνω και να την πνίγω, χωρίς όμως αυτό να την πειράζει, αφού έδειχνε να το απολαμβάνει. Την έγδυσα και ξάπλωσα από πάνω της. Άρχισα να τρίβω το καβλί μου πάνω στο μουνάκι της, που είχε γίνει μούσκεμα, ενώ προσπαθούσα να χουφτώσω ολόκληρα τα βυζόμπαλά της με τις χούφτες μου.

“Σκίσε με μωρό μου… Τι περιμένεις;” μου είπε.

“Τώρα θα σε μάθω να φοράς ξώβυζα, όπου πάμε, για να με καβλώνεις καριολίτσα” και της κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι της.

Έβγαλε μια δυνατή κραυγή πόνου και καύλας και μούγκριζε σαν την χειρότερη πουτάνα, ενώ την σφυροκοπούσα ανελέητα, έχοντας καβλώσει απίστευτα. Με αγκάλιασε με τα ποδαράκια της και αφού στήριξα τα πόδια μου ίσια, άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της ολόκληρος. Οι βυζάρες της κουνιόντουσαν και την χτυπούσαν ελαφρά στο πιγούνι, κάθε φορά που πάτωνα στο μουνί της. Της έπιασα το προσωπάκι της με το ένα μου χέρι.

“Άνοιξε το στόμα σου και βγάλε την γλώσσα σου”, την πρόσταξα.

Μόλις το έκανε, έσπρωξα την ρόγα της από την μία της βυζάρα, για να την τσιμπουκώσει και την άφησα να τη γλύφει, ενώ τη γαμούσα πλέον με όλη μου τη δύναμη. Ένιωθα τον πούτσο μου υγρό από τα χύσια της και την ένιωθα να χύνει και να τρέμει. Είχα τρελαθεί με όλα αυτά και δεν θα άντεχα πολύ ακόμα.

“Θα σε χύσω πάλι, δεν αντέχω μουνάρα μου!”, της είπα αγκομαχώντας.

“Χύσε με ψωλαρά μου, δώσε μου πάλι τα χύσια σου, με ξεπάτωσες”.

Δεν ήθελα και πολύ, χωρίς να το σκεφτώ, την καβάλησα και έσπρωξε με τα χεράκια της τις βυζάρες της, φυλακίζοντας τον πούτσο μου, ανάμεσά τους. Της έπιασα τα μαλλιά κι άρχισα να της τα γαμάω, ενώ έβγαζε τη γλώσσα της, κάθε φορά που το πουτσοκέφαλο έφτανε στο στοματάκι της. Μετά από 5- 10 κινήσεις άρχισα να πετάω ξανά τα χύσια μου στο προσωπάκι της, κάνοντας τα γυαλάκια της κάτασπρα (ούτε και ‘γω δεν ξέρω, που βρήκα τόσο σπέρμα). Όταν με άδειασε εντελώς άρχισε να μου τον καθαρίζει αποτελειώνοντάς με. Έπεσα δίπλα της, προσπαθώντας να βρω την ανάσα μου, μετά από ένα από τα καλύτερα χυσίματα της ζωής μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.