Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή. Αφαιρώ μόνο τα ονόματα και τις τοποθεσίες που διαδραματίζεται η ιστορία.

Ήμουν στους τελευταίους μου μήνες που υπηρετούσα στο Ναυτικό. Ήμουν γενικά τυχερός με την θητεία μου γιατί ήμουν σε πολύ καλές υπηρεσίες. Παρόλο που ήμουν μακριά από το σπίτι μου, σε παραμεθόριο νησί, πέρασα εκπληκτικά.

Το καλοκαίρι του 2002 λοιπόν, έτυχε η κοπέλα μου να έρθει για κάποια δουλειά στο νησί που υπηρετούσα. Δεν μπορούσαμε φυσικά να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη και να μην βρεθούμε. Την ημέρα που βρεθήκαμε, πήρα άδεια για να πάω να την βρω. Είχα και την γιορτή μου εκείνη την ημέρα. Βρέθηκα λοιπόν με την Τ στην πόλη.

Όταν την είδα έτρεξα και την αγκάλιασα σφικτά. Φορούσε ένα μικροσκοπικό φορεματάκι λευκό. Με το μαυρισμένο σώμα της έκανε πολύ ωραία αντίθεση. Αφού καθόμασταν αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι στην μέση του δρόμου αποφασίσαμε να πάμε πρώτα για φαΐ. Πήγαμε σε ένα ψιλοκυριλέ εστιατόριο και καθίσαμε να φάμε. Μόλις παραγγείλαμε και λέγαμε διάφορα, η Τ μου πέταξε ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Στην αρχή δεν την πίστευα και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Μου λέει όμως “βάλε το χέρι σου διακριτικά και δες”. Χαμηλώνω με τρόπο το χέρι μου κάτω από το τραπέζι, το βάζω ανάμεσα στα μπούτια της Τ και αισθάνομαι ένα δροσερό, ξυρισμένο και μουσκεμένο μουνάκι.

Τρελάθηκα. Γενικά η Τ είναι ψιλοντροπαλή και δε πίστευα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Δε μπορούσα να πάρω το χέρι μου από το μουνάκι της. Το ακουμπούσα και το δάκτυλό μου βρεχότανε από τα υγρά της. Την βασάνισα λίγο και με βία κρατήθηκε να μην βογκήξει. Μου είπε να βγάλω το χέρι μου γιατί θα φώναζε από καύλα. Της έκανα το χατίρι και το έβγαλα προς στιγμή. Στην συνέχεια συζητάγαμε διάφορα, όταν πάλι μου πέταξε “Μωρό μου έτσι που χτυπάει ο αέρας το μουνάκι μου, καυλώνω πολύ. Νιώθω ότι θα τρέξουν στα μπούτια μου τα υγρά μου και θα με καταλάβει ο κόσμος”. Με αποτελείωσε! “Που θα με πας μετά να πηδηχτούμε;” με ρώτησε. “Το μόνο μέρος που μπορούμε να πηδηχτούμε με σχετική ασφάλεια, είναι η μικρή παραλία πίσω από το δασάκι” της είπα. Συνεχίσαμε γρήγορα το φαΐ και το μόνο που σκεφτόμαστε ήταν το τι θα επακολουθούσε μετά. Μετά το φαΐ πήγαμε να πιούμε και ένα ποτάκι, για να πάει λίγο αργά και να αραιώσει ο κόσμος.

Στο μπαράκι η “τυραννία” μου συνεχίστηκε. Καθόμασταν σε ένα τραπέζι λίγο απομακρυσμένο και σκοτεινό και έτσι μπορούσαμε να παίξουμε λίγο. Η Τ άνοιξε τα πόδια της λίγο για μα διευκολύνει. Έβαλα πάλι το χέρι μου κάτω από το κοντό φόρεμα για να πιάσω πάλι το υπέροχό της μουνάκι. Ήταν πάλι πλημμύρα. Το δάκτυλό μου πότε έπαιζε με την κλειτορίδα της, πότε βυθιζότανε μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι. Η Τ μου χάιδευε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι μου, που είχε γίνει πολύ σκληρός.

Συνέχισα να της παίζω το μουνάκι ενώ αυτή είχε βάλει πάνω στα πόδια της την τσάντα της και την ζακέτα της. Δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τίποτα. Ούτε η γκαρσόνα που ήρθε να μας φέρει τα breezer κατάλαβε τίποτα. Η Τ δαγκώθηκε για να μην φωνάξει από καύλα. Δεν πήγαινε άλλο. Πίνουμε τα ποτά μας γρήγορα και βουρ για την παραλία.

Για καλή μας (πολύ καλή θα έλεγα) τύχη, δεν υπήρχε ψυχή στη παραλία εκείνη την στιγμή. Αλλά ούτε και φως, εκτός από ένα αυγουστιάτικο φεγγάρι. Μόλις καθίσαμε στην άμμο αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Τα χέρια μου ταξίδευαν σε όλο της το κορμί το ίδιο και τα δικά της. Ήμουν πολύ ερεθισμένος, την ήθελα πολύ. Το χέρι μου ξαναχώθηκε από κάτω της. Τώρα δε φοβόμουν μην μας δει κανείς. Της χάιδευα με πολύ μαεστρία το μουνάκι και αυτή είχε πλέον αφεθεί στα χέρια μου και είχε χαλαρώσει. Το μουνάκι της ήταν σαν μικρή βρυσούλα! Η Τ βογκούσε από καύλα.

Την βάζω να κάτσει ανάσκελα με την πλάτη στα βότσαλα. Της ανέβασα λίγο το φόρεμα και μέσα στο φως του φεγγαριού έλαμψε το υγρό μουνάκι της. Επιτέλους είχα μπροστά μου αυτό που επιθυμούσα όλο το βράδυ. Ένα υπέροχο μουνάκι έτοιμο να το γλύψω και να το χαρώ. Άρχισα να την γλύφω με πολύ πάθος. Σε κάθε χτύπημα της γλώσσας μου στην κλειτορίδα της τιναζότανε σαν να τη χτυπούσε ρεύμα. Η στάση όμως που είχαμε δεν βόλευε γιατί την πονούσε η πλάτη της. Για ακόμα καλύτερη τύχη όμως, στην άκρη της παραλίας είχε ένα από τα ξύλινα τραπεζάκια – καρέκλες του δήμου (αυτά που είναι για πικ νικ κλπ).

Πάμε εκεί, κάθομαι εγώ στο κάθισμα και η Τ ξάπλωσε ανάσκελα μπροστά μου με τα πόδια της πάνω στους ώμους μου. Τώρα μπορούσα να της κάνω γλειφομούνι πιο εύκολα. Και άρχισα πάλι το έργο μου. Η Τ τα είχε παίξει. Μου πίεζε το κεφάλι μου πάνω στο μουνάκι της. Μετά από αρκετό γλείψιμο, σηκώθηκα και κατέβασα λίγο το παντελόνι μου. Ο πούτσος μου πετάχτηκε με μιας σκληρός μόλις κατέβασα και το εσώρουχό μου. Η Τ ανασηκώθηκε και ήρθε και πήρε την θέση μου στο κάθισμα. Άρχισε τότε να μου παίρνει ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Έγλειφε όλο το μήκος του πούτσου μου και επικεντρονόταν στο κεφαλάκι. Ένιωθα και εγώ πολύ καύλα. Το κεφάλι της Τ ανεβοκατέβαινε γρήγορα στον άξονα της πούτσας μου. Δεν άντεχα άλλο, δεν ήθελα να χύσω έτσι μόνο με τσιμπούκι.

Έβαλα πάλι την Τ να κάτσει ανάσκελα πάνω στο τραπέζι. Ήρθα μπροστά της, της σήκωσα λίγο το φόρεμα και ακούμπησα την πούτσα μου πάνω στα υγρά μουνόχειλα. Την βασάνισα λίγο, βάζοντας 1- 2 εκατοστά από την πούτσα μου στο τέλειο μουνάκι της και μετά το έβγαζα. “Γάμησέ με σε παρακαλώ” σχεδόν εκλιπαρούσε. Χωρίς να το περιμένει κάνω μια κίνηση και βυθίζομαι όλος μέσα στο μουνάκι της. Έβγαλε μια κραυγή καύλας.

Στην αρχή έμπαινα και έβγαινα σιγά και απαλά. Μετά άλλαξα το ρυθμό μου και την πήδαγα γρήγορα. Από την πολύ καύλα όμως μου ερχότανε να χύσω. Έτσι χαμήλωνα ρυθμούς χωρίς όμως να σταματάω ποτέ να μπαινοβγαίνω από το υπέροχο μουνάκι της. Μετά από λίγα λεπτά ένιωσα την Τ να σπαρταράει από καύλα. Φώναζε και έχυνε πάνω στον πούτσο μου πιάνοντας τον κώλο μου σφικτά και φέρνοντάς τον σφικτά πάνω της για να μπω όσο το δυνατόν πιο μέσα της. Μου λέει τότε “Χύσε με παντού πουτσαρά μου”. Σταμάτησα να κρατιέμαι, της σήκωσα γρήγορα το φόρεμα κι άλλο για να μην το λερώσω, κράτησα σφικτά το καυλί μου και το κατεύθυνα πάνω στο μουνάκι της Τ.

Άρχισα να χύνω με πολύ δύναμη και μεγάλη ποσότητα. Ήταν εκπληκτικό γαμήσι. Είχα να βρεθώ με την κοπέλα μου πάνω από 2 μήνες και τα έδωσα όλα. Για να καθαριστούμε από τα υγρά μας και να χαλαρώσουμε, κάναμε και μια βουτιά στην τέλεια θάλασσα, γυμνοί, κάτω από το φως του φεγγαριού! Την επόμενη μέρα, μπήκα μέσα στην μονάδα μου λίγο πριν έρθει ο προϊστάμενος και έτσι γλίτωσα από κατσάδα. Από τότε, με κάθε ευκαιρία που της δίνεται η Τ δεν φοράει εσώρουχο και κάθε φορά που το κάνει αυτό με τρελαίνει γιατί μου θυμίζει εκείνη τη βραδιά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.