Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Μαίρη αφού έκανε το ντουζάκι της ήρθε στο δωμάτιο όπου ήμασταν ξαπλωμένοι και οι τρεις στο κρεβάτι.. Μετά από λίγη συζήτηση μας αποκάλυψε πόσο της άρεσε το γλειφοκώλι και ότι ήταν παρθένα από τον κώλο. Ήταν ευκαιρία σήμερα να το δοκιμάσει. Ο άνδρας της έλειπε για δύο μέρες, οπότε είχε πολύ χρόνο ελεύθερο.

Άρχισε να μας παίρνει τσιμπούκι εναλλάξ. Έτσι όπως ήταν γονατιστή πάνω στο κρεβάτι με τον κώλο τουρλωμένο, δεν άντεξα και πήγα από πίσω της. Γύρισε το κεφάλι προς τα πίσω ανήσυχη.

-    «Θα σου γλείψω τον κώλο!», της είπα.

Πήρε θέση ανάμεσα στο Γιάννη και το Δημήτρη και συνέχισε το τσιμπούκι. Εγώ άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια κοιτάζοντας αυτό το ωραίο κωλαράκι και την τρυπούλα της που καθώς άνοιξα τα κωλομέρια της, φανερώθηκε σε απόσταση αναπνοής. Άρχισα να φιλώ τα πρώτα τα κωλομάγουλα και σιγά - σιγά προχωρούσα προς την κωλοτρυπίδα. Η γλώσσα έγλειφε το εσωτερικό τους μία το ένα και μία το άλλο, ώσπου έφτασε στο στόχο.

Στην αρχή έκανα κυκλικές κινήσεις γύρω - γύρω και μετά μέσα στην τρυπούλα. Η Μαίρη τούρλωσε τον κώλο της όσο μπορούσε και κρατώντας τους δύο πούτσους στα χέρια της, αναστέναζε από καύλα βάζοντας το κεφάλι της στα σεντόνια. Οι άλλοι δύο της πρόσφεραν τα μαξιλάρια και αφού ακούμπησε το κεφάλι της για να είναι πιο άνετα, της άνοιξα τελείως τα κωλομέρια χώνοντας τη γλώσσα όσο γινόταν πιο βαθιά. Η Μαίρη κουνούσε τον κώλο της φωνάζοντας δυνατά:

-    «Ναιιιιιιιι! Μ’ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!»

Όταν σταμάτησα η Μαίρη έβαλε το χέρι της πίσω χάιδεψε την τρυπούλα και πήγε να βάλει το δάχτυλο της μέσα. Της έπιασα το χέρι λέγοντας:

-    «Θα σου βάλω εγώ κωλοδάχτυλο μωρό μου…»

Της έβαλα βαζελίνη και αφού έκανα λίγο μασάζ στην τρυπούλα, έβαλα σιγά - σιγά το δάχτυλο μέσα. Στην αρχή αντέδρασε και σφίχτηκε λίγο, καθώς ένιωσε ολόκληρο το δάχτυλο μέσα της να της ανοίγει τη στενή κωλοτρυπίδα της. Σιγά - σιγά όμως χαλάρωσε και αφέθηκε στην αίσθηση που ένιωθε καθώς το δάχτυλο μπαινόβγαινε αργά - αργά στον κώλο της προετοιμάζοντας το έδαφος για τον πούτσο.

Βλέποντας το δάχτυλο μου να χάνεται στην τρυπούλα της, ο πούτσος δεν άντεχε άλλο. Ήθελε να χωθεί μέσα. Τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα και άρχισα να τη χαϊδεύω με το πουτσοκέφαλο και μετά να το πιέζω ελαφρά χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της.

-    «Χαλάρωσε μωρό μου… θα μπει πιο εύκολα…»

Όταν κατάλαβα ότι χαλάρωσε αρκετά, έσπρωξα τον πούτσο και η κωλοτρυπίδα της άρχισε να ανοίγει και να μπαίνει μέσα το πουτσοκέφαλο.

-    «Ααααααααααααααααχχχχχχχ… πονάειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!»

Προσπάθησε να φύγει μπροστά αλλά την είχα πιάσει από τη μέση με τα χέρια μου και το μόνο που κατάφερε, ήταν να χωθεί ο πούτσος μου απότομα μέχρι τη μέση.

-    «Χαλάρωσε μωρό μου… αυτό ήταν. Σε λίγο θα περάσει…»

-    «Αααααχχχχ… Με σκίζειιιιιιιιιιιιι!!!»

Είχε αρπάξει τα μαξιλάρια με το κεφάλι χωμένο σ’ αυτά και φώναζε. Η στενή κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου δυνατά και παραλίγο να χύσω. Δεν ήθελα να χύσω πριν της τον χώσω όλον μέσα. Έσκυψα μπροστά και τη φίλησα στο λαιμό χουφτώνοντας με το ένα χέρι το στήθος της.

-    «Πάρε βαθιές αναπνοές. Θα νιώσεις καλύτερα…»

Πήρε μερικές βαθιές αναπνοές αλλά όταν ο πούτσος συνέχισε να της ανοίγει τον κώλο και να χώνεται βαθιά μέσα, σταμάτησε απότομα.

-    «Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ!»

-    «Αυτό ήταν μωρό μου. Μπήκε όλος!»

-    «Με ξέσκισεεεεε! Ααααααααχχχχχχ…  Ααααααχχχχχ… Ο κώλος μουυυυυ!!!»

Εγώ είχα καρφώσει τον πούτσο μου βαθιά στον κώλο της και την έσφιγγα δυνατά. Η σκέψη ότι ο πούτσος μου ξέσκιζε το παρθένο κωλαράκι της με είχε καυλώσει πολύ.. είχα κολλήσει τα χείλη μου στο λαιμό και το χέρι μου έπαιζε με το στήθος της και κάθε τόσο έσπρωχνα τον πούτσο μου να καρφωθεί πιο βαθιά στο κωλαράκι της. Η Μαίρη συνέχισε να βογκάει αλλά μετά από λίγο που άρχισα να τον σπρώχνω πιο συχνά, τέντωσε τον κώλο της προς το μέρος μου…

-    «Το συνήθισες μωρό μου;»

-    «Λίγο...», ψιθύρισε.

Άρχισα σιγά - σιγά να τον βγάζω λίγο και να τον ξαναβάζω με αργό ρυθμό. Η Μαρία άρχισε σιγά - σιγά να το απολαμβάνει. Έτσι τον έβγαζα όλο και πιο πολύ και τον ξανάχωνα μέσα αυξάνοντας και το ρυθμό. Τώρα η Μαίρη βογκούσε από ηδονή καθώς ένιωθε τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει στο κωλαράκι της. Εγώ όμως δεν άντεξα άλλο και καρφώνοντας τον με δύναμη στον κώλο της έχυσα μέσα της.

Η Μαίρη νιώθοντας το σπέρμα μου να πετάγεται βαθιά μέσα στον κώλο της, ανοιγόκλεινε την κωλοτρυπίδα της στέλνοντας με στον έβδομο ουρανό. Βγήκα από μέσα της και πήγα πιο πίσω κοιτάζοντας την ανοιχτή κωλοτρυπίδα της που μόλις είχε ξεπαρθενιαστεί. Ο Δημήτρης της τον κάρφωσε λίγο απότομα και πόνεσε. Τη γαμούσε με δύναμη και κάθε φορά που της τον έχωνε το σώμα του χτυπούσε δυνατά τα κωλομέρια της.

-    «Πιο σιγά…»

-    «Χύνω μωρό μου…!»

Στο τελευταίο κάρφωμα έμεινε ακίνητος με τον πούτσο να χύνει βαθιά μέσα στον κώλο της.
Όταν βγήκε η Μαίρη χάιδεψε την κωλοτρυπίδα της και είπε στον Γιάννη που είχε πάρει θέση πίσω της:

-    «Σιγά - σιγά… Πονάει!»

-    «Ναι μωρό…»

Άνοιξε τα κωλομέρια της και κοίταξε την κωλοτρυπίδα της. Είχε ανοίξει αρκετά. Στη θέση της τρυπούλας που ούτε φαινόταν τώρα υπήρχε ένα άνοιγμα ίσα με το δάχτυλο. Έχωσε σιγά - σιγά τον πούτσο του μέσα. Η Μαίρη χαλάρωσε και τούρλωσε πάλι τον κώλο της. Μπαινόβγαινε αργά - αργά απολαμβάνοντας το πρώτο γαμήσι που έκανε στη Μαίρη από τον κώλο.

Η Μαίρη με τη σειρά της κάθε φορά που ο Γιάννης τον έχωνε μέσα της έσπρωχνε τον κώλο της προς τα πίσω. Βογκούσε από την ηδονή που της χάριζε ο πούτσος καθώς μπαινόβγαινε στον κώλο της.. Έβλεπα τον κώλο της να καταπίνει ολόκληρο τον πούτσο του Γιάννη και το μουνί της να στάζει..

Η Μαιρούλα είχε καυλώσει πολύ. Έβαλε το χέρι στο μουνί της και το χάιδευε ενώ ο Γιάννης κατάλαβε ότι δεν άντεχε άλλο και τη γαμούσε με γρήγορο ρυθμό. Η Μαίρη νιώθοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει γρήγορα στον κώλο της έτριβε με δύναμη το μουνί της και βογκούσε δυνατά..

-    «Αααααχχχχ… Ναιιιιιι! Αααααααχχχχ… Ααααααααααααχχχχχχ… Χύνωωωωω!!! Χυυυννωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!»

Ο Γιάννης είχε χωθεί μέσα της και έχυνε και αυτός γεμίζοντας τον κώλο της με τα υγρά του. Η Μαίρη ηρέμησε και έμεινε ακίνητη με τα μάτια κλειστά και τον πούτσο του Γιάννη καρφωμένο στον κώλο της. Το χέρι που χάιδευε το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα. Μόλις είχε ξεπαρθενιαστεί από πίσω και είχαμε χύσει τρεις μέσα στον κώλο της. Αυτό το κωλοξέσκισμα την έκανε να χύσει σαν σκύλα.

Όταν βγήκε ο Γιάννης από μέσα της έπεσε στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά και τον κώλο λίγο σηκωμένο, μου ήρθε η σκέψη να της τον καρφώσω ξανά στον κώλο έτσι όπως ήταν, αλλά δεν άντεχα άλλο.

Πλυθήκαμε και φάγαμε όλοι το καταπέτασμα ψόφιοι από την κούραση. Ο κώλος της Μαίρης πονούσε και δεν ένιωθε άνετα. Αφού της βάλαμε βαζελίνη για να μαλακώσει ξαπλώσαμε για ύπνο εγώ με το Γιάννη έχοντας τη Μαίρη ανάμεσα μας στο κρεβάτι και ο Δημήτρης στον καναπέ..

Δεν ξέρω πόση ώρα κοιμηθήκαμε, ξύπνησα πάντως γιατί δεν ένιωθα άνετα. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και ήταν στριμωγμένος με το κωλομέρι της Μαίρης.. Τον ελευθέρωσα και κόλλησα στη Μαίρη. Έτσι όπως ήταν με τον κώλο προς εμένα, έπιασα το στήθος της και χάιδεψα λίγο τις ρώγες. Η Μαίρη έσπρωξε απαλά τον κώλο της και ο πούτσος μου έγινε ένα με τα κωλομέρια της.

Το χέρι μου κατέβηκε προς τα κάτω και όταν έφτασε στο μουνί διαπίστωσα ότι ήταν μούσκεμα. Κοιμόταν ανάμεσα σε δύο άντρες για πρώτη φορά κι αυτό την είχε ερεθίσει. Χάιδεψα την κλειτορίδα της και σκίρτησε απότομα κάτι που έκανε το Γιάννη να ξυπνήσει.

Σε λίγο παίζαμε με τις τρύπες της. Εγώ είχα χώσει το δάχτυλο στον κώλο της και ο Γιάννης στο μουνί της. Η Μαίρη είχε αγκαλιάσει τον Γιάννη και απολάμβανε αυτό το παιχνίδι αναστενάζοντας και κουνώντας τη λεκάνη της μπρος πίσω.

Έβγαλα το δάχτυλο από τον κώλο της και προσπάθησα να βάλω τον πούτσο μου. Η στάση όμως δεν βόλευε και της είπα να λυγίσει τα πόδια της. Έπιασε ο Γιάννης το ένα και το κρατούσε λυγισμένο πάνω του ενώ η Μαίρη λύγισε και το άλλο βάζοντας το κάτω από το σώμα του. Έσπρωξα τον πούτσο λίγο μέσα στον κώλο της και αντέδρασε φέρνοντας το χέρι πίσω προσπαθώντας να ισιώσει τα πόδια της, αλλά ο Γιάννης της τα κρατούσε γερά και δεν μπορούσε. Ο πόνος από το ξεπαρθένιασμα δεν είχε περάσει και δυσκολευόταν.

-    «Ηρέμησε…»

-    «Πονάειιι! Ααααχχχχ!»

-    «Σε λίγο θα περάσει…»

Τον έχωσα σιγά - σιγά μέσα της και έμεινα για λίγο ακίνητος. Η Μαίρη ανάσαινε βαριά προσπαθώντας να συνηθίσει τον πόνο. Άρχισα να γαμάω τον κώλο της με απαλές κινήσεις προσέχοντας να μη βγαίνει πολύ ο πούτσος και τη δυσκολεύει. Η Μαρία συνέχισε να ανασαίνει βαριά και κάπου - κάπου ένα βογκητό πόνου ξέφευγε από τα χείλη της. Ίσως και η στάση αυτή να μην βόλευε. Έτσι, όταν ο Γιάννης είπε ότι ήταν σειρά του και τον έβγαλα, ένας αναστεναγμός ανακούφισης βγήκε από τη Μαίρη.

Ο Γιάννης την έβαλε ανάσκελα και χώθηκε στο μουνί της. Τη γαμούσε με αργό ρυθμό και η Μαίρη έδειχνε να το απολαμβάνει. Σε λίγο αλλάξαμε πάλι και τη θέση στο μουνί της πήρα εγώ. Η Μαίρη κουνούσε τη λεκάνη της στο ρυθμό που μπαινόβγαινε ο πούτσος μέσα της.. Σε λίγο οι κινήσεις έγιναν πιο έντονες, η αναπνοή πιο γρήγορη και τέλος άρχισε να βογκάει σφίγγοντας με δυνατά πάνω της.

-    «Αααχχχχ… Ααααααααχχχ… Χύνωωωωωω!!!»

Συνέχισε τα βογκητά που έβγαιναν ψιθυριστά από το στόμα της προσπαθώντας να μη φωνάξει και ξυπνήσουμε τον κόσμο. Όταν χαλάρωσε βγήκα από μέσα της και τη χαϊδεύαμε απαλά με το Γιάννη στο στήθος και την κοιλίτσα της, ενώ αυτή χάιδευε τρυφερά το μουνί της, που μόλις είχε χύσει.

-    «Ας αλλάξουμε στάση…», είπε ο Γιάννης και την γύρισε.

Η Μαίρη με αργές κινήσεις στήθηκε στα τέσσερα με τον κώλο πεταγμένο προς τα πάνω και το κεφάλι στο μαξιλάρι. Ο Γιάννης αφού χάιδεψε για λίγο τα κωλομέρια της με τον πούτσο του, της τον  λίγο στον κώλο. Το κεφάλι της Μαρίας πετάχτηκε πάνω αλλά ο Γιάννης συνέχισε μέχρι που ο πούτσος του εξαφανίστηκε στον κώλο της. Τα χέρια της έσφιξαν το μαξιλάρι αλλά σε λίγο ακούμπησε ξανά το κεφάλι στο μαξιλάρι.

-    «Σιγά - σιγά…», ψιθύρισε. «Πονάει λίγο…»

-    «Ναι μωρό μου…»

Τη γαμούσε πολύ προσεκτικά με αργές κινήσεις και η Μαίρη καθόταν σαν καλό κοριτσάκι ήρεμη, με έναν πούτσο να μπαινοβγαίνει αργά - αργά στον κώλο της. Όταν κατάλαβε ότι πλησίαζε να χύσει βγήκε και ανέλαβα εγώ. Δεν ήθελε να τελειώσει ακόμα. Είχαμε κι άλλα σχέδια για τη Μαίρη. Συνέχισα με τον ίδιο αργό ρυθμό ώσπου κατάλαβα ότι η Μαίρη είχε καυλώσει πάλι. Βγήκα και της είπα να συνεχίσει με το Γιάννη που ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα.

Ανέβηκε πάνω και έβαλε τον πούτσο του στο μουνί της. Την τράβηξε πάνω του και συνέχισαν το γαμήσι ενώ εγώ χάιδευα τον κώλο της και σε λίγο την κωλοτρυπίδα της. Της έβαλα κωλοδάχτυλο και τη γαμούσαμε έτσι για λίγο. Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τις προθέσεις μας πάντως δεν αντέδρασε. Έτσι, πήγα από πίσω και τον έχωσα λίγο στον κώλο της. Η Μαίρη πήγε να κουνηθεί αλλά ο Γιάννης την έσφιγγε πάνω του και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να φωνάξει:

-    «Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ… Όχι και οι δύοοοοοο!!!»

Εγώ συνέχισα να τον βυθίζω αργά στον κώλο της ώσπου μπήκε όλος μέσα. Μείναμε για λίγο ακίνητοι μέσα της ενώ η Μαίρη συνέχισε να φωνάζει:

-    «Όχιιιιιιιιιιιιιι! Βγάλ’ τον! Δεν μπορώωωωωωωω… Αααααααααχχχχχχχχχχχ!!!»

Εμείς όμως συνεχίσαμε και αρχίσαμε να γαμάμε την Μαίρη πολύ αργά και προσεκτικά συντονισμένοι ο ένας να μπαίνει και ο άλλος να βγαίνει. Τα βογκητά της Μαίρης μας καύλωναν πιο πολύ. Οι πούτσες μπαινόβγαιναν με δυσκολία στην αρχή. Σιγά - σιγά όμως άνοιγαν οι τρύπες της και γινόταν πιο εύκολο.

Τη γαμούσαμε έτσι αρκετή ώρα και η Μαίρη τώρα είχε ηρεμήσει και δεχόταν αδιαμαρτύρητα τις δύο πούτσες. Κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε το Δημήτρη που μας κοίταζε όρθιος στην πόρτα και του κάναμε νόημα να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Βγήκαμε και οι δύο από τη Μαίρη κι αυτή ανέβηκε με αργές κινήσεις πάνω στο Δημήτρη. Ο Γιάννης μπήκε από τον κώλο και άρχισαν να τη γαμάνε. Εγώ πήγα από πίσω και κοιτούσα το μουνί της Μαίρης και τον κώλο της να καταπίνουν τις δύο πούτσες.

Έτσι όπως έβλεπα να χώνονται η μία στο μουνί και η άλλη στον κώλο της, η καύλα μου μεγάλωνε (είμαι και λίγο ματάκιας). Οι δύο συνέχισαν με πιο γρήγορο ρυθμό κάτι που έκανε τη Μαίρη να βογκάει και να στριφογυρίζει ανάμεσα τους (να προσπαθεί δηλαδή γιατί με τις πούτσες καρφωμένες μέσα της λίγο δύσκολο). Σε λίγο ο Δημήτρης έχυνε μέσα στο μουνί της και η Μαίρη φώναζε στο Γιάννη.

-    «Χύσε! Τώρα! Ναιιιιιιι! Αααααααχχχχχ… Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Ο Γιάννης κάρφωσε τον πούτσο του στον κώλο της και έχυνε καθώς η Μαίρη κουνούσε τον κώλο της πάνω - κάτω από τη καύλα της. Πολύ καυλιάρα η Μαίρη. Όπως και να την γαμούσαμε έχυνε..

Πρώτος έφυγε από πάνω της ο Γιάννης και μετά ο Δημήτρης γλίστρησε από κάτω της. Η Μαίρη έπεσε μπρούμυτα στο στρώμα με τα πόδια ανοιχτά στην ίδια στάση που ήταν και μετά το κωλοξέσκισμα. Άνοιξα τα κωλομέρια της και κοίταξα την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα της. Ήταν κατακόκκινη. Ξάπλωσα πάνω της τρίβοντας τον πούτσο μου στα κωλομέρια της. Γύρισε και με κοίταξε.

-    «Μείνε όπως είσαι!», της είπα.

Ακούμπησε το κεφάλι στο μαξιλάρι και έκλεισε τα μάτια… χάιδεψα την κωλοτρυπίδα της και το μουνί της προσπαθώντας να ανασηκώσω λίγο τον κώλο της. Τώρα ήταν στη σωστή στάση. Παραμέρισα τα κωλομέρια και ακούμπησα τον πούτσο στην κωλοτρυπίδα της. Ξάπλωσα καλά πάνω της και τον έσπρωξα σιγά - σιγά μέσα μέχρι που ένιωσα τα κωλομέρια της να ακουμπάνε πάνω μου. Μούγκρισε λίγο και έμεινα για λίγο έτσι.

Μετά με τα χέρια άνοιξα τα κωλομέρια της και με ένα σπρώξιμο τον κάρφωσα βαθιά στον κώλο της. Μούγκρισε δυνατά και τίναξε τα πόδια της. Χτυπήθηκε δυο - τρεις φορές αλλά ήταν αδύνατο να κουνηθεί… Την έσφιξα πάνω μου με τον πούτσο καρφωμένο βαθιά μέσα της και κάθε λίγο να τινάζεται μέσα στον κώλο της.

-    «Τώρα θα σε σκίσω για καλά μωρό μου!

Και άρχισα να σπρώχνω τα κωλομέρια της για να χωθεί πιο βαθιά. Η Μαίρη ένιωθε τον πούτσο μου βαθιά μέσα της, είχε χώσει το κεφάλι στο μαξιλάρι και μούγκριζε σα θηρίο. Αυτό με καύλωνε πιο πολύ. Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει και κάθε φορά που χωνόταν μέσα της, της ξέσκιζε τα σωθικά. Είχε σηκώσει λίγο τον κώλο της για να τον παίρνει πιο άνετα κι αυτό με βοηθούσε να τον χώνω πιο βαθιά.

Είχα καυλώσει πάρα πολύ και τη γαμούσα δυνατά ενώ η Μαίρη είχε δαγκώσει το μαξιλάρι και μούγκρισε περιμένοντας να τελειώσω με τον κώλο της. Εγώ όμως δεν έλεγα να τελειώσω. Έτσι όπως ήμουνα πάνω της με την κοιλιά και το στήθος μου κολλημένα στην πλάτη της και τον πούτσο μου καρφωμένο στον κώλο της, ένιωθα μια πρωτόγνωρη ηδονή που δεν ήθελα να τελειώσει. Κατάλαβα όμως ότι αυτό ήταν αδύνατο.

Ένιωθα να πλησιάζει η ώρα που θα αδειάσει ο πούτσος μου μέσα στον κώλο της. Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη, που της τον κάρφωνα με δύναμη στον κώλο τόσο δυνατά, που κοιλιά της κάθε φορά που της τον κάρφωνα κολλούσε στο στρώμα. Η Μαίρη χτυπιόταν αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Όταν ήρθε η στιγμή να χύσω, της τον κάρφωσα πολύ δυνατά και την κόλλησα ολόκληρη πάνω στο στρώμα. Ο πούτσος τίναζε με δύναμη το φορτίο του βαθιά στον κώλο της, ενώ πίεζα με δύναμη τα κωλομέρια της μέχρι που έχυσα και την τελευταία σταγόνα...

Όταν ηρέμησα και βγήκα από μέσα της ανοίγοντας τα κωλομέρια της, είδα την κωλοτρυπίδα της ορθάνοιχτη! Την είχαμε ξεσκίσει για καλά.

Την άλλη μέρα η Μαίρη δυσκολευόταν να περπατήσει, πονούσε πολύ ο κώλος της.

-    «Με ξεσκίσατε…», είπε με παράπονο. «Θα κάνω να γαμηθώ ένα χρόνο!»

Ποιος να σε πιστέψει Μαιρούλα μου; Κι άλλες το είπαν αλλά δεν το κράτησαν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).