Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Είμαι ένας άντρας που έχει συνέχεια καύλες. Ακόμα και μετά από ένα τρελό γαμήσι η πούτσα δεν λέει να πέσει. Κάποιες φορές αυτό καταντάει βασανιστικό. Έτσι δεν μπόρεσα ποτέ μου να ικανοποιηθώ από μια και μόνο γυναίκα. Άλλοτε τα είχα με δυο μαζί κι όταν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, κατάφευγα στο τηλεφωνικό γαμήσι όπου έχω κάνει απίστευτα ξυσίματα, μαλακιζόμουν βλέποντας τσόντες η ακούγοντας τους γείτονες να γαμιούνται.

Κάποτε, πριν ακόμα παντρευτώ με τι γυναίκα μου τι Φωτεινή, μας προσκάλεσε μια φιλί της να πάμε να την δούμε στην Καλαμάτα. Πολλές φορές η Φωτεινή μου μίλησε για την φίλη της την Αθανασία αλλά δεν την είχα γνωρίσει ποτέ ως τότε. Ήταν Αύγουστος μήνας και ήταν ευκαιρία αφού είχαμε την άδεια μας να πάμε επιτέλους να γνωρίσω κι εγώ την περιβόητη Αθανασία. Μας περίμενε στο σταθμό. Ένα μελαχρινό μουνί απίστευτο. Οι βυζάρες της ορθώνονταν μέσα από το στενό της μπλουζάκι και όπως δεν φορούσε σουτιέν, δυο υπέροχες ρώγες διαγράφονταν και η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται. Φορούσε ένα υφασμάτινο παντελόνι και το πουτσοκέφαλο μου σαν αντίσκηνο πρόδιδε την καύλα μου.

Με αγκάλιασε να με φιλήσει και όσο κι αν τραβηχτικά άγγιξα με τα καυλί μου το κορμί της. Ήταν καλοσχηματισμένη και στο υπόλοιπο σώμα. Το κωλαράκι της σφιχτό και τα πόδια της καλλίγραμμα. Ένα πανέμορφο καυλιάρικο πρόσωπο με μικρά χειλάκια από όπου έβγαινε διαρκώς μια ναζιάρικη φωνούλα ότι και να έλεγε. Παρατήρησα από την πρώτη κιόλας μέρα κάτι παράξενο στην συμπεριφορά της. Δεν έδωσα όμως σημασία. Φορούσε πάντα προκλητικά ρούχα και στο μπάνιο και στις βόλτες και στις βραδινές μας εξόδους. Καθόταν πάντα απέναντι μου και οι στάσεις της μου επέτρεπαν να βλέπω όλους τους χυμούς του κορμιού της. Όταν απέκτησε περισσότερο θάρρος οι χειρονομίες της έκαναν το βασανιστήριο μου μεγαλύτερο. Ένα βράδυ που πήγαμε για ποτό και είχαμε φτιαχτεί κάπως η συζήτηση πήγε στο σεξ.

-    «Να μου περιποιείσαι καλά την φίλη γιατί θα το μάθω και την έχεις άσχημα!», είπε, ενώ το χέρι της ακουμπούσε το μηρό μου κάτι που συνήθιζε τελευταία.

Μόνο που για πρώτη φορά μου έσφιξε το μπούτι σαν έντονο χάδι. Καύλωσα. Μετά κάθισε σταυροπόδι και η κοντή της φούστα σηκώθηκε τόσο που τα μπούτια της αποκαλύφθηκαν εντελώς. Ζήτησα συγγνώμη και πήγα στην τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου να συνέλθω. Από τον καθρέφτη την είδα να μπαίνει σε λίγο και η καρδιά μου χτύπησε δυνατά. Με πλησίασε από πίσω και με μιας πέρασε το χέρι της και χούφτωσε την πούτσα μου ψιθυρίζοντας:

-    «Θα σου σπάσω τα αρχίδια από την καύλα! Κάθε βράδυ μαλακίζομαι για σένα από την στιγμή που ένιωσα την ψωλάρα σου στην κοιλιά μου όταν σε αγκάλιασα στο σταθμό. Είχε δίκιο η Φωτεινή. 20 πόντους καυλί και όλη την ώρα όρθιο. Ε, πουτσαρά μου;»

Πριν προλάβω να αντιδράσω είχε εξαφανιστεί. Ώστε είχαν συζητήσει με τι Φωτεινή και η πουτάνα ζήλευε την τύχη της φίλης της. Αποφάσισα να αλλάξω τακτική. Θα την έκανα να είναι μουσκεμένη όλη μέρα. Λάθος της να προδοθεί! Εκείνο το βράδυ ξεκίνησε το σατανικό μου σχέδιο. Οι κάμαρες ήταν πλάι - πλάι και ήμουν προσεκτικός μέχρι τότε όταν γαμούσα τι Φωτεινή για να μην ενοχληθεί η Αθανασία. Όμως όχι απόψε. Θα άρχιζε το μαρτύριο της.

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο άρχισα να καυλώνω την Φωτεινή αφάνταστα. Την ξάπλωσα ανάσκελα και της έγλειφα τα μπούτια ενώ το δάχτυλο μου χάιδευε την κωλοτρυπίδα της. Ανέβαζα την γλώσσα μου στα καυλωμένα της μουνόχειλα και τα ρούφαγα. Και ενώ την ανέβαζα προς την κλειτορίδα της περνούσα από πάνω χωρίς να την αγγίζω. Το δάχτυλο μου χάιδευε διαρκώς την κωλοτρυπίδα της αλλά δεν έμπαινε μέσα όπως της άρεσε. Έτσι σε λίγο πέτυχα αυτό που ήθελα. Η Φωτεινή άρχισε να ουρλιάζει. Τσαντίστηκε από την καύλα.

-    «Ρε πούστη με πέθανες. Τι κάνεις καύλα μου; Ζαλίστηκα. Γλείψε μου την κλειτορίδα όπως μόνο εσύ ξέρεις».

Όταν την είχα σχεδόν εξαντλήσει άρχισα το γλειφομούνι με τον γνωστό μου τρόπο. Η γλώσσα μου σαν τρελή χτυπούσε την πρησμένη της κλειτορίδα.

-    «Αυτό είναι καύλα. Φάτο. Ααααχχχ! Γαμιά μου υπέροχε. Σε χύνωωωωω!!!»

Τραντάχτηκε ολόκληρη και το σώμα της είχε δυνατούς σπασμούς. Τότε αντί να σταματήσω βυθίστηκα γερά στο καυλωμένο μουνί της και την έγλειφα ακόμα πιο δυνατά. Αυτό ήταν.

-    «Ωωωωωω! Μη! Όχι άλλο. Φτάνει!!! Σταμάτααααα! Με πέθανες ρε πούστη!»

Με την άκρη του ματιού είδα σκιά κάτω από την χαραμάδα της πόρτας να κινείται διαρκώς. Η Αθανασία μαλακιζόταν σαν τρελή με όσα άκουγε. Έστησα αυτή και σιγουρεύτηκα. Την άκουσα να λέει κάτι σαν:

-    «Τι καυλιάρης Θεέ μου!»

Αμέσως μετά είπε πνιχτά για να μην ακουστεί:

-    «Σε χύνω! Ααααχ! Ωωωωω! Το μουνί μου! Αααχχ!»

Μάλλον όπως την συνεπήρε ο οργασμός της έτσι σκυφτή που ήταν, χτύπησε ελαφριά την πόρτα (ίσως με το κεφάλι της). Η Φωτεινή στην κατάσταση που ήταν δεν την άκουσε, όμως εγώ κατάλαβα ότι ήμουν πλέον κυρίαρχος του παιχνιδιού. Δεν γάμησα την Φωτεινή εκείνο το βράδυ γιατί πονούσε το μουνί της από την καύλα. Έτσι κι αλλιώς το στόχο μου τον πέτυχα. Σύντομα θα μάθετε τη συνέχεια...

Την άλλη μέρα η Φωτεινή, αν και ζαλισμένη από το γαμήσι που έφαγε, έπρεπε ναι πάει να δει μια θεία της στην Κυπαρισσία. Αυτό με βόλευε πολύ. Όταν η Αθανασία το έμαθε δεν έκλεισε μάτι όλη τη νύχτα περιμένοντας την στιγμή που θα μέναμε μόνοι οι δυο μας. Η Φωτεινή πήρε το πρωινό λεωφορείο και έφυγε αργά - αργά να μη μας ξυπνήσει. Εγώ κοιμόμουν, γυμνός πάντοτε, και το καυλί μου έχασκε μεγαλοπρεπώς. Άκουσα την Αθανασία να πλησιάζει την πόρτα κι έκανα ότι δεν την είδα. Έπιασα την πούτσα μου και σαλιώνοντας το χέρι μου άρχισα να τρίβω βασανιστικά το πουτσοκέφαλο μου. Την είδα που από την μισάνοιχτη πόρτα δάγκωσε τα χείλια της. Το ένα της χέρι έτριβε τις ρώγες των βυζιών της τσιμπώντας τες κάπου - κάπου ενώ άλλο είχε ήδη βυθιστεί στη σχισμή του μουνιού της. Μπήκε στο δωμάτιο λέγοντας:

-    «Παλιοπούστη! Τι ήταν αυτό που μου ‘κανες χθες; Κατάλαβα ότι η πουτάνα η Φωτεινή τρελάθηκε στην καύλα εξαιτίας μου. Έτσι δεν είναι καριόλη; Για μένα την ξέσκισες έτσι; Μόνο που πέθαινα κάθε φορά που την άκουγα να ουρλιάζει. Ενώ εγώ έλιωνα από την καύλα…»

-    «Και θα συνεχίσεις να λιώνεις χειρότερα!», της είπα.

-    «Δεν πρόκειται να νιώσεις αυτό το σουβλί να σου τρυπάει τη μήτρα σου με τίποτα! Ήθελες παιχνίδια; Θα τα έχεις γαμημένη!»

Άναψε περισσότερο. Πλησίασε και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού τρίβοντας επιδεικτικά την φουσκωμένη της κλειτορίδα.

-    «Κοίτα το καυλί μου και λιώνε γαμιόλα»!», της είπα παίζοντας το ορθωμένο και γυαλιστερό από τα υγρά του και τα δικά μου σάλια.

Άρχισε να μουγκρίζει σαν πληγωμένο αγρίμι.

-    «Δώσ’ μου να τι φάω!», είπε σε μια στιγμή πλησιάζοντας τα χείλια της κοντά στο πουτσοκέφαλο μου.

Άρχισα να της δίνω πουτσοσκάμπιλα κι αυτό την τελείωσε για τα καλά.

-    «Χύνωωωω! Γαμημένε άντρα! Χύνωωωω! Ααααα!!!», φώναξε και σπαρτάρισε σφίγγοντας δυνατά το μουνί της στη χούφτα της.

Απότομα άρπαξε την ψωλή μου στο στόμα της και με έσπρωξε να ξαπλώσω. Τα χείλια της σαν βεντούζα ήθελαν να μου ξεριζώσουν τον πούτσο. Τον άρμεγε από κάθε μικρή σταγόνα από τα πρώτα υγρά του κουνώντας με λύσσα το κεφάλι της σε απίστευτους ρυθμούς. τσιμπούκωνε τόσο λαίμαργα λες και γύρω της δεν υπήρχε τίποτε άλλο από το καυλί μου. Κάπου - κάπου τον έβγαζε από το στόμα της και ενώ μου τον έπαιζε φώναζε:

-    «Ψωλάρα μου, θα σε φάω! Θα σε καταπιώ ολόκληρη! Στο στόμα, στο μουνί μου, στην κωλάρα μου, παντού! Θα σου τον στεγνώσω πούστη!»

-    «Λύσσαξε πουτάνα! Θα σε κάνω να με θυμάσαι!», της είπα.

Την άρπαξα από τα μαλλιά και την σήκωσα. Κάρφωσα το στόμα στη ρώγα της και την έκανα να σπαρταρίσει. Χουφτώνοντας τα βυζιά της τα έσμιξα για να πλησιάσουν και οι δυο ρώγες της ώστε να την ξεσκίσω στο ρούφηγμα. Την ξάπλωσα και χωρίς να σταματήσω το παιχνίδι με τα θεϊκά βυζιά της, φρόντισα το καυλί μου να τρίβεται στη σχισμή του μουνιού της για πολύ ώρα. Είχε σχεδόν δακρύσει από την καύλα και ούρλιαζε.

-    «Καίει το μουνί μου ξεκωλιάρη! Κάρφωσε το επιτέλους! Γάμα ρε πούστη άντρα! Γάμαααα! Έλα επιτέλους! Με λίγωσες!»

Είχε κατακοκκινίσει κι αυτό ξυπνούσε ακόμα πιο βασανιστικές ιδέες μέσα μου. Αυτή η μουνάρα μου άναβε τόσο την φαντασία που νομίζω ότι μπορώ να την γαμάω ατέλειωτες ώρες.

-    «Τώρα θα σε πεθάνω γαμημένη πουτάνα!», της λέω και με δύναμη τινάζω το κορμί μου κάνοντας της ένα κάρφωμα απίστευτο.

Είδα τα μάτια της να γουρλώνουν και το σκούξιμο της ήταν τόσο δυνατό που δάκρυσαν τα μάτια της. Όμως ενώ περίμενε να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό, τράβηξα την πούτσα μου και αναπάντεχα έχωσα το κεφάλι στα μπούτια της αρχίζοντας ένα γλειφομούνι που της τίναξε τα μυαλά. Στα δυο - τρία πρώτα πινέλα της γλώσσας μου ένας χείμαρρος ξέσπασε από το μουνί της και τα χύσια της πετάχτηκαν στο στήθος μου σαν ποτάμι.

-    «Αδειάζω! Χύνωωωω! Αααααα! Wwwww! Ναι!!! Απίστευτο! Πω πω πω πω! Καύλαααα! Πούστηηηηη! Αααααα! Χύνωωωω! Ξανάάάάάά!!!»

Τιναζόταν η λεκάνη της, χτυπιόταν όλο της το κορμί στα σεντόνια, έμπηγε τα νύχια της στους ώμους μου και άδειαζε ολόκληρη. Ξανασηκώθηκα το ίδιο απότομα και έφερα τα πόδια της στους ώμους μου. Κάρφωσα το καυλί μου στο μουνί της πριν συνέλθει κι άρχισα ένα τρελό γαμήσι.

-    «Καύλα θα σε ξεμουνιάσω! Θα σου δώσω το μουνί στο χέρι! Παρ’ τον όλο μωρή πουτάνα! Γαμημένη σε ξεσκίζω!!!»

Με είχε παρασύρει. Μου έβγαζε τέτοια βία αλλά στο βάθος απλώς απολάμβανα μια μουνάρα που ήξερε να γαμιέται χωρίς όρια. Σφιγγόμουν μέχρι το βάθος του μουνιού της και τόσο πολύ αγκαλιάζαμε ο ένας τον άλλο σαν να ήταν το τελευταίο γαμήσι και για τους δυο.

-    «Πάρε με μήτρα μου!», της φώναξα.

Αυτή, κατεβάζοντας τα πόδια από τους ωμους, τα έδεσε θήλεια γύρω από τι μέση μου. Με έχυσε τότε όπως ποτε γυναίκα δεν με έχει χύσε η(και με έχουν χύσει πολλές ως τώρα). Ο σπασμός της ήταν τόσο δυνατός που λίγο ανησύχησα γιατί «ορθανοιξε» το στόμα τρέμοντας.

-    «Πω πω πω πω! Καύλααααα! Πούστηηηη! Αααααα! Τυχερή Φωτεινή! Τι πούτσα τρως μωρή πουτάναααα! Χύνωωωω! Ξανάάάάά! Ξανάάάάά! Δεν το πιστεύωωωω! Ααααααα!!!»

Τεντώθηκε με μιας και λιποθύμησε για λίγο. Σχεδόν αμέσως συνήλθε. Τότε έβγαλα την ψωλή μου και την έτριψα στην κωλοτρυπίδα της που είχε μουσκέψει από τα χύσια της. Όταν έβαλα το πουτσοκέφαλο μου μέσα της έπιασε τα μαλλιά της και τα τραβούσε σκούζοντας:

-    «Δεν αντέχωωωω! Όχιιι! Όχι άλλο καύλα! Θεέ μου! Καίει το μουνί μου! Δεν αντέχω άλοοοο!»

Προσπάθησα για λίγο να την ξεκολλήσω με ένα δυνατό ρυθμικό γαμήσι όμως ήτανε τόση η καύλα της που δεν το άντεξε και τινάχτηκε σαν ελατήριο. Σηκώθηκε και άρχισε να μου τον παίζει γλείφοντας το πουτσοκέφαλο με μανία.

-    «Χύσε επιτέλους γαμιά της ζωής μου. Χύσεεεε! Χύσεεεε! Δώσ’ τα μου όλα!»

Αυτό δεν ήτανε τσιμπούκι πια. Και ήμουνα σίγουρος ότι δεν το είχε ξανακάνει ποτέ!

-    «Πάρε τα χύσια μου!», ούρλιαξα.

Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο αφού ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να γαμηθεί άλλο.

-    «Για σένα καριόλα μου χύνωωωω! Αδειάζωωωω! Σε γεμίζω με τα χύσια μου!!!»

Την πλημμύρισα ολόκληρη. Έχυσα στο πρόσωπο της καλύπτοντας το σχεδόν ολόκληρο. Τόσο που άρχισε το σπέρμα μου να κυλάει στα υπέροχα βυζιά της και να κατηφορίζει προς τον αφαλό της. Μου έκανε τα τελευταία ρουφήγματα και έπεσε ξεθεωμένη πάνω μου.

-    «Τι είσαι εσύ ρε πούστη; Δεν μπορώ να κλείσω τα πόδια μου. Θα με ξαναπάρεις γαμιά μου όταν συνέλθω;», ρώτησε.

Την έκλεισα στην αγκαλιά μου και της το υποσχέθηκα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).