Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Εύα, βγήκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και μπήκε στο ασανσέρ για να κατέβει να πάρει το πρωινό της.

Το μίνι φόρεμά της, που άφηνε ακάλυπτα σχεδόν ολόκληρα τα μπούτια της, είχε το χρώμα ώριμου ροδάκινου, ενώ τα παπούτσια της, κάτι χαμηλοτάκουνα πέδιλα, είχαν το χρώμα της ώχρας. Έψαχνε στην τσάντα της για να βρει το κραγιόν της, την ώρα που μπήκε στο ασανσέρ, και δεν πρόσεξε τον άντρα που στεκόταν δίπλα της.

Πάτησε μηχανικά το κουμπί του ασανσέρ και συνέχισε να ψάχνει για το κραγιόν της. ακόμα δεν είχε προσέξει τον άντρα που βρισκόταν ήδη μέσα στο ασανσέρ. Ξαφνικά. το ασανσέρ σταμάτησε να κινείται και το φως έσβησε. Η Εύα, μουρμούρισε μια βρισιά για την ατυχία της. προσπάθησε να βρει τον αναπτήρα της , που ήταν μέσα στην τσάντα της, για να έχει λίγο φως ώστε να μπορέσει βρει το κουδούνι του ασανσέρ.

Εκείνη την ώρα. ένοιωσε δυο χέρια να αγγίζουν τους γλουτούς της, να της ανασηκώνουν το φόρεμα και να χαϊδεύουν τη σάρκα της. Μια κραυγή τρόμου βγήκε από μέσα της.
Ο άντρας, της έκλεισε το στόμα με το χέρι του. την κόλλησε στον τοίχο του ασανσέρ. και της είπε:
- Μη βγάλεις άχνα σκρόφα! Θα σε πηδήξω, θα σε χύσω και μετά θα κάνεις σα να μην έγινε τίποτα... Δε θέλω να δεις το πρόσωπό μου, δε θέλω να με ξέρεις, δε θέλω τίποτα από σένα. θέλω μόνο να σε πηδήξω!
Και μόνο στο άκουσμα του τι θα γινόταν σε λίγα λεπτά, η Εύα ένιωσε έναν ανεξήγητό πόθο γι' αυτόν τον άγνωστο άντρα. Έβγαλέ το χέρι του από το στόμα της και εκείνη δεν έβγάλε μιλιά. Τα χέρια του μπήκαν ξανά κάτω από το φόρεμά της και ψαχούλεψαν το κορμί της πόντο-πόντο. από τα μπούτια της μέχρι το στήθος της. και από το στήθος της μέχρι τα μπούτια της και πάλι. Η Εύα ένιωθε πολύ αναμμένη. Το μικροσκοπικό εσώρουχό της ήταν ήδη μουσκεμένο από τα υγρά της, που έτρεχαν ασταμάτητα από τον πόθο που ένιωθε για τον άγνωστο άντρα.

Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της. άγγιξε το μουσκεμένο εσώρουχό της. τη γύρισε και την κόλλησε με το πρόσωπό της στον τοίχο. της κατέβασε το εσώρουχο και της είπε:
- Καύλωσες πολύ μωρή πουτάνα! Τώρα θα σεε γαμήσω! Θα ξεσκίσω το μουνάκι σου! Θα σε πηδήξω μωρή καριόλα!
Η Εύα δεν είπε τίποτα. αφέθηκε στα χέρια του άγνωστου άντρα. Και να ήθελε να πει κάτι, δε μπορούσε. Ένιωθε τα πόδια της να τρέμουν. και για όλα έφταιγε το σκοτάδι που επικρατούσε. δε μπορούσε να δει τον άγνωστο. κι αυτό την τρόμαζε και ταυτόχρονα τη γοήτευε.
Ο άντρας άρχισε να σπρώχνει το όργανό του μέσα της. ήταν πολύ σκληρό. και παρόλο που ήταν τόσο υγρή η περιοχή της, την πονούσε αρκετά.

Τα βογκητά και οι αναστεναγμοί της Εύας, μαρτυρούσαν ότι πονούσε από την εισχώρηση του άντρα στο κορμί της.
Εκείνος την έπιασε βίαια από τα μαλλιά και της είπε:
- Πονάς μωρή σκύλα;;; Ακόμα δε σου τον έέχωσα και πονάς;;; Που να δεις τι θα γίνει τώρα που θα αρχίσω να σε γαμάω πραγματικά! Τώρα θα δεις τι θα πει γαμήσι μωρή τσούλα!

Η Εύα δε μπόρεσε να αρθρώσει λέξη. ήταν εκστασιασμένη από τη ηδονή. Εκείνος άρχισε να καρφώνεται μέσα της ολοένα και πιο δυνατά, ολοένα και πιο γρήγορα. Η Εύα, παρόλο που πονούσε αρκετά, έτρεμε από ηδονή καθώς ο άγνωστος άντρας μπαινόβγαινε μέσα της. Τα βογκητά της γινόταν όλο και πιο δυνατά. ώσπου ξέσπασε σε έναν οργασμό που έκανε το κορμί της να σπαρταράει. Εκείνος συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της με την ίδια ένταση μέχρι που έσβησε και ο τελευταίος σπασμός του οργασμού της.

Τότε την έβαλε να γονατίσει και της είπε:
Πάρτον στο στόμα σου μωρή! Ρούφα τον σκύλα!
Εκείνη, χωρίς να φέρει αντίρρηση, πήρε το σκληρό του όργανο στο στόμα της και άρχισε να το ρουφάει. Ήταν πολύ ερεθισμένος και δεν άργησέ να φτάσει στην κορύφωση του ερεθισμού του. Καθώς έφτανε προς την ολοκλήρωση, της έλεγε:
- Σε χύνω μωρή! Ρούφα τα! Πιες τα όλα! Πιες τα όλα πουτάνα! Έτσι μπράβο μωρή καριόλα!
Η Εύα υπάκουσε και κατάπιε κάθε σταγόνα από τους χυμούς του άγνωστου άντρα.

Μετά από λίγο, η ηλεκτροδότηση επανήλθε και βγήκαν και οι δυο από το ασανσέρ σαν να μην έγινε τίποτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.