Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν καλοκαίρι και δούλευα μπάρμαν στη Χαλκιδική. Ήταν η χρονιά που έκανα τα περισσότερα και πιο τρελά γαμήσια της ζωής μου. Πρέπει να πήδηξα πάνω από πενήντα μουνιά εκείνο το καλοκαίρι. Η καλύτερη εποχή της ζωής μου. Ένα βράδυ στο μαγαζί μιλούσα με τον άλλο μπάρμαν και μου είπε πως την προηγούμενη είχε πηδήξει τη μπαργούμαν από ένα σκυλάδικο. Πάμε το βράδυ μου λέει από ‘κει, να την πάρουμε μαζί.

Πράγματι, κατά τις πέντε που κλείσαμε πήγαμε στο σκυλάδικο. Αυτή ήταν πίσω από τη μπάρα. Ψηλή, ξανθιά, βαμμένη έντονα, ντυμένη ελαφρά. Το βυζί της ήταν απίθανο. Φορούσε ένα μπλουζάκι με τιράντα και τα κουμπιά πιεζόταν από τα μεγάλα της στήθια. Φορούσε κι ένα μίνι θανατηφόρο. Μας καλησπέρισε και μας έβαλε ποτά. Σκεφτόμουν ήδη το γαμήσι και είχα καυλώσει φοβερά. Αφού ήπιαμε τα ποτά μας και χαζέψαμε τα υπόλοιπα μουνιά του μαγαζιού, έφτασε η ώρα να φύγουμε. Φύγαμε με τη μηχανή τρικάβαλο. Στη μέση η γκόμενα και ήδη το χέρι του άλλου από πίσω ήταν στο μουνί της. Αυτή έτριβε τον πούτσο μου πάνω από το τζιν. Ήθελα να τη γαμήσω σαν τρελός. Φτάσαμε στο σπίτι του. Κάτσαμε στον καναπέ και άρχισαν να φιλιούνται. Προς μεγάλη μου έκπληξη η γκόμενα ψιλοκολλούσε. Αυτός σηκώθηκε σε κάποια φάση και πήγε τουαλέτα. Η γκόμενα μου είπε πως έτσι δεν γούσταρε, γιατί δεν της είχε πει τίποτα και στράβωσε. Έφυγα απογοητευμένος και καυλωμένος. Πάλι καλά που υπήρχε κάτι άλλο να το χώσω. Ο κώλος της συγκατοίκου μου, που κατά τα άλλα δεν πολυέλεγε. Αλλά γαμιόταν υπέροχα. Ο κώλος της κατάπινε τα πάντα. Κάνοντας και ένα τσιγαράκι, με πήρε ο ύπνος.

Την άλλη μέρα κανονίσαμε πάλι να πάμε μετά την δουλειά στο σκυλάδικο. Τώρα όμως οργανωμένοι. Και αυτές οργανωμένες. Κάτσαμε πάλι στο μπαρ, με τις τεκίλες μας. Σε κάποια φάση έρχεται ένα ακόμα μουνί, τραγουδιάρα. Τα ‘δα όλα. Ξανθιά κι αυτή, πιο κοντή, λεπτή και απίστευτα σέξι. Πήρε ένα ποτό και έκατσε μαζί μας, γιατί μόλις τελείωσε το πρόγραμμά της. Η άλλη της είπε μετά να πάμε από το σπίτι της για κάνα ποτό. Γύρισε αυτή προς το μέρος μου, έσκυψα λίγο γιατί είχε φασαρία και μου λέει: «Θα έρθεις κι εσύ;» Και μου ρίχνει ένα γλείψιμο με τη γλώσσα κάτω από το αυτί. Τρελάθηκα. Ούτε καν γνωριστήκαμε. «Εννοείται» της λέω. Αφού ήπιαμε τα ποτά μας και έκλεισε το μαγαζί, φύγαμε.

Φτάσαμε στο σπίτι και η τραγουδιάρα έστριψε ένα τσιγάρο. Σε λίγο, ο άλλος είχε πιάσει τη μπαργούμαν και της έγλυφε το μουνί. «Εσύ τι περιμένεις;» μου έκανε η τραγουδιάρα. Έσκυψα, σήκωσα τη φούστα της και της τράβηξα το κιλοτάκι. Το μουνάκι της ήταν φρεσκοξυρισμένο και πεντακάθαρο. Έπιασα κατευθείαν δουλειά. Τη γλώσσα έμαθα να τη χειρίζομαι πολύ καλά, από τρεις λεσβίες που πήδηξα στα 19 μου. Θα σας γράψω άλλη φορά γι’ αυτό. Τις γλύφαμε ταυτόχρονα και οι δύο. Σε λίγο βλέπω τον άλλον να τη σηκώνει, να βγάζει την πούτσα έξω και να της την χώνει στο στόμα. Της άρεσε της δικιάς μου. Μου τον πετάει έξω και αρχίζουν και οι δύο τις πίπες. Και τι πίπες. Αριστοτεχνικές. «Θα με γαμήσεις, ή θα περιμένεις τον φίλο σου;» μου λέει. Τη γυρνάω στα τέσσερα, σαλιώνω τον πούτσο μου και της τον καρφώνω στο μουνί. Τα νύχια της μπήχτηκαν στο στρώμα. Τη πηδούσα με μανία. Το ίδιο ακριβώς έκανε και το ζευγάρι δίπλα μας.

Σε λίγο ο φίλος την έχυνε στον κώλο φωνάζοντας και βρίζοντας. Η δικιά μου φώναζε σκίσε με. Σηκώθηκε ο άλλος και πήγε τουαλέτα. Η γκόμενα έμεινε στο διπλανό κρεβάτι και μας κοίταζε. Καύλωνα ακόμα περισσότερο. Άρχισε να παίζει με το μουνί της. Σηκώθηκε και άρχισε να φιλάει στο στόμα τη δικιά μου. Μου βγάζει τον πούτσο από το μουνί της και αρχίζει να τον γλύφει με μανία. Τον σάλιωσε και αφού σάλιωσε την κωλοτρυπίδα της φίλης της, μου τον έσπρωξε μέσα. Ο κώλος της ήταν σφιχτός. Μου τον ξανάβγαλε έξω και τον ξαναέβαλε στο στόμα. Με πήρε από το χέρι και με πήγε στο δίπλα κρεβάτι. Με έβαλε να ξαπλώσω και έκατσε πάνω μου. Το μουνί της ήταν ξεσκισμένο. Χτυπιόταν πάνω μου μέχρι να χύσει. Μετά με έσπρωξε πάλι δίπλα. Η άλλη περίμενε με ανοιχτά τα πόδια. Θέλω να χύσω, μου λέει, γάμα με. Ανέβηκα πάνω της και άρχισα να τη σκίζω με δύναμη. Εκείνη την ώρα μπήκε ο άλλος. Ήρθε κατευθείαν σε μας. Μαλακίστηκε λίγο να του σηκωθεί και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα της. Αυτή δεν έκανε τίποτα. Άρχισε να τον γλύφει ορεξάτα. Εγώ τη γαμούσα με όλη μου τη δύναμη. Έχυσα πάνω στο στόμα της την ώρα που είχε τον άλλο πούτσο μέσα. Τέλεια.

Η μπαργούμαν στο άλλο κρεβάτι δεν είχε σκοπό να με αφήσει να χαλαρώσω. Με ξάπλωσε στα τέσσερα και έχωσε τη γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα μου, παίζοντας παράλληλα με τα αρχίδια και τον πούτσο μου, που έκαιγε. Δεν μου έπεσε καθόλου. Αντίθετα, ήταν τόσο σκληρός, που πονούσα. «Βάλ’τον στον κώλο μου» λέει. Της άνοιξα τα κωλομάγουλα και έτριψα το πουτσοκέφαλο στη ροδέλα της. Ήταν ψιλοχαλαρή. Η πουτάνα τον είχε χαλαρώσει με τα δάχτυλα, για να είναι έτοιμη. Τον έσπρωξα μέσα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Τη γαμούσα με πολύ όρεξη. Το ίδιο έκανε και ο άλλος δίπλα. Αυτός την είχε ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και της τον έχωνε με μανία. Η γκόμενα βογκούσε. Το παλικάρι είχε καλό μέγεθος. Πρέπει να της έφτανε μέχρι τη μήτρα. Χύσαμε ξανά και οι δύο. Εγώ μέσα στον κώλο της. Αυτός στα μούτρα. Σκάσαμε στα γέλια. Οι γκόμενες ήταν λιωμένες στα κρεβάτια, χυμένες πατόκορφα, εξαντλημένες. Μας έδιωξαν για να κοιμηθούν.

Ο ήλιος ήταν ήδη ψηλά. Χτυπήσαμε και μια τυρόπιτα από το φούρνο. Εγώ πήγα σπίτι, ξύπνησα τη συγκάτοικο και την έριξα ένα από τον κώλο. Μια χαρά της έκατσε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.