Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Είμαι ο Μιχάλης και στα μέσα του Αυγούστου δυο004 κατέβηκα κι εγώ στην Ελλάδα για διακοπές (ζω μόνιμα στο εξωτερικό). Τότε με τους Ολυμπιακούς, η Αθήνα ήταν, όπως θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί μου είμαι σίγουρος, αρκετά ανυπόφορη γι’ αυτούς που δεν συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και απλά ήθελαν να χαλαρώσουν στην Πρωτεύουσα. Για να μην τα πολυλογώ, αποφασίσαμε με την κοπελιά μου να φύγουμε με το αυτοκίνητο προς τη Μαγνησία και να νοικιάσουμε δωμάτιο στο Πήλιο για μερικές ημέρες και να συνδυάσουμε στις διακοπές θάλασσα και βουνό.

Φτάσαμε λοιπόν στο παραδοσιακό ξύλινο ξενοδοχείο. Μας υποδέχτηκαν εγκάρδια οι ιδιοκτήτες, ένα μεσήλικο ζευγάρι και η νεαρή και ιδιαίτερα όμορφη κορούλα τους, που με την πρώτη ματιά την έκανα γύρω στα 20-21. Αφού εγκατασταθήκαμε στο δωμάτιο μας (το οποίο ήταν μια μαγεία παρεμπιπτόντως), αποφασίσαμε να πάμε στη θάλασσα για ένα απογευματινό μπανάκι, μιας και έκανε πολλή ζέστη. Όντως λοιπόν, πήγαμε στην παραλία και πλατσουρίσαμε και παίξαμε οι δυο μας και γενικώς περάσαμε τέλεια. Σε κάποια φάση πήγαμε στην άκρη τις παραλίας, γιατί ο ήλιος έδυε και μέναμε στην σκιά και λίγο - λίγο μεταφερόμασταν και εκεί ανακαλύψαμε, πίσω από τα μεγάλα βράχια, μια μικρή απομονωμένη παραλιούλα, όπου ήταν συνολικά έξι άτομα, τρία ζευγάρια για την ακρίβεια και κάνανε γυμνισμό, αλλά χωρίς να προκαλούν την υπόλοιπη παραλία. Αμέσως λέω στην Μαρία (την κοπέλα μου)..

-    «Είσαι;»

Άλλο που δεν ήθελε. Τα πετάξαμε όλα και κάτσαμε κι εμείς σε μια γωνιά. Τα δυο ζευγάρια είχαν γίνει μια παρέα και είχαν και ραδιοφωνάκι, οπότε γρήγορα μας κάλεσαν να κάνουμε παρέα, αν θέλαμε. Πήγαμε λοιπόν εκεί και αφού γνωριστήκαμε, κάτσαμε λιγάκι και λέγαμε ιστορίες και γενικώς υπήρχε πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Εγώ βασικά είχα ψιλοχαζέψει με την Ελένη, την μια από τις κοπέλες, γιατί ήταν απίστευτα όμορφη, λεπτούλα και μικροκαμωμένη, αλλά με πράσινες ματάρες, βυζί ολόστητο και πανέμορφο και το μουνάκι τις ήταν ξυρισμένο τελείως. Αλλά και το δέρμα του μαυρισμένο, που έδειχνε ότι το ξύριζε συστηματικά.

Να μην τα πολυλογώ, κανονίσαμε, γιατί άρχισε να βραδιάζει, να πάμε αργότερα μαζί όλοι να πιούμε κανένα ποτάκι σ’ ένα από τα τρία μπαρ, που βρίσκονται εκεί γύρω και δώσαμε ραντεβού. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο, μας ρώτησαν, αν θέλαμε να φάμε κάτι κι εμείς φυσικά δεχτήκαμε, γιατί είχαμε λυσσάξει στην πείνα. Πήγαμε απλώς να ξεβγάλουμε τ’ αλάτια από πάνω μας και ξαναγυρίσαμε στην τραπεζαρία, όπου η κυρία Κωνσταντίνα με την κόρη της είχαν αρχίσει και άπλωναν πιάτα στο τραπέζι. Φάγαμε βασιλικά και συζητούσαμε ευχάριστα κυρίως με την Άννα (την όμορφη κόρη) και της είπαμε ότι θα πάμε στο μπαράκι το βράδυ.

Με το που το είπαμε, η μητέρα της μας παρακάλεσε, αν δεν μας έκανε κόπο και δεν μας χαλούσε τα σχέδια, να την πάρουμε μαζί μας (την κόρη), γιατί δεν είχε παρέες στο χωριό και γενικώς δεν έβγαινε καθόλου. Εμείς ευχαρίστως δεχτήκαμε και δώσαμε ραντεβού στην ρεσεψιόν σε 45 λεπτά, για να φύγουμε, αφού ετοιμαστούμε. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και εγώ ντύθηκα σε δυο λεπτά, ενώ η Μαρία κλείστηκε στο μπάνιο, να περιποιηθεί τον εαυτό της. Μετά από μερικά λεπτά, ενώ έβαζα την ζώνη μου, χτύπησε η πόρτα και άνοιξα εγώ. Ήταν η Άννα, που ανυπομονούσε να φύγουμε και με ρώτησε, αν ήμασταν έτοιμοι. Την προσκάλεσα μέσα και της είπα, ότι εγώ ήμουν, αλλά περίμενα την Μαρία, οπότε κάτσαμε και ανάψαμε την τηλεόραση και τα ψιλο-λέγαμε, ενώ παρακολουθούσαμε ειδήσεις. Σε κάποια φάση γυρνάει η μικρή και μου λέει:

-    «Είστε πολύ όμορφο ζευγάρι με την Μαρία! Σας ζηλεύω πολύ».

Την ευχαρίστησα για τα πολύ ωραία της λόγια, αλλά της είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να μας ζηλεύει, γιατί είναι μικρή ακόμα και θα βρει σίγουρα, τόσο όμορφη που είναι, κάποιον ωραίο τύπο και θα αποκτήσει την δικιά της σχέση. Απλά δεν σχολίασε τίποτε άλλο, αλλά την είδα που κατέβασε το κεφάλι της. Σε λίγο βγήκε και η Μαρία έτοιμη και ήταν μια σκέτη καύλα. Την είδα και έπαθα. Και η Αννούλα το ίδιο. Μπήκαμε στο αμάξι και αρχίσαμε την κατηφόρα. Οι κοπέλες μιλούσαν κι εγώ σκεφτόμουν, τι ωραία που θα ήταν, να πάρω παρτούζα την κοπέλα μου με την Αννούλα. Πω πω! Καύλα. Και εκεί που ήμουν αφηρημένος, μου λέει η Μαρία:

-    «Μιχάλη μου, μπορείς να σταματήσεις σε παρακαλώ κάπου, γιατί κατουριέμαι πολύ και δεν αντέχω;»

Όντως λοιπόν σταμάτησα και βγήκε και η Άννα να κατουρήσει μαζί. Πήγαν λίγο πιο κάτω και ενώ περίμενα. Ξαφνικά εμφανίστηκε στο σκοτάδι η Άννα και με τσαμπουκά, μου πιάνει τον πούτσο και τα αρχίδια και μου λέει:

-    «Σήμερα θέλω να με γαμήσεις πολύ! Ακόμα και αν χρειαστεί να την σκοτώσω την Μαρία! Αλλά αν είναι κι αυτή στο παιχνίδι ακόμα καλύτερα…!»

Εγώ τα έχασα και δεν είπα λέξη, απλά μπήκα στο αμάξι και άρχισα να καταστρώνω σχέδιο. Η Μαρία με είδε έτσι αλλαγμένο και με ρώτησε τι έχω, αλλά εγώ απλώς απέφυγα να απαντήσω. Φτάσαμε στο μπαράκι και οι άλλοι τέσσερις ήταν ήδη εκεί, σχεδόν μόνοι τους και η Ελένη ήταν μια οπτασία. μαυρισμένη, μια κούκλα. Η Μαρία με είδε να κολλάω και μου λέει:

-    «Τι τρέχει Μιχαλάκη; Γουστάρουμε το ξεκωλάκι;»

Εγώ αμέσως την παλαβή.

-    «Τι λες αγάπη μου; Δεν έχω εγώ μάτια για άλλες…», και τις γνωστές παπαριές, μέχρι που ξεκόλλησε και αρχίσαμε να μιλάμε με τους άλλους.

Η Άννα δεν πολυμιλούσε, αλλά με το που της δόθηκε η ευκαιρία, ήρθε στη μεριά μου και γύρισε την πλάτη της στους άλλους και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο με προσοχή, χωρίς να το δείχνει και μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να γαμηθεί μαζί μου και ότι θα μου κόψει τον πούτσο, αν ξανακοιτάξω την Ελένη. Απίστευτο! Μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας. Το βράδυ κύλησε ωραία και καταλήξαμε στην παραλία δίπλα στα σκοτεινά με μπίρες και άρχισα να φιλάω την Μαρία και οι άλλοι τις κοπέλες τους και η Άννα παραδίπλα. Αισθάνθηκα άσχημα και είπα στην Μαρία να την φωνάξουμε πιο κοντά, να μην είναι μόνη της και συμφώνησε. Με το που ήρθε, γυρνάει στην Μαρία και της λέει!

-    «Επιτέλους! Νόμιζα ότι δεν θα μου το ζητούσατε ποτέ!»

Και της σκάει ένα γλωσσόφιλο, που εγώ κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Φαντάζομαι μόνο, τι έπαθε η Μαρία. Και με τη μια μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι και έχωσα τη γλώσσα μου ανάμεσα στις γλώσσες τους και φιλιόμασταν και οι τρεις μαζί. Νόμιζα ότι θα πέθαινα από την καύλα, μέχρι που η κατάσταση δυσκόλεψε περισσότερο. Η Ελένη και ο Κώστας, που προφανώς είχαν πάθει πλάκα και μας χάζευαν, πλησίασαν και χωρίς πολλά - πολλά σχόλια, μπήκαν στο παιχνίδι και για να μην τα πολυλογώ, μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο ήμασταν επτά άνθρωποι στην παραλία, στο απόλυτο σκοτάδι και στήσαμε το πιο κορυφαίο όργιο όλων των εποχών. Οι γκόμενες είχαν ξεσαλώσει. Η Αννούλα, που προφανώς το πήγαινε το ποίημα, περνούσε από μια - μια τις άλλες και τους έκανε κάτι γλειφομούνια, που ευχόμουν να είμαι γκόμενα να ζήσω κι εγώ αυτή την καύλα. Τις ξεζούμιζε κανονικά. Νόμιζες ότι το μουνί που έγλειφε ήταν μέρος του δικού της σώματος. Τι καύλα ήταν αυτή.

Μετά οι τρεις άντρες, που μέχρι τότε κυρίως απολαμβάναμε το θέαμα, μπήκαμε στο παιχνίδι. Πω πω! Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Αισθανόμουν χέρια, πόδια, σάλια, στόματα, χείλη, βυζάκια… όλα διαρκώς. Ήταν απόλυτα ηδονικό. Ούτε με προγραμματισμό και εμπειρία δεν κανονίζεται τέτοιο πράγμα. Ήταν ότι πιο κοντινό έχω ποτέ αισθανθεί στην έκσταση. Τέλεια. Θυμάμαι ότι το αλκοόλ έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και σε κάποια φάση γαμούσα κάποια γκόμενα στα τέσσερα. Δεν είχε σημασία πια. Απλά ήταν μια καύλα. Της έχωνα κωλοδάχτυλα και μετά θυμάμαι την Αννούλα να με κοιτάζει στα μάτια και άρχισε να μου γλείφει τα δάχτυλα, που έχωνα πριν στην άλλη κωλοτρυπίδα.

Μετά άρχισε να γλείφει την ίδια την κωλοτρυπίδα. Πράγμα που με έκανε να μην αντέξω άλλο. Την κοίταξα στα μάτια για μια στιγμή και μετά βγήκα από την άλλη. Γύρισα τον πούτσο μου στο στόμα της. τον πήρε μέσα μέχρι το λαρύγγι. Δεν το είχα ξαναδεί ζωντανά αυτό. Με τρεις κινήσεις με έκανε να αδειάσω τα αρχίδια μου στο λαρύγγι της. Όταν βγήκε ο πούτσος μου έξω, νόμιζα ότι τον είχα πλύνει. Γυάλιζε από καθαριότητα. Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για κάμποση ώρα ακόμα. Οι γκόμενες είχαν χαζέψει τελείως και οι άντρες είχαμε τελειώσει από δυο - τρεις φορές ο καθένας (εγώ προσωπικά δυο, αλλά πραγματικά δεν έπαιζε εκείνη τη στιγμή να ξαναγαμήσω).

Ήρθε η Μαρία δίπλα μου και με φίλησε και το στόμα της είχε μυρωδιά από μουνί και από σπέρμα. Χα χα! ήταν απίστευτο. δεν ξέραμε τι να πούμε… μέχρι που ήρθε και η Αννούλα και μας φίλησε και τους δυο και μας ευχαρίστησε για την απόλυτη καύλα που έζησε. Όταν γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, με παρακάλεσε την επόμενη τουλάχιστον να την πηδήξω, γιατί της είχε κάτσει στο μυαλό και στην παραλία την πήδηξαν και οι δυο άλλοι, αλλά όχι εγώ. το οποίο φυσικά της υποσχέθηκα και γενικώς το πραγματοποιήσαμε και μόνοι οι δυο μας, αλλά και με την Μαρία.

Για δυο - τρεις μέρες ακόμα, που μείναμε εκεί, δεν ξαναέπαιξε φυσικά κανένα τέτοιου είδους σκηνικό, αλλά εμφανίστηκε η Ελένη (από την παραλία) και μου έδωσε το κινητό της κρυφά από τον Κώστα, αλλά και από την Μαρία και μου ζήτησε να συναντηθούμε στην Αθήνα οι δυο μας. τελικά αυτή ήταν που γαμούσα και έχωνα κωλοδάχτυλα, όπως περιέγραψα προηγουμένως. Θα την πάρω σίγουρα μια από αυτές τις μέρες.

Παιδιά της παραλίας του Πηλίου και Αννούλα, δεν σας ξεχνώ ποτέ και σας αγαπώ όλους. Να είστε καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.