Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Μαρία και είμαι 20 χρονών. Μετά από τρία χρόνια που έχω χάσει την παρθενιά μου είναι η πρώτη φορά που τολμώ να διηγηθώ τη σκηνή. Ακόμα στην κολλητή μου τα είπα όλα πολύ πρόσφατα.

Ήμουν λοιπόν ένα «αθώο» κοριτσάκι στα 17 του, λίγο πριν τελειώσω το λύκειο. Φυσικά, τα μυαλά δεν ήταν για διάβασμα αλλά κολλημένα στον Ηλία, ένα γεροδεμένο αγόρι, 22 χρονών τότε, φοιτητής. Ως μεγαλύτερος, τον θεωρούσα πολύ έμπειρο και τον εμπιστευόμουν πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που τα έφτιαχνα με κάποιον που δεν ήταν της ηλικίας μου και μου έβγαζε κάτι πολύ ώριμο.

Τα είχαμε 3 μήνες στους οποίους χαμουρευόμασταν, του έπαιρνα πίπα αλλά τίποτα περισσότερο. Κάθε φορά που πήγαινε να αγγίξει το γατάκι του έπιανα απότομα το χέρι και δεν τον άφηνα να προχωρήσει. Έβλεπα ότι δεν του άρεσε ιδιαίτερα και κάθε φορά αναγκαζόμουν να τον κάνω να τελειώσει γρήγορα για να φύγουν τα νεύρα του. Άλλες φορές του φώναζα και θύμωνα και έτσι μπορούσα να το αποφύγω.

Ήξερε ότι ήμουν παρθένα αλλά ήταν ανυπόμονος και είχε κάποιο δίκιο. Ήμουν σαν το γλυκό που το δοκίμαζε αλλά δεν μπορούσε να το φάει. Μετά τους 3 μήνες άρχισε να γίνεται πιο βίαιος. Μία φορά έβαλε με το ζόρι το χέρι του στο εσώρουχο και εγώ τα έχασα. Σάστισε και αυτός και δεν προχώρησε περισσότερο. Αλλά ήξερα ότι έπρεπε να το πάρω απόφαση, όχι μόνο επειδή δεν ήθελα να τον χάσω αλλά και γιατί ένιωθα ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κάποια μέρα μου είπε ότι όταν την επόμενη φορά που θα πήγαινα σπίτι του δεν θα επέστρεφα παρθένα.

Πήρα λοιπόν την απόφαση, του είπα να πάρει προφυλακτικά και αφού έβαλα τα καλύτερα μου πήγα σπίτι του.
Ο Ηλίας είχε ξαφνιαστεί και ίσως δεν το περίμενε. Είχε αφήσει λίγο ανοιχτή την πόρτα και αυτός ξάπλωνε μισόγυμνος στο κρεβάτι. Όταν μπήκα στο δωμάτιο του, μου είπε να κλείσω την πόρτα και να βγάλω το σουτιέν μου. Εγώ φοβόμουν λίγο αλλά κατάφερε να με χαλαρώσει.

Αφού γδύθηκα μπροστά του, αφήνοντας μόνο το στριγκάκι μου μπήκα και εγώ στο σεντόνι και εκεί άρχισε το παιχνίδι. Ο πούτσος του είχε γίνει κάγκελο και άρχισα από μία πίπα, το μόνο πράγμα που ήξερα να κάνω καλά. Κάποια στιγμή με άρπαξε από τα χέρια και μου έσκισε βίαια το στριγκάκι. Από τη καύλα του δεν μπορούσε να περιμένει να μου το βγάλει! Αν και φοβόμουν πολύ μου άρεσε γιατί μπήκε κατευθείαν στο ψητό.

Άρχισε να γλύφει το γατάκι μου και να το χαϊδεύει με μανία, ενώ εγώ προσπαθούσα μέσα στο άγχος μου να το απολαύσω.
- «Επιτέλους!» φώναζε… «σήμερα θα σε κάνω γυναίκα!».
Ποτέ δεν τον είχα ξαναδεί τόσο βίαιο αλλά μου άρεσε και τον εμπιστευόμουν. Από τη καύλα της στιγμής του φώναξα να μπει μέσα μου, χωρίς να σκεφτώ ούτε προφυλάξεις. Αυτός άλλο που δεν ήθελε και έβαλε τον πούτσο του στο γατάκι μου. Στην αρχή δυσκολευόταν να μπει και εγώ είχα τρομάξει λίγο, αν και το περίμενα. Λίγες ώρες πριν ούτε δαχτυλάκι είχε μπει στο γατάκι μου και ξαφνικά έβαλε τη βέργα του μέσα μου.

Πονούσα αλλά συγκρατιόμουν και νομίζω ότι το απολάμβανα αρκετά. Εκείνος έμπαινε όλο και πιο βαθιά μέσα μου. Κάποια στιγμή που με πόνεσε πολύ ουρλιάζοντας του είπα να κάνει πιο αργά αν και δεν έδειξε να το κατάλαβε. Άρχισα να κλαίω και εκείνος έμεινε κάγκελο.
- «Μήπως να το κάνουμε άλλη φορά;» τον ρώτησα…
Εκείνος μου είπε ότι η κατάλληλη στιγμή ήταν τότε και μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα μου αρέσει.

Το άγχος μου έγινε φόβος αλλά δεν ήθελα να το δείξω. Μου κρατούσε τα χέρια και έμπαινε ολόκληρος μέσα μου, ενώ εγώ είχα παραδοθεί στην έκσταση της στιγμής. Πονούσα αρκετά αλλά έβγαζε μόνο κάποια βογγητά και ο Ηλίας νομίζοντας ότι είναι από την ηδονή γινόταν όλο και πιο βίαιος. Ένιωθα μέσα μου ένα παλούκι να με σκίζει.

Μετά μπήκε στον ρυθμό και άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα ενώ το μουνάκι μου έτσουζε από τον πόνο.
- «Σου αρέσει να σε γαμάω;» φώναζε…
Ενώ εγώ, τα είχα τελείως χαμένα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ήλπιζαν να περάσει γρήγορα ο πόνος και γενικά να τελειώνω επειδή τα είχα χάσει από τη σκηνή.
Κάποια στιγμή ούρλιαξε από την ηδονή και βγήκε για να χύσει στο στήθος μου. Η εικόνα με συγκλόνισε. Ο πούτσος του ήταν γεμάτος αίματα και ήταν τόσο άγριος που τα είχα χάσει. Έκλεισα τα μάτια για να μην λιποθυμήσω.

Όταν τελείωσε και ξεθύμανε με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο μπάνιο για να πλυθούμε κα οι δύο. Τότε μόνο ηρέμησα και συνειδητοποίησα ότι όλα τελικά πήγαν καλά αν και πονούσα λίγο. Εκείνη τη μέρα ο Ηλίας ήθελε και άλλο αλλά εγώ δεν άντεχα.
Το είπε και το έκανε σκεφτόμουν. Μου είπε ότι δεν θα επέστρεφα από το σπίτι του παρθένα και τα κατάφερε.

Μετά από μία εβδομάδα το ξανακάναμε αλλά επειδή ήθελα εγώ. Είχα ανάψει από την πρώτη μου εμπειρία και οι επόμενες μπορούσα να τις απολαύσω επιτέλους. Με τον Ηλία τα χαλάσαμε μετά από 4 μήνες αλλά ήδη μου είχε προσφέρει την πιο συγκλονιστική εμπειρία που έχω ζήσει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.