Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν από ένα μήνα είχα μια εμπειρία που θα θυμάμαι για καιρό. Είχα μια συμμαθήτρια με την οποία δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις. Ένα απλό γεια και τίποτα παραπάνω.

Κάποια μέρα την βρήκα σε ένα club της περιοχής και ήταν η πρώτη φορά που πιάσαμε πραγματική συζήτηση. Ήταν με δυο φίλες της και τις κέρασα όλες. Η Δήμητρα (η συμμαθήτρια) με κάλεσε να πάω σπίτι της την επόμενη μέρα, Σάββατο. Οι γονείς της έλειπαν μια εβδομάδα και είπε πως ήταν μόνη. Όσο ανόητο και να φαίνεται, δεν υποπτεύτηκα τίποτα. Γνωριζόμαστε σκέφτηκα τόσα χρόνια, θα γινόταν κάτι σε μια μέρα;

Την επόμενη μέρα πήγα στο σπίτι της στις 8 το βράδυ όπως είχαμε πει. Όταν άνοιξε την πόρτα, έμεινα με ανοικτό στόμα. Ήταν με την πετσέτα του μπάνιου και μου είπε ότι ξεχάστηκε στο μπάνιο. Της είπα ότι την περίμενα, αλλά το κορίτσι είχε σκοπό. Μου είπε να την περιμένω στο δωμάτιο. Αφού ξαναμπήκε στο μπάνιο, ξαναήρθε στο δωμάτιο με την πετσέτα μόνο και, ανοίγοντας μόνο τη μια πόρτα της ντουλάπας για να την καλύπτει, άρχισε να αλλάζει.

Από ένα μικρό καθρέφτη στον απέναντι τοίχο, έκανα το απόλυτο μπανιστήρι. Αυτή το ήξερε σίγουρα και κάποια στιγμή, είδα από τον καθρέφτη ότι με πήρε χαμπάρι και δεν αντέδρασε καθόλου, ίσα-ίσα συνέχισε ακόμα πιο αισθησιακά!

Όταν τελείωσε, έφτιαξε καφέ για τους δυο. Ήρθε κοντά μου φορώντας μια μίνι φουστίτσα που με ξεσήκωνε και ένα κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν. Έλιωνα καθώς έβλεπα τις ρώγες να ξεπετάγονται από το μπλουζάκι. Της είπα ότι τόσο καιρό δεν γνωριζόμασταν και χάρηκα που τα είπαμε. Μου εξομολογήθηκε ότι από καιρό της έκανα κλικ, αλλά απλά δεν έτυχε να με γνωρίσει.

Λίγο μετά, άρχισε να με αγγίζει φιλικά μέχρι να φτάσει στον πούτσο μου. Αυτό το σύνθημα χρειαζόμουν για να ορμήσω. Άρχισα να της χαϊδεύω τα μπούτια. Της έβγαλα το μπλουζάκι και αντίκρισα τα γεμάτα καύλα βυζάκια της. Αφού έγλυψα κάθε σημείο από το στήθος, έβαλα το χέρι μου στη φουστίτσα της και άρχισα να τρίβω το άτριχο μουνάκι της.

Ο πούτσος μου είχε φύγει από το παντελόνι καθώς έβγαζα τη φουστίτσα της. Αυτή άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου και φαινόταν πολύ έμπειρη στο είδος. Εγώ ανταπέδωσα γλύφοντας το μουνάκι της που σπαρταρούσε για ηδονή.

Συνεχίσαμε για κάμποση ώρα στη στάση 69. Θέλαμε και οι δυο να συνεχίσουμε σε περισσότερα, αλλά ξέραμε ότι έλειπαν τα προφυλακτικά. Από την ηδονή δεν αντέξαμε και μου ζήτησε να μπω μέσα της γρήγορα.

Πέρασα ένα απίστευτο βράδυ στο σπίτι της, χωρίς να έχουμε το άγχος των γονιών της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.