Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αν και την εμπειρία μου τη βίωσα πριν από 3 χρόνια, ήθελα πολύ να την εξομολογηθώ. Μέχρι τώρα το έχω πει μόνο στον κολλητό μου που έμεινε με ανοιχτό το στόμα επειδή γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις. Για να μην τα πολυλογώ, ήταν το καλοκαίρι πριν την Τρίτη Λυκείου και θα έδινα εξετάσεις το Δεκέμβριο για Γαλλικό πτυχίο (το οποίο δεν πήρα τελικά!).

Οι γονείς μου βρήκαν μία καθηγήτρια Γαλλικών για να μου κάνει ιδιαίτερα για το πτυχίο. Ήταν μία κοπέλα 26χρονών, δεν είχε καλά καλά να διδάσκει. Αδύνατη, ψηλή, ξανθιά και γενικά θεά. Εγώ από την άλλη στο κόσμο μου, το διάβασμα το είχα παρατήσει και γενικά μου άρεσε η ιδέα να το κάνω με μία μεγαλύτερη. Οι συνομίληκες μου το είχαν ρίξει πολύ στο διάβασμα και μου την έδινε ότι είχε να κάνει με το σχολείο γενικά. Για να μην τα πολυλογώ, την πρώτη φορά που μου τη σύστησαν οι γονείς μου έμεινα άφωνος. Περίμενα, μία γριά καρακάξα με γυαλιά και το μαλλί πιασμένο κότσο και αντίκρυσα έναν άγγελο. Έτσι άρχισαν τα μαθήματα που παρακολουθούσα όλο ενθουσιασμό. Ανυπομονούσα δύο φορές την εβδομάδα να την αντικρύσω. Χάζευα στο βλέμμα της και ερεθιζόμουν καθώς μου μιλούσε Γαλλικά. Το μαθημα γινόταν σε δικό της χώρο στο σπίτι της.

Αφού πέρασαν λίγες μέρες την έκανα να καταλάβει πως μου άρεσε. Εκείνη ήταν διστακτική και κάποιες φορές ένιωθε άβολα όταν την κάρφωνα στα μάτια αλλά την έβλεπα ότι γούσταρε περισσότερα. Με αγκάλιαζε τρυφερά, περισσότερο από όσο μία καθηγήτρια τον μαθητή, μου χαμογελούσε και κάποιες στιγμές χανόταν στο βλέμμα μου και ξαναρχόταν στα ίσια της.

Δεν άργησε να γίνει. Κάποια στιγμή στο μάθημα οι ανάσες μας πλησίασαν πολύ και όρμηξα στα χείλη της. Αντιστάθηκε για λίγο και τραβήχτηκε. Εγώ ψύχραιμος την ξαναπλησίασα και πιο τρυφερά την φίλησα. Είχε παραδοθεί στα χέρια μου. Ενώ φιλιόμασταν με πάθος βγάζαμε ρούχα. Εκείνη πέταξε τα βιβλία από το τραπέζι και ξάπλωσε ανάσκελα σε αυτό ενώ εγώ της έβγαζα το στριγγάκι. Άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της και εκείνη είχε υγρανθεί.

- Τι κάνουμε; ξεφωνούσε κάποιες στιγμές και εγώ συνέχιζα με περισσότερη μανία για να διώξω τις αναστολές της. Οι τύψεις χάνονταν μέσα στο «Ααααχχχχ» της ηδονής. Μου είπε να πάμε στο κρεβάτι για να είμαστε πιο άνετα. Εκεί άρχισε το πανηγύρι. Γυμνή εκείνη και εγώ με το παντελόνι όρμησε στο φερμουάρ και μου το ξεκούμπωσε. Ο πούτσος μου που είχε γίνει παλούκι ολόκληρο από την καύλα ξεπρόβαλλε και εκείνη έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Η γλώσσα της είχε στριφογύριζε στο κοντάρι μου ενώ με τα χέρια της μου έπιανε τα αρχίδια. Με έγλυφε με μανία και πάθος χαρίζοντας μου ρίγη ηδονής. Κάποια στιγμή άρχισε να επιταχύνει με τα χέρια και με τη γλώσσα τρόμπαρε το καβλί μου προκαλώντας μου τρελή καύλα που σύντομα μετατράπηκε σε μια έκρηξη καυτού σπέρματος μέσα στο στόμα της. Εκείνη συνέχισε να έχει το καυλί μου στο στόμα της μέχρι να τελειώσει κάθε ίχνος σπέρματος που είχα.

Ξάπλωσε και έχοντας ανοιχτά τα πόδια μου με τράβηξε να συνεχίσω το γλυφομούνι. Το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο σαν βελούδο και υγρό, καθώς εκείνη βογγούσε και ζητούσε περισσότερο. Ξάπλωσα δίπλα της και την έβαλα πλάδια. Το δάχτυλο μου είχε μπει στο μουνί της, με το άλλο χέρι έπιανα στο στήθος καθώς έγλυφα την πλάτη της. Εκείνη είχε ανάψει, το ίδιο και ο πούτσος μου που έπαιρνε στροφές καθώς άγγιζε το ζουμερό κωλαράκι της.

Έβγαλε ένα κουτί προφυλακτικά από το συρτάρι και ζήτησε να μπω μέσα της Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Την πήδηξα κυριολεκτικά αλύπητα, γιατί έβλεπα ότι το γούσταρε έτσι. Τύλιξα τα πόδια της στο λαιμό μου και έκανα γρήγορες κινήσεις και έμπαινα βαθειά μέχρι το τέρμα. Εκείνη λίκνιζε τη λεκάνη της στο ρυθμό της ηδονής και του τρελού γαμισιού μας μέχρι που άρχισε να βογκάει έντονα χύνοντας και σπρώχνοντας έντονα τη λεκάνη της προς το μέρος μου. Μετά ήρθε και η σειρά μου να χύσω. Την έστησα στα τέσσερα και εκείνη ήταν πρόθυμη να με ικανοποιήσει. Μπήκα δυνατά από πίσω της ενώ εκείνη κουνούσε το κορμί της στο ρυθμό μου και όλο και πιο γρήγορα. Τράβηξε το χέρι μου στο μουνάκι της. Της άρεσε να το παίζω καθώς ο πούτσος μου έμπαινε μέσα. Είχαμε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα. Η ατμόσφαιρα ήταν καυτή και δεν άργησα να τελειώσω μέσα της, ενώ εκείνη σπάραζε. Όταν τελειώσαμε και οι δύο, αγκαλιαστήκαμε και μετά από λίγα λεπτά σιωπής μου είπε ότι ήθελε να το κρατήσει μυστικό και καλύτερα να μην ξανασυνέβαινε.

Μετά από δύο ημέρες ξαναείχα μάθημα και τα είχαμε και οι δύο χαμένα αλλά με τα μάτια κατάλαβα ότι δεν ήθελε να της θυμίσω το σκηνικό. Κάποια στιγμή στο μάθημα και ενώ νιώθαμε και οι δύο αμήχανα μου είπε ότι ήταν αρραβωνιασμένη. Εγώ έμεινα κόκκαλο και δεν πίεσα άλλο την κατάσταση. Ήξερα ότι της άρεσε πολύ αυτό που περάσαμε και μου αρκούσε.

Αυτή ήταν η πιο συγκλονιστική εμπειρία που είχα ποτέ στο θέμα του sex . Με ερέθιζε πάντα η ιδέα να κάνω sex με την καθηγήτρια μου και δεν περίμενα ποτέ να τη ζήσω. Madame, la nuit etait formidable!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.