Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Μαρία και είμαι 26 χρονών. Δίσταζα πολύ να σας γράψω την εμπειρία μου γιατί πρόκειται για κάτι που θέλω να το ξεχάσω. Πάντα όμως ένιωθα την ανάγκη να το βγάλω από μέσα μου αλλά ακόμα και στην κολλητή μου δεν το έχω πει ακόμα. Βλέπετε, πώς να πεις στη φίλη σου ότι πήγες με τον καλύτερο φίλο του αγοριού σου; Πολύ φιλία παίζει και δεν μου αρέσει.

Τέλος πάντων, τον περασμένο μήνα είχαμε με τον Γιώργο τον πρώτο μεγάλο μας καβγά. Συγκατοικούσαμε και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι χωρίς να πει τίποτα για δύο μέρες. Είχε ξαναφύγει για λίγες ώρες αλλά δύο μέρες; Ανησύχησα και τηλεφώνησα στον κολλητό του, τον Πέτρο, ο οποίος έλειπε για λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη και δεν ήξερε τίποτα. Με άκουσε ανήσυχη στο τηλέφωνο και είπε ότι θα περνούσε από το σπίτι να με δει. - Για την ιστορία, αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι ήρθε από το σπίτι επειδή κατά βάθος με γούσταρε -. Ήρθε στο σπίτι, του είπα τι έγινε και εκείνος με ηρέμησε πολύ, πάρα πολύ! Ο Πέτρος μου άρεσε πάντα στην εμφάνιση. Ψηλός, γαλανομάτης, γυμνασμένος και γενικά η φύση τον έχει προικίσει πολύ.

Βάλαμε να πιούμε ένα ποτό, μετά δεύτερο και πάει λέγοντας. Αντί για το Γιώργο καταλήξαμε να συζητάμε για τις απόψεις μας γύρω από το σεξ και κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε να γίνει το κακό. Με άρπαξε από το λαιμό και άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα συνεχίζοντας στο λαιμό και χαϊδεύοντας όλο το σώμα μου. Σχεδόν χωρίς να το καταλάβω τον έγλειφα, έχοντας ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι. Ανταλλάζαμε καυτά ερωτικά φιλιά που γίνονταν όλο και πιο παθιασμένα. Και οι δυο ήμασταν τρακαρισμένοι μ αυτό που γινόταν, όμως κανένας δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει.

Του έβγαλα το πουκάμισο και χάιδευα το τριχωτό του στήθος, εξακολουθώντας να τον φιλάω στο στόμα. Κατέβασα διστακτικά το χέρι μου χαμηλά, τρίβοντας το αρχίδια του όπως ξεπρόβαλλαν από το τζιν. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο παντελόνι του και χούφτωσα τον πούτσο του, που μέσα στην παλάμη μου σκλήραινε όλο και περισσότερο. Με κοιτούσε αμήχανα και παρόλο που ήξερα ότι αργότερα θα το μετάνιωνα δεν μπορούσα να σταματήσω να του τον παίζω. Όταν τον ένιωσα να μεγαλώνει κι άλλο στο χέρι μου, του έλυσα τη ζώνη και του κατέβασα το παντελόνι μέχρι τα γόνατα. Τράβηξα το σλιπάκι του προς τα κάτω κι έβγαλα τον πούτσο του έξω, συνεχίζοντας να τον παίζω.

Ο πούτσος του ήταν τεράστιος και δεν άντεξα να μην τον γλείψω. Άφησα κάθε μου αναστολή πίσω και τον έβαλα στο στόμα μου καθώς εκείνος κουνούσε το κεφάλι μου ρυθμικά για να απολαύσει περισσότερο το τσιμπούκι. Μου κράτησε το χέρι και το απομάκρυνε. Μου έβγαλε την μπλούζα και με αγκάλιασε φιλώντας το λαιμό μου. Με άφησε να ξαπλώσω ανάσκελα κι άρχισε να χαϊδεύει την κοιλιά και τη μέση μου, γλείφοντας το στήθος μου πάνω απ το άσπρο σουτιέν που φορούσα. Μου το έβγαλε κι άρχισε να τρίβει και να γλείφει τις ρώγες μου. Το χέρι του μπήκε κάτω από το παντελόνι μου και με αργές κινήσεις μέσα στο στρινγκάκι μου.

Το μουνάκι μου είχε υγρανθεί και αμέσως έβγαλα το παντελόνι και το στρινγκάκι ενώ εκείνος έβαλε το δάχτυλο του μέσα. Με το άλλο χέρι χάιδευε το στήθος μου καθώς με φιλούσε παθιασμένα στο πρόσωπο και το λαιμό. Του χάιδευα τα μαλλιά, καθώς εκείνος χαμήλωνε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου κι άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Έγλειφε τόσο καλά που σε πολύ λίγο το μόνο που ήθελα ήταν να τον νιώσω μέσα μου. Άνοιξα το συρτάρι και έβγαλα ένα κουτί προφυλακτικά που χρησιμοποιούσα με τον Γιώργο. Του φόρεσα ένα, τον ξάπλωσα ανάσκελα και κάθισα πάνω του κι άρχισα να κουνιέμαι, έχοντας τα χέρια μου στερεωμένα στο ύψος της κοιλιάς του.

Τα ανεβοκατέβαζα από εκεί μέχρι το στήθος του, την ώρα που εκείνος είχε τα χέρια του τυλιγμένα γύρω μου, χουφτώνοντας το κωλαράκι μου. Όταν ο ρυθμός μου έγινε πιο γρήγορος έφερε τα χέρια του μπροστά, χούφτωσε τα βυζάκια μου κι ύστερα έφερε το δεξί του χέρι στο πρόσωπό μου, κατεβάζοντας το αριστερό και πάλι στο κωλαράκι μου. Πήρα τα δάχτυλά του στο στόμα μου και τα έγλειφα και τα ρουφούσα, προσπαθώντας να καλύψω τις κραυγές μου. Συνεχίζοντας να κουνιέμαι πάνω στον πούτσο του, χαμήλωσα το κορμί μου μέχρι που το στήθος μου ακούμπησε πάνω στο δικό του.

Πιο μετά με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα κι αφού με έγλειψε ξανά για λίγο, τον ένιωσα να μπαίνει μέσα μου. Στην αρχή με γαμούσε προσεκτικά, μπαίνοντας μέσα στο μουνάκι μου πολύ αργά, για να καταλήξει σ’ ένα μανιασμένο πισωκολλητό. Έχωνε τον πούτσο του όλο και πιο βαθιά κι όταν μπήκε ολόκληρος μέσα μου άρχισε να με γαμάει με τόσο ξέφρενο ρυθμό που με ανάγκασε να δαγκώσω το μαξιλάρι μου προκειμένου να πνίξω τα ουρλιαχτά που ήθελα να βγάλω. Κατέβασα το χέρι μου και κρατούσα τα αρχίδια του με την παλάμη μου, ενώ εκείνος συνέχιζε να με γαμάει χαϊδεύοντας το κωλαράκι μου. Έσκυψε το κορμί του, πλησιάζοντας το κεφάλι του στο δικό μου.

-    «Θέλω να χύσω στο στόμα σου…», μου ψιθύρισε.

Δεν του χάλασα χατίρι και αφού έβγαλα το προφυλακτικό που φορούσε άρχισα να γλείφω την ψωλή του. Πήρα τον πούτσο του όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα στο στόμα μου, σφίγγοντας με το δεξί μου χέρι προσεκτικά τα αρχίδια του. Βλέποντας τους μορφασμούς του κατάλαβα ότι δε θα αργούσε η ώρα που θα τελείωνε. Σύντομα, το στόμα μου είχε γεμίσει με τα χύσια του κι εγώ συνέχιζα να του παίρνω πίπα όσο εκείνος με πότιζε. Αφού σκουπιστήκαμε και οι δυο αγκαλιαστήκαμε και κάναμε ένα τσιγάρο. Δυσκολευόμασταν να συνειδητοποιήσουμε αυτό που είχαμε κάνει και δεν μιλούσαμε για λίγη ώρα. Μιλούσαμε για άσχετα ζητήματα, μου έλεγε ότι είμαι όμορφη και σέξι και εγώ του έλεγα ότι είναι φοβερός εραστής.

Για τον Γιώργο μιλήσαμε λίγο αργότερα. Καταλάβαμε και οι δυο ότι αυτό που κάναμε δεν έπρεπε να ξανασυμβεί και συμφωνήσαμε να το κρατήσουμε μυστικό. Ο Γιώργος γύρισε την επόμενη μέρα και με κοιτούσε περίεργα. Είδε ότι έλειπαν κάποια προφυλακτικά και κατάφερα να το κουκουλώσω το ζήτημα, λέγοντας του ότι δεν θυμάται καλά. Η καρδιά μου έτρεμε. Τελικά τα ξαναβρήκαμε, αλλά ακόμα σκέφτομαι την βραδιά που πέρασα με τον φίλο του. Βγήκαμε όλοι μαζί μετά από δυο βδομάδες και νιώσαμε και οι δυο άβολα. Οι τύψεις μου φεύγουν κάθε φορά που σκέφτομαι πόσο καυτό βράδυ περάσαμε μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.