Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε πάει με το Μάκη μου σ’ ένα πάρτι που οργάνωνε κάποια φοιτητική παράταξη.

Ύστερα από δυο ώρες είχα πιει τόσο ώστε να κάνω κεφάλι, χωρίς όμως να γίνω και τύφλα. Χόρευα ασταμάτητα και προσπαθούσα να κουνιέμαι όσο πιο προκλητικά μπορούσα μπροστά στο μωρό μου. Φορούσα μια μαύρη μίνι φούστα, μαύρη μπλούζα με άνοιγμα στο στήθος κι ένα καλσόν με σχεδιάκια, που ξέρω πόσο του αρέσουν. Κάποια στιγμή που κόλλησα το σώμα μου στο δικό του, είδα ότι είχε καυλώσει.

Συνέχισα να χορεύω τρίβοντας τον κώλο μου πάνω στο εξόγκωμα του παντελονιού του, που γινόταν όλο και πιο σκληρό. Εκείνος μ’ έπιασε απ’ τη μέση, ακουμπώντας τις παλάμες του μέσα απ’ την μπλούζα μου, πάνω στην κοιλίτσα μου, και με χάιδευε όσο πιο διακριτικά μπορούσε. Γύρισα προς το μέρος του, πέρασα τα χέρια μου γύρω απ’ το σβέρκο του και του ζήτησα να πάμε σπίτι. Χαμογέλασε και μου έκανε νόημα να φύγουμε.

Σε λίγα λεπτά ήμασταν στην εξώπορτα και την ώρα που πήγαινε να ξεκλειδώσει κατέβασα το φερμουάρ του παντελονιού του και τράβηξα τον πούτσο του έξω. Ήταν ήδη αρκετά σκληρός κι αφού τον τρόμπαρα για λίγο, χαμήλωσα το κεφάλι μου και τον πήρα στο στόμα μου. Τον ένιωσα να μεγαλώνει και να σκληραίνει ακόμα περισσότερο και κατάλαβα πως αν ήθελα να συνεχιστεί εκείνη η βραδιά θα έπρεπε να σταματήσω.

Μπήκαμε μέσα κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα, καθώς τα χέρια του περνούσαν κάτω απ’ τη φούστα μου και χούφτωναν τον κώλο μου πάνω απ’ το μαύρο στρινγκ που φορούσα. Μου έβγαλε την μπλούζα και το σουτιέν και κόλλησε το πρόσωπό του στο στήθος μου, γλείφοντάς μου τις ρώγες με τον τρόπο που ξέρει ότι με τρελαίνει. Άρχισε να κατεβαίνει αργά προς τα κάτω, φτάνοντας στην κοιλίτσα μου και λίγο αργότερα στο μουνάκι μου, που ήταν ήδη υγρό. Κόλλησε τη γλώσσα του στην τρυπούλα μου κι άρχισε να με γλείφει.

Με σήκωσε στην αγκαλιά του και με οδήγησε στο κρεβάτι μας. Ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισε να με γλείφει, τρίβοντας κάθε τόσο τις ρώγες μου. Σε λίγο μ’ έπιασε απ’ τις γάμπες και μου άνοιξε τα πόδια, κρατώντας τα σηκωμένα στον αέρα. Μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει, στην αρχή τρυφερά και μετά όλο και πιο γρήγορα και βίαια. Ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο μουνάκι μου κι εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω απ’ τη μέση του, βογκώντας ασταμάτητα.

Σε λίγο αλλάξαμε στάση και πλέον ήμουν εγώ από πάνω, κουνώντας τη λεκάνη μου όσο πιο γρήγορα μπορούσα πάνω στο σκληρό του όργανο. Εκείνος χούφτωνε πότε τα βυζιά μου και πότε τα κωλομέρια μου, παροτρύνοντάς με να συνεχίσω. Με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα κι έχωσε το μεσαίο του δάχτυλο στο μουνάκι μου. Μετά από λίγο το ανέβασε προς τα πάνω κι άρχισε να παίζει με το κωλαράκι μου. Κατάλαβα τι ήθελε κι εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ ερεθισμένη για να προβάλλω οποιαδήποτε αντίσταση όπως κάποιες άλλες φορές.

Άρχισε να παίζει με τη γλώσσα του, γλείφοντας το μουνάκι μου και μετά τον κώλο μου. Με έγλειφε τόσο καλά που τελικά ήμουν εγώ εκείνη που τον παρακάλεσα να με γαμήσει. Άρχισε να με γαμάει πισωκολλητά, χωρίς να σταματήσει ούτε για ένα λεπτό να παίζει με την κωλοτρυπίδα μου. Ξέρει καλά ότι μου αρέσει να μου συμπεριφέρονται λίγο βίαια εκείνη την ώρα κι έτσι μου τράβηξε στα μαλλιά και μου ψιθύρισε στο αφτί τι είχε σκοπό να μου κάνει. Βγήκε από μέσα μου κι άρχισε να με γλείφει πάλι, αυτήν τη φορά επιμένοντας περισσότερο στον κώλο μου.

Τα δάχτυλά του και η γλώσσα του έπαιζαν ασταμάτητα με τις τρυπούλες μου κι όταν ακούμπησε τον πούτσο του ανάμεσα στα κωλομέρια μου, τέντωσα το κορμί μου για να τον διευκολύνω. Άρχισε να μπαίνει μέσα μου όσο πιο αργά και προσεκτικά μπορούσε. Πονούσα πολύ καθώς τον ένιωθα να μπαίνει όλο και πιο βαθιά μέσα μου, όμως δεν ήθελα να του πω να σταματήσει και να τον κάνω να ξενερώσει όπως κάποιες άλλες φορές. Ο Μάκης έτριβε τις ρώγες μου και μου φιλούσε τρυφερά την πλάτη καθώς ο πούτσος του έμπαινε όλο και πιο βαθιά στο κωλαράκι μου.

Μόλις ξεπέρασα το αρχικό σοκ κι οι κινήσεις του άρχισαν να γίνονται λίγο πιο γρήγορες, μου άρεσε τόσο πολύ που ένιωσα ολόκληρο το κορμί μου να ριγεί κι είχα έναν συγκλονιστικό οργασμό. Μετά από αυτό γύρισα και κοίταξα το Μάκη μου, που ήταν κι εκείνος ολοφάνερα ικανοποιημένος. Σκέφτηκα όμως να κλείσω εκείνη τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο. Τον έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα κι ακούμπησα τη γλώσσα μου στην ψωλή του. Άρχισα να γλείφω τον πούτσο σε όλο του το μήκος, φτάνοντας μέχρι τα αρχίδια του.

Ακούμπησα τη γλώσσα μου στην ψωλή του και τον τρόμπαρα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Σε λίγο το καυτό του σπέρμα χυνόταν μέσα στο στόμα μου κι εγώ το κατάπινα σε μεγάλες δόσεις.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.