Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 23 και σε λίγο καιρό θα αρραβωνιαστώ τον άνθρωπο που στα 19 μου με ξεπαρθενιασε. Όπως καταλαβαίνετε δεν είχα σχέσεις στην ζωή μου. Ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί και μου φέρεται άψογα. Και σε συνδυασμό πως τα τελευταία 4,5 χρόνια ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, ποτέ δεν τον απάτησα, και ας σπούδαζα 3,5 χρόνια στην διπλανή πόλη, που κανένας δεν με έλεγχε.

Πριν λίγους μήνες που τελείωσα τις σπουδές μου και γύρισα μόνιμα πια στην πόλη μου, άρχισα να σκέφτομαι πως να είναι άραγε το γαμήσι με άλλον άντρα. άρχισα να μετανιώνω για ευκαιρίες που είχα αφήσει να πάνε χαμένες. Έπρεπε πάση θυσία να γαμηθώ με κάποιον άλλο πριν αρραβωνιαστώ. Αλλιώς θα με έτρωγε πάντα η περιέργεια, και μιας και έχω μεγαλώσει με αρχές, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο μετά που θα αρραβωνιαζόμουν. Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει...

Πριν 3 μήνες, κάποιος έχοντας με μπερδέψει με κάποια άλλη, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο κινητό μου. Αρχικά νόμιζα πως κάποιος μου κάνει φάρσες και δεν έδινα σημασία. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να είμαι περίεργη και έτσι αποκτήσαμε μια συνομιλία μέσω μηνυμάτων σε καθημερινή βάση. Ο Αντώνης, έτσι τον λένε, πήρε το θάρρος και ήρθε στο σπίτι μου να με γνωρίσει μια μέρα που έλειπαν οι γονείς μου. Όταν τον είδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν ένας θεογκομενος 1,90 καστανόξανθος με πράσινα μάτια, γύρω στα 100 κιλα. Καμία σχέση με τον Γιώργο μου! Βέβαια ούτε εγώ είμαι αυτό που θα έλεγε κάποιος θεογκομενα, και έτσι στην ιδέα πως θα μπορούσε να με γαμήσει κάποιος σαν τον Αντώνη, με τρέλαινε! ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το είχα φανταστεί. Την ίδια μέρα, δεν έγινε τίποτα. λίγο μετά που έφυγε όμως, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως με γουστάρει, και θέλει να κάνουμε τρελλιτσες! μου είχε πει πως έχει γκόμενα, και εγώ του είχα πει για τον Γιώργο μου, αλλά αυτό δεν θα έμπαινε εμπόδιο στο να ξεσκιστούμε. έτσι κλείσαμε ραντεβού για μετά από τρεις μέρες. Το μόνο που μου ζήτησε, Ήταν να ξυρίσω το μουνάκι μου γιατί λέει καύλωνε έτσι. Η μεγάλη μέρα έφτασε! εγώ με ξυρισμένο το μουνάκι μου ένιωθα πολύ καυλωμένη, και ανυπομονούσα...

Πήγαμε μια βόλτα με το αμάξι του και τελικά καταλήξαμε σε μια ερημική παραλία. Έσβησε την μηχανή και τύλιξε το χέρι του γύρω από τον λαιμό μου. άρχισε να με φυλάει στο στόμα με πόθο και έβαζε την γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου. άρχισα να πνίγομαι και να καυλώνω. Δεν με είχαν ποτέ φιλήσει με τόσο πόθο.

Πήρα το θάρρος και άρχισα να τον χαϊδεύω, ενώ γρήγορα έλυσα την ζώνη του παντελονιού του και έχωσα το χεράκι μου μέσα στο σλιπ του. είχε καυλώσει πολύ, και η πούτσα του Ήταν έτοιμη να εκραγεί. εγώ δεν είχα πιάσει ποτέ τόσο χοντρό πούτσο και μου φαίνονταν σαν ονειρο! Του Γιώργου μου είναι λεπτή και γύρω στους 13 πόντους. Δεν άργησα να καταλάβω πως εκτός από πολύ χοντρή Ήταν και τεράστια! γύρω στους 20 πόντους!

Του χούφτωνα τα αρχίδια και του την έπαιζα ρυθμικά, ενώ αυτός μου έγλυφε τα μεγάλα βυζάκια μου και δάγκωνε τις ρώγες μου. Όταν πλησίασε το χέρι του στο παντελόνι μου, παραλίγο να χύσω από την καύλα... Δεν με είχε ακουμπήσει άλλος άντρας στο μουνάκι μου. Ήταν υγρό και καυτό και έτρεχαν τα ζουμιά μου στα μπούτια μου!

-πόσο με καυλώνει το μουνάκι σου ξυρισμένο! Μου είπε και εγώ πέθανα από καύλα όταν το χέρι του άρχισε να μου το χαϊδεύει.
Μου έβαλε το ένα δάκτυλο του μέσα στην τρυπούλα μου απότομα και το κούνησε βίαια για μερικά λεπτά μέσα έξω.
αυτό Ήταν...

Άφησα την ψωλή του και άρχισα να γδύνομαι τελείως... Ήθελα να με γαμήσει αμέσως. Γδυθήκαμε τελείως και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. άρχισε να μου κατεβάζει το κεφάλι μου προς την πούτσα του που Ήταν όρθια για να του πάρω πίπα...
άρχισα να την γλύφω και να την ρουφάω με πόθο. Του ρουφούσα τα αρχίδια και τον ένιωθα να σπαρταράει... όταν άρχισα ταυτόχρονα με το χέρι μου να του την παίζω, με τράβηξε πάνω...

Δεν ήθελε να χύσει ακόμη. Με ξάπλωσε στο κάθισμα του συνοδηγού και μου άνοιξε τα πόδια. έβαλε το κεφάλι του στο μουνάκι μου και άρχισε να μου κάνει γλυφομουνι... εγώ τα έχασα... Δεν είχα ξανανιώσει τόσο όμορφα. Ο Γιώργος μου ποτέ δεν με ευχαριστούσε με τα γλυφομουνια που μου έκανε. Αντίθετα με πονούσε γιατί μου δάγκωνε τα μουνοχειλα μου και δεν με έγλυφε. Ο Αντώνης όμως Ήταν πολύ αρχιμάστορας! Με το δάκτυλο του μου έτριβε την κλειτορίδα μου και μου έγλυφε γλυκά την τρυπούλα μου, χώνοντας την γλώσσα του μέσα μου σαν μικρή ψωλή. Τα ζουμιά μου έτρεχαν ως τα μπούτια μου και το κάθισμα είχε αρχίσει να βρέχεται.

-αααχχχ...ναι μωρό μου... έτσι.... Γλύψε με γαμιά μου....! Έσκουζα και του πίεζα το κεφάλι του στο μουνάκι μου.
Τραβήχτηκε και ξάπλωσε πάνω μου στο κάθισμα του συνοδηγού. ένιωθα την ψωλαρα του σηκωμένη να τρίβεται στην κοιλιά μου.
- άνοιξε τα ποδαράκια σου μωρό μου... Μου είπε θέλω να στο βάλω....
-έλα... Δεν αντέχω άλλο... Γάμησε με ψωλαρα μου... Σε θέλω... Χώστην μου του λέω παρακαλώντας τον και άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου.

Με το ένα χέρι του μου άνοιγε την τρυπούλα μου και με το άλλο προσπαθούσε να την βάλει μέσα.... Με μια απότομη κίνηση και αφού την έτριψε λίγο στην κλειτορίδα μου, μου την κάρφωσε στο μουνάκι μου.
-αχχχχ.... Με πονάς... Πρόλαβα να ψελλίσω. Η τεράστια ψωλή του με πονούσε. Ήταν σαν να με ξεπαρθενιαζαν ξανά.
- τι στενό μουνάκι που έχεις καυλιάρα μου... Αχ... πόσο μου αρέσει η τρυπούλα σου... Θα σε ανοίξω μωρή... Αχ...
άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα μέσα μου.... εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την πλάτη του και τον έσπρωχνα μέσα μου.
- σκέτη καύλα είσαι πουτανακι μου... Έσκουζε. Αχ... Δεν αντέχω άλλο... Μου είπε
Και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου πιο βίαια.
- σου αρέσει; Ε...; Πες μου πως σου αρέσει... Μου έλεγε.

εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα μου. Ο πόνος είχε υποχωρήσει και είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ! ενώ το ευχαριστιόμουν πιο πολύ από ότι με τον Γιώργο μου. είχα ξεφύγει τελείως. Τον έγλυφα και τον ρουφούσα παντού. Στον λαιμό, στους ώμους....
- μου αρέσει... πολύ... έλα.. Πιο γρήγορα... Πόνεσε με...
άρχισε να με πηδάει μανιασμένος...

Η χοντρή και τεράστια ψωλαρα του μου ξέσκιζε το στενό μουνάκι μου

Τον ένιωθα να τρέμει και να κρατιέται με το ζόρι να μην χύσει. ήθελε να απολαύσει το στενό μουνάκι μου όσο πιο πολύ μπορούσε.

-αχ... Χύνω μωρό μου... Παρτα μωρή.. Παρτα... άρχισε να φωνάζει και εκτόξευσε τα καυτά χυσια του μέσα στο μουνί μου.
όταν ένιωσα τα χυσια του να κυλάν μέσα μου, άρχισα να χύνω και εγώ ταυτόχρονα.
-αχ... χύνω και εγώ... Τι ψωλαρας είσαι εσύ μωρό μου... Αχ... Φώναζα και είχα έναν από τους πιο έντονους οργασμούς μου.
Μείναμε για λίγο αγκαλιασμένοι με την ψωλή του να μικραίνει μέσα στο μουνάκι μου.
- σου άρεσε μωρό; Μου είπε...
- πολύ... Του απάντησα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο όμορφα...
- το μουνάκι σου με τρέλανε... Μου απάντησε και με φίλησε γλυκά.
από τότε έχουμε βρεθεί αρκετές φορές....

Τώρα τελευταία όμως που έμαθε πως δεν το έχω κάνει ποτέ από τον κώλο μου δεν χάνει ευκαιρία να με καλοπιάνει για να μου τον ξεπαρθενιάσει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).