Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ασχολούμαι με το ίντερνετ εδώ και επτά χρόνια. Το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου, για αλληλογραφία και αναζήτηση εμπορευμάτων στην παγκόσμια αγορά καθώς και για να οργανώνω τα ταξίδια μου.

Καθημερινά μπαίνω δυο, τρεις ή και παραπάνω ώρες. Την περισσότερη ώρα από αυτές χαζεύω άσκοπα και επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου στο σεξ. Βλέπω φωτογραφίες ή βίντεο και μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες. Έχω διαβάσει πάρα πολλές. Με κάνουν να φαντασιώνομαι, να παίρνω ιδέες για να τις εφαρμόσω, ακόμα και να καυλώσω για να γαμηθούμε με την σύντροφο μου παίρνοντας την θέση του πρωταγωνιστή της ιστορίας. Γενικά το διάβασμα μου ανεβάζει την ερωτική διάθεση και νιώθω καλύτερα στην ερωτική μου ζωή.

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω γράψει πάνω από είκοσι δικές μου ιστορίες, είτε είναι δικές μου, είτε μου τις έχουν διηγηθεί, είτε είναι φανταστικές, άλλες κακές και άλλες καλές. Πολλές φορές μου γράφανε σχόλια οι αναγνώστες, πράγμα που το έκανα και εγώ όταν διάβαζα άλλες. Τα σχόλια αυτά ήταν του στιλ: «μπράβο φίλε μας καύλωσες, ή συνέχισε έτσι, ή μπορείς και καλύτερα». Ακόμα έπαιρνα και κάποια e-mail που μου λέγανε, κυρίως από γυναίκες, ότι αυνανιστήκανε διαβάζοντας την ιστορία μου και φτάσανε σε οργασμό ή ότι μετά το διάβασμα της ιστορίας κάνανε πολύ καλό σεξ με τον σύντροφο τους.

Τώρα τελευταία γράφοντας κάποιες ιστορίες για το xstream, μου μπήκε στο μυαλό να στείλω μερικές σε ένα φίλο μου ανώνυμα για να δω την αντίδραση του. Ήθελα μια πιο προσωπική σχέση συγγραφέα - αναγνώστη, ήθελα να ξέρω τον χαρακτήρα του, να ξέρω την προσωπική του ζωή και να ξέρω κάποιες αντιδράσεις του. Έτσι αποφάσισα να τις στείλω σε μια παιδική φίλη μου την Βάσω που την ήξερα χρόνια. Ήξερα την ερωτική της ζωή, με ποιον τα είχε και κάποια παραστρατήματα που έκανε. Επιπλέον η δουλειά της ήταν τέτοια που έπαιρνε καθημερινά τα e-mail της οπότε ήξερα ότι θα τα διάβαζε. Είχε τύχει πολλές φορές και βγήκαμε τετράδα με την δικιά μου και τον δικό της και ήξερα ότι εδώ και τέσσερις μήνες είχε χωρίσει, ίσως να ήταν ευάλωτη.

Άνοιξα ένα καινούργιο e-mail για να μην καταλάβει ποιος ήμουν και έστειλα την πρώτη ιστορία. Ακολούθησε δεύτερη και τρίτη, μ;uα κάθε μέρα. Στην τέταρτη έγραψα στο τέλος: «Εάν θέλεις να συνεχίσω, γράψε μου». Την άλλη μέρα άνοιξα το e-mail μου και είχα ένα από αυτήν που έγραφε: «Συνέχισε», μόνο αυτό, μια λέξη. Δεν ήξερα αν της άρεσε ή αν το έκανε από περιέργεια.

Ήξερα το χώρο που έχει τον υπολογιστή και φανταζόμουν το θέαμα όταν διάβαζε την ιστορία. Ήξερα ότι είναι μόνη γιατί δουλεύει μόνη στο γραφείο της και ότι μπορεί να κλειδώσει την πόρτα αν ερεθιστεί και να παίξει με τον εαυτό της. Αυτό με έκανε να βρίσκομαι σε θέση ισχύος.

Κάθε βράδυ και μια ιστορία, κάθε πρωί αν και ήξερα ότι την διάβαζε, κανένα σχόλιο, κανένα e-mail. Όταν έφτασα τις δέκα περίπου ιστορίες, την ρώτησα ποια της άρεσε και αν ήθελε να μου πει να μπούμε στο msn για να μιλήσουμε. Δεν μου απάντησε αλλά την άλλη μέρα είχε ανοιχτό τον messenger και ακολούθησαν τα παρακάτω:

Παναγιώτης: «Δεν μου απάντησες…»

Βάσω: «Τι να σου απαντήσω;»

Παναγιώτης: «Ποια σου άρεσε;»

Βάσω: «Δεν ξέρω…»

Παναγιώτης: «Τις διάβασες;»

Σιωπή για λίγο…

Βάσω: «Ναι».

Παναγιώτης: «Τότε ποια σου άρεσε;»

Βάσω: «Αυτή με τις διακοπές με τα δυο ζευγάρια».

Παναγιώτης: «Σου θύμισε κάτι;»

Βάσω: «Όχι».

Παναγιώτης: «Καύλωσες;»

Σιωπή πάλι… Μάλλον ήταν τολμηρό να απαντήσει σε κάτι τόσο προσωπικό, αλλά ήθελε να δει που θα βγει.

Βάσω: «Ναι».

Παναγιώτης: «Αυνανίστηκες;»

Βάσω: «Ναι».

Παναγιώτης: «Έφτασες σε οργασμό;»

Βάσω: «Ναι».

Παναγιώτης: «Σε ποιο σημείο;»

Βάσω: «Εκεί που η μια κοπέλα πηδιόταν με το άλλο ζευγάρι πάνω στο σκάφος και ο δικός της οδηγούσε και τους έβλεπε και μετά σταμάτησε το σκάφος και πήγε και της τον έχωσε στον κώλο και τελείωσε μέσα της».

Παναγιώτης: «Ήθελες να είσαι στην θέση της;»

Βάσω: «Πρέπει να κλείσω, έχω ραντεβού».

Ούτε γεια δεν είπε αλλά το πρώτο βήμα είχε γίνει. Για ένα μήνα της έστελνα μια ιστορία (το xstream να είναι καλά) και μιλούσαμε στο msn. Σχολιάζαμε την ιστορία και ταυτιζόταν με τον ρόλο και μου έλεγε πόσο πολύ ήθελε να βρίσκεται στη θέση της γυναίκας της ιστορίας και πως δεν είχε ζήσει ούτε μια τέτοια κατάσταση.

Εθιστήκαμε και οι δύο στις συζητήσεις που κάναμε. Κάθε μέρα μιλούσαμε για δυο ώρες τουλάχιστον. Έγραφα και μου έγραφε τα πάντα, καυλώναμε και οι δύο και έτυχε να χύσουμε γράφοντας αυτά που νιώθαμε. Με την διαφορά ότι εγώ είχα την εικόνα της μπροστά μου ενώ αυτή με φανταζόταν όπως ήθελε. Εγώ πλέον την ήθελα, ήθελα να την γαμήσω όπως είχαμε γαμηθεί εικονικά και είχα πλήρη εικόνα της.

Κάποια στιγμή είπαμε να ανταλλάξουμε φωτογραφίες. Πρόβλημα, τι να έκανα; Αποφάσισα να το τραβήξω και ότι γίνει. Της είπα ότι δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό γιατί ήξερε ο ένας τον άλλον. Άρχισα να της λέω γι’ αυτήν και παλιές ιστορίες που περάσαμε μαζί γιατί δεν ήθελα να της πω ποιος είμαι αλλά να το καταλάβει μόνη της. Και το κατάλαβε. Μου είπε ότι λυπάται πάρα πολύ που με γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια και βγήκε από το msn.

Έστειλα e-mail και έπαιρνα τηλέφωνο… Καμία απάντηση. «Πάλι μαλακία έκανα», σκέφτηκα και φοβόμουν μην τα ξεράσει όλα στην δικιά μου. Είχα ήδη φτιάξει ένα σχέδιο να τα διαψεύσω όλα αν γίνει κάτι και ξαφνικά ανοίγοντας το e-mail μου βλέπω μια ιστορία από την ίδια. Έκπληκτος άρχισα να την διαβάζω και μου άρεσε πολύ. Στο τέλος της έγραφε:

«Σου άρεσε;»

«Καύλωσες;»

«Σε ποιο σημείο;»

«Αυνανίστηκες;»

«Έχυσες;»

Έπιασα αμέσως το τηλέφωνο και την πήρα. Μόλις το σήκωσε της λέω:

-    «Η απάντηση είναι ναι».

Ξέσπασε στα γέλια και είπαμε να βρεθούμε να τα πούμε, και κανονίσαμε για το βράδυ να πάμε για ποτό. Πρώτη φορά την έβλεπα έτσι. Ήταν πολύ σέξι ντυμένη με λευκά διάφανα ρούχα και φαινόταν το στρινγκ της. Μετά από δεκαπέντε χρόνια φιλίας είχαμε βγει μαζί άπειρες φορές αλλά αυτή την φορά ήταν σαν να έβγαινα με κάποιο μου μεγάλο έρωτα. Είχα ταχυκαρδία κι ένιωθα άβολα. Εκείνο το βράδυ μου είπε ότι στην αρχή, όταν κατάλαβε ποιος είμαι νευρίασε πολύ, ένιωθε ότι δεν θα μου ξαναμιλούσε και ότι θα τα έλεγε στην δικιά μου, μετά στεναχωρήθηκε γιατί έχασε ένα φίλο αλλά λίγες μέρες αργότερα άρχισα να της λείπω και ότι αισθανόταν σαν να είχε χωρίσει από κάποιον που τον αγαπούσε και περνούσε πολύ καλά μαζί του.

Περάσαμε πολύ καλά μαζί εκείνο το βράδυ. Έλεγε ότι μπορεί να μου πει τα πάντα και ότι δεν ήταν έτσι ούτε με την καλύτερη της φίλη. Αυτό με ανησύχησε λίγο αφού άλλος ήταν τώρα ο σκοπός μου. Τότε της είπα:

-    «Δεν μου φτάνει να μπορείς να μου πεις τα πάντα, αλλά θέλω και να τα κάνεις μαζί μου».

Χαμογέλασε.

-    «Αυτό είναι σίγουρο!» μου είπε.

Και έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και έσκυψε και με φίλησε συγχρόνως. Από το σκύψιμο το σακάκι της άνοιξε και τα βυζιά της ήταν σε κοινή θέα. Η γλώσσα της στο στόμα μου και το χέρι της προσπαθούσε να πιάσει όσο πιο πολύ πούτσα μπορούσε πάνω από το παντελόνι.

Μόλις ξεκολλήσαμε, καυλωμένοι πλέον, σηκώθηκα έβγαλα ένα χαρτονόμισμα και το άφησα στο τραπέζι. Την έπιασα από το χέρι και την τράβηξα.

-    «Πάμε να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά που γράφαμε…;» είπα και ήδη ήμασταν έξω από το μπαρ.

Ευτυχώς στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης είμαι τακτικός πελάτης. Έτσι, μέσα σε δέκα λεπτά ήμασταν στη ρεσεψιόν και παίρναμε το κλειδί του παράδεισου. Στο ασανσέρ το χέρι μου είχε μπει κάτω από τη φούστα της και τραβούσα το κορδονάκι από το στρινγκ. Έτσι πήγαμε μέχρι το δωμάτιο. Δεν μπορούσα να βάλω το κλειδί στην πόρτα, με ενοχλούσε το κεφάλι της που ήταν μπροστά μου και είχε την πούτσα μου στο στόμα της.

Όταν επιτέλους μπήκαμε στο δωμάτιο, ξάπλωσε ανάσκελα, έβγαλα το παντελόνι μου και το εσώρουχο μου και ανέβηκα στο ύψος του κεφαλιού της και έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Το στόμα της ήταν στ’ αρχίδια μου και τα έγλυφε κατά μήκος, μετά έβαζε τον πούτσο μου στο στόμα της με δυσκολία γιατί δεν μπορούσε να τον κατεβάσει κάτω για να τον πάρει.

Το ένα χέρι της ήταν στο μουνί της που είχε παραμερίσει το κιλοτάκι και γαμιόταν με τα δάχτυλα της με μεγάλη ταχύτητα. Όταν γύρισα και είδα το θέαμα στο καθρέπτη που ήταν πίσω, δεν άντεξα και έχυσα στο στόμα της. Με το άλλο χέρι προσπαθούσε να σταματήσει τα χύσια να μην πετάγονται μακριά αλλά να τα οδηγεί στο στόμα της.

Η γεύση του σπέρματος στην γλώσσα της την έκανε να έρθει σε οργασμό χωρίς ακόμα να την έχω αγγίξει. Καθόμουν σχεδόν πάνω στο στήθος της όταν έχυνε και ένιωθα τους σπασμούς και την ένταση του οργασμού της. Κατέβηκα από πάνω της για να μπορεί να πάρει βαθιές ανάσες και το μυαλό μου ήταν στο χυμένο μουνάκι της που τα υγρά του θα ξεχείλιζαν πάνω στα μουνόχειλα και θα τρέχανε στην κωλοτρυπίδα της. Δεν έπρεπε να πάνε χαμένα. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα και άναψα όσα φώτα είχε το δωμάτιο, γονάτισα στο πάτωμα και είχα το μουνί της στο ύψος του στόματος μου.

Έβγαλα το στρινγκ και το έδωσα στα χέρι της. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα, πρησμένο, με λίγες, ελάχιστες, τριχούλες που γυαλίζανε από τα υγρά της. Πρέπει να είχε υπέροχη γεύση αλλά δεν το έγλυφα ακόμα. Το έτριβα απαλά με το δάχτυλο μου πάνω στα μουνόχειλα που γλιστρούσαν σαν να τους είχες βάλει λαδάκι. Δεν μπορούσα να μην απολαύσω αυτό το θέαμα γι’ αυτό άναψα όλα τα φώτα. Ακούμπησα την γλώσσα μου στο μουνί της και άρχισα να καθαρίζω τα υγρά της από γύρω - γύρω αφού με το χέρι της λίγο πριν τα είχε αλείψει παντού.

Όταν το καθάρισα από τριγύρω έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα την γλώσσα μου μέσα. Γέμισα χύσια και η Βάσω τινάχτηκε από καύλα. Το γλυφομούνι που της έκανα εκείνη την στιγμή ήταν σαν να ήθελα να κερδίσω όλα αυτά τα χρόνια που δεν πηδιόμασταν μαζί. Την έγλυφα στην κλειτορίδα, τα μουνόχειλα και την γαμούσα με την γλώσσα μου πότε στο μουνί και πότε στον κώλο. Λίγο πριν χύσει σηκώθηκα και της τον έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Αισθανόμουν τον πούτσο μου τεράστιο από την καύλα, δεν τον είχα ξαναδεί έτσι. Αναστέναξε…

-    «Με ξέσκισες! Τι πούτσος είναι αυτός!» είπε.

Έγειρα επάνω της και την γαμούσα δυνατά, τον έβγαζα όλο και τον ξανά έβαζα μέχρι το τέλος. Το στόμα μου και το πηγούνι μου ήταν ακόμα μούσκεμα με τα υγρά της. Η γλώσσα της προσπαθούσε να τα φτάσει για να τα γλύψει. Φιλιόμασταν και πηδιόμασταν όσο μπορούσαμε να αντέξουμε.

Ακούμπησα το δάχτυλο μου στην κωλοτρυπίδα της. Τινάχτηκε, άρχισε να χύνει. Δεν μπορούσα άλλο κρατιόμουν με το ζόρι, άρχισα να χύνω μέσα στο μουνί της. Η καύλα μου ήταν μεγάλη για να σκεφτώ οτιδήποτε.

Γαμηθήκαμε πολλές φορές εκείνο το βράδυ. Ό,τι σκεφτόμασταν από αυτά που είχαμε πει το κάναμε.

Τώρα έχει μια σταθερή σχέση και θα αρραβωνιαστούνε, εγώ έχω ήδη παντρευτεί αλλά πηδιόμαστε ακόμα. Τώρα θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον άντρα της με την γυναίκα μου για να μπορούμε να κάνουμε πράξη τις φαντασιώσεις μας και να πηδιόμαστε φανερά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.