Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εκείνη την μέρα τηλεφωνηθήκανε 5-6 φορές για κάποια δουλειά. Ο Παύλος και η Λένα είναι συνεργάτες. Κάτι υπήρχε στα τηλεφωνήματα. Ένα κλίμα, κάτι παράξενο και άκρως κωδικοποιημένο. Ενώ τίποτα το συγκεκριμένο δεν ειπώθηκε ήταν ολοφάνερο ότι στο μυαλό και των δύο ένα πράγμα υπήρχε. Πως θα πηδηχτούνε άγρια αφήνοντας τους τύπους και τις δικλίδες ασφαλείας κατά μέρους. Αργά το απόγευμα έγινε η έκπληξη. «Έρχομαι από το γραφείο σου», είπε σταθερά. Εκείνη τα έχασε, μιας και πάντοτε ο Παύλος έψαχνε αφορμή επαγγελματική για να εμφανιστεί. «Πως έτσι;» ρώτησε χαζά και αμήχανα εκείνη. «Θα σου πω από κοντά είπε» και κλείσανε το τηλέφωνο.
Όταν χτύπησε το κουδούνι, εκείνη άνοιξε με το δήθεν άνετο, χαμογελαστό και ανίδεο ύφος της, που φορούσε πάντοτε όταν τον έβλεπε, υποκρινόμενη ότι είναι δυο απλοί γνωστοί και φίλοι, όπως άλλωστε έκανε κι εκείνος. Όταν έκλεισε η πόρτα έσκυψε να τον φιλήσει πεταχτά στο μάγουλο όπως συνήθιζε και να αρχίσει τα παιχνιδιάρικα πειράγματα. Έκανε μάλιστα με ύφος την ερώτηση, πως ήταν αυτό το ευχάριστο και μας επισκέφτηκες; Όμως ο Παύλος είχε άλλα στο μυαλό του.... Την βούτηξε με μια απότομη κίνηση από τα μαλλιά και της είπε «δεν είναι ώρα για παιχνίδια. Εδώ ήρθα για να σε πηδήξω όπως καλά κατάλαβες». Η Λένα ένιωσε το ήδη μουσκεμένο από την σκέψη ότι θα ερχότανε μουνί της, να πλημμυρίζει αμέσως. Αυτός ο άντρας έχει απίστευτη επιρροή πάνω της και ειδικά πάνω στην καύλα της. Από την αμηχανία και την έκπληξη έκανε να χαζογελάσει και κάτι να ψελλίσει, «μα...», όμως βρέθηκε με μια απότομη κίνηση να φιλάει τον τοίχο δίπλα στην πόρτα όρθια και τον άκουσε να λέει «Άσε τα μα και τα δήθεν.

Όλη μέρα νιώθω ότι παρακαλάς για τον πούτσο μου. Αυτό δεν ήθελες καριόλα; Γι' αυτό δεν με προκαλούσες όλη μέρα; Ε λοιπόν ήρθα να σε πηδήξω σαν την πουτάνα που είσαι, να σε ξεσκίσω, να σε χύσω και να φύγω». Όσο τα έλεγε αυτά, με το ένα χέρι κρατούσε το κεφάλι της πιεσμένο τον τοίχο από τα μαλλιά και με το άλλο τράβηξε απότομα και με μια κίνηση το παντελόνι της και το εσώρουχο μέχρι ακριβώς κάτω από τον κώλο. Το κουμπί πετάχτηκε από την απότομη κίνηση, ενώ η Λένα το βούλωσε και έμεινε ακίνητη.

Αυτή η άγρια και πρόστυχη συμπεριφορά την μεταμόρφωνε εντελώς, την μετέτρεπε από μία καθώς πρέπει γυναίκα σε μία ξετσίπωτη, μια τσούλα έτοιμη να κάνει τα πάντα, αφημένη εντελώς στις επιθυμίες και τις όποιες φαντασιώσεις του γαμιά της. Της αρέσει να την χρησιμοποιούνε οι άντρες με πρόστυχο τρόπο, να την μεταχειρίζονται σαν μία πουτάνα που μαζέψανε από ένα μπαρ. Ο Παύλος το είχε καταλάβει αυτό καλά και φρόντισε να της γαμήσει καλά το μυαλό.

Στεκόταν λοιπόν ακίνητη με το πρόσωπο στον τοίχο και άκουσε με γρήγορες κινήσεις να λύνει την ζώνη του και να ανοίγει το φερμουάρ του. Μέχρι να επεξεργαστεί τους ήχους ένιωσε χωρίς άλλη προειδοποιήσει τον πούτσο του να μπαίνει με μια βίαιη κίνηση ολόκληρος μέσα στο μουνί της. Ένα ουρλιαχτό ακούστηκε από το στόμα της. Θες η έκπληξη, θες που είχε καιρό να γαμηθεί, θες η βία, θες το μέγεθος του πούτσου του, μια κραυγή βγήκε από το στόμα της όταν αισθάνθηκε να την σκίζει στα δύο με μια κίνηση. Η καύλα της δεν περιγράφεται. Είχε την συμπεριφορά που ήθελε, και το σκηνικό που είχε στηθεί ήταν εκπληκτικό.

Την έπαιρνε σαν ζώο στα όρθια, ντυμένοι και οι δύο ακόμα, μόνο οι τρύπες της και το καυλί τους βρισκόντουσαν έξω από τα υφάσματα... και είχε καρφωθεί βαθιά μέσα της, πηδώντας την με γρήγορες και έντονες κινήσεις βαθιά μέσα στο μουνί της. Δεν έβγαινε όλος έξω, την κάρφωνε εκεί στον τοίχο και το μόνο που ακουγόταν ήταν τα μουγκρητά τους και ο ήχος της ζώνης του που χτυπούσε στα μπούτια της.

Μέχρι να το καταλάβει την γύρισε από την άλλη μεριά και κοιτώντας την στα μάτια με ύφος καυλωμένο, τράβηξε κάτω το ντεκολτέ της μπλούζας της και έβγαλε τα μεγάλα βυζιά της από πάνω. Είχε αδυναμία στο μέγεθος. Τα ζούληξε και με τα δυο τα χέρια δυνατά, τσίμπησε τις ρόγες και τις τράβηξε «τρίψε τις βυζάρες σου σαν πουτάνα να σε βλέπω» είπε. Εκείνη άρχισε να τις χαϊδεύει με λαγνεία, στριφογυρίζοντας τις ρόγες της μέσα στα δάχτυλά της, καρφωμένη στην απαλή μαλακία που τραβούσε εκείνος. «Άνοιξε τα πόδια σου καλά» απαίτησε ο Παύλος και εκείνη αμέσως υπάκουσε.

Δύο δάχτυλα βυθίστηκαν απότομα στην τρύπα της από κάτω και την γαμούσαν άγρια, ενώ ένα άλλο χέρι έπαιζε με την κλειτορίδα της γρήγορα. Η ανάσα της βάρυνε πολύ, ενώ πίεζε χωρίς έλεγχο τα βυζιά της. Ετοιμαζόταν να χύσει, ήταν φανερό από τα βογγητά, την ανάσα της και το τρέμουλο του κορμιού της. Ο Παύλος μόλις το κατάλαβε σταμάτησε απότομα. Της πίεσε το κεφάλι από ψηλά με δύναμη και την «ανάγκασε» να γονατίσει. Το καυλωμένο πέος του ήταν ακριβώς στο ύψος του προσώπου της πια, σκληρό και χοντρό. Χωρίς να το καταλαβαίνει τα μάτια της καρφώθηκαν πάνω του και έγλυψε απαλά τα χείλη της. «Γλείφεσαι καριόλα ε; Έλα λοιπόν.

Ρούφα το καυλί μου αφού το λιγουρεύεσαι. Ήρθε η ώρα να μου προσφέρεις ένα από αυτά τα ωραία πουτανίστικα τσιμπούκια που κάνεις». Το χέρι του μπλέχτηκε στα μαλλιά της, άρπαξε μια καλή ποσότητα από αυτά και οδήγησε το στόμα της στο καυλί του. Την πίεσε ώστε να το πάρει βαθιά μέσα και το κράτησε εκεί μερικά δευτερόλεπτα. Μείωσε το τράβηγμα στα μαλλιά χωρίς να τα αφήσει και την άφησε να κινεί ελεύθερα το κεφάλι της.

Εκείνη άρχισε ένα γρήγορο τσιμπούκι, σφίγγοντας τα χείλια της γερά. Έβαζε και έβγαζε το καυλί του μέσα στο στόμα της μουγκρίζοντας. Τραβήχτηκε έξω και άρχισε να γυροφέρνει το πουτσοκέφαλό του με την γλώσσα της, μετά όλο του το μήκος μέχρι τα αρχίδια και πάλι πίσω. Στα πόδια της έτρεχαν τα υγρά του μουνιού της χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί. Είχε εκστασιαστεί. Απολάμβανε πολύ τα τσιμπούκια και γονατιστή ήταν η αγαπημένη της θέση. Η αίσθηση ότι υπηρετεί το καυλί που έχει στο στόμα της την έκανε να ανατριχιάζει. Ένιωσε τα χέρια του να σφίγγουν πάλι τα μαλλιά της.

Η συνέχεια ήταν προφανής, ο Παύλος άρχισε να γαμάει βίαια το στόμα της. Με τα χέρια του μπλεγμένα στα μαλλιά της την κρατούσε σταθερά πάνω στον πούτσο του και σφυροκοπούσε δυνατά το στόμα της χτυπώντας στα τοιχώματα του λαρυγγιού της. Η ανάσα της κοβόταν από τον πούτσο του, ειδικά κάθε φορά που αυτός τον κρατούσε πιεσμένο στο βάθος του λαρυγγιού της πιέζοντας ταυτόχρονα το κεφάλι της πάνω του. Δεν έμενε πιθαμή έξω, αλλά εκείνος συνέχισε να σπρώχνει θαρρείς και ήθελε να χώσει και τα αρχίδια του μέσα «Όλο καριόλα, όλο βάλτο μέσα. Τώρα που το έχεις ρούφα το και δείξε μου την τσούλα που κρύβεις καλά από τον κόσμο. Πάρτον βαθιά και δείξε μου πόσο γουστάρεις να σε ξεφτιλίζω σαν την τελευταία πουτάνα».

Η Λένα είχε αφεθεί σε αυτό το ξέφρενο γαμήσι / τσιμπούκι και κόντευε να χύσει έτσι. Της γαμούσε το μυαλό στην ουσία και ακριβώς αυτό ήταν το ευαίσθητο και πιο ερωτογενές σημείο της.... Τραβήχτηκε έξω λίγο πριν χύσει. Δεν είναι ώρα ακόμα είπε και την έσπρωξε να πέσει από γονατιστή στα τέσσερα, εκεί δίπλα στην πόρτα. Θα σε γαμήσω σαν σκύλα, όπως γουστάρεις και αξίζεις είπε, και εκείνη μούγκρισε από καύλα. Άνοιξε ενστικτωδός τα πόδια της και γύρισε και τον κοίταξε λέγοντας του «σκίσε με» με τα μάτια της.

Εκείνος γονάτισε πίσω της και μπήκε με μια κίνηση μέχρι την μήτρα της. Η Λένα ούρλιαξε από ηδονή, πρέπει να ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία. Ήταν πια απόλυτα υγρή και δεν πονούσε, μόνο μούγκριζε σαν ζώο από καύλα και ηδονή. Την γαμούσε δυνατά και σταθερά όπως τους αρέσει ρίχνοντάς της που και που δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια. Μετά από λίγο ακουγόντουσαν μόνο οι ανάσες τους οι οποίες σχεδόν είχαν συντονιστεί σε μία αρμονική και άγρια μελωδία ηδονής. Έμεινε βαθιά μέσα της και ξάπλωσε πάνω στην πλάτη της έτσι όπως ήταν στα τέσσερα «ήρθε η ώρα να μου δείξεις πόσο γουστάρεις να σε ξεσκίζω τσουλάκι μου.

Χύσε για μένα, χύσε ,και φωναζέ το να σε ακούσω». Τα δάχτυλά του πέρασαν κάτω από τα πόδια της και άγγιξαν την κλειτορίδα της. Ο πούτσος του σταθερά μέσα στο μουνί της, έκανε μικρές και αργές πλέον κινήσεις, ενώ το χέρι του έτριβε γρήγορα την κλειτορίδα της. Η τέλεια ηδονή, η τέλεια αίσθηση. Η ανάσα της έγινε πολύ γρήγορη ήταν πολύ κοντά στο να φτάσει στο αποκορύφωμα. «έλα μωρό μου, χύσε για μένα, γουστάρω να σε ακούω να χύνεις, να μου δείχνεις πόσο το γουστάρεις». Η Λένα είχε ξεφύγει, ούτε που σκεφτόταν αν ακουγόταν στους διαρόμους της πολυκατοικίας, φώναζε και βογγούσε ασταμάτητα. «Χύνωωωωωωωωω, χύνωωωωωω, ναι, έτσι, χώσε μου τον πούτσο σου βαθιά να σε νιώθω την ώρα που χύνω», φώναξε και ο οργασμός της συνοδεύτηκε από έντονους σπασμούς που κράτησαν για αρκετή ώρα. Προσπάθησε να επαναφέρει την ανάσα της σε φυσιολογικά επίπεδα όμως ο Παύλος είχε άλλες διαθέσεις.

Δεν τελειώσαμε ακόμα οι δυο μας μικρή μου, είπε, και άρχισε να σφυροκοπάει ανελέητα το μουνί της. Τέτοιο βίαιο γαμήσι σπανίως το συναντά κανείς, θαρρείς και πραγματικά ήθελε να τη σκίσει στα δύο. Εκείνη ακούμπησε το κεφάλι της το πάτωμα, ώστε να του προσφέρει καλύτερη θέα αλλά και μεγαλύτερη ευκολία διείσδυσης και εκείνος την πηδούσε άγρια κρατώντας και τραβώντας την από τους ώμους. Την έσκισε για λίγα λεπτά σε αυτή την στάση και μετά δεν άντεξε πια... θα σε χύσω μωρή πουτάνα, δεν αντέχω άλλο, έλα. Δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα άλλο, ήξερε καλά τι σήμαινε το «έλα». Γύρισε γρήγορα και τον πήρε στο στόμα της κοιτώντας τον στα μάτια.

Ο Παύλος άρχισε να χύνει το ζεστό του σπέρμα μέσα στο στόμα της φωνάζοντας με τη σειρά του από ηδονή. Η Λένα έσφιξε τα χείλη της και ρουφούσε. Ήθελε να καταπιεί κάθε σταγόνα, να την πάρει μέσα της και να την κρατήσει εκεί. Μόλις ένιωσε και τους τελευταίους σπασμούς του, παρέμεινε εκεί γονατιστή, το έβγαλε και άρχισε να τον γλύφει απαλά παντού.

Κοιταζόντουσαν στα μάτια. Μερικές στιγμές τα λόγια περιττεύουν και οι ισορροπίες είναι αδύνατον να κρατηθούν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).