Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Που ήσουν; ρωτησα τη γυναικα μου μολις γυρισε σπιτι αργα το απογευμα. Που ηθελες να ημουν; ειπε εκεινη κουρασμενα ανασηκωνοντας τους ωμους της αδιαφορα. Στη δουλεια μου βεβαια. Αφου ξερεις τι δουλεια εχουμε με το κλεισιμο των βιβλιων, στο τελος καθε μηνα.

Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι. Ηθελα να της σπασω τα μουτρα ετσι αδιαντροπα που με κοροιδευε η παλιοτσουλα. Συγκρατησα οσο μπορουσα τα νευρα μου και της ειπα με αθωο υφος: Mα σου τηλεφωνησα καποια στιγμη και μου ειπαν πως ελειπες. Ηταν η Mαρια η συναδελφος σου και μου ειπε πως εφυγες απο νωρις. Δεν καταλαβα! Φωναξε εκεινη με εντονο επιθετικο υφος. Με ελεγχεις την ωρα της δουλειας μου; πως την εχεις δει τελευταια; Δε φτανει που σε πιανω να λες ψεματα, θα βγεις κι απο πανω; ξεσπασα με ολο μου το δικιο.

Με κοιταξε καταματα προκλητικα και στα χειλη της σχηματιστηκε ενα ειρωνικο χαμογελο. Εβαλε τα χερια στη μεση της και μου απαντησε με περιφρονηση καταμουτρα. Ωραια λοιπον, ημουν με το γκομενο και ξεσκιζομασταν ολο το απογευμα. Ειναι παιδαρος, ψωλαρας και απιθανος στο κρεβατι. Οχι σαν εσενα το μαλακοκαυλη. Αυτο ομως δε σου δινει το δικαιωμα να με ελεγχεις! Οση ωρα μιλουσε μ αυτο το χυδαιο τροπο την πλησιαζα και μεσα μου ετρεμα απ τα νευρα. Οταν στο τελος μου χαμογελασε προστυχα δεν αντεξα αλλο και της εριξα μια ξεγυριστη σφαλιαρα. Δεν το περιμενε και τα εχασε. Το χαμογελο παγωσε στα χειλη της και πηρε ενα παραξενο υφος κατακοκκινη απ την οργη και την εκπληξη που αρχισε να την πλημμυριζει. Πως τολμησες; ξεκινησε να λεει αλλα δεν προλαβε να ολοκληρωσει τα λογια της. Της εριξα ενα καινουριο σκαμπιλι και το κεφαλι τηςπεταχτηκε στο πλαι. Αυτη τη φορα ο πονος ηταν σαφως μεγαλυτερος απο καθε εκπληξη και οργη.

Ξεφωνισε κι ετριψε το πονεμενο μαγουλο της. Στραφηκε και με κοιταξε με μισος, με τα ματια της βουρκωμενα. Ηταν η σειρα μου να την κοιταξω ειρωνικα και προκλητικα, με μια ικανοποιηση που αρχισε να φουντωνει μεσα μου και να με γεμιζει. Νομιζεις πως εισαι αντρας τωρα, επειδη με χτυπας; κλαψουρισε. Οι πραγματικοι αντρες δειχνουν στο κρεβατι
της αξια τους, οταν καταφερνουν να ικανοποιουν τη γυναικα τους. Γιατι νομιζεις οτι ψαχνω και βρισκω εραστες και ξενοπηδιεμαι; Eπειδη εσυ μονο τον εαυτουλη σου σκεφτεσαι και κανεναν αλλον. Χυνεις εσυ και πιστευεις πως εκανες το καθηκον σου. Εγω δε βρισκω καμια χαρα στο σεξ μαζι σου.

Ειχε παρει φορα και θα εβγαζε κανονικη διαλεξη αν δεν τη σταματουσα εγκαιρα με δυο απανωτα χαστουκια. Το λογυδριο κοπηκε στη μεση αλλα εγω πια ειχα φουντωσει για τα καλα. Ο πουτσος μου ειχε αρχισε να σκληραινει και ενιωθα μια εντονη ικανοποιηση οσο τη σκαμπιλιζα. Της εδωσα μια σπρωξια και βρεθηκε κουλουριασμενη στο πατωμα. Την κλωτσησα στα πλευρα και μετα ποδοπατησα την τουρλωμενη κωλαρα της. Τραβηξα τη ζωνη του παντελονιου μου απ τη μεση μου και τη σηκωσα ψηλα. Την κατεβασα με δυναμη στην πλατη της και ουρλιαξε σα δαιμονισμενη.

Τωρα πια δεν εκλαιγε απλως με λυγμους, ειχε αρχισει να με βριζει κι απο πανω. Της σηκωσα αγρια τη φουστα της ως τη μεση της και φανηκε το μικροσκοπικο κιλοτακι της χωμενο αναμεσα στην κωλαρα της. Μαστιγωσα δυνατα τα κωλομερια της και αφησα κατακοκκινα σημαδια και χαρακιες στη σφιχτη σαρκα της και στα μπουτια της.

Χτυπα ρε πουτη να δουμε τι θα καταλαβεις! ουρλιαξε η γυναικα μου. Μολις τελειωσεις θα βγω εξω και το πρωτο τεκνο που θα βρω θα το παρω και θα του πεταξω τα ματια εξω. Θα ευχαριστηθω γαμησι αφου εσυ εισαι ανικανος και δε σου σηκωνεται ουτε για κατουρημα.
Σκασε μωρη σκροφα που θα βγαλεις και γλωσσα! Ξεσπαθωσα αγρια και της εριξα μια κλωτσια στον κωλο της. Αναπηδησε ολοκληρη και βογγηξε με ολη της τη δυναμη. Το καυλι μου εν τω μεταξυ ειχε γινει πυραυλος και με πιεζε.

Με το ενα μου χερι συνεχισα να τη μαστιγωνω αλυπητα και με το αλλο ξεκουμπωσα το παντελονι και κατεβασα το φερμουαρ. Το κατεβασα οσο πιο γρηγορα γινοταν μαζι με το σλιπακι μου κι ο πουτσος μου πεταχτηκε ολορθος στητος κι απιστευτα καυλωμενος. Σταματησα τα χτυπηματα μονο και μονο για να την κοιταξω πως σπαρταρουσε και συνεχισα με ανανεωμενες δυναμεις. Καθε φορα που η ζωνη μου αυλακωνε το κορμι της ο πουτσος τιναζοταν απο καυλα.

Το παραξενο δεν ηταν αυτο, αλλα το γεγονος οτι η γυναικα μου επαψε πια να με βριζει, να κλαιει και να φωναζει απ τον πονο. Εξακολουθουσε να βογκαει, μονο που τωρα τα βογγητα της ηταν βογγητα ηδονης. Περασα πανω απ το διπλωμενο στο πατωμα σωμα της και σταθηκα μπροστα της. Τη χτυπησα με τη ζωνη στην πλατη της και πιανοντας τη απ τα μαλλια της ανασηκωσα το κεφαλι και την αναγκασα να με κοιταξει. Μολις το βλεμμα της επεσε στην καυλωμενη ψωλη μου μουγκρισε καυλωμενα κι απλωσε το χερι της να την πιασει. Κατεβασα με δυναμη τη ζωνη και την προσγειωσα πανω στο απλωμενο χερι της. Ξερογλειψε τα χειλη της και δεν ειπε τιποτε. Καρφωσε το βλεμμα της στο δικο μου ολο προσμονη.

Τιναξα τη λεκανη μου μπροστα και κουνησα επιδεικτικα την καυλωμενη ψωλη μου. Μαλακοκαυλης ειπες; πεταξα σαρκαστικα. Σκεφτηκες ποτε μηπως φταις εσυ που δε σε γαμαω συχνοτερα; Δωσ το μου, ψελλισε βραχνα κοιτωντας λαγνα τον καυλωμενο πουτσο μου. Γελασα σαδιστικα και κατεβασα τη ζωνη στα κοκκινισμενα απ το πολυ και αγριο ξυλο κωλομαγουλα της. Τουρλωσε τον κωλαρακο της ψηλα, δεχτηκε σχεδον με ευγνωμοσυνη τα χτυπηματα μου και αναμεσα στα βογγητα της αρχισε να φωναζει.

Ναι καυλιαρη μου, ναι γαμια μου, χτυπα με τη σκυλα! Τιμωρησε με βαναυσα. Μονο μη μου στερησεις τον πουτσο σου μετα. Δε μπορω να κανω χωρις αυτον. Τιναζε τη λεκανη της προς τα πανω, κουνουσε ερωτικα τον κωλο της σε καθε χτυπημα και μιλουσε σαν πουτανα του δρομου. Η καυλα μου εφτασε στα υψη και μ ενα σαλτο βρεθηκα πισω της. Βουτηξα την κιλοτιτσα της, την τραβηξα αποτομα και δυνατα, την εσκισα σε κομματια και τα πεταξα στο σκυμμενο κεφαλι της. Τσιμπησα δυνατα τα κατακοκκινα κωλομαγουλα της και τα σκαμπιλισα αγρια.

Τραβηξα μετα μια πολυθρονα και καθησα αναπαυτικα. Χτυπησα τη ζωνη στο πατωμα και μπουσουλισε στα τεσσερα μεχρι να ερθει κοντα μου. Κοιτουσε την καυλωμενη ψωλαρα μου και της ετρεχαν τα σαλια. Μαστιγωσα λιγο ακομη το κωλαρακι της και μετα τιναξα προς τα πανω τη λεκανη μου με σημασια. Απλωσε το χερι της και επιασε τον πουτσο μου κι αμεσως εφερε τα χειλακια της κοντα του. Ακουμπησε τη γλωσσα της στο καυλι μου κι αρχισε να το γλειφει.

Σταματησα να τη μαστιγωνω οση ωρα πιπιλουσε τ αρχιδια μου κι εσερνε τη γλωσσα της σ ολο το μηκος της πουτσας μου. Ορθανοιξε τα χειλη της και βυθισε το πρησμενο πουτσοκεφαλο μου στο λαρυγγι της. Συνεχισα το μαστιγωμα μεχρι που το πουκαμισο της σκιστηκε σε αρκετα σημεια και τραβωντας το με τα χερια το εσκισα εντελως και της το εβγαλα. Το ιδιο εκανα και με τη σηκωμενη φουστα της, την επιασα και την εσκισα κι ετσι την αφησα γυμνη μπροστα μου να με τσιμπουκωνει πια ασταματητα. Της ελυσα το σουτιεν και βαζοντας τα χερια μου απο κατω επιασα τις ρωγες της και τις τσιμπησα αγρια, τις εστριψα στα δαχτυλα μου και τις τραβηξα βιαια.

Μουγκρισε αγρια και δαγκωσε τη βαση του καυλιου μου. Δεν πιστευα αυτο που ειχε κανει, ξεφωνισα πονεμενα και δακρυα σχεδον κυλησαν απ τα ματια μου. Τσαντιστηκα και χαρακωσα αγρια την πλατη της και τα κωλομερια της με τη ζωνη μου. Την επιασα απ τα μαλλια και κρατησα ακινητο το κεφαλι της πανω στον πουτσο μου ενω κουνουσα μπρος πισω το σωμα μου και της γαμαγα το στομα της. Ταυοχρονα αφησα διπλα τη ζωνη μου και με το αλλο χερι μου της καρφωσα με τη μια ενα κωλοδαχτυλο.

Το κορμι της ετρεμε απο καυλα κι εγλειφε οσο μπορουσε το καυλι μου που την επνιγε. Της καρφωσα και δευτερο κωλοδαχτυλο και βογκηξε απ τον πονο και αρχισα να της γαμαω το στομα και να της ανεβοκατεβαζω το κεφαλι με δυναμη πανω στον πουτσο μου. Δεν αντεχα αλλο, εβγαλα ενα βογγητο καυλας κι αρχισα να χυνω το καυτο μου ψωλοχυμα στο λαρυγγι της.

Καταπινε τα χυσια μου, εγλειφε το καυλι μου κι εγω συνεχιζα να της ξεσκιζω τον κωλο με τα δαχτυλα μου χωμενα μεσα στη σουφρα της. Καθαρισε εντελως το πουτσοκεφαλο μου και συνεχισε να με γλειφει μεχρι που με ξανακαυλωσε. Την εσπρωξα πισω, σηκωθηκα και πιανοντας την απ τη μεση την πεταξα μπρουμητα στον καναπε.

Σταθηκα πισω της και ανοιξα τα κωλομαγουλα της. Εσκυψα και πατησα μια γερη γλυψια στην τρυπουλα της. Εγλειφα και δαγκωνα τα κωλομερια της και βογκαγε απο καυλα και πονο. Τσιμπησα τα υγρα της μουνοχειλα που σταζαν απ την καυλα της και σκαμπιλισα βιαια τα κωλομαγουλα της. Σταθηκα ορθιος και ακουμπησα το χοντρο πουτσοκεφαλο μου στο σφιγκτηρα του πισινου της. Το ετριψα και το πιεσα δυνατα στη σφιχτη της κωλοτρυπιδα προτου σπρωξω τη λεκανη μου με ολη μου τη δυναμη μπροστα και καρφωσω την ψωλαρα μου στα βαθη του πατου της.

Ξεφωνισε για αλλη μια φορα απ το αγριο τσουξιμο αλλα τιναξε τον κωλο της προς το μερος μου να τον παρει πιο βαθια. Τα αρχιδια μου κολλησαν στα βρεγμενα της μουνοχειλα κι αρχισα να μπαινοβγαζω το καυλι μου ορμητικα πισω της. Την αρπαξα απ τα μαλλια και την τραβηξα προς το μερος μου. Η πλατη της ακουμπησε στο στηθος μου και η τρυπουλα του πισινου της εφιξε ακομη περισσοτερο. Ο πουτσος μου χοντρυνε κι αλλο απ την καυλα κι ενιωθα τον κωλο της να με σφιγκει, να με συμπιεζει.

Ανοιξε το στομα της να φωναξει αλλα της το εφραξα με την παλαμη μου. Εχωσα δυο δαχτυλα αναμεσα στα χειλη της κι αρχισε να μου τα πιπιλαει και να τα δαγκωνει λιγωμενη απο την καυλα. Αφησα τα μαλλια της και κατεβασα το αλλο μου χερι και χουφτωσα τις βυζαρες της. Της ζουληξα δυνατα και τραβηξα τις καυλωμενες της ρωγες αγρια. Κατεβασα το χερι μου πιο κατω κι τραβηξα τις μουνοτριχες της και μετα τσιμπησα την κλειτοριδα και τα μουνοχειλα της.

Της εδωσα μια σπρωξια και την πεταξα παλι μπροστα στον καναπε. Σφυροκοπησα ανελεητα την κωλοτρυπιδα της και τραβηξα αποτομα την ψωλη μου απ την ορθανοιχτη πια σουφρα της. Την καρφωσα με τη μια το μουνακι της που εκαιγε κι εσταζε απ την καυλα. Την καρφωσα μεχρι τη μητρα της κι αρχισα να ξαναδερνω με τα χερια μου τα στημενα κωλομερια της. Αφου γαμησα για ωρα το μουνακι της βγηκα και τον εμπηξα ξανα στην κωλοτρυπιδα της.

Το καυλι μου ηταν ετοιμο να εκραγει κι εκεινη να δεχτει τα χυσια μου στην ξεσκισμενη σουφρα της. Αρχισε να τρεμει και να χυνει την ωρα που εχυνα κι εγω μεσα στον κωλο της και τη γεμιζα με τα χυσια μου. Μολις η ψωλη μου χαλαρωσε βγηκα απο μεσα της κι επεσα βαρυς στον καναπε κι εκεινη κουρνιασε στην αγκαλια μου και χαιδευε τον πεσμενο πουτσο μου.

Τι λες τωρα για τον εραστη σου; τη ρωτησα κοροιδευτικα. Αφου ξερεις πως δεν υπαρχει αλλος που να μου δινει τοση χαρα οση εσυ αγαπη μου αποκριθηκε ναζιαρικα τριβοντας το μουνακι της στο γονατο μου. Ο πουτσος σου ειναι οτι καλυτερο εχω στη ζωη μου κι εσκυψε και τον πηρε στο στομα της και τον φιλαγε και τον πιπιλαγε με στοργη. Ανασηκωσα το προσωπακι της και την φιλησα απαλα στα χειλη. Ξερω πολυ καλα πως δεν εχει γκομενο οπως κι εκεινη ξερει πως της ειμαι απολυτα πιστος. Απλα, συχνα σκαρωνουμε τετοια σεναρια μεφανταστικους εραστες και ερωμενες και την βρισκουμε καλυτερα με τα παιχνιδια μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).