Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 45 χρονών και όπως καταλαβαίνετε όλο και κάτι υπάρχει στο παρελθόν. Είμαι καθηγητής φυσικής αγωγής και πρώην δεκαθλητής, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι και στα καλύτερα μου, δηλαδή δεν είμαι τριαντάρης να την καρφώνεις την άλλη στον πούτσο και να τη πας περίπατο!! Στην ηλικία αυτή βέβαια το χώνεις και αν δεν πει «το δεσπότη Παναγιώτη» δε χύνεις. Θα συμφωνείτε νομίζω.

Η ιστορία που θα πω προέκυψε το διάστημα μεταξύ του πρώτου διαζυγίου μου και του δεύτερου γάμου μου. Ξέρετε κάτι, νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο διάστημα της ζωής ενός άντρα.

Λίγο μετά το διαζύγιο λοιπόν, στα 29-30 μου χρόνια, γυμναστής, είχα πολλές περιπέτειες με διάφορο «κόσμο» και καλό και κακό. Μια πελάτισσα 20αρα λοιπόν, μεγάλο πουτανί, κάθε φορά που την προπονούσα μου την έπεφτε. Όταν λέμε μου την έπεφτε, μου την έπεφτε άσχημα, χοντρά, χωρίς καμιά ντροπή, τίποτα. Επικίνδυνα πράγματα, αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να μπλέξεις άσχημα. Όλο επικύψεις με το σορτσάκι, ποιο σορτσάκι δηλαδή σχεδόν στρινγκάκι. Κάτι χαζά του τύπου «το κάνω καλά κύριε» ή «μπορώ να ανοίξω και περισσότερο αν θέλετε» κλπ.

Μου τη βάραγε άσχημα, μου ερχόταν να τη βουτήξω και να την πάω στην τουαλέτα να τη ξεσκίσω. Κρατιόμουν. Μια μέρα που είχα και τις μαύρες μου άρχισε πάλι τις μαλακίες, δεν κρατήθηκα, τσαντίστηκα και της έριξα μια φάπα αρκετά «ζεστή». Αμέσως μετάνιωσα, αλλά ήταν αργά. Τι έκανε το πουτανί; Με το ένα χέρι κράταγε το μάγουλο και με το άλλο το μουνί της και το έτριβε!!! Τρελάθηκα.
Γυρίζει και μου λέει:

-    «Φάπες ξέρεις να ρίχνεις, να γαμάς δεν ξέρεις;»

Έγινε ένα μπέρδεμα, ο ιδιοκτήτης κάλεσε τη μάνα της για ενημέρωση και τότε έγινε το «έλα να δεις».

Σκάει μύτη στο γυμναστήριο μια γυναικάρα γύρω στα 40 πολύ καλοντυμένη, πολύ στημένη, πολύ από όλα. Έπαθα πλάκα. Εκείνη με φοβερό ντύσιμο και εγώ με τις φόρμες. Αισθανόμουν κάπως περίεργα. Τέλος πάντων της είπα κάποια πράγματα για την «κόρη» της και αυτή με κοίταγε ίσια στα μάτια. Έκανε κάτι ερωτήσεις άσχετες…

-    «Μη σας κρατώ άλλο, έχετε και δουλειά… αν θέλετε να με ακούσετε για λίγο θα σας παρακαλούσα να κρατήσετε το τηλέφωνό μου. Θα είμαι ευγνώμων να σας ακούσω…» μιλάμε για πολύ ευγένεια.

Εμένα θα πρέπει να μου είχε σηκωθεί περισσότερο από το κανονικό και μάλλον φαινόταν μέσα από τη φόρμα, οπότε φεύγοντας ρίχνει μια ματιά στο «σημείο». Το πιασα το μάτι αλλά δεν ήμουν και πολύ σίγουρος. Πήρα τηλέφωνο και δέχτηκα την πρόσκληση να περάσω από το σπίτι, αφού μένουμε και κοντά. Πήγα, με τη φόρμα γιατί είχα σκοπό να καθίσω λίγο, αφού λίγο αργότερα είχα προπόνηση.

Έβγαλα ένα τσιγάρο και αυτή έσκυψε για να μου το ανάψει. Τι βυζάρες ήταν αυτές! Κοκάλωσα.

-    Ο μπαμπάς… δεν είναι εδώ; Ρωτάω.

-    Μπαμπάς λέει δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ούτε από τη μέση και πάνω, ούτε από τη μέση και κάτω!!!!

Δηλαδή, σκέφτηκα, μιλάμε για τουλάχιστον μια 10ετία αγάμητη, αυτή θα πετάει σπίθες. Μου είχε γίνει ο πούτσος κόκαλο και μου τραβούσε τις τρίχες, άρχισα να έχω σοβαρό πρόβλημα. Προσπαθούσα να βολευτώ κάπως, δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί θα πεταγόταν μπροστά από τη θέση που ήταν. Έπρεπε να βάλω το χέρι μέσα στη φόρμα να τον «τακτοποιήσω» κάπως.

Σηκώθηκε και πήγε προς την κουζίνα. Φορούσε μια φούστα άσπρη χωρίς να ξεχωρίζει τίποτα από μέσα. Φτιάχνω τον πούτσο στα γρήγορα και την κοιτάζω από πίσω. Μια μεγάλη κηλίδα υγρασίας φαινόταν στη φούστα της. Μεγάλε λέω χύνει μόνη της και συ κάθεσαι και χαζεύεις. Πάω στην κουζίνα να ζητήσω λίγο νερό δήθεν. Τη βλέπω να πιάνει την κοιλιά της, τι πάθατε λέω και την πιάνω από το μπράτσο. Γυρίζει κόκκινη, ξαναμμένη και με κοιτάει με μάτια υγρά και το στόμα μισάνοιχτο..

Την πιάνω από τη μέση μαλακά και της περνάω το χέρι μου πίσω από την πλάτη… κόντευε να λιποθυμήσει. Τη χαϊδεύω και της δίνω ένα φιλί στο λαιμό, σπαρταρούσε, μια γυναικάρα 1.75 και πάνω και έτρεμε. Της πιάνω το στήθος… μια ρώγα που έβγαζε μάτι! Ανοίγω το πουκάμισό της και βάζω το χέρι μου στο βυζί της. Της είχε κοπεί η ανάσα. Ξεκουμπώνω τη φούστα και τη βγάζω. Κόλαση… δεν φορούσε τίποτα από κάτω! Πιάνω το μουνί της και γίνομαι μούσκεμα στο χέρι. Μου το αρπάζει και το γλύφει, το φιλάει και ψιθυρίζει:

-    Σε παρακαλώ… βάλτο μου.

Την ξαπλώνω στο τραπέζι της κουζίνας, βγάζω τον πούτσο και της τον χώνω. Δεν ανασαίνει… νιώθω το μουνί της να με δαγκώνει και σε λίγα δευτερόλεπτα ένα κατακλυσμός από υγρά χύνονται πάνω στη φόρμα μου. Έχυνε σαν βρύση με σπασμούς χωρίς φωνή χωρίς ούτε ένα βογκητό. Μουγκά τελείως.

Έχω καυλώσει τρελά! Δεν ξέρω τι να κάνω τον πούτσο μου, ενώ αυτή έχει μείνει ακίνητη. Της τον ξαναβάζω πιο άγρια… αναστενάζει και κάτι ψιθυρίζει που δεν ακούω. Συνεχίζω… καυλώνω περισσότερο, βογκάει… την έχω αρπάξει από τους γοφούς και της ρίχνω κανονικά. Ετοιμάζομαι να χύσω και με προλαβαίνει πάλι… τι φωνή ήταν αυτή! Και να την έσφαζα δεν θα φώναζε έτσι.

Χτύπαγε το κεφάλι της στο τραπέζι δεξιά αριστερά. Έπιανε τα βυζιά της και τα τράβαγε, μετά χαλάρωσε λίγο, άπλωσε το χέρι της και μου τον έπιασε σφιχτά, μου τον έπαιξε και της τα πέταξα στη κοιλιά και στα βυζιά, χαμογέλασε και με κοίταξε ψιθυρίζοντας: «ευχαριστώ». Σηκώθηκε πήρε ένα ποτήρι και τα μάζεψε.

-    Θα τα φυλάξω… είπε.

Με φίλησε και με παρακάλεσε να φύγω γιατί θα ερχόταν η κόρη της, το πουτανί που λέγαμε.

-    Όποτε θέλεις, σε περιμένω… είπε. Όχι όμως άλλα 7 χρόνια. Συμπλήρωσε.

Είχε 7 χρόνια αγάμητη! Πολλά δεν είναι ρε παιδιά;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.