Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά το bbq την Κυριακή του Πάσχα είμαστε πιωμένοι και φυσικά καυλωμένοι. Εγώ και ο Μήτσος θέλαμε να παρτουζοσουμε την καριολιτσα που μας είχε καλοφτιαξει. Το πήρα απόφαση τελικά και τις είπα να πάμε για καφεδάκι στο φοιτητικό μου δωμάτιο. Βλέπεις εδώ στην ξενιτιά για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε και εμείς οι έλληνες φοιτητές. στην αρχή ήταν δισταχτική και μας είπε ότι είναι κουρασμένη. Της είπα έτσι πιωμένος που ήμουνα ότι θα σε ξεκουράσουμε εμείς. Αυτή γέλασε γιατί πίστευε ότι το έλεγα για χαβαλέ.

Που να ήξερε η κακομοίρα ότι θα της σχίζαμε το κώλο τρία άτομα. Τελικά πείστηκε να ανέβει. Έστειλα τον Μήτσο να κουνήσει τους φραπεδες και πήγα με το μωρό στα ενδότερα. Ο Μήτσος ανυπόμονος όπως πάντα λες και δεν προλάβαινε να γαμήσει ξέχασε ο μαλάκας τα καλαμάκια. Τον έστειλα πίσω να σενιαρει τα φραπεδια και συνέχισα να συζητώ περί ανέμων και υδάτων με την πριγκηπέσα μας.

Ξαφνικά δεν κρατήθηκα και τις τραβάω ένα γλωσσόφιλο. Αυτή ταράχτηκε και μου ζήτησε να τις εξηγήσω γιατί το έκανα αυτό. Τις είπα την αλήθεια ότι με έχει κατακαβλοσει η κολάρα της και ότι ήθελα να την γλύψω. Μου είπε ότι είμαι κομμάτια και ότι δεν ξέρω τι λέω.

Δεν έδωσα σημασία στα λόγια της και άρχισα να της γλύφω το μελαχρινό λαιμουδακι της. Άρχισε να αναστενάζει και να παραμιλά λέγοντας ακαταλαβίστικες αλλά καβλοτικες κουβέντες. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε αλλά στα αρχίδια μου. Η ψωλή μου είχε αναστηθεί ( λόγο τις ημέρας μάλλον ). Η πόρτα άνοιξε και ο Μητσάρας με τους φραπεδες ήταν αυτός πους διέκοψε. Σας ενοχλώ είπε. Όχι του απαντάει το πουτανακι και με ξενέρωσε. Δεν μιλιόμουνα με την αντίδραση τις και με ρώτησε τι έχω. Τίποτα της λέω ξενερωμένος και γυρίζω το βλέμμα μου στον Μήτσο.
Εκεί που συζητούσε με τον άλλον πετάγομαι σαν την κλανιά και της λέω αν θα μπορούσε να μου απαντήσει ειλικρινά σε κάτι. Μου λέει ναι και μου άναψαν τα λαμπάκια. Της λέω άμεσα αν θα γούσταρε να κάναμε κάτι οι τρεις μας. Χωρίς να πει μια λέξη σηκώθηκε επάνω και έπιασε το μπουκάλι με το ούζο. Ήπιε δυο μεγάλες τζούρες ενώ εμείς την κοιτάγαμε απορημένοι.

Ξαφνικά έρχεται σε μένα και με φιλάει στο στόμα. Ο Μήτσος τρελάθηκε. Η αρχόντισσα μας γυρίζει και φιλάει και αυτόν. Χωρίς καλά καλά να το καταλάβω είχα πετάξει τον μέγα Αλέξανδρο έξω και έπιασα το μπουκάλι με το ούζο.

ο Μήτσος έχασε την μπάλα και άρχισε να γελάει. Της λέω θα πιεις κάτι και μου λέει για τον λόγο αυτό είμαστε εδώ άρχισε η καριόλα να μου ρουφάει τα αρχίδια ενώ εγώ προσπαθούσα να βρω ένα ποτήρι να βάλω.

Ο Μήτσος είχε αρχίσει να χαϊδεύει την ψωλή του με μανία. Του λέω πέτα τον έξω. Και λες και του πήρα την κουβέντα από το στόμα. Τρελαθήκαμε όλοι γιατί ο Μήτσος είχε μια πούτσα τουλάχιστον 25 πόντους.

Η κοπέλα τρόμαξε με το υπερθέαμα. Και πήγε να το παρατηρήσει από κοντά. Δεν έχασα την ευκαιρία της κατέβασα το παντελόνι και της τον φόρμαρα από πίσω στην καυτή της μουναρα. Ο μαλάκας με το που άρχισε να του την γλύφει σε ένα λεπτό έχυσε και τις έκανε την μου μουνί. Γαμήθηκα στο γέλιο με αυτό το σκηνικό αλλά συνέχισα να της γαμάω το μουνί.

μάλλον κάναμε πολύ φασαρία και ο κινέζος συγκάτοικος μου πήρε γραμμή ότι κάτι ανώμαλο συμβαίνει. Χτυπάει την πόρτα και μου λέει αν θέλω νουντλς κινέζικα μακαρόνια για όσους δεν ξέρουν. Η γκόμενα συνέχισε να τον παίρνει χωρίς να τρέχει τίποτα. Του λέω να έρθει μέσα και με το που μπαίνει και μας βλέπει είπε κάτι κινέζικες μαλακίες. τρελάθηκε ο κινεζομπαγασας. Του λέω θέλει να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Και μου λέει φυσικά αλλά καθόταν και με κοίταζε σαν το βλάκα.

Ο Μήτσος είχε ανάψει τσιγάρο και απορούσε που θα το πάω. Η ψωλαρπάχτρα πλησίασε τον κινέζο και του είπε ότι δεν έχω δει ποτέ κινέζο γυμνό. Της λέω που πας και μας παρατάς έτσι. Και λέω στον κινέζο να πλησιάσει. είχε κατακοκκινίσει από την ντροπή του αλλά πρέπει να γούσταρε γιατί το παλαμαρακι του είχε σηκωθεί. Να μην τα πολυλογούμε του ρούφηξε την κινέζικη του πούτσα.

Έχυσα και γω και η ψωλού μας είπε ότι δεν θέλει να μαθευτεί η ιστορία μας αν θέλουμε να ξαναγίνει. εμείς τηρήσαμε την υπόσχεση μας και την γαμήσαμε άλλες 3 φορές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.