Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Μαριαλένα, 22 ετών και θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Πριν το κάνω αυτό θα σας περιγράψω τι με ώθησε να κάνω αυτή την εξομολόγηση.
Πριν από ένα μήνα περίπου ήμουν καλεσμένη μιας φίλης μου, στο εξοχικό της στην Σύρο. Δεν είχα κανονίσει κάτι άλλο για διακοπές οπότε ήταν πολύ καλή ιδέα να πάω. Η φίλη μου η Πέπη που με κάλεσε είναι 27 χρονών και είναι παντρεμένη με τον Σταύρο. Είναι ταιριαστό ζευγάρι, γιατί και oι δυο τους είναι όμορφα παιδιά.

Πήγα λοιπόν στην Ερμούπολη και μόλις έφτασα με το καράβι, με περιμένανε και οι δυο τους με το αυτοκίνητο και πήγαμε στο πατρικό της σπίτι που ήταν ψηλά στην παλιά πόλη. Τον Σταύρο δεν τον είχα γνωρίσει, τον έβλεπα για πρώτη φορά τότε. Δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε.

Ανεβήκαμε λοιπόν στο σπίτι της Πέπης, που παρεμπιπτόντως ήταν ένα υπέροχο μικρό σπιτάκι με μια τεραστία όμως βεράντα που έβλεπε το πέλαγος. Το σπίτι είχε 2 μόνο δωμάτια, ένα σαλόνι και μια κρεβατοκάμαρα. Εγώ σκέφτηκα μάλλον θα κοιμηθούν οι δυο τους στο δωμάτιο και εγώ στο σαλόνι.

Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη μου λέει η Πέπη «Δεν πιστεύω να σε πειράζει να κοιμηθούμε και οι τρεις στο δωμάτιο; Άλλωστε έχει 3 κρεβάτια, 1 διπλό και 1 μονό». Λόγω και της φιλοξενίας δεν μπορούσα να αρνηθώ αν και δε με πείραζε. Η μέρα πέρασε γρήγορα και μετά από μια βόλτα στην Ερμούπολη για φαγητό πήγαμε να πέσουμε. Πήγα και έπεσα εγώ πρώτη στο κρεβάτι και μετά ήρθαν και έπεσαν οι δυο τους. Αυτό που μου προξένησε έκπληξη ήταν ότι η Πέπη φορούσε μόνο ένα κυλοτάκι και ο Σταύρος ένα κολλητό μποξεράκι που φαίνονταν τα πάντα κάτω από αυτό. Αλλά αυτό που μου κέντρισε πιο πολύ την προσοχή ήταν τα βυζιά της Πέπης. Κλείσαμε φώτα, είπαμε καληνύχτα κλπ κλπ αλλά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα. Σκεφτόμουνα την εικόνα που είδα και ερεθιζόμουνα.

Σκεφτόμουνα το καυλί του Σταύρου που είχα δει αλλά κυρίως τα ολοστρόγγυλα στητά βυζιά της φίλης μου. Ποτέ πριν στην ζωή μου δεν είχα νιώσει έτσι με την θέα του κορμιού μιας γυναίκας. Μετά κοιμήθηκα ερεθισμένη. Την επόμενη μέρα, μετά τα μπάνια, τις βόλτες και τα φαγητά επιστρέψαμε πάλι σπίτι. Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να χαλαρώσω να φύγουν και τα αλάτια.

Εκεί που σαπουνιζόμουνα, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ολόγυμνη η Πέπη και κλείνει την πόρτα πίσω της. «Μωρό μου δεν σε πειράζει να μοιραστούμε το μπάνιο» μου λέει. Εγώ τι να πω! Από τη μια ντρεπόμουνα από την άλλη ένιωθα το μουνάκι μου να ερεθίζεται. Ήμουν έκπληκτη με τον εαυτό μου, που ερεθιζόμουν με μια γυναίκα Ποτέ δεν είχα κάνει κάτι με γυναίκα παλαιότερα. Μπαίνει που λέτε η Πέπη μέσα στην μπανιέρα. Η Πέπη έχει υπέροχο κορμί. Εκτός από τα τέλεια βυζιά που έχει, έχει και ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι και ολοστρόγγυλο κώλο. Πραγματικά σώμα για γαμήσι. Εγώ μπορεί να είχα μείνει κόκαλο με αυτά που συμβαίνανε αλλά η Πέπη προφανώς είχε σκοπό!

Μου λέει «Μαριαλένα μωρό μου τώρα είσαι δικιά μου!» Εγώ καθόμουνα σαστισμένη. Έρχεται δίπλα μου και με αγκαλιάζει. Ένιωθα το κορμί της πάνω μου και ανατρίχιαζα. Το μουνάκι μου άρχισε να υγραίνεται. Τα χέρια της άρχισαν να ταξιδεύουν σε όλο το σώμα μου. Παρεμπιπτόντως και εγώ δεν έχω άσκημο σώμα! Ένιωθα τα χέρια της πάνω στα βυζιά μου και στον κώλο μου και καύλωνα περισσότερο. Πλέον δεν με απασχολούσε το γεγονός ότι καύλωνα με μια γυναίκα. Προσπαθούσα να απολαύσω αυτό που γινόταν.

Η Πέπη συνέχισε το μασάζ στο σώμα μου. Τότε το χέρι της πήγε πάνω στο - εξίσου με αυτής καλά ξυρισμένο - μουνάκι μου. «Μωράκι το μουνάκι σου είναι πλημμύρα!» είπε. Και τότε λύγισε τα πόδια κι χαμήλωσε κάτω και έφερε το στόμα της πάνω από το μουνί μου.

Έβγαλε την γλώσσα της και την ακούμπησε κατευθείαν πάνω στην φουσκωμένη από καύλα κλειτορίδα μου. Ήταν σαν να με τίναζε ρεύμα! Εκπληκτική αίσθηση. Με τα δύο της χέρια, άνοιξε τα μουνόχειλα μου και έβαλε την γλώσσα της μέσα στο μουνάκι μου που ήταν ζεστό και υγρό. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο ωραίο γλυφομούνι. Είχα παραδοθεί ολοκληρωτικά σε αυτήν. Με έγλυφε συνεχώς και με μανία ενώ με το ένα της χέρι έβαζε το ένα της δάκτυλο βαθιά μέσα στον κώλο μου. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν ήξερα που ήταν ο Σταύρος. Τότε ένιωσα να με κατακλύζει ένας πολύ δυνατός οργασμός.

Έχυνα δυνατά με αποτέλεσμα υγρά μέσα από το μουνάκι μου να τρέξουν πάνω στα μπούτια μου. Είχα μείνει αποσβολωμένη. Δεν πίστευα ότι μπορούσα με μια γυναίκα να νιώσω έτσι. Κάναμε ένα γρήγορο μπάνιο και πήγαμε στο σαλόνι. Προφανώς ο Σταύρος ήξερε τι μου ετοίμαζε η Πέπη. Εγώ από την στιγμή που έγινε το σκηνικό του μπάνιου, είπα ότι δεν θα έχω αναστολές ότι και αν γίνει στην συνέχεια. Και προφανώς τη συνέχεια την αντιλαμβάνεστε.

Πήγαμε στο διπλό κρεβάτι και πέσαμε και οι τρεις. Τότε ο Σταύρος άρχισε να με γδύνει τι να με γδύνει δηλαδή, μόνο τα εσώρουχα φορούσα. Έμεινα εντελώς γυμνή και αμέσως γδύθηκαν και αυτοί. Ο Σταύρος όπως σας είπα είχα ωραίο σώμα αλλά και ένα ωραίο καυλί. Βλέποντας και τα δύο γυμνά σώματα άρχισα πάλι να ερεθίζομαι. Με βάλανε ανάσκελα και άρχισαν αν γλύφουν όλο μου το σώμα ταυτόχρονα. Με γλύφανε από πάνω μέχρι κάτω.

Περιττό να σας πω ότι το μουνάκι μου είχε πάλι πλημμυρίσει από υγρά. Η Πέπη μου έγλυφε τα βυζιά και ο Σταύρος το μουνάκι μου. Εγώ με το ένα χέρι είχα πιάσει το καυλί του Σταύρου και το έπαιζα και με το άλλο χάιδευα το μουνάκι της Πέπης. Είχα καυλώσει πολύ αλλά το ίδιο ένιωθα και για τους άλλους δύο. Το καυλί του Σταύρου είχε ήδη γίνει σκληρό και το μουνί της Πέπης πολύ υγρό. Τότε με σηκώσανε και την θέση μου πήρε ο Σταύρος. Ξάπλωσε ανάσκελα και πήγα εγώ από πάνω του και άρχισα να του παίρνω τσιμπούκι.

Μ\' άρεσε πολύ το καυλί του Σταύρου δεν ήταν πολύ μεγάλο, κανονικό μέγεθος. Το έγλυφα με πολύ πάθος και φαίνεται ότι του άρεσε γιατί βογκούσε κάθε φορά που τύλιγα τα χείλια μου στο ζεστό κατακόκκινο πουτσοκέφαλο και το ρουφούσα. Όπως είχα κάτσει έτσι στα τέσσερα, είχα τουρλώσει τον κώλο μου και το μουνάκι μου μπροστά από την Πέπη, που όση ώρα μας έβλεπε έτριβε το μουνάκι της και βογκούσε και αυτή. Τότε η Πέπη ήρθε και κόλλησε το στόμα της πάνω στο ανοικτό μου μουνάκι και έχωσε την γλώσσα της πολύ βαθιά μέσα μου.

Εγώ από την πολύ καύλα έγλυφα ακόμα πιο έντονα τον πούτσο του Σταύρου που είχε γίνει κατακόκκινος. Πίεζα τον κώλο μου προς το στόμα της Πέπης για να μπει ακόμα πιο βαθιά η γλώσσα της μέσα μου. Ο Σταύρος τότε σηκώθηκε, ήρθε από πίσω μου και ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του πάνω στα πρησμένα από την καύλα μουνόχειλα. «Χώσ το της αγόρι μου» λέει η Πέπη και εγώ παρακαλούσα από μέσα μου να το κάνει γρήγορα. Τότε μπαίνει μέσα μου με απόλυτη ευκολία γιατί ήταν πολύ υγρό το μουνάκι μου. Φοβερή καύλα.

Ο πούτσος του μπαινόβγαινε μέσα μου και με τρέλαινε. Ο Σταύρος είχε πιάσει τα κωλομέρια μου με τα χέρια του και με έσπρωχνε προς τον πούτσο του και κάθε φορά ο πούτσος έμπαινε πιο βαθιά μέσα μου κα με έσκιζε. Η Πέπη μας έβλεπε και έπαιζε το μουνάκι της. Ο Σταύρος φαινόταν έτοιμος να χύσει Δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Έφερα το καυλί του πάνω από τα σώματά μας και άρχισε να αδειάζει τα χύσια του πάνω μας. Ήταν πολλά και ζεστά, αλλά αυτό δεν μας πείραζε. Μου αρέσει να χύνει ο άντρας πάνω μου, νιώθω την καύλα του. Ο Σταύρος μπορεί να έχυσε αλλά η Πέπη δεν είχε χύσει ακόμα. Ούτε εγώ άλλωστε.

Με έβαλε να καθίσω αντίθετα με αυτήν, πέρασε τα πόδια της ανάμεσα από τα δικά μου και ήρθε και κόλλησε το μουνάκι της στο δικό μου για να κάνουμε το τέλειο πλακομούνι. Όταν ακούμπησε το μουνάκι της πάνω στο δικό μου τα έχασα. Δεν περίμενα να νιώσω τόση μεγάλη καύλα. Ένιωθα το πολύ ζεστό και υγρό της μουνάκι να τρίβεται με το δικό μου και τρελαινόμουνα. Οι κλειτορίδες μας είχαν φουσκώσει από την καύλα και τρίβονταν και αυτές μεταξύ τους. Νιώθαμε και οι δύο ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Σφιχτήκαμε να κολλήσουν όσο το δυνατόν πιο πολύ τα μουνάκια μας και σχεδόν ταυτόχρονα χύσαμε. Κουνιόμασταν σαν τρελές την ώρα που χύναμε, ανακατεύοντας τα υγρά μας που τρέχανε πάνω στο στρώμα.

Ήταν το τελειότερο χύσιμο που είχα κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου.

Οι υπόλοιπες μέρες πέρασαν ακριβώς όπως εκείνη. Οι διακοπές αυτές με κάνανε να καταλάβω και να μπορώ πλέον να το παραδεχτώ ότι μου αρέσουν και οι γυναίκες. Το ίδιο ίσως και λίγο πιο πολύ από τους άντρες.

Μου αρέσει πολύ τα καυλιά και να με γαμάνε, αλλά τρελαίνομαι για μουνάκια καυτά και υγρά. Τελικά το ομολογώ, είμαι bisexual.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).