Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι μαζί πέντε χρόνια και όμως κάνουν σαν να γνωρίστηκαν μόλις χτες. Κάθε τόσο κλείνουν ραντεβού σε απόμερα ξενοδοχεία όπου πηγαίνουν ο καθένας µόνος του παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις μην τους δει κανένα µάτι. Ο Χρήστος φτάνει πρώτος και κλείνει το δωμάτιο. Εκεί τον συναντά λίγο αργότερα η Βίκυ και πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.
Η Βίκυ αρχίζει να γδύνεται αργά. Βγάζει πρώτα το μπουφανάκι της και το αφήνει προσεχτικά στην πλάτη της καρέκλας. Τραβάει την κάτω άκρη του πουκαμίσου της που ήταν μέσα στη φούστα της και αρχίζει να ξεκουμπώνει ένα ένα τα κουμπιά. Τον κοιτάει βαθιά στα µάτια, χαζογελάει γλυκά και λέει:
«Εσύ δεν θα γδυθείς; Ή μήπως θέλεις να σε γδύσω εγώ μετά;»

Ο Χρήστος αρχίζει να βγάζει µόνος τα ρούχα του. Κρεμάει το σακάκι του στον καλόγερο στη γωνία και περιμένει να βγάλει το πουκάμισο της. Μόλις το έχει ξεκουμπώσει και το ανοίγει. Κατεβάζει αργά τον έναν ώμο ρίχνοντας του φλογερές ματιές, τραβάει απαλά το μπράτσο της από το μανίκι το σήκωνει γυμνό στον αέρα. Επανέλαβε τα ίδιο και µε το άλλο της χέρι και μετά διπλώνει προσεκτικά το πουκάμισο και το βάζει στην καρέκλα. Από μέσα έχει ένα ολόσωμο μαύρο κορμάκι χωρίς σουτιέν. Τα βυζιά της διαγράφονται όμορφα, σφιχτά και στητά, µε ρώγες μεγάλες και μυτερές κάτω από το ηµιδιάφανο ύφασμα. Στέκεται και περιμένει την επόμενη του κίνηση.

Ο Χρήστος βολεύεται στην πολυθρόνα και της λέει να τελειώσει πρώτα το γδύσιμό της και μετά αν θέλει να το γδύσει κι εκείνον. Χαμογελάει ικανοποιημένη με την πρότασή του και γυρνάει τη φούστα της στη μέση της. Τραβάει προς τα κάτω το φερμουάρ στο πλάι και αρχίζει να λικνίζει τη λεκάνη της. Η φούστα πήρε να γλιστράει προς τα κάτω, αλλά σκάλωσε στους λαχταριστούς της γλουτούς. Έκανε μια όμορφη κυκλική κίνηση, του γυρίζει την πλάτη, σκύβει λίγο, και κουνάει τον τουρλωμένο κωλαράκο της παιχνιδιάρικα.

Η φούστα απαγκιστρώθηκε από τα κωλομέρια της κι πέφτει ανάλαφρα στο πάτωμα. Την σηκώνει και την βάζει με προσοχή στην ίδια καρέκλα. Το κορμάκι ίσα που κάλυπτε το κωλαράκι της. Βάζει τα χέρια στη μέση και τον κοιτάζει στα μάτια να δει την αντίδρασή του.
Όμως το τεράστιο φούσκωμα στο καβάλο του είναι η καλύτερη απόδειξη για το θαυμασμό και τον ενθουσιασμό που του προξενούσε η παρουσία του ημίγυμνου κορμιού της. Το πρόσωπό της φωτίστηκε από ένα χαμόγελο ικανοποίησης και κατέβασε την κιλότα της. Ήταν το μόνο από τα ρούχα της που δεν μπήκε στον κόπο να μαζέψει και να το βάλει μαζί με τα αλλά. Αντί να το τακτοποιήσει, το κλώτσησε πέρα και άνοιξε τα πόδια της, περιμένοντας από εκείνον τη συνέχεια.

Σηκώθηκε και την πλησίασε αργά. Άπλωσε τα χέρια του και την τράβηξε πάνω του. Κόλλησε το κορμί της στο δικό του και τύλιξε τα χέρια της στο λαιμό του. Γλίστρησε τα χέρια του κάτω και χούφτωσε τα αφράτα κωλομάγουλα της. Η βελούδινη επιδερμίδα και η σάρκα της έκαναν τον πούτσο του να σκληρύνει και να πιεστεί στους λαγόνες της. Άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του με τα δόντια της, ενώ ο Χρήστος έπαιζε με την κωλοτρυπίδα της. Σε χρόνο ρεκόρ του είχε βγάλει το πουκάμισο, είχε γονατίσει κι έλυνε τη ζώνη του παντελονιού του. Κατέβασε το φερμουάρ με τα δόντια της και τράβηξε το παντελόνι και το σλιπάκι του μέχρι κάτω από τα γόνατα.

Κάθισε στην πολυθρόνα και τον απάλλαξε από τα περιττά αυτά ρούχα. Άνοιξε διάπλατα τα πόδια του και έχωσε το πρόσωπό της ανάμεσά τους. Ανασήκωσε την ψωλή του και πήρε στο στόμα της τα αρχίδια του. Μετά έσυρε τη γλώσσα της προς τα πάνω και έφτασε στη βάλανο.Σκάλισε τη μικροσκοπική τρυπούλα της ουρήθρας του και έμπηξε το παλλόμενο σκληρό πουτσοκέφαλο του ανάμεσα στα υγρά χείλη της. Του πιπίλησε το καυλί, το έγλειψε ολόγυρα και το κάρφωσε στο λαρύγγι της. \'Έβαλε το χέρι του μέσα από το ντεκολτέ του στήθους της στα ζουμερά βυζάκια της. Τα έσφιξε στις παλάμες του και έτριψε δυνατά τις φουσκωμένες σκληρές ρώγες της. Βόγκηξε ηδονικά, έτσι μπουκωμένη που ήταν, και χούφτωσε τα τριχωτά του αρχίδια. Τον πόνεσε, αλλά η ψωλή του μάκρυνε και η κεντρική φλέβα του χοντρού καυλιού του άρχισε να πάλλεται δυνατά.

Της τσίμπησε με όλη του τη δύναμη τις ρώγες κι εκείνη τον δάγκωσε στη βάση του καυλιού του. Έκανε τα χείλη της χωνί και τα τράβηξε προς τα πάνω. Ο πούτσος του σπαρτάρισε στον αέρα και την άρπαξε από τους ώμους. Σηκώθηκε και πέρασε τα πόδια της πάνω από τα δικά του. Κάθισε στο υψωμένο πουτσοκέφαλο του. Τα μουσκεμένα μουνόχειλα της τυλίχτηκαν στη βάση της ψωλής του, πίεσαν τα βαριά του αρχίδια και τα υγρά τοιχώματα του κόλπου της έκλεισαν σφικτά γύρω από τον κορμό του καυλιού του. Η καύλα του αυξήθηκε και έχωσε το χέρι του στο ντεκολτέ της. Άρπαξε το ένα της βυζόµπαλο και το τράβηξε έξω. Είδε την τεράστια φουσκωμένη της ρώγα και τη ρούφηξε µε τα χείλη του. Την έγλειψε και την πιπίλησε σαν πεινασμένο μωρό. Βύθισε τα δόντια του στη ζουμερή της σάρκα και τράβηξε την σκληρή ρώγα προς τα πάνω. Την έτριψε µε τα δάχτυλα του και σκάλισε µε τη γλώσσα του τη λαχταριστή διχάλα του στήθους της. Πίεσε το πρόσωπό του πάνω της και έπλεξε τα δάχτυλα της στα μαλλιά του.

Έσφιξε τα κωλοµάγουλα της, χάιδεψε τη χαράδρα ανάμεσα τους και πίεσε το μεσαίο του δάκτυλο στον σφιγκτήρα της. Τον ένιωσε να ανταποκρίνεται στο χάδι του και το βύθισε στην σφικτή κωλοτρυπίδα της. Τίναξε τη λεκάνη του και κάρφωσε το καυλί του στα βάθη του μουνιού της. Το κορμάκι της άρχισε να τρέμει ολόκληρο και ο κόλπος της να συσπάται. Ένα πλούσιο κύμα καυτού παχύρρευστου μουνοχύµατος έλουσε τον πούτσο του. Χοντρές σταγόνες ιδρώτα έτρεχαν από τους κροτάφους του και τέντωσε την πλάτη του. Με ένα βαθύ αναστεναγμό, άφησε το σπέρμα του να ξεχυθεί στον φιλόξενο κόλπο της. Ενώσανε τα χείλη τους σε ένα ατέλειωτο φλογερό φιλί.

Σηκώθηκε από πάνω του και κάθισε στο μπράτσο της πολυθρόνας. Έχωσε το πρόσωπό του στο στήθος της και το γέμισε φιλιά. Μπορεί να είχε μόλις χύσει, αλλά μπορεί να γλείφει βυζιά για ώρες ατέλειωτες, μέχρι η γλώσσα του να βγάλει μαλλιά, που λέει ο λόγος. Αλλά κι εκείνη δεν πήγαινε πίσω. Οι μυτερές ρώγες της σκλήρυναν και ορθώθηκαν αμέσως στο πρώτο του φιλί. Ακούμπησε την πατούσα της στον πούτσο του και άρχισε να του τον τρίβει απαλά. Αμέσως ανασάλεψε και σε λίγο πήρε να καυλώνει ξανά. Έχωσε το χέρι του ανάμεσα στα σκέλια της και ένιωσε την υγρασία στα μουνόχειλα της. Τα παραμέρισε και σκάλισε την άκρη της μουνότρυπα της. Ψαχούλεψε και βρήκε το ερεθισμένο της κουμπάκι, την σκληρή ξανά κλειτορίδα της. Άρχισε να την τρίβει και να την τσιμπάει προς τα έξω. Βόγκηξε σιγανά και πίεσε το πέλμα της στον πούτσο του. Με τα δάχτυλα του ποδιού της γαργάλισε τις αρχιδότριχές του κι η ψωλή του τινάχτηκε ψηλά σα να την διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Γλίστρησε το μεσαίο του δάκτυλο στον κόλπο της και δάγκωσε τη µία από τις φουσκωμένες της ρώγες.

Τότε σηκώθηκε όρθια στην πολυθρόνα, πέρασε πρώτα το ένα της πόδι πάνω από τον αριστερό του ώμο κι ύστερα το άλλο πάνω από τον δεξιό. Αγκάλιασε το κεφάλι του και κόλλησε το μουνάκι της στα χείλη του. Εκείνος έγλειψε τα παχιά της μουvόχειλα και τίναξε τη γλώσσα του στην κλειτορίδα της. Άρχισε να κουνιέται µπρος πίσω και ο Χρήστος την έγλειφε, την δάγκωνε και της έβαζε κωλοδάχτυλο. Του αρέσει το γλειφοµούνι αλλά προτιµάει ταυτόχρονα και η γυναίκα να τον μαλακίζει ή να του παίρνει τσιμπούκι.Σε αυτή την στάση, βέβαια, αυτό ήταν αδύνατο κι η ψωλή του σπαρταρούσε σαν ψάρι έξω από το νερό. Ήταν σίγουρος όμως ότι μετά η Βίκυ θα τον αποζημίωνε µε το παραπάνω. Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την σκέψη του κι η Βίκυ έχυσε στο στόμα του. Ρούφηξε τα υγρά της κι έχωσε τη γλώσσα του στον κόλπο της για να τον στραγγίσει και από την τελευταία σταγόνα μουνοχύματος.

Μόνο τότε ξέσφιξε τα μπούτια της και κατέβηκε αργά από πάνω του. Κάθισε στα γόνατά του και τον φίλησε στο στόμα, με τη γλώσσα της να μαζεύει τα υπολείμματα των χυμών της από τα χείλη του. Έτριψε το καυλί του με το μπουτάκι της στην αρχή και μετά το πήρε στο χέρι της. Πήρε την πρώτη της στάση και το οδήγησε στο μουνάκι της. Έλα όμως που ο Χρήστος είχε αρχίσει να βαριέται αυτή την στάση, χώρια που κόντευε να πιαστεί έτσι καθισμένος τόσην ώρα στην ίδια θέση.

Στήριξε τα χέρια του στα μπράτσα της πολυθρόνας και σηκώθηκε με τη Βίκυ καρφωμένη στον πούτσο του. Πέρασε τα χέρια του κάτω από το θεσπέσιο κωλαράκι της και προχώρησε έτσι μέχρι τον καναπέ.
Γονάτισε πρώτα στα μαξιλάρια και έγειρε αργά και µε προσοχή το σώμα του μπροστά. Ξαπλώσανε πάνω στον καναπέ κι άρχισε να σπρώχνει το καυλί του µε δύναμη στα βάθη του κόλπου της. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση του και τίναζε τη λεκάνη της ψηλά βογκώντας. Στήριξε τα χέρια του κάτω και ανασηκώθηκε για να μπορεί να βλέπει καλύτερα το όμορφο πρόσωπό της καθώς την γαµούσε. Στέναζε µε τα χείλη της μισάνοιχτα και τον κοιτούσε κατάματα µε τα ορθάνοικτα πελώρια µάτια της.
Χτυπιόταν πάνω της γρυλίζοντας και εκείνη κουνούσε τη λεκάνη της, κρατώντας το μουνάκι της κολλημένο πάνω του. Όσο ωραίος κι απολαυστικός κι αν ήταν αυτός ο τρόπος έρωτα, ο Χρήστος ήθελε κάτι περισσότερο.

Την γύρισε λοιπόν μπρούμυτα και πίεσε το πουτσοκέφαλό του στον σφιγκτήρα του κώλου της. Τον τούρλωσε προς τα πίσω και µε ένα ελαφρό σπρώξιμο βύθισε το παλούκι του στην σφικτή της κωλοτρυπίδα. Ξεφώνισε πονεµένα αλλά δεν σταμάτησε να κουνάει το κωλαράκι της κόντρα στο γαµήσι του. Έβλεπε τα λευκά της κωλοµάγουλα και κάτι τον έπιανε. Τρελαινόταν κυριολεκτικά, καύλωνε και γαµούσε βίαια τον πανέμορφο πισινό της σα λυσσασμένος. Έχυσε ορμητικά στην σούφρα της, έπεσε βαρύς πάνω στην πλάτη της και βύθισε τα δόντια του στον αφράτο ώμο της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).