Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία έχει ως εξής: Ήμουν 22 και η κολλητή μου (Μαρία) 21 και για λόγους ξεκούρασης (καλοκαίρι) αποφασίσαμε να πάμε διακοπές Χαλκιδική για καμιά εβδομάδα για να χαλαρώσουμε από δουλειά και σχολές.

Φύγαμε αεροπορικώς από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και μετά οδικώς με συγκοινωνία για Μουδανιά. Εκεί τις πρώτες μέρες ήμασταν μπάνιο, φαΐ και ύπνο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ που γνωρίσαμε δύο παιδιά από Αθήνα 28 -30 ετών. Εμένα μου άρεσαν και οι δύο αλλά της Μαρίας όχι και τόσο. Καθίσαμε το βράδυ φάγαμε όλοι μαζί πήγαμε για ποτό και μετά στο ξενοδοχείο αφού είχαμε δώσει ραντεβού πρώτα για την άλλη μέρα το μεσημέρι για φαγητό.

Την άλλη μέρα πήγαμε για φαγητό όπου και μας είπαν για ένα παρτάκι με μαγιώ και νυχτερινό μπάνιο το ίδιο βράδυ σε ένα μπαράκι στην παραλία και είπαμε ΟΚ. Πήγαμε στο ξενοδοχείο κάναμε μπανάκι φορέσαμε μακρύ παρεό και τσαντούλα θαλάσσης με πετσέτες και πήγαμε για καφεδάκι. Εκεί μας βρήκαν και τα παιδιά και ξεκινήσαμε για το μπαράκι που ήταν 10 λεπτά πιο μακριά. Πολύς κόσμος και περνάγαμε καλά όταν κάτσαμε για ποτό και ήρθαν κάτι φίλοι τους που μας σύστησαν και καθίσαμε και οι έξι. Η ώρα πέρναγε πολύ ευχάριστα είχε πάει ήδη δύο και με τη Μαρία σκεφτόμασταν την τελευταία ημέρα (Σάββατο). Είπαμε ότι αύριο θα ήταν η τελευταία μας μέρα τι θα κάνουμε, και εδώ που τα λέμε υπήρχε και μια διάθεση για σεξ διάχυτη σε τέτοιο βαθμό, που εκείνο το βράδυ ήταν η μοναδική φορά στη ζωή μου που χάιδεψα άλλη γυναίκα με τέτοιο τρόπο και δέχτηκα το ίδιο συναίσθημα από εκείνη. Κοιμηθήκαμε ανικανοποίητες και οι δύο αλλά γυμνές και αγκαλιά με τη Μαρία να έχει περάσει το πόδι της ανάμεσα στα δικά μου και να νιώθουμε τα αιδοία μας να αγγίζονται. Την άλλη το πρωί ετοιμαζόμασταν για πρωινό όταν μου είπε ότι θα ήθελε να κάνει κάτι με ένα από τα παιδιά και της απάντησα ότι ένιωθα ότι όλοι μας «ήθελαν» σε εκείνη τη παρέα, με τα πολλά κατεβήκαμε για πρωινό και συνεχίζοντας την κουβέντα, της είπα ότι θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι με τα δύο παιδιά που μου άρεσαν. Με κοίταξε στην αρχή ξαφνιασμένη και στη συνέχεια με πολύ πονηρό ύφος χωρίς να πει κάτι αλλά γελάσαμε.

Κατεβήκαμε στη παραλία για καφέ και εκεί μας συνάντησαν οι δύο πρώτοι ( που γνωρίσαμε) όπου ενώ η Μαρία μιλούσε με τον έναν ο άλλος προσπαθούσε να με πείσει να βρισκόμασταν μόνοι το βράδυ. Δεν έδωσα κάποιο θετικό σημείο και μετά από λίγο ο δεύτερος μου άρχισε το ίδιο τροπάρι. Η Μαρία το πήρε χαμπάρι και μετά από λίγο οι δύο τους φύγανε με κάποια ένταση μεταξύ τους. Επιστρέψανε όμως και κανονίσαμε να βγούμε με όλη τη χθεσινοβραδινή παρέα για ποτό. Πήγαμε όλοι μαζί για μπάνιο φαγητό κλπ. Ήρθε το βράδυ και αποφασίσαμε με τη Μαρία να προκαλέσουμε. Κάναμε χαλάουα στα πόδια και στα μουνιά μας, μπανάκι, φόρεσα ένα διαφανές στρινγκ κα ένα μινάκι με μπούστο χωρίς σουτιέν και ψηλοτάκουνα πέδιλα, η Μαρία μινάκι με στρινγκάκι και ένα προκλητικό μπλουζάκι με στραπλες σουτιέν.

Ενώ βαφόμασταν με ρωτάει εάν ήμασταν προκλητικές και της είπα πολύ, τότε πάει στο μπάνιο και μετά από λίγο επιστρέφει αρχίζει να με χαϊδεύει, με σηκώνει από την καρέκλα και αρχίζει να τρίβεται επάνω μου ανεβάζοντας τη φούστα της. Εγώ διαπιστώνοντας ότι δεν φόραγε εσώρουχο και σουτιέν άρχισα να ερεθίζομαι και εκείνη έσκυψε μου σήκωσε τη φούστα και κατέβασε το στρινγκ μου φιλώντας με εκεί. Το πέταξε στο κρεβάτι και μου είπε τώρα είμαστε προκλητικές!!!

Τα παιδιά μας περίμεναν και ξεκινήσαμε όλοι για το μαγαζί που μας περίμεναν οι άλλοι δύο. Στην αρχή δεν δώσαμε κάποιο δικαίωμα αλλά όσο προχωρούσε το βράδυ όλο και δίναμε τροφή για σχόλια και οι φούστες είχαν ανέβει αρκετά για να φαίνεται ότι δεν φορούσαμε εσώρουχα. Κάποια στιγμή ενώ συνέβαιναν αυτά μας λένε όλοι με μια φωνή σχεδόν, ότι το να παίζεις έτσι δεν είναι σωστό κλπ, η απάντηση όμως τους ήρθε άμεσα σηκώθηκα από τη θέση μου και κάθισα ανάμεσα σε αυτούς που μου άρεσαν και η Μαρία έκανε το ίδιο, απλώσαμε τα χέρια μας στα πόδια τους και τότε κοιτάχτηκαν μεταξύ τους με μια απορία και έκπληξη, όταν τους ανακοινώσαμε τις προτιμήσεις μας σε πρόσωπα όσον αφορά το σεξ και εάν συμφωνούνε. Τότε πετάχτηκε κάποιος από τη παρέα και είπε να πάμε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε. Τους είπαμε τους όρους μας: να μην μας πιέσουν, να μην μας πονέσουν και να είμαστε εμείς που θα διαλέξουμε τους παρτενέρ μας. Μας ρώτησαν ποιοι θα είναι οι παρτενέρ και τους χουφτώσαμε κανονικά οπότε και κατάλαβαν. Συμφώνησαν (λες και δεν θα συμφωνούσαν) και ξεκινήσαμε με δύο αυτοκίνητα η καθεμιά με αυτούς που ήθελε.

Κάθισα στο πίσω κάθισμα ανεβάζοντας τη φούστα μου και χαϊδεύοντας τα πόδια μου. Όταν φτάσαμε μετά από λίγο κατέβηκαν μου άνοιξαν την πόρτα κατέβηκα και ένιωσα τα χέρια τους να με αγκαλιάζουν λίγο πιο χαμηλά από τη μέση μου. Μπήκαμε στο διαμέρισμα όπου βρήκαμε τους άλλους να πίνουν ένα ποτό και η Μαρία να έχει ακουμπήσει στον έναν ενώ το ένα της πόδι πάνω στα πόδια του άλλου αφήνοντας σε κοινή θέα το μουνάκι της. Μου έβαλαν ένα ποτό και καθίσαμε στον απέναντι καναπέ. κάθισα όσο πιο αναπαυτικά γινόταν ξαπλώνοντας σχεδόν στα πόδια του ενός και απλώνοντας το πόδι μου πάνω στα πόδια του δεύτερου. Πίνοντας το ποτό σχεδόν μονορούφι έπιασα τη Μαρία να φιλιέται με τον έναν, ενώ τα ποτήρια μας ξαναγέμισαν. Ήπια μερικές γουλιές γρήγορα και άρχισα να γεύομαι και εγώ μια τον έναν και μια τον άλλον φιλώντας τους. Πήρα την αρχική μου θέση και άρχισα να χαιδεύω τον πούτσο του ενός πάνω από το παντελόνι του. Εκείνος απλώθηκε στον καναπέ και είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα σχεδόν βογκώντας, σηκώθηκε και γύρισε με μια βιντεοταινία που την έβαλε να παίζει και έδειχνε διάφορους να έχουν μια γυναίκα στη μέση και να την παίρνουν από το στόμα και το μουνί παράλληλα ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν τη σειρά τους. Χαμήλωσε λίγο τα φώτα και με τη Μαρία σηκωθήκαμε όρθιες και αρχίσαμε να κουνιόμαστε προκλητικά ενώ οι καβαλιέροι μας έβγαλαν τις φούστες και άρχισαν να μας γλύφουν στα κωλαράκια και στα μουνιά μας. Η Μαρία κατέβασε το μπλουζάκι και το δίπλωσε στη μέση της ενώ εγώ κατέβασα λίγο το μπούστο αφήνοντας το στήθος μου ελεύθερο. Τα παιδιά είχαν γδυθεί ήδη και γονάτισα μπροστά τους παίρνοντας τα καυλιά τους στα χέρια μου και άρχισα να τα φιλάω, μετά τα έγλυψα και μετά τα έπαιρνα εναλλάξ στο στόμα. Η Μαρία είχε αρχίσει να κάνει επίμονα στοματικό μέχρι που τέλειωσαν και οι δύο στο στόμα της.

Εγώ σηκώθηκα έβγαλα το μπούστο και ξεκίνησα πάλι να τους παίρνω στο στόμα πιο επίμονα τους έφερα πλάι πλάι και άρχισα να πιπιλίζω με τη γλώσσα τα κεφάλια τους ενώ τα τρομπάριζα με τα χέρια μου. Σε ένα λεπτό άκουσα τη φράση τελειώνω και άνοιξα το στόμα μου να δεχτώ το σπέρμα στο στόμα μου, η Μαρία που είχε επιστρέψει, είχε κάτσει στον καναπέ με τους δικούς της να την χαϊδεύουν και να της βάζουν τα δάχτυλά τους μέσα της και να με κοιτάνε ενώ έγλυφα το σπέρμα του. Ο άλλος που τον τρομπάριζα ακόμα άρχισε να βογκάει και μου κάρφωσε σχεδόν το καυλί του στο στόμα ενώ τα χύσια του έτρεχαν από τα χείλη μου στο σαγόνι μου. Με σήκωσαν και με πήγαν στο μπάνιο να πλυθούμε. Όταν γυρίσαμε βρήκαμε τη Μαρία τελείως γυμνή να βλέπει τη τσόντα να συνεχίζεται με γυναίκες που είχαν έναν πούτσο στο μουνί και έναν στο κωλαράκι τους και να χαϊδεύει τους δικούς της ενώ δεχόταν τα χάδια τους στο μουνί και στο στήθος της.

Εγώ σηκώθηκα να βάλω ένα ποτό ακόμα και γυρνώντας κάθισα στα πόδια του ενός νιώθοντας το καυλί του μισοσηκωμένο ανάμεσα από τα μπούτια μου. Ο άλλος άρχισε να με χαϊδεύει στο στήθος. Μετά από λίγη ώρα όταν συνήλθαν γονάτισα μπροστά στον καναπέ και άρχισα να τους γλύφω για να τους φέρω πάλι εκεί που θέλαμε όλοι. Η Μαρία με τους δικούς της έκανε το ίδιο και ενώ εκείνη έγλυφε ακόμα εγώ σηκώθηκα τον έβαλα να καθίσει πιο χαμηλά στον καναπέ και ανέβηκα επάνω του, έχοντας τη Μαρία πλάτη γονάτισα στον καναπέ του φόρεσα προφυλακτικό και με το ένα χέρι ακούμπησα στην πλάτη του καναπέ φέρνοντας το στήθος μου στο πρόσωπό του ενώ με το άλλο χέρι έπιασα το καυλί του και το ακούμπησα στο μουνί μου.

Σιγά σιγά άρχισα να κουνιέμαι μέχρι που μπήκε μέσα μου, ο άλλος που καθόταν δίπλα με έβλεπε να γαμιέμαι και όταν κοίταζε απέναντι έβλεπε τη Μαρία να με κοιτάει στημένη να καβαλάω το καυλί του άλλου, και τη Μαρία με ανοιχτά το πόδια και το καυλί βαθιά μέσα της. Αυτός που καθόταν δίπλα μας με κοίταξε και αλλάζοντας λίγο τη στάση μου του έπιασα το χέρι και το έβαλα πάνω στο στήθος μου, έγλυψα τα χείλη μου προκαλώντας τον να με φιλήσει, πλησίασε πιο κοντά και του έπιασα το καυλί ενώ ακόμα με γαμούσε ο πρώτος. Τον ρωτάω εάν του αρέσει αυτό που βλέπει και ο τρόπος που γαμιέμαι και μου απαντάει ναι μουνάρα μου. Τότε αυτός που είχα μέσα μου με σηκώνει όρθια με το μουνί μου ακόμα ανοιχτό και ο δεύτερος σηκώνεται με βάζει να γονατίσω πάλι στον καναπέ μου δίνει το προφυλακτικό του το φοράω και με το ένα πόδι στο δάπεδο και το άλλο στον καναπέ ακουμπάω στο μπράτσο της πολυθρόνας και τον ένιωσα να μπαίνει μέσα μου με αργές κινήσεις.

Ο άλλος έβγαλε το προφυλακτικό και χάζευε την Μαρία όπως και εγώ που είχε ξαπλώσει ανάσκελα και της κρατούσε τα πόδια ψηλά και ανοιχτά και την πηδούσε με δύναμη, ενώ αυτή βογκούσε από καύλα. Αυτός που είχα μέσα μου άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και άρχισε να με σφυροκοπάει με δύναμη. Αυτό δεν κράτησε πολύ γιατί τραβήχτηκε με ξάπλωσε ανάσκελα με έβαλε να ανοίξω τα μουνόχειλά μου και πιάνοντας τα πόδια μου συνέχισε να με πηδάει με ξέφρενο ρυθμό. Άκουσα τον άλλον να λέει χύστην την πουτάνα και όντως τραβήχτηκε απότομα έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να τελειώνει επάνω μου εγώ πήρα τα χέρια μου από το μουνί μου και έπιασα με το ένα χέρι το καυλί του ενώ με το άλλο άλειφα το σπέρμα του επάνω στο στήθος μου. Έτσι όπως ήμουν ο άλλος με έπιασε με έβαλε να ξαπλώσω στο πλάι κοιτώντας τη Μαρία να είναι στα 4 και να την πηδάνε εναλλάξ και έπιασε το πόδι μου μου το σήκωσε ψηλά και βλέποντας τη Μαρία να βογκάει και μένα με το μουνί ανοιχτό και κόκκινο άρχισε να με πηδάει πάλι με πιο γρήγορο ρυθμό και πριν τελειώσει τραβήχτηκε έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να τελειώνει στο πρόσωπό μου, εγώ κατάπια όσο σπέρμα μπορούσα και το υπόλοιπο άρχισε να στάζει στο στήθος μου. Με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε στο μπάνιο να με πλύνει μαζί με τον άλλο.

Είχα αρχίσει να γίνομαι άπληστη αλλά ήθελα και να έχω το μέτρο σε όλη τη φάση. Κάποια στιγμή αφού πλυθήκαμε όλοι είδαμε τα παιδιά να φοράνε τα μπουρνούζια τους και ζητήσαμε να μας φέρουν κάτι να φορέσουμε. Μας έφεραν δυο νυχτικάκια και εσώρουχα που ανήκαν στην κοπέλα του ενός. Η Μαρία διάλεξε ένα κρεμ ημιδιάφανο νυχτικό και από μέσα φόρεσε ένα ροζ μικροσκοπικό στρινγάκι. Για μένα διάλεξα ένα πολύ κοντό μαύρο νυχτικάκι διαφανές που το μόνο που έκρυβε ήταν οι ρώγες μου και ένα μαύρο στρίνγκ με δαντέλα που ήταν διαφανές στο επίμαχο σημείο. αφού αφήσαμε τους άντρες για λίγο μόνους πήραμε τα ποτά μας και βγήκαμε λίγο στο μπαλκόνι όπου χαζεύαμε τους περαστικούς που μας έπαιρναν μάτι και μιλούσαμε για τα παιδιά. Κάποια στιγμή είπαμε για το εάν θα μετανιώσουμε ποτέ το συγκεκριμένο. Είπα ότι δεν νομίζω γιατί πρώτα το θέλουμε και δεύτερο δεν έχει γίνει κάτι που δεν έχουμε θελήσει. Ουσιαστικά σαν να αποφασίσαμε ότι τώρα θα δημιουργούσαμε μια μοναδική εμπειρία και μια πολύ δική μας ανάμνηση. Η ώρα πέρασε και μπήκαμε πάλι μέσα όπου οι άλλοι έβλεπαν μια διαφορετική ταινία. Τώρα έβλεπαν μια γυναίκα να παίρνει 4 μαύρους με τεράστια πέη. Αυτοί είχαν ξετρελαθεί βλέποντάς την.

Εγώ νόμιζα ότι υποφέρει. Τους λέμε ότι έχουμε πεινάσει και εάν έχουν κάτι για φαγητό μας είπαν να μας φτιάξουν κάτι και είπαμε να τους μαγειρέψουμε εμείς. Μας έδειξαν που είναι καθετί και φτιάξαμε μια μακαρονάδα και τους τη σερβίρομε όσο πιο προκλητικά μπορούσαμε: Σκύβοντας και δείχνοντας το στήθος μας ή ανοίγοντας λίγο τα πόδια μας για να βλέπουν ανοιχτό το μουνάκι μας με το εσώρουχο να χάνεται στα μουνόχειλα μας. Αφού φάγαμε όλοι τότε καθίσαμε λίγο για να πάει κάτω και μετά θα αρχίζαμε εμείς τον δεύτερο γύρο. Μόνο που τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ξεκινήσαμε πάλι με στοματικό σε όλους μόνο που τώρα μας είχαν γονατιστές πάνω στον ίδιο καναπέ και τις δύο ακουμπώντας στην πλάτη του καναπέ και με ένα καυλί η καθεμία στο μουνί της και άλλο ένα στα στόματά μας.

Είχαμε αρχίσει να χανόμαστε στην καύλα και στους οργασμούς που δεν είχαμε νιώσει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέραμε πλέον ποιος ήταν στο στόμα και ποιος στο μουνί. Δεν μας ενδιέφερε πλέον μας είχαν ψηλαφίσει παντού οπότε ο καθένας ήταν εκεί για να προσφέρει καύλα στον άλλον. Κάποια στιγμή γύρισα και είδα τη Μαρία να βογκάει δυνατά και είδα εκτός από το καυλί στο στόμα και στο μουνί της να της βάζει δάχτυλο πίσω. Εκείνη βγάζει το καυλί από το στόμα της και μου λέει ότι είναι υπέροχο και πρέπει να το δοκιμάσω. Κλείνω τα μάτια παίρνοντας το καυλί που είχα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου στο στόμα και ένιωσα για πρώτη φορά κάτι να μπαίνει για πρώτη φορά στη ζωή μου στην κωλοτρυπίδα μου. Ενώ συνεχιζόταν το γαμήσι πλέον έδωσα όλη μου την προσοχή στην κωλοτρυπίδα μου. Τα παιδιά άρχισαν να χύνουν ο ένας μετά τον άλλον στις πλάτες και στα πρόσωπά μας. Μας πήγανε πάλι στο μπάνιο όπου πλυθήκαμε μαζί με τη Μαρία όπου μας ζήτησαν να είναι αισθησιακό, όπως και κάναμε.

Ακολούθησε ένα μεγάλο διάλειμμα όπου φορέσαμε πάλι τα έξαλλα νυχτικά και μας χάιδευαν απαλά για να χαλαρώσουμε. Εκεί ξεκίνησε η κουβέντα Για το πρωκτικό και είπαμε και οι δύο ότι μας άρεσε το δάχτυλο που ήταν και η πρώτη σεξουαλική μας επαφή από εκεί. Μετά από κάποια ώρα, άρχισε πάλι η κουβέντα για το πρωκτικό και ρωτήσαμε ευθέως εάν το ήθελαν και μας απάντησαν ναι με μια φωνή σχεδόν. Τότε τους δώσαμε το οκ αρκεί να ήταν το ίδιο καλό με το προηγούμενο και τους θυμίσαμε τα σχετικά με τον πόνο. Δέχτηκαν και τότε ξεκίνησε και το τελευταίο μέρος της περιπέτειας. Μας ζήτησαν πρώτα να πλυθούμε και είπαμε ότι πλυθήκαμε αλλά απάντησαν όχι έτσι. Τότε εμφανίστηκε ο ένας κρατώντας δύο μπουκαλάκια με μακρύ και λεπτό στόμιο. Ήταν ένα είδος κλύσματος για να καθαρίσουμε για τα καλά. Αφού πήγαμε τρέχοντας στην τουαλέτα και πλυθήκαμε πάλι επιστρέψαμε στο δωμάτιο όπου είχαν στρώσει κάποιες κουβέρτες και σεντόνια στο πάτωμα και μας έβαλαν να ξαπλώσουμε στο πλάι πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρία.
Καταλαβαίνεις τη στάση... άρχισαν να μας χαϊδεύουν πολύ ερεθιστικά στα μουνιά και στις κωλοτρυπίδες μας μετά μας έδωσαν να γλύφουμε από ένα καυλί και οι άλλοι δύο άρχισαν να μας βάζουν μια λιπαντική κρέμα στις τρυπούλες μας και μετά με τα δάχτυλα μέσα στην τρύπα της καθεμιάς μας. Μόλις χαλαρώσαμε αρκετά άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν μέσα μας. Δεν νιώθαμε καθόλου πόνο παρά μόνο μια περίεργη αίσθηση μουδιάσματος και νιώθαμε τα πόδια μας παράλυτα. Χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε είχαμε από ένα καυλί βαθιά στην κωλοτρυπίδα μας που κουνιόταν αργά αλλά με σταθερό ρυθμό. τα άτομα πίσω μας άλλαξαν και συνεχίστηκε αυτός ο ρυθμός μέχρι να ανοίξουμε τόσο όσο ήθελαν για να μας πηδήξουν με άνεση από εκεί.

Μετά από λίγο ήμασταν έτοιμες και μας άλλαξαν στάση. Σηκωθήκαμε όρθιες και μας τράβηξαν να καθίσουμε η καθεμία σε ένα καυλί όπως και έγινε. Η ερώτηση ήρθε μετά ενώ εμείς ήμασταν παραζαλισμένες μας ρώτησαν εάν έχουμε πρόβλημα στο να μην χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό εγώ ανασηκώθηκα και του έβγαλα το προφυλακτικό τον πασάλειψα με αλοιφή και κάθισα πάλι επάνω του αρχίζοντας να κουνιέμαι όλο και πιο γρήγορα. Ένιωθα να με καίει αλλά ήταν τόσο ερεθιστικό που δεν μπορούσα να σταματήσω. Με σταμάτησε αυτός και έκοψε το ρυθμό μου, αλλά συνέχισε με πιο κοφτές αλλά κάθε φορά που κουνιόταν ένιωθα τα αρχίδια του στο κωλαράκι μου. Με έσπρωξε ξαφνικά πριν τελειώσει, με σήκωσε όρθια με έβαλε να ακουμπήσω στον καναπέ σκυμμένη όρθια και με τα πόδια ανοιχτά, τότε μου άνοιξε τα κωλομέρια μου και ο δεύτερος κάρφωσε σχεδόν το καυλί του στην κωλοτρυπίδα μου. Εγώ σχεδόν το ποθούσα να γίνει έτσι, άρχισε να με γαμάει σε αυτή τη στάση με δύναμη ενώ με κρατούσε από τους γοφούς και ο πρώτος κρατούσε τα κωλομέρια μου ανοιχτά. Ξαφνικά σταμάτησε και τραβήχτηκε κρατώντας πάντα ανοιχτά τα κωλομέρια μου.

Τότε με έβαλαν να γονατίσω στο πάτωμα με τον κώλο μου ψηλά, το κεφάλι μου στο δάπεδο και τα πόδια μου ανοιχτά έτσι ώστε να βλέπουν καθαρά την τρύπα μου ορθάνοιχτη. Άρχισαν τότε να με γαμάνε πάλι σε αυτή τη στάση για λίγο μέχρι που δεν ένιωθα και πολύ τα καυλιά τους από το σχίσιμο που είχα φάει. Με έβαλαν μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς μου και ανοιχτά πόδια. Τότε είδα και τη Μαρία να την έχουν βάλει και αυτή μπροστά σε εμένα πρόσωπο με πρόσωπο στην ίδια στάση. Η Μαρία στο παραλήρημά της με ικέτεψε να τη φιλήσω πράγμα που ήθελα να κάνω πολύ και ενώ φιλιόμασταν σαν καυλωμένο ζευγάρι άρχισαν πάλι να μας πηδάνε σε λίγο είδα τον πρώτο γαμιά της Μαρίας να τεντώνεται και να βογκάει ενώ η Μαρία μου ψιθύρισε ότι ένιωθε τα χύσια του μέσα της. Το ίδιο ένιωσα και εγώ σε λίγο. Μόλις τραβήχτηκε από μέσα μου ένιωσα μία ανατριχίλα από τον κρύο αέρα που μπήκε μέσα μου. Χωρίς να αλλάξω θέση ο δεύτερος άρχισε να με γαμάει με τη σειρά του κρατώντας σχεδόν τον ίδιο ρυθμό με τον πρώτο.

Εγώ άρχισα να τρίβω με μανία την κλειτορίδα μου και ένιωθα να πλησιάζει ένας ακόμα οργασμός. Σε λίγο τελειώνοντας ένιωσα να χύνει και ο δεύτερος μέσα μου. Οι άλλοι είχαν τελειώσει ήδη με τη Μαρία και περίμεναν εμάς. Μας σήκωσαν όρθιες ενώ αυτοί ήταν από κάτω κοιτώντας τους κώλους μας. Μας έβαλαν να ανοίξουμε τα κωλομέρια μας και αρχίσαμε να νιώθουμε τα χύσια τους να τρέχουν από μέσα μας, έβαλα τα δάχτυλά μου στην τρύπα μου και έπιασα τα χύσια να είναι ακόμα ζεστά, μετά όπως ήμουν σκυμμένη είδα τα χύσια να κυλάνε στα μπούτια μου. Η Μαρία μου έπιασε τα μπούτια και με πασάλειψε ενώ εγώ της έβαλα τρία δάχτυλα στην τρύπα της πασαλείβοντας τα κωλομέρια της. Γυρίσαμε προς το μέρος των παιδιών και τους είδαμε να μας κοιτάνε με ικανοποίηση και εμείς τους ανταποδώσαμε με ένα πεταχτό φιλί στον καθένα, ξαπλώσαμε μπρούμυτα με τις πλάτες μας γυρισμένες προς αυτούς και τους καλέσαμε να μας χαλαρώσουν. Το χρειαζόμασταν αυτό εκείνη τη στιγμή. Αυτοί μας χάιδευαν απλώνοντας τα χύσια τους σε όλο μας το σώμα για αρκετή ώρα.

Είχε περάσει η ώρα είχε σχεδόν ξημερώσει και έπρεπε να φύγουμε. Μόνο που τα ρούχα μας είχαν γίνει χάλια. Φορέσαμε από ένα φόρεμα που βρήκαμε σε κάποια ντουλάπα χωρίς κανένα εσώρουχο και αφού ήπιαμε ένα καφεδάκι εν μέσω χουφτωμάτων και διαφόρων χυδαίων πειραγμάτων τους είπαμε να μας πάνε στο ξενοδοχείο. Μας συνόδεψαν δύο παιδιά και αποχαιρετώντας πήρα το τηλέφωνο του ενός που μου άρεσε χωρίς να πάρει πρέφα η Μαρία.

Μετά από 4 ώρες ήμασταν Αθήνα. Σε όλη τη διαδρομή εκθειάζαμε το συμβάν σαν κάτι που ήταν πολύ ίσως για εμάς. Είχαμε ξεφτιλιστεί σαν γυναίκες, αλλά από τη δική μας πλευρά ήταν ένα βράδυ απόλυτης ηδονής αφού από ένα σημείο και μετά δεν ελέγχαμε τίποτα παρά μόνο είχαμε διαδοχικούς οργασμούς.

Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να ερεθίζεται πολύ και μόνο στη σκέψη.

Με τη Μαρία ακόμα μιλάμε πολλές φορές για το σκηνικό και όλες οι κουβέντες μας αυτές συνοδεύονται από ερωτικά φιλιά και πολλά ερωτικά χάδια που ποτέ δεν θα τολμούσαμε μεταξύ μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).