Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν από λίγες μέρες, ένα λύκειο είχε τη χοροεσπερίδα του σε ένα κλαμπ. Μη έχοντας λοιπόν τίποτα καλύτερο να κάνω από αυτό που μου πρότεινε ο φίλος μου ο Μιχάλης, πήγα κι εγώ σ’ αυτή τη χοροεσπερίδα. Όπως κάθε φορά, η μουνοθύελλα στους χορούς των σχολείων είναι απίστευτη. Μπήκαμε μέσα κατά τις δώδεκα. Απ’ έξω κόσμος. Παιδιά πάρα πολλά που περίμεναν παρέες και τα σχετικά.

Αμέσως λοιπόν μπήκα εγώ με το Μιχάλη (πολύ καλός μου φίλος) και κάτι φίλες του οι οποίες δεν λέγανε τίποτα το τρομερό. Ο Μιχάλης πάση θυσία ήθελε να με γνωρίσει σε όλα τα κορίτσια του σχολείου του. Όσα ήξερε φυσικά! Συνέχεια γνώριζα κοπέλες και κοπέλες. Σε μια στιγμή γνώρισα τη Βάσω. Απίστευτο δεκαοκτάχρονο κοριτσάκι μελαχρινό. Ήταν ένα αγγελούδι! Μια κούκλα. Πολύ όμορφη!

Αμέσως το μυαλό μου άρχισε να στριφογυρίζει. Ήθελα τόσο πολύ να γαμήσω ένα αθώο κοριτσάκι και να το κάνω γυναίκα. Κι αυτή μάλιστα (η Βάσω δηλαδή) φαινόταν πρόθυμη. Μάλλον όμως για κάτι όχι και τόσο πονηρό τελικά, από ότι φάνηκε στην πορεία. Δεν έδωσα σημασία όμως, ξέροντας ότι εκείνη τη βραδιά θα γνώριζα άλλα δέκα τουλάχιστον τρυφερά μουνάκια.

Πέρασε η ώρα και το πρόγραμμα άρχισε όταν εγώ και η Βάσω αρχίσαμε να χορεύουμε αγκαλιά. Για κακή μου τύχη, έπρεπε να φύγει νωρίς, πράγμα το οποίο με απογοήτευσε και με έριξε ψυχολογικά να πω την αλήθεια. Εκμυστηρεύτηκα στον φίλο μου ότι μου άρεσε παρά πολύ και ότι ήταν το τέλειο κουκλί για να περάσεις μια νύχτα μαζί του. Όμως ο φιλαράκος μου ξέροντας τη συνέχεια, μου απάντησε:

-    «Μη σε απασχολεί αγορίνα μου. Θα σου γνωρίσω κι άλλες. Έχει πολλές ακόμα ο μπαξές!», μου είπε κλείνοντας το μάτι.

Περνώντας η ώρα, πάνω που χορεύαμε, έρχονται δυο κορίτσια τα οποία τα είχα γνωρίσει μεν από πριν, αλλά μάλλον η μία ήθελε να γνωριστούμε καλύτερα. Το όνομα της είναι αρκετά ιδιαίτερο και δεν θα ήθελα να το πω. Ας πούμε ότι τη λένε Σάντι. Η Σάντι λοιπόν, δε μου γέμιζε ιδιαίτερα το μάτι. Ωραία κοπελίτσα, με γαμώ τα σώματα, αλλά από πρόσωπο δεν έλεγε και πάρα πολλά από ότι είδα εκείνη τη στιγμή. Όταν αρχίσανε οι χαουζιές (τα ντάπα ντούπα μετά τα ελληνικά) άρχισε να έρχεται αρκετά δίπλα μου. Το σωματάκι της ήταν εκρηκτικό, πράγμα το οποίο με ερέθισε.

Άρχισε να χορεύει μαζί μου κολλώντας πάνω στο σώμα μου όλο και περισσότερο. Αμέσως λοιπόν εγώ, μη θέλοντας να χάσω ευκαιρία και ξέροντας την μόνο για λίγα λεπτά, την αρπάζω και την κολλάω πάνω μου. Η μουσική άρχισε να δυναμώνει. Ο Μιχάλης χόρευε με την κολλητή της Σάντι δίπλα μας. Κάτι θα έγινε μεταξύ τους βέβαια.

Η Σάντι ήθελε να με τρελάνει. Είχε κολλήσει τον κωλαράκο της πάνω στον πούτσο μου και τον έτριβε καλά. Πέρασα τα χέρια μου γύρω από την επίπεδη κοιλίτσα της και την κολλούσα συνέχεια πάνω μου πετάγοντας και πιέζοντας τον πούτσο μου στα κωλομέρια της.

Η Σάντι είχε καυλώσει πολύ και με το ένα της χέρι, άρχισε να χαϊδεύει το δεξί μου πόδι πηγαίνοντας όλο και προς τα μέσα, ώσπου έφτασε να ψηλαφήσει τον πρησμένο από την καύλα πούτσο μου. Το κατάλαβε και άρχισε να μου τον πιάνει όλο και περισσότερο.

Εγώ ταυτόχρονα, σήκωνα λίγο την φουστίτσα της χαϊδεύοντας τα μπουτάκια της. Την γυρίζω πρόσωπο με πρόσωπο και βάζω τα χέρια μου στον κωλαράκο της. Υπέροχος και φουσκωτός!

Ήμασταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, ώσπου κόλλησα τα χείλια μου πάνω στα δικά της. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και η Σάντι καυλωμένη, χάιδευε τον κώλο μου, ο οποίος ξεχώριζε χάρη στο κολλητό τζινάκι που φορούσα. Το στήθος της άρχισε να πετάγεται έξω και κάθε λίγο και λιγάκι το μάζευε για να μην πεταχτεί όλο και φανούν τα πάντα.

Είχα καυλώσει πολύ! Ήθελα να την πάρω από πίσω και να της ξεσκίσω τα ύπατα χωρίς έλεος. Ήταν ένα πολύ extreme ντυμένο και καλοφτιαγμένο πουτανάκι. Όλοι την κοιτάζανε γιατί τα μπουτάκια της τα έδειχνε παντού με τη βοήθεια της μίνι φουστίτσας της.

Έβαλα το στόμα μου στο αφτάκι της και της είπα:

-    «Πάμε να φύγουμε από δω… τώρα!»

Αμέσως λοιπόν και χωρίς δεύτερη κουβέντα, την αρπάζω και την κάνουμε. Ευτυχώς που ήταν κοντά το σπίτι μου και που έλειπαν οι γονείς μου. Ήταν και νωρίς, οπότε είχαμε χρόνο. Με το που φτάνουμε και ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου, (γνωριστήκαμε στο δρόμο όσο προλαβαίναμε, αλλά φαίνεται ο Μιχάλης της είχε μιλήσει κι από πριν για μένα. Ήξερε πολύ καλά τι θα μου πασάρει ο φιλαράκος μου).

Την τραβάω από τη μέση και την ρίχνω στον καναπέ! Ανεβαίνω από πάνω της και κολλάω τον σκληρό πούτσο μου που ήταν αφάνταστα καυλωμένος πάνω στο τρυφερό της μουνάκι! Την κοίταξα στα μάτια και νευριασμένα (δήθεν) την ρώτησα:

-    «Ξέρεις ποσό με καύλωσες όταν έτριβες τον κωλαράκο σου πάνω στον πούτσο μου; Ήθελες και να μου τον πιάσεις ε;»

-    «Ναι!», απάντησε κοφτά.

Επειδή κατάλαβα ότι είχε ψιλό-σοκαριστεί, ηρέμησα απόλυτα τους τόνους και την πήρα αγκαλιά. Την έβαλα από πάνω μου και αφού αφαίρεσα από το σωματάκι της την αποκαλυπτική μπλουζίτσα, άρχισα να χαϊδεύω το στήθος της και να τρίβω τις ρωγίτσες της.

Το άλλο μου χέρι φυσικά, βρισκόταν που αλλού; Στο ζεστό μουνάκι της, ξύνοντας το πάνω από το καλσόν της. Το κωλαράκι της ακουμπούσε τον πούτσο μου. Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα έτσι, μέχρι που κατάλαβα πόσο καυλωμένη ήταν από το πως ανέπνεε.

Αμέσως την έγδυσα και άρχισα να γδύνομαι κι εγώ. Την έβαλα να μου κάνει μια πίπα και βγάζοντας το εσώρουχο μου, πετάχτηκε το πέος μου έξω σηκωμένο.

-    «Θες να το πάρω στο στόμα μου μωρό μου;»

-    «Ναι μωρή! Με έχεις καυλώσει αφάνταστα και θέλω να με κάνεις να χύσω».

-    «Το κάνω πρώτη φορά αυτό…»

-    «Πάρ’τον στο στόμα σου και ρούφα τον!»

Με το που τον παίρνει μέσα της, άρχισα να ξεχειλίζω από καύλα και να μουγκρίζω.

-    «Μπορεί να είσαι πρωτάρα, αλλά έχεις ταλέντο μωράκι μου!»

Εκείνη δεν απαντούσε. Ήταν μπουκωμένη με το όργανο μου που τώρα το είχε βάλει όλο μέσα της και το έγλυφε… πότε το πιπίλαγε… πότε το ρούφαγε… και πότε μάζευε τα προ-ερωτικά υγρά με τη γλωσσίτσα της από το πουτσοκέφαλο μου. Ήμουνα τόσο καυλωμένος, που ήθελα να τη γαμήσω και να την ξεπαρθενιάσω. Που να ήξερα όμως...!

-    «Σάντι, θέλω να στον βάλω μέσα σου…»

Η Σάντι δεν απάντησε αμέσως. Το χεράκι της ταξίδευε, όσο μου έπαιρνε πίπα, πάνω στα μουνόχειλα της, τα οποία είχαν υγρανθεί πάρα πολύ. Το δαχτυλάκι της έμπαινε βαθιά μέσα στον υγρό κόλπο της και μούγκριζε.

Όταν αντιλήφθηκε την επιθυμία μου, έβγαλε το στόμα της και ήρθε και έκατσε πάνω στον πούτσο μου όρθια καθώς ήμασταν στον καναπέ του σαλονιού. Τον έβαλε σιγά - σιγά μέσα. Ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σιγά - σιγά, να βογκάει και να μου λέει:

-    «Με ξεσκίζει! Τη νιώθω να με ανοίγει στα δύο! Μμμμμ... ααααα... αχ! Η πουτάνα, πόσο ήθελα έναν πούτσο σήμερα!»

Ήμουνα τόσο καυλωμένος που γαμιόμουνα με ένα πουτανάκι δεκαοκτώ χρονών. Ήξερα ότι ήταν καυλωμένη και ότι έβαζε πολλά αντικείμενα μέσα στο μουνί της κι αυτό με καύλωνε όλο και πιο πολύ.

-    «Σε έχει πάρει κανείς μωρή πουτανίτσα;»

-    «Δύο…», μου απαντάει με δυσκολία.

-    «Σε γαμήσανε καλά μωρή καριόλα;»

-    «Ναι μωρό μου! Μη σταματάς! Γάμα με...! Αααααχ...»

Την γαμούσα όσο καλύτερα μπορούσα. Ένιωθα το μουνάκι της να συσπάται καθώς έβλεπα τον κώλο της να ανεβοκατεβαίνει. Το στόμα μου βρισκόταν απέναντι από το στήθος της και οι ρώγες της είχαν πεταχτεί έξω καυλωμένες όρθιες και σκούρες. Άρχισα να τις πιπιλάω και να τις σαλιώνω. Δεν ήθελα να χύσω ακόμα κι έτσι βγάζω τη πούτσα μου και την βάζω να καθίσει αυτή τη φορά εκείνη από κάτω. Άνοιξε διάπλατα τα πόδια της, πράγμα το οποίο με έκανε να τρελαθώ από καύλα όταν αντίκρισα κατάματα το μουνάκι της.

Ακούμπησα το καυλί μου πάνω στον κόλπο της. Εκείνη το έπιασε κι άρχισε να το τρίβει με δύναμη πάνω της. Σε μια στιγμή, άρπαξε καλά τον πούτσο μου και τον πίεσε μέσα στον κόλπο της. Εξαφανίστηκε! Τη γαμούσα με αρκετή δύναμη πλέον. Ουρλιάζαμε και οι δύο και βογκάγαμε! Εκείνη με ορθάνοιχτα τα πόδια της κι εγώ να χώνω το παλούκι μου μέσα στο φρέσκο μουνάκι της.

Τα υγρά της έτρεχαν στον κώλο της και αυτή ήταν ιδρωμένη. Την ξέσκιζα χωρίς λύπη! Πριν προλάβω να τελειώσω, βγαίνω και κάθομαι δίπλα της, της αρπάζω το κεφάλι από τα μαλλιά και το βάζω πάνω από τον πούτσο μου τον οποίο έπαιζα.

Της τον έδωσα να τον παίξει εκείνη. Το έκανε τόσο καλά! Ήταν τρελά καυλωμένη κι εγώ περίμενα να αδειάσω όλους τους χυμούς μου.

Άρχισα να νιώθω ότι θα καταρρεύσω και τα υγρά μου ανέβαιναν όλο και πιο πάνω. Πριν προλάβουν να βγουν τα σπέρματα μου, έβγαλα ένα βογκητό! Το κεφάλι μου έπεσε πίσω και άρχισα να χύνω πάνω στο στόμα της… στα μάτια της… τη μύτη της… τα μάγουλα της...!

Τα σπέρματα μου τη γέμισαν ολόκληρη ενώ εκείνη προσπαθούσε κάθε στιγμή να καθαρίζει τον πούτσο μου από τα υγρά μου. Χώνει το πούτσο μου στο στόμα της για να τον χαλαρώσει και βγάζω την τελευταία μου σταγόνα μέσα στο στόμα της, την οποία καθάρισε με την γλώσσα της και ύστερα την κατάπιε.

-    «Αααααχχ...! Μμμμμ…! Μωρό μου, με τρέλανες!»

-    «Ωραία γεύση έχουν!»

-    «Σου άρεσε;»

-    «Την επόμενη φορά θα τα ρουφήξω μέχρι την τελευταία σταγόνα!»

Είπε και χωρίς δεύτερη κουβέντα, άρχισε να με φιλάει. Ένιωθα πάνω στη γλώσσα μου τα καυτά χύσια που άφησα μέσα της πριν από λίγο και ξανά-καύλωνα. Αυτή τη φορά, την ξανάβαλα να καθίσει πάνω μου, πρόσωπο με πρόσωπο και καθώς με φιλούσε, χάιδευα όλη τη σχισμή του κώλου της κι έφτανα μέχρι την άκρη του μουνιού της. Το δαχτυλάκι μου έμπαινε μέσα στον κόλπο της ξανάβγαινε, ταξίδευε μέχρι την κωλοτρυπίδα της, την οποία σκεφτόμουνα να γαμήσω τώρα!

-    «Θέλω να σε πάρω από πίσω μωρό μου…»

-    «Κι εγώ! Θα ήθελα να δοκιμάσω από τον κωλαράκο μου πως είναι να γαμιέμαι…»

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο και έβγαλα ένα κουτάκι βαζελίνη. Ξαναπήγα μέσα και προς μεγάλη μου έκπληξη, βλέπω την Σάντι σκυμμένη στα τέσσερα και ακίνητη, πάνω στον καναπέ από τον οποίο είχε βγάλει τα μαξιλάρια της πλάτης και ήταν πλέον αρκετά μεγάλος.

Ήταν σα να έβλεπα μια γυναίκα υποταγμένη, έτοιμη να δεχθεί όλες τις ανώμαλες ορέξεις μου. Έμενε εκεί. Δεν κουνιόταν παρά μόνο τον κωλαράκο της τούρλωνε για να τον γαμήσω. Η όψη της Σάντι σ’ αυτή τη στάση, ήταν κάτι παραπάνω από καυλωτική. Ένιωσα σαν να πήγαινα να γαμήσω φρέσκος - φρέσκος.

Βγάζω λίγη βαζελίνη, την αλείφω στην κωλοτρυπιδούλα της και λίγη στο δαχτυλάκι μου. Βάζω πρώτα ένα δάχτυλο. Η Σάντι έβγαλε μια κραυγή πόνου:

-    «Ααααααα! Μμμμ... Ααααα… Μμμμ... Έτσι! Συνέχισε μωρό μου! Πονάω και καυλώνω!»

Βάζω δύο δάχτυλα. Ο κώλος της ήταν στενός! Κι άλλες κραυγές πόνου γέμισαν το χώρο ενώ εγώ μπαινόβγαζα τα δάχτυλα μου μέσα της.

-    «Καυλώνωωω!!! Γάμησε με!!!»

Βάζω λίγη βαζελίνη στην πούτσα μου κρατώντας τα δάχτυλα μου μέσα της. Όταν τα έβγαλα, για να βάλω πλέον τον πούτσο μου, η κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει. Έβαλα το πουτσοκέφαλο μου και το πίεσα μέσα στην τρύπα της. Μπήκε με δυσκολία, αλλά άρχισα να τη γαμάω. Εκείνη πόναγε πολύ και το φώναζε.

-    «Πονάω γαμώτοοο... Μμμμμμ... Πονάω αλλά μου αρέσει! Αααααααα!!! Ναι.... Αααα!»

Ο κώλος της με καύλωνε. Ήταν τόσο στενός! Τον γαμούσα ασταμάτητα βλέποντας εκείνη να έχει βάλει το κεφάλι της πάνω στα μαξιλάρια και ελευθερώνοντας το ένα της χεράκι να το βάζει μέσα στην υγρή της μουνότρυπα.

Γαμούσε το μουνί της με τα δάχτυλα της και ένας πούτσος θέριζε την πίσω τρύπα της. Δεν άργησα να έρθω σε οργασμό. Άρχισα να βγάζω χύσια και να τα αφήνω μέσα στο έντερο της, ενώ εκείνη ταυτόχρονα έχυνε για δεύτερη φορά, χάρη στα υπέροχα δαχτυλάκια της τα οποία έσερνε πάνω στα υγρά μισό-ξυρισμένα φουσκωτά μουνόχειλα της!

-    «Τα νιώθω! Αααααα!!! Ααααααααα!!! Μμμμμμμμ... Χύσε με την πουτάνα! Μμμμμμμ... Ααααα!!! Αααααα!!! Μμμμμμ... Χύσε με...!!! Ααααα... Χύνωωωωω!»

Με το που βγαίνω από μέσα της, μετά από λίγο γυρίζει ανάσκελα και ταλαιπωρημένος πλέον, πέφτω στην αγκαλιά της ιδρωμένος από το πολύ γαμήσι που της έριξα. Μου χάιδευε το κεφάλι και με φίλαγε, ενώ εγώ είχα κλείσει τα μάτια μου και είχα αφεθεί στα χάδια της.

-    «Ήταν το ωραιότερο γαμήσι που έκανα μωρό μου!», είπε.

-    «Κι εσύ ήσουν καταπληκτική!»

Μείναμε έτσι για αρκετή ώρα, γυμνοί ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, εκστασιασμένοι από το γαμήσι και την ηδονή.

Από τα ωραιότερα γαμήσια μου! Ελπίζω να συνεχίσουμε να πηδιόμαστε έτσι. Έχουμε καθημερινή επαφή και μου φαίνεται ότι τον λάτρεψε τον πούτσο μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.