Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ημουν 3 λυκειου και η καθηγητρια της ιστοριας ειχε μεινει εγγυος και περιμεναμε αναπληρωτρια. Μια μερα εχοντας συνηθισει απο το κενο μας ειδοποιει ο διευθυντης μας οτι θα κανουμε το μαθημα της ιστοριας κανονικα. Εμεις γεματοι αγωνια περναμε στην ταξη περιμενοντας να δουμε ποια θα μας κανει ιστορια για την υπολοιπη σχολικη χρονια που μας ειχε απομεινει.

Καθως λοιπον περναγε η ωρα εμφανιζετε μπροστα μας μια γυναικα γυρω στα 28-30, 1. 70 περιπου με καστανοξανθα μαλλια, ενα απιστευτο σωμα με μεγαλα στητα βυζια και εναν πολυ σφιχτο και πεταχτο κολο. Το προσωπο της ηταν πολυ ομορφο με γαλαζοπρασινα ματια και δυο υπεροχα τσιμπουκοχειλα. Ολα τα αγορια της ταξης πρως στιγμην μειναμε ολιγων τι μαλακες καθως βλεπαμε να περναει απο μπροστα μας αυτος ο μουναρος.

Η καθηγητρια αφινει την τσαντα της στην εδρα και αρχιζει να μας μιλαει για αυτην. Μετα μας ρωταγε πληροφοριες για το πως μας εκανε μαθημα η προηγουμενη καθηγητρια και στο τελος κλεισαμε λεγοντας της τα ονομα τα μας. Ολα τα αγορια της ταξης φευγοντας ανυπομωνουσαν για το επομενο μαθημα ιστοριας.
Τελως παντων για να μην τα πολλυλογω μετα απο κανενα μηνα γινετε ενας διαγωνισμος ιστορικων γνωσεων αναμεσα σε ολα τα σχολεια της ελλαδας και ο καλυτερο μαθητης ιστοριας του καθε σχολειου θα πηγαινε με την καθηγητρια του ενα ταξιδι στην κων/πουλη για 3 μερες να ξεναγηθει στα μερη που καποτε ηταν ελληνικα. Χωρις φυσικα δευτερη σκεψη ολα τα αγορια του σχολειου ελαβαν μερος. Ο διαγωνισμος γινεται και για καλη μου τυχη βγενω πρωτος καθως ειμαι και πολυ καλος στην ιστορια γιατι ειναι το αγαπημενο μου μαθημα. Και ετσι λοιπον την επομενη βδομαδα ξεκινω ενα 3ημερο ταξιδι με τον ποιο ωραιο μουναρο της τοτε μου ζωης.

Φτανουμε κων/πουλη πηγαινουμε στο ξενοδοχειο μας δινουν 2 μονοκλινα δωματια και χωριζουμε με την ιστορικο μου για να τακτοποιησουμε τα πραγματα μας. Το βραδυ πηγαμε και φαγαμε μαζι με ολο το γκρουπ των παιδιων και καθηγητων και μετα γυρισαμε στο ξενοδοχειο. Καληνυχτιζω την \'Νικη\' (ετσι λεγαν την καθηγητρια μου) και πηγα στο δωματιο μου.

Μετα απο κανα τεταρτο, μολις που ειχα προλαβει να γδυθω και να φορεσω πυτζαμες, με περνει τηλεφωνω η Νικη και μου λεει πως δεν νυσταζει και αν εχω ορεξη να περασω απο το δωματιο της να παιξουμε καμια μπιριμπα η κατι τετοιο. Εγω μην εχοντας και πολυ ορεξη για υπνο και χωρις φυσικα να θελω να χασω τετοια ευκερια πηγενω αμεσως στο δωματιο της. Της χτυπαω την πορτα, μου ανοιγει και ξαφνικα βλεπω μπροστα μου την Νικη με μια σχεδων διαφανη ασπρη νυχτικια και απο μεσα να φοραει μονο ενα ασπρο στρινγακι. Κομπλαρω για μια στιγμη και μετα περναω μεσα. Εγω φοραγα ακομα της πυτζαμες μου που ηταν ενα κοντο μαυρο σορτσακι και ενα κοντομανικο μπλουζακι. Καθομαι λοιπον στο κρεβατι και η Νικη ερχετε και καθετε διπλα μου, και αρχιζει να μου λει ποσο γυμνασμενα ποδια εχω. (α ξεχασα να σας πω πως ειμαι εγω. Ειμαι 1. 95 με τεραστιες πλατες, 100 κιλα και πεζω βολεϋ). Τοτε εμενα στο μυαλο μου ηρθε ενα αστειο που εκανα με τους φιλους μου οταν μας λεγανε κατι για τα ποδια μας, (καθως βολεύμπολιστες οπως καταλαβενετε ειχαμε πολυ γυμνασμενα ποδια), το λεγαμε \'το τριτο ποδι\'. Ετσι λοιπον εγω το σκεφτικα και γελασα ελαφρα. Η νικη με ρωτησε γιατι γελασα και εγω φυσικα αρνηθηκα να της απαντησω. Μετα λοιπον απο πολυ πιεση αποφασισα πως δεν ηταν πια και τοσο κακο να της το πω.

Μολις λοιπον το ακουει γελαει λιγο και μου λεει ειρωνικα \'ναι\' εχεις και τριτο ποδι;Και αμεσως βαζει το χερι της πανω στο πουλι μου. Εγω τα χανω λιγο και η Νικη μου λεει να ηρεμισω καθως αρχιζει να μου βγαζει το σορτσακι. Πριν καλα καλα το καταλαβω μου εγλειφε τον πουτσο με τα τεραστια τσιμπουκοχειλα της. Τον εγλειφε τοσο τελεια,τοσο αψογα που με τα βιας δεν εχυνα στο στομα της. Σιγα σιγα αρχισα να την γδυνω και να πεζω με τα υπεροχα βυζια της, καθως αυτη συνεχιζε να μου γλιφει τον πουτσο.

Μετα απο λιγο την σηκωσα ορθια και της ειπα πως θελω να της γαμισω το μουνακι,της ειπα πως θελω να της των χωσω τοσο βαθια που να μην εχει μπει αλλο. Η νικη με σπρωχνει με μιας και με ξαπλωνει στο κρεβατι, ερχετε απο πανω μου και μου λεει \'σημερα εγω θα σε πηδηκσω μικρο\', και καθετε αμεσως πανω στην σηκωμενη μου ψωλη. Αρχιζει και κουνιετε και εγω ενιωθα το μουνι της τοσο τελοια που δεν μπορουσα να κρατηθω αλλο και της λεω πως θελω να χυσω και εκεινη την ωρα η Νικη με πηδαει πιο γρηγορα και χωρις να προλαβω να πω κιχ αρχισα να της χυνω το μουνι.

Μετα απο μισο λεπτο η Νικη κατεβενει απο πανω μου με γλυφει λιγο και μου λεει πως τωρα θελει να την παρω στα τεσσερα και να την κανω να μου χυσει τον πουτσο. Εγω μεσα στην καβλα την γυριζω στα τεσσερα και της χωνω την πουτσα μου μεσα στο μουνι της ακουγοντας την να τρελενετε απο την καβλα. Την ειχα πιασει απο τον κολο και την κουναγα γρηγορα και μου ελεγε ολη την ωρα σκιστο το μουνι μου,γαμα την καθηγητρια σου αγορι μου, κανε με να χυσω την ψωλη που εχω μεσα μου. . . και σε λιγα δευτερολεπτα ενιωθα τα υγρα της να λουζουν τον καυλωμενο πουτσο που ειχα μεσα στο μουνακι της. Αμεσως μετα εχυσα και εγω, και αυτη τη φορα πανω στα υπεροχα τσιμπουκοχειλα της.

Αυτο το γαμιση με την καθηγητρια μου συνεχιστηκε και τις επομενες 2μερες μεχρι που επιστρεψαμε απο την εκδρομη και στο αεροδρομιο ειδα τον αραβωνιαστικο της να την περιμενει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.