Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα βγει από το σπίτι γύρω στις 9 το πρωί και ξεκίνησα με μια βόλτα σε καταστήματα ρούχων και χρυσαφικών. Βρέθηκα μπροστά σε ένα υπέροχο συνολακι εσώρουχα και με πολύ προσιτή τιμή. Ε, δεν άντεξα μπήκα και το αγόρασα. Χρώμα μαύρο στρινγκ με γουνιτσα μπροστά και δαντελωτό σουτιενακι. Εφάρμοζε τέλεια πάνω μου. Μόλις το φόρεσα κοιταζόμουν στον καθρέπτη και άρχισα να χαϊδεύω απαλά τις ρώγες μου. Είμαι περήφανη για το στήθος μου.

Χάιδευα και για λίγο το μουνάκι μου που είχε υγρανθεί. Είχα 4 μέρες να κάνω σεξ ! Μου έλειπε. Έφυγα από το μαγαζί και στο δρόμο δάγκωνα τα χείλη μου. Είχα ανάψει αρκετά. Οι άντρες με κοιτούσανε και καταλαβαίνανε τι αισθανόμουν, τι ήθελα. Ανέβηκα στο λεωφορείο και κάθισα. Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι. Και περισσότερο απ όλα ήθελα να κάνω σεξ. Κατέβηκα σε μια περιοχή στην οποία συνήθως πάνε ζευγαράκια. Δεν ήξερα που να πάω και τι να κάνω απλώς βάδιζα. Πλησίασα σε ένα γήπεδο τένις και κάθισα απόμερα σε ένα παγκάκι. Άναψα ένα τσιγάρο για να περάσει η ώρα χαζεύοντας κάποιους που παίζανε πιο πέρα τένις. Πριν προλάβω να το καπνίσω είδα να πλησιάζει προς εμένα ένας ηλικιωμένος κύριος με μια εφημερίδα. Βάδιζε γρήγορα κοτσονάτος ήτανε. Κάθισε ακριβώς απέναντι μου και με χαιρέτησε ευγενικά. Ανταπέδωσα και μου έπιασε την κλασική κουβέντα του τι κάνω εδώ τόσο ωραία γυναίκα μόνη και τέτοια. Ένιωσα να με τρώει με τα μάτια και αφέθηκα ελεύθερη. Του είπα την αλήθεια πως είχα βγει να ξεσκάσω. Αμέσως χαμογελώντας ήρθε στο παγκάκι που καθόμουν και μου είπε πως μπορούσε να με βοηθήσει κερνώντας με ένα καφέ μια βόλτα η φαγητό παραλιακά το μεσημέρι. Αρνήθηκα με χαμόγελο και πιάσαμε μια γενική κουβέντα.

Ήθελε να τα μάθει όλα για εμένα με αυτά που ρωτούσε και σιγά σιγά μου τα έριχνε. Παράλληλα μου έδινε να καταλάβω πως προσφέρει πολλά στις γυναίκες που πάνε μαζί του ! Αυτό με ξετρελαίνει ! Μου μιλούσε για τα δώρα και τις εμπειρίες του με αρκετές γυναίκες και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό κυριολεκτικά. Ήξερε να με κουμαντάρει. Το χέρι του μετά από κάποια ώρα άγγιξε το μπούτι μου απαλά αισθησιακά. Ένιωσα μια ανατριχίλα να με κυριεύει. Δεν αντιστάθηκα ένιωθα ανήμπορη πλέον να του πω όχι. Πέρασε το χέρι του με την παλάμη στο μηρό μου και με κοιτούσε στα μάτια. Με φίλησε απαλά στο χέρι και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να περάσω πιο καλά. Είπα μηχανικά ναι. Μου χαμογέλασε και έσκυψε να με φιλήσει. Μου έγλειψε τα χείλη το πηγούνι και μου μιλούσε για το πόσο του αρέσει η λευκή απαλή επιδερμίδα μου. Μου είπε ότι είμαι από τις πιο όμορφες γυναίκες που έβλεπε. Το χέρι του ξαφνικά έπιασε το στήθος μου και άρχισε να με χουφτώνει ενώ με φιλούσε παθιάρικα στο λαιμό και στο λοβό του αυτιού μου. Είχα ανάψει πολύ και μου άρεσε το άρωμα του. Ανασηκώθηκε και έχωσε το κολοδαχτυλο του στη σχισμή από τα βυζομπαλα μου τεντώνοντας το ντεκολτέ μου. Έλεγε πως έχω βυζαρες και με φιλούσε πεταχτά στα χείλη.

Πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε επάνω στην πούτσα του. Άρχισε να το πατάει επάνω τις και να την παίζει με το χέρι μου κοιτώντας γύρω γύρω. Μου είπε να τον ακολουθήσω και σηκώθηκε απότομα. Προχωρήσαμε προς το γήπεδο και μπήκαμε σε κάτι παλιά κτίρια ριμαδιασμενα. Με κάθισε σε ένα παλιοτραπεζο και μπήκε μπροστά μου. Άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά μου και να λέει διάφορα για αυτά. Μου άνοιξε πολύ το ελαστικό ντεκολτέ και τα έβγαλε έξω. Άνοιξε από μπροστά το καινούργιο μου σουτιέν και τα ελευθέρωσε. Άρχισε να τρίβει τις ρώγες μου που είχανε γίνει πέτρα και με ξάπλωσε πίσω. Μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου και χουφτώνοντας τα βυζομπαλα μου άρχισε να με βυζαίνει κανονικά τρίβοντας τον πούτσο του στη μουναρα μου. Για αρκετή ώρα μασούσε κανονικά ολόκληρα τα βυζιά μου και με είχε γεμίσει σάλια. Τα βυζιά μου είχανε κατακοκκινίσει από το γλείψιμο.

Σηκώθηκε λέγοντας χόρτασα βυζάκια μαναρα μου και άχησε να κατεβάζει το παντελόνι του. Με τράβηξε και γονάτισα μπροστά του. Του κατέβασα το σλιπ και άρπαξα την πούτσα του και άρχισα να την παίζω. Την είχε χοντρή με μεγάλα αρχίδια. Μου έπιασε και τα δυο χέρια τα σήκωσε ψηλά και είπε να ανοίξω το στόμα μου. Έβαλε με τη μέση του το πουλί του στο στόμα μου και άρχισε ελαφρά μπρος πίσω να μου το γαμάει. Ρουφούσα το καυλί του με βουλιμία μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με πιπωνε. Το καυλί του έγινε κάμποσο μακρύ και έφτανε το λαρύγγι μου. Τα σάλια μου με τα υγρά του πούτσου του ξεχείλιζαν από το πιγούνι μου και στάζανε στα βυζιά μου.

Ξαφνικά χτύπησε το κινητό του.
Τρόμαξα και προσπάθησα να φύγω. Με πίεσε κάτω και δεν τον έβγαλε από το στόμα μου. Έβγαλε έξω το κινητό και απάντησε. Ήτανε μάλλον συνεργάτης του και μίλησε για δουλειές. Εκείνος ρώτησε που είναι τώρα και του απάντησε με μια φράση που με συγκλόνισε αλλά με καύλωσε τρομερά. Είπε πως τσιμπουκονει μια παντρεμένη πουτανιτσα που θα τι δοκίμαζε αν κάνει για την παρέα του. Μόλις έκλεισε το τηλ έκανε πίσω και με σήκωσε όρθια. Με γύρισε πλάτη και σήκωσε ψηλά το μίνι μου. Μου κατέβασε το στρινγκ και άρχισε να μου βάζει με το ένα χέρι δάχτυλο στην κλειτορίδα μου και με το άλλο να παίζει με τα βυζιά μου.

Μου είπε να σκύψω και υπάκουσα. Έσκυψα και ένιωσα αμέσως την πούτσα του να ανοίγει τα μουνοχιλα μου. Με μια απότομη κίνηση που με πόνεσε τον έχωσε βαθιά μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Οι κραυγές μου ακουστήκανε αρκετά μακριά πιστεύω αλλά δεν τον ένοιαζε. Με χτυπούσε σφαλιάρες στα κολομαγουλα και με γαμούσε βίαια ενώ παράλληλα με εξευτέλιζε βρίζοντας με χυδαία. Φώναζε δυνατά τις βρισιές του και με χτυπούσε στα μπούτια και στον κώλο δυνατές σφαλιάρες. Άρχισα να δακρύζω από τον πόνο. Μου είπε πως θέλει να του τα πιω και τραβώντας με από τα μαλλιά με σήκωσε. Με πάτησε να γονατίσω και τον έβαλε στο στόμα μου βαθιά. Άρχισε να χύνει καυτά χισακια και εγώ τα κατάπινα τόσο βιαστικά που παραλίγο να ξεράσω. Με σφαλιαρισε δυνατά και με κράτησε εκεί να τα πιω όλα. Από το γλείψιμο η πούτσα του γυάλιζε και άρχισε να ντύνετε λέγοντας μου ότι είμαι καλή και του άρεσα. Μου είπε να ντυθώ γρήγορα και το έκανα.

Πήγαμε κατευθείαν στο αμάξι του και με οδήγησε σε ένα πολύ ωραίο κτίριο. Μπήκαμε μέσα ανεβήκαμε ψηλά με ασανσέρ και μπήκαμε σε κάτι φοβερά γραφεία. Εκεί συναντήσαμε αυτόν που πήρε τηλέφωνο πριν. Με μια απότομη κίνηση και λέγοντας του αυτή είναι η καινούργια πουτανιτσα μας με λύγισε επάνω σε ένα τραπέζι και σήκωσε ψηλά το μίνι μου. Ο κώλος μου ήτανε κατακόκκινος από το ξύλο και του είπε κοίτα πως την έκανα. Ο άλλος έπιασε το κώλο μου και είπε ναι ωραίο κωλι για γαμήσια και με σφαλιαρισε και αυτός στον κώλο. Με ξανασήκωσε και με πήρε να φύγουμε. Στο δρόμο προς το σπίτι μου μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε πως στο εξής θα τους υπηρετώ και θα κερδίσω πολλά. Φωνή μπόρεσα να βγάλω μερική ώρα αργότερα κοιτάζοντας τα σημάδια στο σώμα μου στον καθρέπτη του σπιτιού μου. Έκανα ντους και έβαλα τις κρέμες μου και έπεσα για ύπνο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.