Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια φίλη μου, η Δέσποινα, μου διηγήθηκε την παρακάτω ιστορία:

Πριν περίπου ένα μήνα, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, είχε τόσο διάβασμα που τηλεφώνησε στη μάνα της και της είπε να της στείλει φαγητά με κάποιο κουριερ γιατί δεν είχε χρόνο να μαγειρεύει και δεν πολυγουσταρε να τρώει και από έξω. έτσι η μανά της, της είπε ότι σε τρεις-τέσσερις μέρες θα στείλει κάποια φαγητά με κουριερ ώστε να τη διευκολύνει.

Οι μέρες πέρασαν και έτσι και πράγματι μετά από τρία πρωινά, γύρω στις 11 χτύπησε το κουδούνι της δέσποινας. η φίλη μου εξαντλημένη από το πολύ διάβασμα και έχοντας τα καλοριφέρ και τη θερμάστρα στο φουλ (τότε με τα κρύα ήταν) ταράχτηκε από τον γλυκό ύπνο της. νιώθοντας όμως την ανάγκη να προλάβει το κουδούνι και μη σκεφτόμενη τι φορούσε(!) έτρεξε να ανοίξει την πόρτα...

Το παλικάρι που στεκόταν στην πόρτα από την εταιρεία κουριερ τα έχασε μόλις την είδε. το άσπρο τιραντε φανελάκι της και το γαλάζιο στρινγκ που φορούσε η δέσποινα άφηναν ελάχιστα στη φαντασία...
μόλις το συνειδητοποίησε...κόμπλαρε " καλημέρα...συγνώμη για την εμφάνιση αλλά κοιμόμουν" δικαιολογήθηκε
" δεν πειράζει..." απάντησε ο τύπος...άλλο που δεν ήθελε.

Η δέσποινα άρχισε να απολαμβάνει αυτό το σόου που έδινε στον νεαρό. πήρε το πακέτο και το πήγε στην κουζίνα φροντίζοντας να κουνήσει τον κώλο της καθώς περπατούσε λίγο παραπάνω από το κανονικό. δεν τον έβλεπε αλλά ένιωθε τα μάτια του καρφωμένα πάνω της και αυτό της πρόσφερε απίστευτη ηδονή.

" Πρέπει να υπογράψετε σε αυτό το χαρτί" της είπε καθώς εκείνη ερχόταν.
πήρε το στυλό, ακούμπησε το χαρτί πάνω σε ένα τραπεζάκι στο χωλ και έσκυψε για να το υπογράψει. καθώς έσκυβε όμως το τιραντε μπλουζάκι της χαλάρωσε και έτσι τα βυζάκια της ξεπρόβαλλαν προς τέρψη του νεαρού ο οποίος προφανώς τα είχε "παίξει'. παίζοντας την ανήξερη η δέσποινα συνέχισε να κοιτάει το χαρτί δίνοντας χρόνο στο παιδί να πάρει τη "δόση" του ενώ ήδη τα πρώτα υγρά άρχισαν να τρέχουν από το μουνάκι της...

Ηθελε να τον πηδήξει τρελά...να κάτσει πάνω στην ψωλή του και ναχοροπηδηξει...έσταζε καύλα...τον βασάνιζε όμως και αυτό την καύλωνε ακόμα πιο πολύ το παλικάρι θέλοντας να κερδίσει χρόνο της ζήτησε ένα ποτήρι νερό. αυτή τον προσκάλεσε μέσα και πήγε να του το φέρει. βρήκε πάλι την ευκαιρία και του χαρίσει την υπέροχη θέα του καλλίγραμμου και πεταχτού κώλου της...

Κωλαρακι από τα λίγα όμως...ακόμα και εγώ που είμαι φίλος δηλαδή...ονειρεύομαι να το ξεσκίσω... την ώρα που του φερε το νερό, χτύπησε και το τηλέφωνο. με μια κίνηση η δέσποινα σήκωσε το ακουστικό από το χαμηλό τραπεζάκι όπου είχε τη συσκευή...

Η κίνηση αυτή όμως ήταν ότι πρέπει για να τουρλώσει μπροστά στον ξένο τον κώλο της. αυτός έχοντας καταγκαυλωσει και έχοντας φτάσει στο αμήν δεν άντεξε. σκύβει στα γόνατα και αρχίζει να γλύφει τον κώλο της φίλης μου και το μουνάκι της πάνω από το στρινγκ...αυτή το απολάμβανε και δεν τον εμπόδισε ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει με τη μανά της στην άλλη γραμμή!

Μάλιστα κουνούσε κυκλικά τον κώλο της για να νιώσει καλύτεραa την γλώσσα του καυλωμένου νεαρού. αυτός λυσσασμένος από την καύλα την έγλειφε μανιασμένα ενώ παράλληλα ρουφούσε το μεθυστικό άρωμα γυναίκας που εξέπεμπε το καλοξυρισμένο όπως διέκρινε μουνάκι της.

Με το που έκλεισε το τηλ αποφάσισε ότι είχε παρατραβήξει το πράγμα και ζήτησε από το νεαρό να φύγει αλλιώς θα φωνάξει την αστυνομία... αυτός σαστισμένος για αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια...ψελλίζοντας κάτι μισολογα άνοιξε την πόρτα και έφυγε...

Νιώθοντας πιο ισχυρή και ικανοποιημένη από τον εγωισμό της η δέσποινα άναψε ένα τσιγάρο με το χαμόγελο της αλαζονικής επιτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.