Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν δύο-δυόμιση χρόνια είχα μπει στην απογραφή καθώς σαν φοιτητής είχα ανάγκη από χρήματα. Που να φανταστώ ωστόσο ότι η εμπειρία που θα μου προσφέρει η απογραφή θα είναι πολύ πιο ηδονική και από τα ίδια τα λεφτά!

Γύρω λοιπόν στο μεσημεράκι και ενώ θυμάμαι είχε αρκετή ζεστή βρισκόμουν στο ρετιρέ μιας πολυκατοικίας και χτυπούσα άλλο ένα κουδούνι από τα τόσα που χτύπησα εκείνη τη μέρα.

Την πόρτα άνοιξε μια ψηλή γυναίκα, με έντονα βαμμένα ξανθιά μαλλιά και μέτριας ομορφιάς στο πρόσωπο, αλλά με απίστευτο όπως μπόρεσα να διακρίνω σώμα. Φορούσε μια μοβ νυχτικιά σατέν μέχρι το γόνατο και από πάνω μια ίδιου χρώματος ρόμπα. Ήταν γύρω στα 30-35.

Αφού της είπα ότι είμαι από την απογραφή, πέρασα μέσα στο σπίτι της που μύριζε υπέροχα! Με ρώτησε αν ήθελα καφέ και εγώ της απάντησα καταφατικά θέλοντας να μείνω λίγο χρόνο παραπάνω μαζί της. Καθώς έφτιαχνε τον καφέ, έβλεπα την κωλάρα της από πίσω να τεντώνεται και να πετάγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς έσκυβε και ο πούτσος μου άρχισε να ασφυκτιά μέσα στο τζιν. Αφού καθίσαμε στο σαλόνι και άρχισα να κάνω τη δουλειά μου, η Στέλλα (έτσι τη λέγανε), με ένα φονικό σταυροπόδι απέναντι μου με το οποίο φαινόταν το μαύρο κιλοτάκι της δεν με άφηνε να συγκεντρωθώ...

Μόλις τελείωσα και ενώ έψαχνα τρόπο κάτι να της πω για να κερδίσω χρόνο, μου είπε ότι ήταν ελαφρώς πιασμένη και αν θα μπορούσα να την τρίψω λίγο πριν φύγω.

Η απάντηση μου δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από: «Ευχαρίστως!»
Ξάπλωσε λοιπόν μπρούμυτα στον καναπέ πετώντας με μια κίνηση τη ρόμπα της και μένοντας με το νυχτικό, και αφού μου έδειξε το λάδι αφέθηκε στα χέρια μου.

Ξεκίνησα από τους ώμους. Η επιδερμίδα της ήτανε απαλή σαν μωρού παιδιού, πράγμα που με εντυπωσίασε και με καύλωσε. Συνέχισα να τρίβω στη μέση αλλά φρόντισα να της δείξω ότι το νυχτικάκι της με εμπόδιζε και της ζήτησα αν γίνεται να το βγάλει.
Λες και το περίμενε η ρουφιάνα! Με μια κίνηση το έβγαλε και το άφησε στο πάτωμα. Έμεινα μαλάκας εγώ! Το απίστευτα μαυρισμένο κωλαράκι της που συνοδευόταν από ένα μοβ κορδονάκι το οποίο χανόταν μέσα στον κώλο της, και το στητό βυζί της γκόμενας που λίγο πρόλαβα να απολαύσω, παραλίγο να με κάνουν να χύσω επί τόπου!

Άρχιζα να της τρίβω την μέση και σιγά-σιγά κατέβαινα. Έφτασα στον κώλο της... εκπληκτική αίσθηση να έχω δυο τέτοια κωλομέρια μέσα στην παλάμη μου και να τα τρίβω, να τα ζουλάω, να τα χαϊδεύω... άλλο πράγμα!

Δήθεν τυχαία τα δάχτυλα μου καθώς την πασπάτευα, ακουμπούσαν το μουνάκι της που ξεπρόβαλλε από το βάθος. Άκουγα τους αναστεναγμούς της κάθε φορά που το έκανα αυτό.
Χωρίς να την ρωτήσω και χωρίς να προβάλλει αντίσταση της κατεβάζω το... μινιμαλιστικό εσώρουχο και αρχίζω να της γλύφω το μουνάκι και την κωλότρυπα.

Άρχισε να λιώνει στα βογγητά ενώ εγώ μέσα στον κώλο της χωμένος, δεν ήθελα να βγω ποτέ από εκεί.
Σε κάποια στιγμή γύρισε λυσσασμένα, ξεκούμπωσε το τζιν που φορούσα και τον πήρε στο στόμα της. Τέτοιο τσιμπούκι ούτε πεπειραμένη πόρνη δεν παίρνει. Η γυναίκα το κατείχε το πράγμα.

Αφού έγλυψε τ' αρχίδια και τον κώλο μου, έβαλα προφυλακτικό και κάθισε πάνω στον -θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τη φύση για τη γενναιοδωρία της- ορθωμένο πούτσο μου που είχε κοκκινίσει και ήθελε να "ξεφορτώσει".
Χοροπηδούσε σαν τρελή η καυλιάρα ενώ εγώ της έγλυφα τα βυζιά που πήγαιναν πάνω κάτω. Ξεσκιστήκαμε σε πολλές στάσεις ενώ αυτή ανάμεσα στα καυλόλογα και τα προστυχόλογα που έλεγε έβριζε και τον άντρα της(!).

Είχα ιδρώσει από το απίστευτο γαμήσι...
Η γυναίκα ήταν όλα τα λεφτά! Όταν της είπα ότι τελείωνα, μου έβγαλε το προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα της.
Έχυσα ψυχορραγώντας ανάμεσα σε δύο χείλη καυτά και μέσα σε ένα στόμα που τα έγλυφε όλα. Την ίδια στιγμή τα λάγνα μάτια της ήταν καρφωμένα πάνω μου κοιτώντας με ηδονικά και γεμάτα ευχαρίστηση.

Το σπέρμα μου πλημμύρισε το στόμα της και εγώ σωριάστηκα ημιθανής στον καναπέ.
Ήταν η πρώτη μου φορά με τη Στέλλα. Ακολούθησαν κι άλλες. Η σεξουαλική μας χημεία ήταν άψογη, και αυτό που έζησα μαζί της για περίπου ένα εξάμηνο, ήταν η αφετηρία πολυποίκιλων σεξουαλικών δραστηριοτήτων και περιπετειών.

Στέλλα όπου και να ‘σαι.. να ‘σαι καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.