Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Νίκος 24 ετών. Θα σας περιγράψω την εμπειρία που μου συνέβη ένα χρόνο περίπου πριν.. τον προηγούμενο χρόνο λοιπόν πήγα στην Αγγλία για ένα τετράμηνο με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών..

Οι δυο μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου ως τότε που δεν είχα πραγματοποιήσει ποτέ ήταν πρώτον το να πάω με μια αρκετά μεγαλύτερη μου γυναίκα και δεύτερον να πάω με ένα ζευγάρι.. ευτυχώς στην Αγγλία για μεγάλη μου τύχη μπόρεσα να τα κάνω και τα δυο..
περίπου ένα μήνα αφότου ήμουν στην Αγγλία μια μέρα ήμουν στο νετ σε μια σελίδα με αγγελίες από ζευγάρια που ψαχναν είτε άλλα ζευγάρια είτε άλλη γυναίκα είτε άλλο άντρα..

σε κάποια φάση βρήκα μια αγγελία από ένα ζευγάρι 46 και 44 χρόνων που ήταν από την περιοχή που ήμουν και εγώ και ψαχναν άντρα στρειτ.. αφού το σκέφτηκα αρκετά τους έστειλα ένα εμαιλ όπου τους έλεγα κάποια πράγματα για μένα και ότι θα ήθελα να βρεθούμε και να περάσουμε καλά.. να πω την αλήθεια δεν περίμενα να μου απαντήσουν αλλά για μεγάλη μου έκπληξη μετά από περίπου 4 μέρες πήρα απάντηση τους.. μου λέγον ότι θα ήθελαν να γνωριστούμε να πάμε για ένα ποτό και αν ταιριάζουμε σαν παρέα και αν όλοι μας επιθυμούμε να συνεχίσουμε να το κάναμε.. Κλείσαμε λοιπόν ραντεβού σε ένα καφέ της πόλης στις 8. όταν πήγαινα στο ραντεβού ένιωθα πάρα πολύ αμηχανία και ντροπή.. να πω εδώ ότι στο σαιτ είχαν μόνο μια φωτογραφία τους της γυναίκας αλλά φαινόταν μόνο ο κώλος της και αυτός όχι καλά και έτσι δεν είχα πλήρη εικόνα τους.. μου είχαν πει ότι θα πάνε λίγο πιο νωρίς εκεί και ότι θα έχουν ένα περιοδικό πάνω στο τραπέζι.. μόλις μπήκα στο μαγαζί τους είδα.. ο άντρας ο Paul όπως έμαθα λίγο μετά ήταν γύρω στο 1. 75 με κοιλίτσα αλλά αρκετά γοητευτικός για την ηλικία του.. Η Jayne ήταν μια γυναίκα αρκετά ψηλή γύρω στο 1. 72 με καμπύλες.. δεν ήταν εντυπωσιακά όμορφη αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το στυλ της.. πολύ ωραίο ντύσιμο και πραγματικά αυτό που λέμε ΓΥΝΑΙΚΑ. φορούσε μπλούζα από πάνω μαύρη και φούστα μακριά αλλά κολλητή από κάτω..


με το που κάθισα μαζί τους ένιωθα πολύ αμήχανα.. ευτυχώς αυτοί ήταν πολύ άνετοι και άρχισαν συζητήσεις γενικές ρωτώντας με τι κάνω στη ζωή μου κτλ.. και με έκαναν έτσι να νιώσω πολύ άνετα.. το καλό είναι ότι τους έβλεπα πολύ φιλικούς με μένα αλλά είχα αγωνία για το πως θα συνεχιστεί η φάση.. τελικά αφού καθίσαμε στο καφέ περίπου μια ώρα και είχαμε αποκτήσει αρκετή οικειότητα μου πρότειναν να πάμε σπίτι τους για να πιούμε κρασάκι.. δέχτηκα και έτσι μετά από περίπου δέκα λεπτά ήμασταν στο πολύ όμορφο σπίτι τους και πίναμε κρασάκι..

το κλίμα ήταν πολύ καλό και εγώ μόνο με την σκέψη ότι μάλλον θα πραγματοποιούνταν η φαντασίωση μου μετά από χρόνια ήμουν πολύ καυλωμένος.. σε κάποια φάση η jeyn σηκώθηκε και είπε ότι πάει να κάνει ένα μπανακι.. μόλις μείναμε μόνοι ο Paul με ρώτησε αν θα ήθελα να συνεχίσουμε.. εγώ του είπα φυσικά ναι και αυτός χαμογέλασε λέγοντας μου ότι άρεσα πολύ στη jeyn..

μετά από κάνα δεκάλεπτο η jeyn φώναξε στον άντρα της ότι ξέχασε να πάρει πετσέτα και να της πάει μια.. ο άντρας της μου έδωσε μια πετσέτα και μου λέει πάνε εσύ και μου έκλεισε το μάτι..

είχα τρελαθεί από καύλα.. χτύπησα την πόρτα της τουαλέτας και της είπα ότι έφερα την πετσέτα της.. μου είπε πέρνα μέσα.. όταν μπήκα μέσα ήταν το καλύτερο θέαμα που είχα δει ποτέ.. η jeyn oολόγυμνη να μου χαμογελάει.. τα βυζιά της ήταν αρκετά μεγάλα περίπου νο4 αλλά αρκετά στητά για την ηλικία της με σκουρη μεγάλη ρόγα.. το μουνάκι της ήταν όλο ξυρισμένο.. με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει..

βρισκόμουν στον παράδεισο.. αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε σαν τρελοί.. το πάθος της ήταν απίστευτο.. σιγά σιγά μου έβγαλε όλα τα ρούχα μου και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα.. με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου.. μετά από λίγο ήρθε και ο Paul γυμνός και καυλωμένος.. ξάπλωσε την γυναίκα του και με έβαλε να της γλείψω το μουνάκι.. όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο ξυρισμένο μουνάκι της ήταν υπέροχα.. ήταν πάρα πολύ υγρή.. άρχισα να την γλείφω σαν τρελός ενώ παράλληλα αυτή έπαιρνε τσιμπούκι από τον άντρα της.. σε κάποια φάση ο άντρας της άρχισε να την χύνει στο πρόσωπο και μετά από λίγο άρχισε και αυτή να χύνει τους χυμούς της στο στόμα μου.. μετά με πλησίασε και μου λέει σειρά σου να χύσεις.. και άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι χώνοντας παράλληλα το ένα της δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου.. μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο και άφησα το σπέρμα μου ελεύθερο.. το ήπιε με φοβερή βουλιμία.. ήταν τέλεια..

βέβαια η βραδιά δεν τελείωσε εκεί.. απλά το αφήνω για την επόμενη φορά.. δεν ξέρω αν εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν ζευγάρια σοβαρά εχέμυθα που να θελαν έναν στρειτ νέο σαν εμένα είτε για ανταλλαγή εμαιλ είτε για γνωριμία.. θα χαρώ πολύ αν υπάρχουν να μου στείλουν ένα εμαιλ.. επίσης περιμένω email από κοπέλες η άντρες για σχόλια η οτιδήποτε άλλο θέλουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.