Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφάσισα εδώ και λίγο καιρό να πάω γυμναστήριο για να χάσω τα κιλά που έβαλα λόγω χειμώνα . Διάλεξα ένα μικρό γυμναστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αρκετά μακριά από το σπίτι μου γιατί ήθελα να το συνδυάζω και με καμιά βόλτα στην παραλία η στο κέντρο της πόλης.. Αυτή την Τετάρτη το απόγευμα και ενώ έκανα διάδρομο σκάει μύτη μια γυναίκα γύρω στα 38-40 με μια κοπέλα περίπου στα 20.

Η μικρή ήταν καταπληκτικό μουνάκι φοβερό σώμα και πρόσωπο, με ένα κολάν και ένα στρινγκακι να διαγράφει, τέλειο.Η μεγάλη ήταν μέτρια γύρω στο 1.65 με καστανά μαλλιά αρκετά κοντά, αδιάφορο σώμα, μέτρια βυζιά και έναν καταπληκτικό κώλο, λίγο πιο μεγάλο από το τέλειο αλλά πεταχτός και με φοβερές καμπύλες. Εντύπωση μου έκανε ότι φορούσε ένα μαύρο κολάν από πάρα πολύ λεπτό και γυαλιστερό ύφασμα τόσο λεπτό που φαινόταν τέλεια το στρινγκ της και σχηματιζόταν τα μουνοχειλα της σαν να τα έβλεπα μπροστά μου.


Δεν ήταν μαμά της και όπως έμαθα αργότερα ήταν ανύπαντρη και η μικρή ήταν ανιψιά της.Ανέβηκε στον μπροστινό διάδρομο και την επόμενη μισή ώρα παρατηρούσα την υπέροχη κολάρα να κουνιέται πάνω κάτω από το τρέξιμο, ειδικά όταν ανέβηκε στο όργανο για τους προσαγωγούς τρελάθηκα, πάρα την κούραση μου καύλωσα και πρέπει να το πήρε είδηση και με κοιτούσε. Όλο το γυμναστήριο ασχολιόταν με το μικρό ξεκολάκι και εγώ με την θεια της.Όταν τελείωσα την γυμναστική έκανα ένα μπάνιο και έφευγα την είχα ξεχάσει.Μόλις μπήκα στο ασανσέρ άνοιξε η πόρτα και μπήκε και αυτή μέσα, συστηθήκαμε και μου είπε ότι κάνει κρύο και φοβάται να μην κρυώσουμε που μόλις βγήκαμε ζεστοί από το ντους, συμφώνησα και βγήκαμε από το ασανσέρ.

Τότε είδαμε ότι έβρεχε καταρρακτωδώς και αναρωτιέται πως θα πάει σπίτι, τη ρώτησα που μένει και μου είπε τούμπα, ωραία λέω θέλεις να έρθεις μαζί μου να σε πάω εγώ (να πιούμε και κάνα καφέ) με βολεύει στην καλαμαριά πάω (καμιά σχέση ωραιοκαστρο μένω, στην άλλη άκρη είναι).Στο αυτοκίνητο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και όταν φτάσαμε μου πρότεινε να ανέβω επάνω για ένα καφέ (καλά ε! Μάγος είμαι ;) φυσικά ανέβηκα άλλωστε τι άλλη δουλειά είχα εκείνη την ώρα στην τούμπα εκτός από τον καφέ που λέγαμε.

Ανεβήκαμε σπίτι της και κάθισα σε έναν καναπέ, πάω να βάλω ένα ποτό για μένα μου λέει εσύ τι θέλεις; ένα ουίσκι, απαντάω, επιστρέφει με τα ποτά και πάει όπως μου είπε να βγάλει τα ρούχα του γυμναστήριου.Ευκαιρία να πάρω ένα τηλέφωνο στο σπίτι να δικαιολογήσω την απουσία μου. Θα βγω με τον Γιώργο λέω στην γυναίκα μου (ο Γιώργος αυτήν την εποχή και δεν έχει γκόμενα που να την ξέρει η δικιά μου και δεν μπορεί να τσεκάρει αν ο Γιώργος ήταν μαζί μου , τηλεφωνώ και στον Γιώργο να ξέρει και ήμαστε εντάξει.Πάνω στην ώρα σκάει μύτη η Λέτα (από Νικολέτα) με την νέα της εμφάνιση που είναι μια κοντή μεταξωτή ρόμπα και κάθετε απέναντι μου σε μια πολυθρόνα σταυροπόδι.
Άρχισε να μου μιλάει για το γυμναστήριο και ότι αισθάνεται άσχημα με τον κώλο της γιατί είναι πιο μεγάλος από ότι θα ήθελε και δεν μπορεί να βάλει τα ρούχα που θέλει.Της είπα ότι ο καλύτερος τρόπος για να χάσει κανείς πόντους από την περιφέρεια είναι το μασάζ και αν θέλεις της λέω να σου δείξω εγώ γιατί ο αδερφός μου είναι φυσιοθεραπευτής και ξέρω από αυτά τα πράγματα (παραμύθι).

Φερε κάτι σε λάδι η κρέμα και ξάπλωσε να σου δείξω της είπα .Ήρθε με ένα λάδι και ξάπλωσε μπρούμυτα στον καναπέ που καθόμουν, κάθισα στα πόδια της, σήκωσα την ρόμπα και είδα γυμνό αυτό τον υπέροχο κώλο που θαύμαζα πριν στο γυμναστήριο. Δεν φορούσε κυλοτακι ήταν τελείως γυμνή με κλειστά τα πόδια να φαίνονται τα φουσκωμένα μουνοχειλα και λίγες τριχουλες γύρω από την περιοχή της κωλοτρυπίδας της.

Μωρό μου της λέω εσύ δεν χρειάζεσαι μασάζ με τα χέρια μου αλλά με την γλώσσα μου και βάζω βαθιά την γλώσσα μου στα κωλομέρια της. Σήκωσε λίγο τον κώλο της να με διευκολύνει και άρχισε να βογκάει όταν προσπαθούσα αργά και βασανιστικά να της ανοίξω τα μουνοχειλα και να βάλω την γλώσσα μου στην τρύπα της για γευτώ τα υγρά της. Μόλις την έγλυψα στην κλειτορίδα άρχισε να βογκάει πιο πολύ και να μιλάει πρόστυχα ΄΄ γλύψε την μουναρα μου αγόρι μου, κάνε με να χύσω πάνω στην γλώσσα σου, να πιεις τα χυσια μου και μετά να σου γλύφω το στόμα ΄΄ εγώ τρελάθηκα με αυτά που μου είπε και την έγλυφα πιο γρήγορα και έντονα στην κλειτορίδα και την γαμούσα με τη γλώσσα μου.

Μέσα σε λίγα λεπτά παραδόθηκε σε έναν έντονο οργασμό. Άρχισα να κάνω πράξη αυτό που μου είπε λίγο πριν, έβαζα την γλώσσα μου βαθιά μέσα στο μουνί της για να πάρω όσα πιο πολλά χυσια μπορούσα. Όταν πήρα αρκετά την έβαλα κάτω άνοιξε το στόμα της και έτρεχαν οι σταγόνες με τα χυσια της από το δικό μου στόμα πάνω στα χείλια της και στην γλώσσα της , τα έγλυφε λες και ήταν σταγόνες μελιού, ρουφούσε την γλώσσα μου για να πάρει όσα πιο πολλά χυσια μπορούσε .

Αρκετά ήπιαμε από τα δικά μου είπε ώρα να γευτούμε και τα δικά σου και μου κατέβασε την φόρμα που φορούσα αφήνοντας τον πούτσο μου ελεύθερο που ήταν έτοιμος να χύσει από την καύλα και τον έβαλε στο στόμα της τον ρουφούσε σαν να ήταν ο τελευταίος πούτσος στη γη , από το κεφάλι μέχρι τον κώλο μου έγλυφε με μανία και μόλις άρχισε να γλύφει την κωλοτρυπίδα μου κατάλαβε ότι θα χύσω και τον πήρε στο στόμα της για να μην χάσει σταγόνα, έχυνα, έχυνα και δεν τελείωνε από την καύλα, άρχισαν να τρέχουν τα χυσια μου από το στόμα της πάνω στα βυζιά την και αυτή τα ρουφούσε και τα κατάπινε τρίβοντας τις ρόγες της με τα χυσια που έπεσαν.

Πέρασε λίγη ώρα και ηρεμήσαμε , η Λέτα έβαλε το χέρι της στην κλειτορίδα και την έτριβε γιατί δεν είχε περάσει η καύλα της ο πούτσος μου σηκώθηκε με το θέαμα και ήταν έτοιμος να μπει στο παιχνίδι ξανά έβγαλα από την τσέπη του μπουφάν μου ένα προφυλακτικό για το οποίο είχα προνοήσει πιο πριν και της το έδωσα να μου το βάλει, ΄΄ βάλτο μου με το στόμα σου, θα πρέπει να το κανείς με τέχνη έτσι καυλιάρα ψωλα που είσαι΄΄ της λέω αυτή τρελάθηκε, ναι μίλα μου έτσι καυλιάρη , μου είπε .

Μου έβαλε το προφυλακτικό γλύφοντας όλο τον πούτσο μου και άφηνε τα σάλια της να τρέχουν επάνω του σαν να είχα χύσει και τα ξαναρουφούσε στο στόμα της, προσπαθούσα να κρατηθώ να μην χύσω για να την γαμήσω, έλα κάτσε πάνω στη πούτσα μου για να γαμηθείς ψωλα της λέω, αλλά να βλέπω τον κώλο σου.Γύρισε τον έπιασε και τον οδήγησε μέσα στο μουνί της που έσταζε καυτά υγρά και άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω. Η θέα αυτή με τρελαίνει και έβαλα το χέρι μουνί της βάζοντας ένα δάχτυλο μέσα μαζί με την πούτσα μου , τι κανείς μου λέει, εσύ συνέχισε να γαμιέσαι της λέω, πουτάνα .

Βγάζω το υγρό από τα υγρά της δάχτυλο μου και το βάζω στον κώλο της χωρίς να την προειδοποιήσω , αχχχ φώναξε από την απότομη κίνηση και έσφιξε ένα μαξιλάρι αλλά δεν είπε τίποτα άλλο, κρατώντας το χέρι μου σταθερό ανεβοκατέβαινε και γαμιόταν από το μουνί της και από τον κώλο, τρίβοντας την κλειτορίδα της.
Σε λίγο της έβαλα και δεύτερο δάχτυλο, αχχχ πονάω είπε, θυμήθηκα το λάδι που είχε φέρει για μασάζ και το πήρα από δίπλα και το έριξα με δύναμη πάνω στον κώλο και στο μουνί της, τώρα δεν πονάς της λέω σήκω και βαλε τον πούτσο μου στον κώλο σου της λέω,δεν μπορώ πονάω,

Βαλε τον γιατί θα βάλω όλο το χέρι μου μέσα.Τον πιάνει και τον οδηγεί στον κώλο της σιγά - σιγά , τον πήρε όλον και κάθισε λίγο ακίνητη , την έπιασα τα κωλομέρια την σήκωσα και την ξανά άφησα κάτω αχχ με ξέσκισες πούστη μου φώναξε και άρχισε να γαμιέται μιας και είχε ανοίξει η κωλοτρυπίδα της και είχε τρελαθεί .
Δεν κουνήθηκε πάνω από δέκα δεκαπέντε φορές και τρίβοντας την κλειτορίδα της έχυσε πάνω στο χέρι της σφίγγοντας από τον οργασμό την κωλοτρυπίδα της . Δεν άντεξα και εγώ και άρχισα να χύνω μέσα στο προφυλακτικό.

Γύρισε προς το μέρος μου έβγαλε το προφυλακτικό από τον πούτσο μου και έριξε τα χυσια μου πάνω στο στόμα της γλύφοντας τα και πίνοντας τα, για να μην πάνε χαμένα μου λέει.

Κάθισα λίγο και μετά έφυγα γιατί είχε περάσει η ώρα, συμφωνήσαμε ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι κάποιος από τους δυο να ζητήσει να σταματήσει. Θα βρισκόμαστε κάποιες μέρες την εβδομάδα να το κάνουμε αυτό. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις μου με την Λέτα. Ήδη έχω βάλει στο μάτι την ανιψιά της, έμαθα ότι είναι μεγάλο ψολάκι και έχει μια πολύ στενή σχέση με την θεια της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.