Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γυναίκα μου είναι όμορφη, θηλυκή και έξυπνη. Την λατρεύω. Στό κρεβάτι είναι ηφαίστειο. Δώδεκα χρόνια μαζί της και δεν έχω νιώσει ποτέ τη συζυγική ανία. Έχω δυο παιδιά πανέμορφα, όμορφο σπίτι, οικονομική άνεση, είμαι ευτυχισμένος.

Όμως την ευτυχία μου την σκεπάζει ένα μαύρο σύννεφο. Και αυτόν τον κίνδυνο τον δημιουργώ εγώ. Ενώ είμαι ικανοποιημένος απόλυτα και ερωτευμένος με τη Μαργαρίτα, τη γυναίκα μου, δεν της είμαι πιστός. Και ξέρω πολύ καλά πως αν ποτέ η Μαργαρίτα μάθει οτιδήποτε για τις απιστίες μου θα πάρει τα παιδιά και θα με παρατήσει.

Η σκέψη και μόνο με κάνει δυστυχισμένο. Αλλά δεν μπορώ να νικήσω το βίτσιο μου. Κάθε φορά που πηγαίνω με άλλη γυναίκα λέω πως είναι η τελευταία φορά" πως δεν πρόκειται να ξανακάνω τέτοιες βλακείες αλλά αρκεί ένα πρόθυμο γυναικείο χαμόγελο να με κάνει να ξεχάσω όρκους και υποσχέσεις. Μου είναι αδύνατο να αντισταθώ στην οποιαδήποτε ευκαιρία. Ομολογώ πως καμία ερωμένη μου δεν με ικανοποίησε περισσότερο από την Μαργαρίτα, αλλά τελικά δεν είναι η ικανοποίηση που ψάχνω.

Δεν ζητάω να βρω τίποτα περισσότερο από ό,τι έχει η γυναίκα μου. Αυτό που με γοητεύει είναι το ερωτικό παιχνίδι καθ\' αυτό" η αίσθηση του κυνηγού. Ναι έτσι θα έλεγα τον εαυτό μου, κυνηγό. Της ερωτικής ηδονής. Αγαπάω τις γυναίκες, και κάθε μια που πηγαίνω την σέβομαι και την εκτιμώ. Αυτός ο σεβασμός που τους δείχνω είναι ο λόγος άλλωστε που δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα. Μόνο μια φορά κινδύνεψε να τιναχτεί στον αέρα όλη η ζωή μου και αυτό επειδή έδωσα δικαιώματα σε μια γυναίκα περισσότερα απ\' όσα επέτρεπε μια σεξουαλική και μόνο σχέση. Ίσως επειδή ήταν η μοναδική γυναίκα που θα μπορούσα να συγκρίνω με την Μαργαρίτα. Και αυτή κατάλαβε την επιρροή της πάνω μου και λίγο έλειψε να μου διαλύσει την οικογένεια.

Την έλεγαν Ρίτα και γνωριστήκαμε σε ένα φιλικό σπίτι. Αυτή ήταν με τον άντρα της και εγώ με τη Μαργαρίτα. Από την πρώτη στιγμή που μας σύστησαν ήξερα πως εγώ και αυτή θα βρεθούμε σύντομα στο κρεβάτι. Ήταν πολύ σεξουαλική γυναίκα. Ό,τι έκανε, όποια κίνηση του κορμιού της ήταν φιλήδονη και ερεθιστική.

Την κρυφοκοίταζα πολύ εκείνη τη νύχτα έχοντας κιόλας δει με τη φαντασία μου το γυμνό της κορμί να στενάζει κάτω απ\' το δικό μου. Σε δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο στο γραφείο μου. Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το νούμερο από την κοινή μας φίλη λέγοντας πως έχει μια υπόθεση να μου αναθέσει.

Συναντηθήκαμε το ίδιο απόγευμα σπίτι της. Με υποδέχτηκε φορώντας μίνι φούστα και ένα μπλουζάκι που είτε το φόραγε είτε όχι ένα και το αυτό. Ήδη ένιωθα τη μυρωδιά του θηράματος. Μου είπε με σύντομες κουβέντες την υπόθεση και τις έδωσα τις ανάλογες συμβουλές. Είχε καθίσει τόσο κοντά μου, σε απόσταση αναπνοής. Το γυμνό της μπούτι ακουμπούσε στο πόδι μου. Η φλόγα της διαπερνούσε το παντελόνι μου και με άναβε.

Τα κόκκινα νύχια της άγγιζαν τυχαία που και που το χέρι μου και ήταν σαν να με έγλειφε. Χωρίς τσιριμόνιες και τα σχετικά την άρπαξα στην αγκαλιά μου και τη φίλησα. Η γλώσσα της χώθηκε βαθιά στο στόμα μου και τα κόκκινα νύχια άγγιξαν πάνω από το ύφασμα τον πούτσο μου. Γρήγορα βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι της. Είχε αγαλματένιο κορμί, ήταν υπέροχη. Γλειφτήκαμε, χαϊδευτήκαμε και χωρίς να μπορούμε να περιμένουμε άλλο, χώθηκα βαθιά μέσα της κάνοντας τη να στενάζει κάτω από το κορμί μου.

Ο κόλπος της ήταν βαθύς και στενός. Έσφιξε τα ατέλειωτα πόδια της γύρω μου και έσπρωχνε βαθιά μέχρι που τ\' αρχίδια μου είχαν κλείσει ερμητικά τον κόλπο της. Χύσαμε χωρίς να μπαινοβγαίνω μόνο και μόνο από τα λικνίσματα της λεκάνης της γύρω στον πούτσο μου. Κυριολεκτικά με στράγγισε. Ήταν τόσο γρήγορο, αλλά ήταν φανταστικό.

Η Ρίτα όμως είχε στο μυαλό της κι άλλα πολλά. Σε λίγη ώρα ο πούτσος μου ήταν ξανά στις δόξες του μέσα στα κόκκινα χείλη της. Πρέπει να είχε εξασκήσει το στόμα της ώρες ατέλειωτες για να επιτυγχάνει τέτοιο αποτέλεσμα. Με είχε φτάσει στο ζενίθ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Χαλαρωμένος εντελώς απολάμβανα το καταχθόνιο φιλί της έτοιμος να ξαναχύσω στο στόμα της, όμως με άφησε και άλειψε τον πούτσο μου με μια κρέμα που δεν είχα δει πώς βρέθηκε στα χέρια της. Κατάλαβα πού το πήγαινε και μ\' έπιασε έξαψη. Σηκώθηκα, όρμησα στο μουνί της και το έγλειψα με μανία.

Σφάδαζε και με παρακαλούσε να την πηδήξω. Την γύρισα ανάποδα και ανοίγοντας τα κωλομέρια της ακούμπησα τον πασαλειμμένο πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της και χώθηκα μες τον τουρλωμένο κώλο της. Φοβερή αίσθηση. Αυτή η γυναίκα ήταν σαν να είχε όλες τις τρύπες του κορμιού φτιαγμένες για έρωτα. Βαθιές και στενές. Ο πανέμορφος κώλος της έσφιγγε σαν μέγγενη το καυλί μου. Λικνιζόταν πάλι κυκλικά αλλά εγώ αφηνιασμένος από την καύλα άρχισα το τρελό πηγαινέλα μες τον κώλο της χωρίς να ακούω τις κραυγές της να την λυπηθώ γιατί θα πεθάνει από καύλα.

Ξαναχύσαμε το ίδιο πολύ, το ίδιο ωραία. Όταν συνήλθα είδα πως ήταν ώρα να φύγω. Πρώτη φορά όμως δεν ένιωσα χορτασμένος από μια γυναίκα. Έφυγα και σε δυο-τρεις μέρες της τηλεφώνησα.

Ήθελα να την ξαναδώ. Ξαναειδωθήκαμε και μπορώ να πω πως η καύλα μου ήταν μεγαλύτερη από την πρώτη φορά και κάθε φορά που βρισκόμασταν (τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα) ένιωθα να με παρασύρει σ\' ένα επικίνδυνο δρόμο. Όμως ήμουν εντελώς παθιασμένος για τον ερωτά της.

Δεν μου είχε ξανασυμβεί να βρεθώ με κάποια ερωμένη μου πάνω από δύο φορές. Αυτή η γυναίκα με ζάλιζε. Και ήξερα πως και εγώ της άρεσα όσο μου άρεσε αυτή. Δυο μήνες πέρασαν έτσι. Και τότε άρχισε να μου μιλάει για διαζύγια και τέτοια. Σαν να ξύπνησα από έναν εφιάλτη.

Η σκέψη πως θα χάσω τη Μαργαρίτα με συγκλόνισε. Διέκοψα αμέσως με τη Ρίτα. Δυο-τρεις φορές με βρήκε στο τηλέφωνο. Έφτασε μάλιστα να με απειλήσει πως θα τα μάθει όλα η γυναίκα μου. Εγώ έμεινα ασυγκίνητος και αυτή βέβαια δεν τόλμησε τίποτα. Όταν πέρασαν όλα, υποσχέθηκα να μην ξαναβγώ κυνήγι.

Τις τελευταίες όμως μέρες νιώθω ξανά γύρω μου τη μυρωδιά του θηράματος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).