Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που παραθέτω συνέβη πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν ελεύθερος. Εκείνη λοιπόν την εποχή έκανα μία σχετικά μακρόχρονη σχέση με μία κοπέλα της ηλικίας μου που "έπεσε" μετά από επίπονη πολιορκία, αλλά το άξιζε. Ενώ σαν συμπεριφορά, νοοτροπία γενικά ήταν πολύ χαμηλών τόνων, ήταν κατά βάθος δυνατή προσωπικότητα όλο εκπλήξεις. Αργήσαμε κάπως να ολοκληρώσουμε τις σχέση μας, (τρίμηνο τουλάχιστον), αλλά "χαλάλι" της.

Θυμάμαι ακόμη την πρώτη νύκτα που περάσαμε μαζί, ένα μείγμα τρυφερότητας και αχαλίνωτου πάθους. Σιγά σιγά με τον καιρό μάθαινε ο ένας τον άλλο στον ερωτικό τομέα. Αρχίσαμε σιγά σιγά να ανταλλάσσουμε εμπειρίες-προτιμήσεις και επιθυμίες. Στις απαιτήσεις της ήταν πολύ απλή χωρίς ιδιαιτερότητες. Εγώ την μόνη επιθυμία που εξέφρασα ήταν να έκανα έρωτα με δύο γυναίκες κάποια στιγμή. Θυμάμαι ότι με φίλησε τότε και μεταξύ αστείου και σοβαρού μου δήλωσε ότι όλα ήταν δυνατόν κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν, αλλά εγώ δεν το πήρα ποτέ στα σοβαρά, γιατί η συζήτηση ήταν καθαρά θεωρητική.

Την ημέρα της πρώτης επετείου της σχέσης μας το μεσημέρι όταν πήγα στο σπίτι της μετά την δουλειά, την βρήκα με την κοπέλα που της έκανε την τακτική περιποίησή της όπως μανικιούρ-πεντικιούρ και χαλάουα. Την είχα δει πολλές φορές στο παρελθόν και αφού τις χαιρέτησα μπήκα για ένα ντους λόγω της ζέστης της ημέρας. Όταν τέλειωσα έβγαλα το κεφάλι μου και ερώτησα εάν είχε φύγει η κοπέλα για να βγω με την πετσέτα από το λουτρό. Την βρήκα μόνη της στο κρεβάτι σκεπασμένη με το σεντόνι με ένα πονηρό χαμόγελο. Μου άπλωσε το χέρι της και με κάλεσε δίπλα της. Δεν αργήσαμε καθόλου να αρχίσουμε το παιχνίδι, με την μόνη διαφορά ότι ήθελε λόγω επετείου (που μου την θύμισε) να προχωρήσουμε σιγά σιγά, όχι κάτι από τα συνηθισμένα. Συμφώνησα και άρχισα να την χαϊδεύω και να την φιλάω παντού, ιδίως εκεί που ήξερα ότι την ξετρέλαινε. Είχε περάσει αρκετή ώρα έτσι, είχε αρχίσει να ανασαίνει βαριά και ήμουν έτοιμος να μου ανταποδώσει τα ίσια όταν ξαφνικά το κρεβάτι βάρυνε και ένα ξένο κρύο γυναικείο χέρι ακούμπησε την πλάτη μου. Έκπληκτος αντίκρισα την κοπέλα γυμνή στο κρεβάτι μας που αμέσως με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα παθητικό φιλί στο στόμα ενώ με το ένα της χέρι έπιασε το ερεθισμένο μου όργανο. Το ξάφνιασμά μου δεν είχε περάσει ακόμα, με ξάπλωσαν κάτω και μου ψιθύρισε η φίλη μου στο αυτί ότι αυτό ήταν το δώρο της για την επέτειό μας.

Ήμουν ήδη ερεθισμένος αρκετά όταν δύο στόματα και δύο ζευγάρια χέρια ασχολήθηκαν με εμένα και προσπάθησα με νύχια και με δόντια να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην τελειώσω επιτόπου. Σε λίγο με προτροπή της φίλης μου η νέα συντροφιά μας κάθισε επάνω μου.
Ούτε συζήτηση για κάποιο μέτρο προφύλαξης. Την λίγη ώρα που βρισκόταν επάνω μου, η φίλη μου ψιθύριζε διάφορα ερεθιστικά και με φίλαγε παντού. Όταν κατάλαβα ότι έφτανα στον δρόμο χωρίς επιστροφή προσπάθησα να την διώξω από πάνω μου, αλλά αυτή αρνήθηκε και φάνηκε ότι και αυτή βρισκόταν στη ίδια μοίρα. Τέλειωσα με πολλή ένταση μέσα της την στιγμή που και εκείνη έπεσε όλη επάνω μου και με βογκητά τέλειωσε δευτερόλεπτα μόνο μετά από εμένα.

Μείναμε έτσι για λίγο ακίνητοι, μέσα της ακόμη, για πάρουμε ανάσα. Όταν κατορθώσαμε να πάρουμε ανάσα μείναμε και οι τρεις μας ξαπλωμένοι και ξαφνικά βάλαμε τα γέλια γιατί μας φάνηκε η όλη ιστορία αστεία.

Μείναμε έτσι ώρα με ευχάριστη συζήτηση και ακολούθως σηκώθηκα και πήγα να πλυθώ. Είχα σκοπό να συνεχίσω και να ικανοποιήσω και την φίλη μου όταν θα έφευγε η άλλη. Όταν μετά από δέκα περίπου λεπτά επέστρεψα έμεινα με το στόμα ανοικτό με αυτό που είδα. Είδα την καινούργια φίλη μας με χωμένο βαθιά το πρόσωπό της ανάμεσα στα πόδια της φίλης μου, ενώ αυτή έσφιγγε με τα χέρια της τα δύο μαξιλάρια, με μισόκλειστα μάτια ευρισκόμενη εμφανώς σε έντονη διέγερση. Με την σειρά μου και εγώ προστέθηκα και άρχισα να της φιλάω το στήθος και να της δίνω αισθησιακό μασάζ σε όλο το σώμα της ενώ η άλλη δεν έπαιρνε ανάσα. Μετά από λίγο ζήτησε να με πάρει πάλι στο στόμα ενώ η άλλη δεν σταμάτησε να την φιλάει χαμηλά ούτε στιγμή. Ακολούθησε κάτι που με ξάφνιασε. Με δική της πρωτοβουλία, έδιωξε την φίλη της από κάτω, την ξάπλωσε ανάσκελα, δήλωσε ότι ήθελε να δοκιμάσει αυτό που πριν λίγο της είχα δώσει και γύρισαν σε στάση 69 με την φίλη μου από επάνω.

Η όλη στάση ήταν αρκούντως ερεθιστική και μετά από λίγο πλησίασα και σιγά σιγά μπήκα από πίσω όλος μέσα ενώ η καινούργια φίλη μας συνέχιζε ανελλιπώς από κάτω. Κάποια στιγμή ενώ μπαινόβγαινα το έβαλε όλο μέσα στο στόμα της και η ίδια το έβαλε πάλι μέσα στην σχισμή της φίλης μου. Σκηνές σκληρού πορνό δηλαδή. Αυτό έγινε αρκετές φορές μέχρι που επιτέλους η φίλη μου να αρχίσει βογκάει από ευχαρίστηση και να κουνάει το κεφάλι της πέρα δώθε. Μετά από εξαιρετικά έντονο οργασμό γύρισε ανάσκελα και με έδιωξε από πάνω της αποκαμωμένη.

Ξάπλωσα και εγώ πλάι της ιδρωμένος κουρασμένος αλλά ακόμα ερεθισμένος. Η άλλη μου ζήτησε την άδεια να συνεχίσει μαζί μου και εγώ δεν το αρνήθηκα. Έκλεισα τα μάτια μου και απολάμβανα το εξαιρετικό μπάνιο που μου έκανε με το βελούδινο στόμα της. Με τέτοια περιποίηση άρχισα να φτάνω στο ζενίθ και σε λίγο είχα έναν δεύτερο σπασμό που μέρος του κατέληξε στο στόμα της νέας φίλης μας. Συνήθως είμαι άνδρας της μίας μόνο φοράς.

Όταν τελικά ντύθηκε και έφυγε, η δικιά μου είπε ότι ήξερε ότι ήταν αμφί γι αυτό τον λόγο της πρότεινε το πάρτι και μάλιστα την πλήρωσε τριπλά από ότι θα της έδινε για την συνηθισμένη περιποίηση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.