Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πρώτα απ όλα θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην σελίδα σου, γιατί δίνει το δικαίωμα σε πολλούς ανθρώπους να εκφράζουν κάποια μοναδική ερωτική εμπειρία τους ή και φαντασιώσεις τους.

Έτσι κι εγώ αποφάσισα να σου γράψω μια εμπειρία που με σημάδεψε και που είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Σήμερα είμαι 26 χρόνων και ιστορία διαδραματίστηκε πριν 6 χρόνια όταν σπούδαζα στην Θεσσαλονίκη. Αν και αργότερα νοίκιασα δικό μου διαμέρισμα στην αρχή πήγαινα και έμενα στο σπίτι του κουμπάρου μου ο οποίος είχε βαφτίσει την αδερφή μου. Ο κουμπάρος μου ζούσε μαζί με την οικογένειά του την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του.

Η συμβίωση μαζί τους ήταν πολύ καλή , ο κουμπάρος Γιάννης ήταν πρώτης τάξεως άνθρωπος, χαμηλών τόνων, φύλακας αρχαιοτήτων και του οφείλω πάρα πολλά. Και η γυναίκα του Μαρία πραγματική κυρία φρόντιζε τα παιδιά της και αγαπούσε πολύ τον άντρα της. Φαινόταν όμως λίγο υστερική και αυστηρή με τα παιδιά της. Θα έλεγα ότι αυτή έκανε κουμάντο μέσα στο σπίτι.

Η Μαρία ήταν γύρω στα 38 με πολύ ωραίο σώμα στητά μικρά στήθη καστανή. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα αλλά ποτέ δεν την είχα δει μέχρι τότε ερωτικά. Καθόμασταν τα απογεύματα και συζητούσαμε για την σχολή και για αλλά θέματα ακόμη και περί σχέσεων. Κατάλαβα αμέσως ότι ο Γιάννης την είχε παραμελήσει σεξουαλικά και είχε πρώτη προτεραιότητα την δουλειά του όπου δούλευε νύχτα-μέρα και όταν γυρνούσε ήταν πτώμα πραγματικά. Που όρεξη για σεξ. έτσι κυλούσαν οι μέρες αβίαστα. Ώσπου ένα πρωί με φώναξε η Μαρία να σηκωθώ από το κρεβάτι για να πάρω το πρωινό μου. Στο σπίτι δεν ήταν κανείς τα παιδιά είχαν πάει σχολείο και ο Γιάννης στη δουλειά. Πήγα στην κουζίνα όπου με περίμενε η Μαρία φορώντας το νυχτικό της. εγώ φορούσα μια φόρμα κι ένα φανελάκι. Κάθισα στην καρέκλα και έτρωγα το πρωινό μου ρίχνοντας ματιές στο ανοιχτό νυχτικό της παρατηρώντας το σουτιέν της.

Σηκώθηκα να βάλω ένα ποτήρι νερό ενώ αυτή έσκυψε να βγάλει από το φούρνο μια τυρόπιτα. Ξαφνικά βρέθηκα να έχω κολλήσει πάνω στο τουρλωμένο κωλαράκι της. Ένιωθα την πούτσα μου να την πιέζει. Την προσπέρασα και της ζήτησα συγνώμη. Την είδα να μου χαμογελά και να μου λέει δε τρέχει τίποτα. από εκείνη τη στιγμή άρχισα να τη βλέπω ερωτικά. όταν ήμουν μόνος σπίτι πήγαινα στην κρεβατοκάμαρα της και ψαχούλευα τα εσώρουχα της , τα μύριζα , με καύλωναν.

Μία μέρα την είδα από την κλειδαρότρυπα του μπάνιου να κάνει ντους. Δε μπορούσα άλλο την ήθελα σαν τρελός. Μέρα με τη μέρα το καταλάβαινε κι αυτή ότι την ποθούσα. αλλά ήμουν και είμαι πολύ ντροπαλός παρόλο που είμαι πολυοργασμικο άτομο. Τον έπαιζα για πάρτι της σε καθημερινή βάση δεν είχα όμως το θάρρος να της πω πόσο την ήθελα. Έτσι πέρασε ο χειμώνας και ήταν αρχές καλοκαιριού όπου βρήκα σπίτι να μετακομίσω.

Ήταν απόγευμα και από την πολύ ζέστη είχα μείνει γυμνός από τη μέση και πάνω ενώ φορούσα ένα τζιν σορτσάκι. Να σας πω ότι είμαι 186 καστανός με αθλητικό σώμα και κάθισα στο σαλόνι όπου βρισκόταν η Μαρία με το μικρότερο γιο της. Μιλούσαμε για κάτι χαλιά που ήθελε να αγοράσει και ζητούσε την γνώμη μου.

Τότε χτύπησε το κουδούνι και ήρθε μια γειτόνισσα από τον πάνω όροφο με το μικρό της παιδί και αρχίσαμε τη συζήτηση. Επειδή τα μικρά όμως έκαναν φασαρία τα πήρε η γειτόνισσα και τα κατέβασε κάτω στην πυλωτή για να παίξουν. Έτσι έμεινα μόνος με την Μαρία η οποία μου ζήτησε την γνώμη της για τα σχέδια. Πήγα και κάθισα δίπλα της στο καναπέ και τότε αυτή με πλησίασε περισσότερο ακουμπώντας τον δεξί της ώμο στο γυμνό στήθος μου. Εγώ της έλεγα την γνώμη μου για τα σχέδια και κοιτάζοντας την έβλεπα στα μάτια της το πόσο πολύ με ήθελε.

Χαμήλωσα το βλέμμα μου και τότε με φίλησε απαλά στο μάγουλο κλείνοντας τα μάτια της. Δεν άντεξα άλλο και γύρισα το πρόσωπό μου και την φίλησα απαλά στα χείλη της. Το φιλί σιγά σιγά γινόταν βίαιο ενώ χάιδευα κάθε σημείο του κορμιού της. αυτή αναστέναζε και έτριβε τον πούτσο μου πάνω από το τζιν. είχα ξεφύγει την έγδυνα σιγά σιγά ενώ αυτή μου ξεκούμπωσε το τζιν και τον πήρε στα χέρια της.

Όταν άρχισε να με τσιμπουκώνει τρελάθηκε είναι σκληρός φώναζε συνέχεια και τον ρούφαγε ασταμάτητα. είχα φτάσει στην απόλυτη ηδονή. Της ζήτησα 69 και δέχτηκε. Καθώς ρούφαγε ο ένας τον άλλον σε μια στιγμή ένιωσα ότι θα χύσω. Μου είπε (όχι μωρό μου τον θέλω μέσα μου).Την έβαλα κάτω και τύλιξε τα πόδια της στην πλάτη μου και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της ασταμάτητα. Το μουνί της ήταν τόσο υγρό και στενό που ρούφαγε πραγματικά το καυλί μου. Πίεζα το καυλί μου όλο μέσα της και βογκούσε τόσο γλυκά.

Ξάπλωσα τελείως πάνω της και ένιωθε την πίεση του κορμιού μου. Ήμασταν και οι δύο σφιχταγκαλιασμένοι και κουνούσαμε τους γοφούς μας με όλη την δύναμή μας. Έχυσα μέσα της και δε σταμάτησα αλλά συνέχιζα να την πηδώ με την ίδια ταχύτητα. Πλέον είχε λιποθυμήσει από την καβλα. εγώ συνέχιζα στον ίδιο ρυθμό και αφού ξαναέχυσα μέσα της σταμάτησα. Μείναμε έτσι κανα δεκάλεπτο αγκαλιασμένοι όπου είχε σπασμούς, με την πούτσα μου να είναι μέσα της όταν της είπα να σηκωθούμε γιατί μπορεί να έρθει κανείς.

Αφού πλυθήκαμε μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο Γιάννης την είχε όντως παραμελήσει και ότι από την πολύμηνη συμβίωση που είχαμε με έβλεπε ερωτικά αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα γινόταν κάτι μεταξύ μας και μου είπε ότι δε θέλει να ξαναγίνει αυτό γιατί ένιωθε τύψεις.

Μετά από 10 μέρες έφυγα και εγκαταστάθηκα στο σπίτι μου και πήγαινα περιστασιακά στο σπίτι να δω τι κάνουν.

Πριν από δυο χρόνια στην γιορτή της της πήρα δώρο το σαουντρακ από τις 9 1/2 εβδομάδες και όταν της το έδωσα με φίλησε στα χείλη. από τότε δεν την ξαναείδα καθώς έφυγα από την Θεσσαλονίκη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).