Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σας γράφω πρώτη φορά και μάλιστα τη μοναδική εξωσυζυγική μου εμπειρία. Τα ονόματα είναι αλλαγμένα.

Λίγα λόγια για μένα: Είμαι 35 χρ, 1,70 ύψος με αρκετά κιλά παραπάνω, χωρίς super «προσόντα» και μάλλον άσκημος, είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά και γενικά δεν είμαι ο άντρας που θα έριχνε μια γυναίκα μια δεύτερη ματιά.

Η ιστορία έγινε πριν από οκτώ χρόνια, τότε ήμουν αρραβωνιασμένος και ταξίδευα από Κρήτη για Αθήνα με το καράβι. Ήταν χειμώνας και ο καιρός δεν ήταν στα καλύτερά του. Είχε απαγορευτικό και είχε ανακοινωθεί ότι δε θα ταξιδέψουμε, έτσι πήρα τηλέφωνο στην αρραβωνιαστικιά μου και της είπα ότι θα μείνω στο πλοίο εκείνο το βράδυ μιας και μπορούσε το πρωί να φύγουμε.

Πήγα στο εστιατόριο self service για φαγητό. Φτάνοντας στο ταμείο ήταν μπροστά μου μια κυρία γύρω στα 35, αρκετά πιο κοντή από εμένα, με σχετικά καλό σώμα και αρκετά μεγάλα βυζιά. Όταν πήγε να πληρώσει δεν κρατούσε τα χρήματα ακριβώς και ο ταμίας δεν είχε ψιλά να της αλλάξει, οπότε πρόσφερα εγώ το ποσό των . 150 δραχμών και η κυρία αφού με ευχαρίστησε έφυγε και κάθισε μαζί με μια άλλη κοπέλα λίγο μικρότερή της. Πλήρωσα κι εγώ και κάθισα μακριά τους, μιας και δεν περίμενα και τίποτα να κάνω (λόγω της εμφάνισής μου, αν και τότε ήμουν λίγο πιο αδύνατος).

Έφαγα και μετά πήγα στο μπαρ για να πιω κάτι. Καθώς έπινα αμέριμνος το ποτό μου, έρχεται η κυρία που συνάντησα στο εστιατόριο και κάθισε δίπλα μου στο μπαρ. Τώρα είναι η σειρά μου να κεράσω Νώντα, μου λέει. Εγώ τα χασα εκείνη τη στιγμή και τη ρώτησα πως με ξέρει. Εκείνη μου είπε ότι η κοπέλα που καθόταν δίπλα της στο εστιατόριο ήταν η αδερφή ενός συμμαθητή μου και με γνώρισε από φωτογραφίες του αρραβώνα μου που της έδειξε ο αδερφός της.

Ωραία της είπα, και από μέσα μου έλεγα «φτου, κρίμα που το ξέρει», μιας και άρχισε να μου αρέσει. Είμαι κι εγώ πρόσφατα παντρεμένη, μου λέει, με λένε Γιάννα.

Χαίρω πολύ της λέω, και από μέσα μου: «και πάλι φτου ρε άτυχε».

Παράγγειλε ένα μπουκάλι ανθρακούχο νερό και έβγαλε και πάλι δεκαχίλιαρο για να πληρώσει. Ο μπάρμαν της λέει αμέσως ότι δεν έχει ρέστα (το μπαρ είχε μόλις ανοίξει), οπότε πλήρωσα και πάλι εγώ λέγοντας:
Δε σε θέλει σήμερα
Ασε, μου απαντά , και συνεχίσαμε να συζητάμε για το συμμαθητή μου, και πως γνωρίζονται και άλλα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Κατά τις 12 ανακοινώνεται ότι το πλοίο θα αναχωρήσει σε περίπου μισή ώρα, οπότε οι επισκέπτες πρέπει να κατέβουν. Πράγματι μετά από 45 λεπτά ήμασταν εκτός λιμανιού και άρχισε να κουνάει πολύ κι εγώ άρχισα να μην αισθάνομαι καθόλου καλά αν και η Γιάννα ήταν πολύ καλή παρέα. Κάποια στιγμή της λέω:
Γιάννα πρέπει να πάω στην καμπίνα γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά.
Φαίνεσαι, μου λέει, άντε τουλάχιστον θα σε πάω μέχρι την καμπίνα σου.

Στην κυριολεξία με πήγε στην καμπίνα μιας και δεν μπορούσα να σύρω τα πόδια μου. Στην καμπίνα δεν ήταν κανείς άλλος, μιας και ο συγκάτοικός μου θα ερχόταν πάλι το πρωί, όπως μου είχε πει. Μπήκα αμέσως στην τουαλέτα και «άδειασα» ότι είχα βάλει μέσα στο στομάχι μου. Βγήκα μετά από αρκετά λεπτά και η Γιάννα μου είπε ότι ήμουν σε μαύρο χάλι.

Ξάπλωσα στην κουκέτα και μου λέει ότι θα περιμένει λίγο μέχρι να κοιμηθώ και μετά θα φύγει, τότε της είπα ότι αν θέλει μπορεί να μείνει (δεν είχε καμπίνα) και να κοιμηθεί εκεί μιας και ο συγκάτοικός μου θα ερχόταν πάλι το πρωί, μου είπε εντάξει και με ευχαρίστησε και πάλι και έφυγε για να φέρει τα πράγματά της.

Όση ώρα η Γιάννα έλειπε εγώ προσπαθούσα να ξεκουμπώσω λίγο το τζιν μου γιατί ένιωθα ότι με έσφιγγε αλλά μάταια, τότε ακούω τη Γιάννα να μου λέει:
-Ασε Νώντα, θα σου το βγάλω εγώ, είπε η Γιάννα μπαίνοντας στην καμπίνα.
-Αστο Γιάννα, της λέω,

Αλλά αυτή είχε ήδη ξεκουμπώσει το τζιν και το τραβούσε να το βγάλει. Στη συνέχεια γύρισε και έβγαλε κι αυτή τα ρούχα της και έμεινε με τα υπέροχα άσπρα βαμβακερά της εσώρουχα, που την κολάκευαν πολύ. Μέσα στη ζάλη μου τη χάζευα και ο πούτσος μου είχε πάρει την πάνω βόλτα. Με βλέπει και μου λέει:
Αν και είσαι σε κακό χάλι, είσαι και πονηρούλης!
Μέσα στο χάλι μου, της λέω, είσαι μια οπτασία!

Δεν έχω πολύ συχνά το πάνω χέρι σε όλες τις κινήσεις, μου λέει, και έρχεται και κάθεται δίπλα μου λέγοντας, τώρα όμως κερνάω εγώ!

Αρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο τρυφερά και να μου λέει ότι πρώτη φορά είχε ένα αρσενικό δικό της να του κάνει ότι θέλει, χωρίς εκείνο να μπορεί να αντιδρά. Μου έβγαλε το σλιπάκι και έβγαλε και αυτή το δικό της μένοντας μόνο με το σουτιέν. Ανέβηκε πάνω μου και φόρεσε ένα προφυλακτικό στον πούτσο μου. Μου είπε ότι περίμενε να έχουν τέτοια τροπή τα πράγματα και πηγαίνοντας να φέρει τα πράγματά της αγόρασε τα προφυλακτικά. Χάιδεψε λίγο το μουνάκι της με τον πούτσο μου και μετά τον έβαλε μέσα της.

Ήταν καταπληκτικό! Συνέχισε να κουνιέται πάνω - κάτω, δεξιά - αριστερά, μπρος - πίσω, πάντα όμως πολύ τρυφερά και απαλά. Όσες φορές προσπάθησα να συμμετάσχω και εγώ σταμάτησα αμέσως γιατί ανακατευόμουν και ζαλιζόμουν πολύ. Η Γιάννα συνέχισε τον τρυφερό ρυθμό της λέγοντας:
Αχ, τι υπέροχα που είναι!
Αχ, ναι! Είναι πολύ όμορφα!

Κάποια στιγμή έβαλε το ένα της χέρι πάνω στο στήθος μου, ανασηκώθηκε λίγο και με το άλλο της χέρι άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της. Αμέσως άρχισε να κουνιέται σταδιακά πιο γρήγορα αλλά το ίδιο τρυφερά, βγάζοντας μικρές κοφτές κραυγούλες. Έσκυψε κοντά στο αυτί μου και μου είπε:
Ναι!!!! Τελειώνω!!! Αχ, ναι!!!! Είναι τέλεια!!!!!
Πω, πω!!!!! Τι όμορφα που είναι!!!!

Εγώ εκείνη ακριβώς τη στιγμή ένιωθα να φτάνω σε ένα πρωτοφανή και δυνατό οργασμό νιώθοντας το σπέρμα μου να ξεκινά από τη μέση της σπονδυλικής μου στήλης και να εκτοξεύεται στο υπέροχο μουνάκι της Γιάννας. Αυτή αμέσως μου λέει:
Αχ, ναι, σε νιώθω!!! Πω, πω!!! Είναι υπέροχα!!! Είσαι απίστευτος!!!
Εσύ να δεις!!! Κατάφερα να της απαντήσω.

Με έβγαλε από μέσα της, μου έβγαλε το προφυλακτικό και με σκούπισε και μετά μου φόρεσε το σλιπάκι μου και μου είπε:
Τώρα είναι ώρα για ύπνο, μικρέ!!!
Γέλασα και της είπα καληνύχτα.

Το πρωί φτάνοντας στον Πειραιά την είδα όταν ήταν έτοιμη να φύγει, ήρθε δίπλα μου, με φίλησε στο μάγουλο και μου είπε:
Σ ευχαριστώ, καλή σου μέρα!
Εγώ σ ευχαριστώ!!! Της είπα, είσαι υπέροχη!!!
Χαμογέλασε και έφυγε.

Τη Γιάννα δεν την ξαναείδα από τότε, αλλά δεν έχω πάψει να τη θυμάμαι και να τη σκέφτομαι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.