Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Καίτη και ειλικρινά ντρέπομαι γι αυτό που έγινε αλλά παράλληλα ήταν κάτι το οποίο με βοήθησε να γίνω ποιο σκληρή στο θέμα των σχέσεων.

Είμαι 20 χρόνων και όλα εξελίχτηκαν πέρσι το καλοκαίρι στο πάρτι που έκανε το αγόρι μου. Με το αλκοόλ ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις ούτε καπνίζω .σε αντίθεση με το (πρώην) αγόρι μου που έπινε πάρα πολύ. Την ημέρα τον γενεθλίων του πήγα σπίτι του όπως ήταν λογικό. Η ώρα ήταν 10 και το πάρτι είχε αρχίσει από τις 9. Ο Κώστας (το αγόρι μου) είχε ήδη αρχίσει να ζαλίζετε από τις τεκιλες και γω να τσαντίζομε γιατί δεν μου άρεσε η κατάσταση.

Όλοι και όλοι 7 άτομα μαζί με μένα που ήμουνα η μοναδική κοπέλα και δεν είχα θέση στης αχρείες συζητήσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπούσα πολύ (η έτσι νόμιζα επειδή ήταν ο πρώτος μου). Καθώς λοιπόν πέρναγε η ώρα παρατηρούσα ότι οι 2 φίλοι του που καθόντουσαν δίπλα μου είχαν κολλήσει στο στήθος μου λες και δεν είχαν ξαναδεί. Φόραγα ένα ραντακι και δεν μπορούσα να κάνω κάτι να ξεκολλήσουν άσε που ήταν και μεθυσμένοι όλοι.

Είχα αρχίσει να νιώθω υπερβολικά άβολα και ο Κώστας όσο έπινε αδιαφορούσε τελείως που είχα γίνει δημόσιο θέαμα. Το μόνο που μου είπε στο αυτί είναι (τους έχεις τρελάνει όλους κουκλί μου) άσε που οι άλλοι 3 που καθόντουσαν απέναντι είχαν καρφωθεί στα πόδια μου (φόραγα ένα φουστανάκι)και περίμεναν την ώρα που θα κουνηθώ να δουν ποιο μέσα!
Ο Κώστας έκανε τον dj . Κατά τις 12 έρχεται κάθετε μαζί μας με βάζει να κάτσω στα πόδια του και λέει στους άλλους να φέρουν τα μπουκάλια να παίξουμε ρωσική ρουλέτα. Τι είναι αυτό θα καταλάβετε ποιο κάτω. Από το πρώτο ποτό είχα αρχίσει να ζαλίζομε. Οι υπόλοιποι δεν το συζητάω. Είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο. Μέσα στη φασαρία γυρνάει ο Κώστας στο αυτί και μου λέει να πάω στο άλλο δωμάτιο να βγάλω το κιλοτακι και το σουτιέν και να γυρίσω. -είσαι τρελός του λέω? Τι θέλεις? Δεν τους βλέπεις αυτοί είναι έτοιμοι να ορμηξουν. Το ξέρω μου λέει .κάνε ότι σου λέω. Σαν ρομποτακι πήγα στο δωμάτιο του και έκανα ότι μου είπε. Όταν γύρισα στο σαλόνι με περίμεναν όλοι γυμνή και με αναμμένα κεριά.

Κώστα τι είναι αυτό τώρα του λέω? Θα δεις μωρό μου. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Με πιάνουν οι 2 φίλοι του με ξαπλώνουν στο πάτωμα ο ένας με έγλυφε ανάμεσα στα πόδια και ο άλλος μου είχε ανοίξει το στόμα και μου έδινε τεκιλα με το ζόρι. Ενώ όσο μπορούσα να διακρίνω οι υπόλοιποι έπαιζαν με τα πουλιά τους. Είχαν κλείσει και τα παράθυρα να μην ακούγονται έξω και είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα. Είχα αρχίσει να ερεθίζομε με το όλο σκηνικό.
Με έβριζαν και οι 6 και αυτό ήταν που με τρέλαινε (αν δεν ήμουν μεθυσμένη θα τα είχα σπάσει όλα εκεί μέσα) αυτός που με πότιζε τεκιλα μου έλεγε. Σε έχουν γαμήσει ποτέ 6 άτομα πιπινακι μου? Και γω ασυναίσθητα κοιτώντας τον Κώστα έλεγα. Κάντε το. Βογκάγανε σαν ζώα καθώς παίζανε τα πουλιά τους. Όταν τελείωσε η τεκιλα. Παίρνει ο ένας το Baileys και ρίχνει στα πόδια μου και στο στήθος μου και φωνάζει τους υπόλοιπους να το γλείψουν.

Με γλύφανε 6 άτομα σε όλο το σώμα. Τότε γυρνάει ένας από τα παιδιά και μου λέει. Πάρτη ψωλή μου χειλαρες μου και μου βάζει όλο το πουλί μέσα στο στόμα. Με μια απότομη κίνηση με βάζουν να κάτσω πάνω στο πουλί του Κώστα και ο άλλος συνέχιζε να με βάζει να του κάνω πίπα ενώ κάποιος μου έγλυφε την άλλη τρύπα. Ενώ έλεγε του Κώστα. Ρε μαλάκα τέτοιο μουνί που το έκρυβες? Εγώ είχα κλείσει τα μάτια και είχα αφεθεί στις ανώμαλες διαθέσεις τους. Αφού μου είχε γεμίσει με σάλια την άλλη τρύπα μου λέει είσαι έτοιμη να σε γαμήσω και γω μωρό μου?

Μην της μιλάς είναι μπουκωμένη απαντάει αυτός που ήταν όρθιος και τον έγλυφα. Και γελάνε όλοι μαζί. Οκ απαντάει και με μια απότομη κίνηση βάζει ένα τεράστιο πράγμα στη τρύπα μου. Δάκρυσα από τον πόνο τόσο που σπρώχνω αυτόν που του έπαιρνα πίπα να βγει από το στόμα μου. Ο Κώστας που ήταν από κάτω μου μου ρίχνει ένα σκαμπίλι και μου λέει. Τι κάνεις ρε πουτανακι? Τώρα θα δεις. Μου σκίζει το μπουστακι και διατάζει τους υπόλοιπους να με χτυπάνε. Μέχρι να πω όχι αυτός που με έπαιρνε από πίσω με χτύπαγε στον κώλο ο άλλος με τραβάει με δύναμη από τα μαλλιά και μου ξαναβάζει το χοντρό πράμα του στο στόμα ενώ ο Κώστας έπαιζε με το στήθος μου και με έπαιρνα με δύναμη και γρήγορα

Από κάτω. Οι υπόλοιποι 4 παίζανε με τα πράματα τους ενώ κάθε τόσο με χτυπάγανε από πίσω. Αυτό κράτησε 6 ώρες!!!!!!!!!!! Με είχανε κάνει μπαλάκι. Στο τέλος με ξαπλώνουν ανάσκελα ο Κώστας με βάζει να του κάνω πίπα και τελειώνει στο στόμα μου. Και καθώς βγαίνει έρχεται και δεύτερος και τελειώνει στο στόμα μου ενώ δεν είχανε σταματήσει να με βρίζουνε ήρθε και τρίτος και τελειώνει ο τέταρτος τελείωσε πίσω που χτυπώντας με τόσο δυνατά οι άλλοι 2 μου είχανε δώσει τα πράματα τους να τα παίζω.

Ένιωθα τόσο χαμηλά που από τι μια ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αλλά από την άλλη είχα ερεθιστεί τρελά. Τελειώνοντας όλοι μέσα μου και πάνω μου. Είχε πάει η ώρα 7 το πρωί και μέχρι τις 2 το μεσημέρι το κάναμε με το αγόρι μου μπροστά στους υπόλοιπους που ήταν πλέον εξαντλημένοι.

Αυτή ήταν η τελευταία φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.