Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 18 χρονών και παρθένα! Εκείνος 13 χρόνια μεγαλύτερός μου ήξερε... πολλά! Στην αρχή της σχέσης μας ήμουν πολύ δειλή και ντροπαλή αλλά αγαπούσα τον άντρα μου και... μάθαινα γρήγορα.

Ο πρώτος χρόνος της σχέσης μας κύλισε με την εκπάιδευσή μου στο γαμήσι και στα τσιμπούκια. Τίποτα όμως απ\' αυτά δεν έδειχνε ότι έχει κάποια ιδιαίτερα βίτσια! Σιγά - σιγά άρχισε την μύησή μου στον κόσμο της... άλλης ηδονής. Μου αγόρασε δονητές και αφού με μεθούσε με έμαθε να τους χρησιμοποιώ και να ξεσκίζω το μουνάκι μου μπροστά του.

Με τον καιρό πρόσθεσε κι άλλα... φρούτα: Μπανάνες, αγγούρια, καρότα! Του άρεσει να ξαπλώνω στο κρεβάτι και να μαλακίζομαι με όλα αυτά και αυτός να παρακολουθεί και να τραβάει φωτογραφίες ή video! Κι έτσι σιγά σιγά με έμαθε να γαμιέμαι και από τον κώλο!
Του αρέσει να με ξεκολιάζει πρώτα με τους δονητές και έπειτα με τον πούτσο του! Του αρέσει να μου δίνει μπάτσες στα κωλομάγουλα και στα βυζιά μου. Του αρέσει επίσης να χώνει το μπουκάλι με το κρασί στο μουνί μου, να το αδειάζει εκεί και μετά να το πίνει! Η αλήθεια είναι πως με όλα αυτά δεν χρειάστηκε ποτέ να προσποιηθώ οργασμό αφού κάθε φορά με κάνει και χύνω ασταμάτητα! Πάντα όμως τα παιχνίδια αυτά γίνονταν παρουσία του. Κάποτε τοποθέτησε την κάμερα σε στρατηγικό σημείο της κρεββατοκάμαρας και την έβαλε να γράφει... Με πήρε τηλέφωνο από τη δουλειά, μου είπε να γδυθώ και μου έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο πως να μαλακιστώ και με τι! Το βράδυ που ήρθε σπίτι έβαλε την κασσέτα να τη δει και με έβαλε να επαναλάβω live την παράσταση. Έπαιζε τον πούτσο του όσο μαλάκιζόμουν και με έχυσε ολόκληρη! Από τότε με αιφνιδιάζει πολύ συχνά με .. ερωτικά τηλεφωνήματα και έχει πάντα την κασσέτα για να βλέπει αν ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του.

Σιγά σιγά στα ερωτικά μας βοηθήματα πρόσθεσε χειροπέδες και μαστίγια και καυλώνει τρελά να με βάζει να αυτομαστιγώνομαι και να με βρίζει. "Μαλακίσου πουτάνα" μου λέει "και θα σε ξεκωλιάσω". "Είσαι ξεκωλιάρα, γαμημένη σκύλα!" "Είμαι" φωνάζω εγώ. "Χτύπα το ξεσκισμένο μουνί σου πόρνη" μου λεει και γω υπακούω! Του αρέσει να με δένει με τις χειροπέδες και να με γαμάει με τους δονητές χωρίς να μ' αφήνει να χύσω... μέχρι να τον παρακαλέσω να χώσει τον πούτσο του σε κάποια απ\' τις τρύπες μου και να με ξεσκίσει.
Τίποτα όμως απ\' όλα αυτά δεν με είχε προετοιμάσει για αυτό που συνέβη προχθές το βράδυ.

Συνηθίζει μερικές Κυριακές να καλεί τρεις φίλους του στο σπίτι για ποδόσφαιρο και τέτοια! Εγώ τότε αφού τους φτιάχνω μεζεδάκια, φεύγω και πάω κανα δυο ώρες για καφέ και βόλτα με φίλες μου. Συνήθως όταν γυρίζω έχουν τελειώσει τα ματς και ή παίζουν τάβλι ή έχουν ήδη φύγει. Προχθές όμως... Γύρισα σπίτι και τους βρήκα να παρακολουθούν κάποια από τις μεσημεριανές κασσέτες! Είχαν βγάλει και οι τέσσερις τους πούτσους τους και τους έπαιζαν. Μπήκα στο σπίτι και έπαθα σοκ! Εκείνη την στιγμή η κασσέτα με έδειχνε με ένα μεγάλο αγγούρι στο μουνί μου και έναν δονητή στον κώλο μου να φωνάζω: "Γαμιέμαι η καριόλα, μαλακίζομαι η πουτάνα"!

Έμεινα ακίνητη στην είσοδο και δεν ήξερα τι να κάνω! Ο δικός μου μόλις με είδε μου έκανε νόημα να πάω κοντά του! Πλησίασα σοκαρισμένη ακόμα και προσπάθησα να μιλήσω αλλά κανένας ήχος δεν βγήκε από το λαρύγγι μου! "Γλυκιά μου" μου είπε "το ματς ήταν σούπα και είπαμε να διασκεδάσουμε λίγο...". Έμεινα ακίνητη μπροστά του μη ξέροντας τι να πω ή τι να κάνω! Αυτός όμως ήξερε! Σηκώθηκε όρθιος και με έσπρωξε να γονατίσω μπροστά από τον ορθωμένο πούτσο του! "Πάρτον" μου είπε με βραχνή φωνή! "Σε παρακαλώ... όχι" ψέλλισα και ένα δυνατό χαστούκι προσγειώθηκε στο μαγουλό μου! "Είσαι η πουτάνα μου και θα κάνεις ότι σου λέω" απάντησε με άγρια φωνή! Οι άλλοι τρεις ατάραχοι συνέχισαν να πάιζουν τους πούτσους τους! Δάκρυα ξέφυγαν από τα μάτια μου αλλά έκανα αυτό που μου ζήτησε.

Κάθισε στην πολυθρόνα, έπεσα στα τέσσερα στο χαλί και άρχισα να του ρουφάω τον πούτσο. "Έτσι μπράβο" μου είπε."Γδύστε τη" είπε στους άλλους! Ένας από τους φίλους του ήρθε πίσω μου και μου κατέβασε τη φούστα, το καλσόν και το σλιπάκι! Τον κοίταξα με ικετευτικό βλέμα και με τον κώλο μου γυμνό πλέον και τουρλωμένο! "Θα σε ξεσκίσουμε σκρόφα" απάντησε στην ικεσία μου και έσπρωξε τον πούτσο του πιο βαθιά στο λαρύγγι μου!

Ταυτόχρονα αυτός που με έγδυσε γονάτισε πίσω μου και με μια απότομη κίνηση σφήνωσε τον πούτσο του στον κώλο μου, χωρίς βαζελίνη, χωρίς προκαταρκτικά... Τα μάτια που πετάχτηκαν έξω από τον πόνο και βόγκηξα, αλλά ο άντρας μου μου έσπρωξε τον πούτσο στο στόμα κι άλλο! Εκείνη τη στιγμή ένοιωσα το κορμί μου να τρέμει και κατάλαβα πως παρόλη τη ντροπή μου και τον εξευτελισμό μου... Έχυνα! Ο άντρας μου το κατάλαβε και άρχισε να με βρίζει: "Χύνεις καριόλα, ε; Ξεκωλιάζεσαι και χύνεις μωρή;" Τράβηξε τον πούτσο του από το στόμα μου και σηκώθηκε από την πολυθρόνα! Σε λίγο το μαστίγιο έπεφτε στην πλάτη μου και με τιμωρούσε επειδή έχυνα!


Ευτυχώς που φορούσα ακόμα τη μπλούζα μου! Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ! Σε λίγο ο τύπος που μου γαμούσε τον κώλο έχυσε και τραβήχτηκε! Τότε οι άλλοι δύο που ενδιάμεσα είχαν γδυθεί με έγδυσαν ολόκληρη και άρχισαν να με παίρνουν στο μουνί και στον κώλο εναλλάξ! Εγώ έχυνα ασταμάτητα και ο εξευτελισμός μου δεν είχε όρια! Τους πήρα και τους τέσσερις στο στόμα μέχρι που έχυσαν και μόλις τους ξανασηκώθηκε με γάμησαν όλοι μαζί! Δυο στο στόμα μου, ένας στο μουνί και ένας στον κώλο! Δεν ήξερα ποιός μου βούλωνε ποια τρύπα!

Ύστερα μου έδεσαν τα μάτια, με γαμούσαν με τη σειρά και ήθελαν να μαντέψω τίνος πούτσα είχα μέσα μου! Όταν έκανα λάθος με μαστίγωναν, με έφτυναν και με κλωτσούσαν! Όλη αυτή την ώρα ο άντρας μου τους παρότρυνε:"Γαμήστε τη την καργίολα, ξεσκίστε τη, ξεκωλιάστε τη, δόστε της το μουνί στο χέρι της πουτάνας!" "Πάρτα μωρή σκρόφα" έλεγε σε μένα! Τα δάκρυα μου έτρεχαν ασταμάτητα όπως και τα χύσια μου! Μου έχωσαν στο μουνί και στον κώλο τα πάντα! Δονητές, μπανάνα, μελιτζάνα, αγγούρι, κεριά, πούρα, μπουκάλια μέχρι και τα τακούνια από τις γόβες μου! Ο πόνος ήταν αφόρητος όπως και η ηδονή μου!

Και όλη αυτή την ώρα η κάμερα έγραφε τα πάντα! Μόλις σταματήσει να πονάει ο κώλος μου θα πω στον άντρα μου να ξανακαλέσει τα παιδιά... και για μεζέ θα τους σερβίρω τον εαυτό μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.