Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Χρύσα είμαστε καλές φίλες και κάνουμε πολλά μαζί! δουλεύουμε μαζί, διακοπές μαζί κλπ.

Όπως έλεγα μοιραζόμαστε πολλά, έχουμε φτάσει σε σημείο να δίνουμε τα αγόρια μας όταν μας κάνει κέφι το αγόρι της άλλης. Ένα απόγευμα ,μετά τη δουλειά πήγαμε στο σπίτι μου, παραγγείλαμε κινέζικο και φάγαμε. Έκανα ένα ντους και φόρεσα την λευκή ρόμπα μου και πήγαμε στο καθιστικό που είχε θέα έξω από το σπίτι ,ενώ εκείνη είχε ετοιμάσει δυο βότκες. Η Χρύσα φορούσε ένα μπλουζάκι τιραντέ γαλάζιο και ένα κοντό τζιν σορτσάκι μου λευκό και είχε κάνει τα μαλλιά της πλεξούδες.

Έδειχνε σαν σουηδέζα ψωλοαρπαχτρα με τα μαλλιά έτσι. Εγώ φορούσα μια μοβ τιραντε μπλούζα και ένα λευκό στριγκακι, καθώς πάντα κυκλοφορώ με τα εσώρουχα στο σπίτι. Η φίλη μου είναι αρκετά ελκυστική, 45 κιλα, 1,60 ύψος και ξανθιά, γαλανομάτα, εγώ είμαι ψηλότερη 1,75 ύψος, 58 κιλα και καστανή . Τα λέγαμε λοιπόν στο σαλονάκι και πίναμε τα δεύτερα ποτάκια που είχεετοιμάσει και κάποια στιγμή άρχισε να μου χαϊδεύει το λαιμό πολύ αισθησιακά. Το χέρι της χαμήλωσε και πέρασε στο εσωτερικό της μπλούζας μου και άγγιξε το γυμνό στήθος μου. Ξαφνιάστηκα αλλά δεν αντέδρασα. Αρχισα να χαλαρώνω.

Όπως μου τσιμπούσε τώρα τις ρόγες και ενώ είχα αρχίσει να βαριανασαίνω και να καυλώνω πολύ άγρια ,παρατηρώ στο παράθυρο τον Αντώνη ο οποίος τόση ώρα στεκόταν εκεί και έβλεπε το σώου. Α! τη τσούλα , τον είχε δει να στέκεται κει και γι αυτό ξεκίνησε τη φάση .

Η Χρύσα γούσταρε τον Αντώνη από τη πρώτη στιγμή που τον είδε μαζί μου και μου τοχε πει. Ο Αντώνης είναι το αγόρι μου , τότε ήμασταν μαζί τρεις μήνες και από την έκφραση του δε φάνηκε να ενοχλείται . Αντιθέτως φάνηκε να το απολαμβάνει. Έτσι και γω συνέχισα να ανταποκρίνομαι στα χάδια της Χρύσας η οποία τώρα είχε αποκαλύψει τα βυζιά μου και έγλυφε μια το ένα και μια το άλλο. Έγειρα το κεφάλι μου πίσω στη πλάτη του καναπέ ,έκλεισα τα μάτια και έχυνα .Έσκυψε, μου άνοιξε τα πόδια και άπλωσε τη γλώσσα της ρουφώντας μου τα ξυρισμένα μουνοχειλα που τώρα γυάλιζαν από τους χυμούς μου , και μετά ρούφαγε βασανιστικά το καρύδι μου που είχε πρηστεί τόσο! από την όλη φάση του μπανιστηριού από το αγόρι μου.

Η Χρύσα πάντα σκυμμένη ανάμεσα στα πόδια μου, με το μουνοχυμα της να χύνεται ανάμεσα στα πόδια της κουνούσε προκλητικά το μικρό, λευκό και λαχταριστό της κωλαρακι στον Αντώνη που ήταν ακόμα ακίνητος απέναντι μας , έξω από το παράθυρο που τώρα είχε κοκκινίσει και άρχισε να χτυπάει τη πόρτα ανυπόμονα!

Δε του δώσαμε σημασία. Αλλάξαμε θέσεις και άρχισα εγώ τώρα να της γλύφω το ξυρισμένο με μόνο μια τουφιτσα γλυκό και χυμώδες μουνάκι της, ρίχνοντας που και που ματιές στον Αντώνη ο οποίος τώρα φαινόταν να ήθελε απεγνωσμένα να γαμήσει ένα μουνί.

Η Χρύσα σηκώθηκε , ντύθηκε και άνοιξε στον Αντώνη «Αυτά κάνετε μουναρες μου όταν είστε μόνες;» «Ναι, απάντησε η Χρύσα, αλλά τώρα νιώθουμε πολύ μόνες!» «κάνε μας λίγη παρέα βρε Αντώνη!»του ζήτησα δείχνοντας του τα υγρά χείλη μου από τους χυμούς της φιλενάδας μου. Έτρεξα στη κρεβατοκάμαρα και έφερα μια φωτογραφική μηχανή αυτόματη και τη τοποθέτησα απέναντι από τον καναπέ ,στο τόπο του χυσίματος.

Η Χρύσα ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πετάχτηκε έξω το γνωστό σε μένα παλαμάρι που τώρα τσιμπουκωνε μανιωδώς η πουτάνα ! Κάθισε στον καναπέ μαζί μου με τον άντρα ανάμεσα μας ,χαρίζοντας του τα καλύτερα χάδια μας . Εκείνη τον τσιμπουκωνε, εγώ του χάιδευα τη πλάτη και το πούτσο , καυλωμένη από την εικόνα της Χρύσας που τον τσιμπουκωνε, και έβγαλα το βρακάκι μου το οποίο είχε γίνει μούσκεμα. Εκείνος έδωσε έμφαση στο κωλαρακι της που χούφτωνε επίμονα ,μετά της σήκωσε το μπλουζάκι και πήρε στο στόμα του τα μικρά βυζάκια , και συνέχισα εγώ το τσιμπούκι , γλύφοντας τις νόστιμες σταγονίτσες του που έτρεχαν από το χοντρό πούτσο του , μπαινοβγαζοντας τον στο στόμα που σα γλειφιτζούρι.

Ο Αντώνης έβγαλε βιαστικά το σορτσάκι μου από το κώλο της Χρύσας που φυσικά δε φορούσε εσώρουχο, της άνοιξε τα πόδια αποκαλύπτοντας το μουνί της ,που ξέρω ότι πολύ καιρό ήθελε να γαμήσει , και το εξερεύνησε με τα δάχτυλα του , της τα έχωσε όλα ένα –ένα , από ο,τι είδα (διότι και γω ήμουν απορροφημένη από το τσιμπουκακι που του χάριζα).

Οπότε τώρα φιλιόντουσαν γαλλικά και τη γάμαγε με τα δάχτυλα του, έσκυψε , χώνοντας της τη γλώσσα του που προηγουμένως έχωνα εγώ. Αυτό το θέαμα με κάβλωσε πάρα πολύ και άρχισα να χύνω ασταμάτητα , ενώ γάμαγα τη μουναρα μου με το μεσαίο μου δάχτυλο αφουγκραζομενη τον ήχο του «πλατς-πλουτς» από το γλυφομουνι που της έκανε , με είχε καβλωτρελανει η φάση και ήμουν ήδη ζαλισμένη από τη βότκα.

Η Χρύσα γυμνή με ανοιχτά πόδια στον καναπέ, ευχαριστημένη από την όλη φάση και ζαλισμένη , με ένα δαχτυλάκι στο στόμα , μου έτριβε το μουνί και γω τσίμπαγα της ρόγες της . Δεν άργησε να χύσει , μέσα σε φωνές «ααα…. χυνωωωωω, ναιιιιιιι!!!!!!!! χυνωωω, γαμιά μου η πουτάνα» . Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τον πάρω στο αχόρταγο μουνί μου.

Έκατσα πίσω της , στη πλάτη του καναπέ ,με τα πόδια ανοιχτά έτοιμη να δεχτώ πούτσο , του έγλυφα τα χείλη, τη γλώσσα που μύριζε από τα ζουμιά της και κείνος έβγαλε από το συρτάρι το δονητή μου που πολλές φορές χρησιμοποιούσε για να μου γεμίζει κώλο και μουνί ταυτόχρονα. Μου έχωσε το δονητή δυνατά και βαθιά-βαθιά στη μουναρα μου (άρχισα να συνέρχομαι) και εκπυρσοκρότησε στο «βαθύ λαρύγγι» της Χρύσας η οποία τον ρουφούσε μανιασμένα. «παρτα μωρή πουτανιτσα! πιες τα όλα , παρτον τον πούτσο μωρή ξεσκισμένη , πιες .. πιες…. πιες…..»

Έσκυψα να πάρω στο στόμα το πούτσο του και όσα χυσια έβγαιναν τελευταία , μετά παραμέρισα τη Χρύσα και καβάλησα το πούτσο, πηδώντας και μπαινοβγαζοντας τον σα τρελή. (καυλώνω ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι). Η Χρύσα μου ερέθιζε τις ρόγες και ο Αντώνης ήταν παραδομένος στο γαμήσι που του έκανα. Από κει και πέρα σίγουρα επειδή η θερμοκρασία δωματίου είχε ανέβει πολύ κάηκε ακόμα και το φιλμ οπότε θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο παραστατική γίνεται από δω και έπειτα!

Συνέχισα να γαμιέμαι για πολύ ώρα έτσι , η Χρύσα γονάτισε μπροστά μας γλύφοντας πότε τη κατακόκκινη κλειτορίδα μου και πότε τ αρχίδια του Αντώνη μου . ήμασταν έτοιμοι να χύσουμε παρέα με το μωρό μου . Η πουτάνα μας έδειχνε το διάπλατα ανοικτό στόμα της και έβγαζε τη γλώσσα περιμένοντας ανυπόμονα να βγει ο πούτσος από το μουνί μου για να της το γεμίσει ψωλοχυμα , όπως και έγινε.


Δεν είχα ξαναδεί τον Αντώνη να χύνει τόσο πολύ, έσκυψα και της ρούφηξα τη γλώσσα για να μοιραστώ τα χυσια του και έτσι γλειφόμασταν για αρκετή ώρα. Ο Αντώνης επέστρεψε με ένα μπουκάλι βότκα , κάπνιζε και απολάμβανε τη σκηνή . Ο πούτσος έγινε πέτρα ξανά και τώρα άρχισε να γλύφει την κωλότρυπα της Χρύσας, την ύγρανε καλά και γλίστρησε ένα-ένα τα δάχτυλα του και την άνοιξε καλά. Μετά ακούμπησε το πουτσοκεφαλο και γλίστρησε η ψωλή του στα βάθη του κώλου της ενώ η Χρύσα άνοιγε τα κωλομέρια της και έσπρωχνε το κωλαρακι της πάνω του για να φτάνει βαθιά στον πάτο του κώλου. πήρε τη θέση της με το κώλο της πάνω του ο οποίος άνοιξε διάπλατα και χάθηκε όλο το πουτσοκαβλο μέσα.

«ναιιιιιιιι, ουαου….. γάμα μου το κώλο Αντώνη , σκίσε με τη πουτάνα γαμιά μου …….ουαου!!! γουστάρω Αντώνη». Κατέβασα μερικές γουλιές βότκα και έδωσα το μπουκάλι στη Χρύσα η οποία τώρα έπινε πολύ και γαμιόταν ταυτόχρονα . Έκατσα στο πρόσωπο του Αντώνη για να με γλύψει, οπότε μας είχε και τις δυο πάνω του για πολύ ώρα έτσι , με μένα να χύνω στη γλώσσα του και το μουνί της Χρύσας στ αρχίδια του . Πίναμε βότκα και τον παίρναμε με τη φίλη μου. Η Χρύσα είχε κοκκινίσει από το γαμήσι και τη μέθη και ούρλιαζε ότι γαμιέται «γαμιέμαι η πουτάνα , τη βρίσκω με τους πούτσους , ξέσκισε μου τη κωλααρααα Αντωνηη ,σκιστηηηηη μου καλά Αντωνηη , είμαι μια τσουλιτσαααα που τη βρίσκει με πούτσους».

σίγουρα θα γίναμε ρεζίλι στους περαστικούς . Αφού ο Αντώνης έχυσε άλλη μια δόση και τον καθαρίσαμε με τον ίδιο τρόπο μπήκαμε στο ντους οι τρεις με το μπουκάλι. Ο Αντώνης σαπούνιζε το κορμί μου και η Χρύσα εκείνον . «Ξέρεις τι θέλω έτσι;»μου ψιθύρισε ο Αντώνης στο αυτί «σου χαλάω εγώ χατίρι μωρό μου;»του απάντησα, και οδήγησα τη Χρύσα ,που παραπατούσε από το πολύ ποτό , να καθίσει στην άκρη της λευκής μπανιέρας με ανοιχτά τα πόδια .

Ο Αντώνης όρθιος απέναντι της με το παλαμάρι χαλαρό , σημάδευε το καρύδι της με τα ούρα του και κείνη είχε ξεκαρδιστεί ενώ πλησίασε πιο κοντά με το μουνί της για να τη σημαδεύει καλύτερα τώρα που του λιγόστευαν. Με τη βότκα της καθάρισε το μουνί , τη γύρισε στα τέσσερα και μένα στα τέσσερα από πάνω της και τώρα γάμαγε και τους δυο κώλους τον ένα μετά τον άλλο. Έβγαινε από τον ένα και χανόταν στο άλλο και μεις το διασκεδάζαμε και χαζογελαγαμε. Μας γάμαγε έτσι τα κωλαρακια πολύ ώρα και κάποια στιγμή μου έχωσε το μπουκάλι της βότκας. τώρα που το σκέφτομαι στη κατάσταση που ήμουν εκείνο το βράδυ, θα μπορούσα να πάρω όλο το κόσμο μέσα στο κώλο μου. από κει και πέρα δε θυμάμαι τι έγινε.

Το πρωί ξύπνησα στο χαλί με τη Χρύσα να τον τσιμπουκωνει . Προφανώς μόλις είχαν ξυπνήσει και τα παιδιά με ορεξουλες!

Αυτή η κατάσταση του ποτού και του γαμησιού συνεχίστηκε τρία μερόνυχτα με τον Αντώνη να μας βολεύει και τις δυο ωραιότατα ,δεν είχαμε κανένα παράπονο! Είχε φοβερές αντοχές και ανοχές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).